Idézet: Gyula2222 - Dátum: 2015. 03. 10. 02:00
Csak futjuk ugyanazokat a köröket újra és újra.
Pár spec tudást igénylőtől eltekintve mindenre jóval több munkaerő van a jelenlegi munkaidővel számolva, mint amennyi elég.
Van a fenét. Kulimelóra, amit tanulás nélkül bárki el tud végezni, arra van sok munkaerő.
Tessék,
épp jelenleg csak egy állásportálon 143 épületgépészt keresnek Bp-en.
Idézet: Gyula2222 - Dátum: 2015. 03. 10. 02:00
Tibi Atyát nem azért mondogatom, h kéjelegjek, hanem azért, mert jó tudású és ambiciózus degunak tartjátok.
Ha igaz lenne, h csak annak nincs munkája aki vagy a hozzáállása, vagy a tudása miatt alkalmatlan, akkor gyorsan talált volna másik munkát magának.
Az is sokat megmutat, h Ti sem tudtatok találni Neki.
Azért mondogatod, mert kis kárörvendő geci vagy.
És igen, épp ahhoz nem ért, amihez most tudok állást (db admin), nem olyan körökben mozgok, amikhez ért. Valószínű asztalos melót se tudnék találni, mert nem abban melózok.
De majd lesz neki melója. Azt senki nem mondta, hogy gyorsan. Nekem is volt, hogy hónapokig kerestem melót, mert egyik azért nem jött be, másik ezért nem jött be, harmadikra, meg sokadikra meg nem vettek fel, oszt' egyszer jött egy ami bejött és fel is vettek.
Vagy épp tegnap linkeltem neked, hogy csak a Hankooknál mennyi féle melóst keresnek. Oda küldtél önéletrajzot forgácsolónak?
Szerkesztette: Sparow2 2015. 03. 10. 08:58 -kor