Idézet: Zsul - Dátum: 2012. 12. 10. 08:31
Elég nagy szívás... A megye másik nagyobb városában, Nagykanizsán meg a GE tett ki olyan 3000 embert nemrégiben, nagyjából munkanélkülivé téve ezzel a fél várost... És nem is a városokat térdelteti ez annyira le, hanem a vonzáskörzetében található falvak egyszerűbb melósait, akik eddig a szalag mellett eldolgozgattak, de a tudásukkal, tapasztalatukkal, végzettségükkel esélytelen munkát találniuk... De szerintem keleten még rosszabb a helyzet, csak Pestről ez nem annyira látszik.
blackberry-t gyártottak. ez a rákfenéje ennek az egésznek, h amúgy a teljesen pörgő okostelefon piac egyik tagja nem tud a trendnek megfelelő terméket piacra dobni, erre hipp-hopp ezrek dőlnek majd be.
közben meg a recesszióból való kilábalásnak nemhogy valami halovány jele lenne, de az inkább csak erősödik. lehet guga kicsit elkapkodta a rizs, liszt, gyertya vásárlást, de az azért látszik, eresztékeiben faszán recseg-ropog ez az egész. mondjuk én ideológiailag és szellemileg amúgy sem vagyok elég képzett bármilyen megoldás felvázolására.
erre a fene nagy közmunka programra is csak halkan azt mondom, ez a végjáték előtti utolsó felvonás volt már a 30-as években is.
Szerkesztette: avmanster 2012. 12. 10. 09:30 -kor