Idézet: Gyula2222 - Dátum: 2013. 02. 23. 22:24
Jó immunitást szereztem a hasbara technológiával való rámhatás ellen.
És minél nyíltabban szemétkedtek, annál átlátszóbbá válik a tevékenységetek a közönség számára is.
Mivel célom az ismeret terjesztés, többek között a sunyi agresszió és a technikájának közismertté tétele is, a tevékenységetekkel segítitek a céljaim megvalósítását.
Ezért hálás is vagyok nektek.
Azon nem gondolkodtál még el, hogy vajon miért szemét veled mindenki?
Bár sokszor ez is csak szerinted szemétkedés, pl. nekem is ezt mondtad, amikor kérdezgettem dolgokat és rámutattam, hogy hol van hiba az elméletedben.
Persze, tudom én, sokszor gúnyoros meg ironikus vagyok, de ez csak annak a hatása, hogy valamit elmondok háromszor, és erre te negyedszer se veszed figyelembe.
Legutóbb akkor untam meg a dolgot, amikor előadtad, hogy elosztott gyártás kell, hogy a gyártók ne tudjanak azzal hatalmat szerezni, hogy nem adnak a potékáikból. Ere mondtam, hogy hülyeség, mert ha alapanyagot nem kapunk, pl. elzárják az olajat, már meg vagyunk lőve. Sokkal jobban, mintha fürdőkádat, tévét vagy számítógépet nem kapnánk. És itt elkezdted bizonygatni, hogy de, olajat azt mindenképpen kapni fogunk, mert el akarják adni, meg az adria vezeték, meg satöbbi, miközben te is tudod, hogy az OPEC a 70-es években az USA-t meg a (nyugati blokk némelyik államait) is megszívatta rendesen, csak annyival, hogy elzárták a csapot.