HWSW Informatikai Kerekasztal: Hogyan tovább. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (2269 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 271
  • 272
  • 273
  • 274
  • 275
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Hogyan tovább. Részvételi demokrácia, öko működésmód Értékeld a témát: **--- 8 szavazás

#5441 Felhasználó inaktív   enpera 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2012. 12. 03. 19:36

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2012. 12. 03. 12:30

Naja, meg van határozva egy élettrtam, főleg ha biztonsági beerndezés. Nyomtató leeht menne kicsit tovább, legfeljebb több kárt csinálna, mint hasznot. Akkus is zárlatos lesz, fel is robbanhat, van aminél érdemes az X repült óra, X kilométer (vezérmű kötelező szervíz meg van, ugye?), Y oldal, Z töltési ciklus meghatározása is. Digit fényképezőnél ilyet még nem hallottam, de biztos igaz. Erre van valami forrás? Projektornál meg emlékszünk az első modellekre, lámpa egyszerűen felrobbant a fenébe, néha vitte magával a fél gépet, mert abba nem terveztek ilyet.

Túl sok a tény, erre nem lesz érdemi válasz. Ködösíts, akkor talán. A tényeket kerüld :)
Szerk.: szerkesztó ergo sum...

#5442 Felhasználó inaktív   enpera 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 12. 03. 19:36

Üzenet megtekintéseIdézet: Zsivaagoo - Dátum: 2012. 12. 03. 12:30

Már a zsidózás sem a régi. Ehhhh... Hová fajult a világ. :omg:

A régi rasszisták még anyagból voltak :)

#5443 Felhasználó inaktív   Gyula2222 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 12. 03. 19:38

Üzenet megtekintéseIdézet: enpera - Dátum: 2012. 12. 03. 19:30

Önmagában a diploma az sajnos nem garancia semmire. Még adott évjáratban adott iskolán belül is lehet óriási eltérés két diploma között.

Látod, ez igaz.
Nekem egyik diplomám sem párt (sportolói) diploma. Az épületgépész jó minősítésű, az üzleti kiváló minősítésű.
A szakmámban pedig megállom a helyem a tervezéstől az átadásig minden részterületen.

#5444 Felhasználó inaktív   enpera 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 12. 03. 19:39

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2012. 12. 03. 12:39

Én modernkori gyerek vagyok, aki nagyon mondja, az próbálja bebizonyítani, addig csak levegőbe beszélés vala. Mert pofázni könmnyű, Dext pár hülyeségének is utánajártam, kijavítottuk, oszt előbbre lettünk vele? Nem. Rábukik egy titkos barlangra, ami annyira titkos, hogy nagyon, végül találunk róla doksit, hol/kik/miért, egyből nem érdekelte és nincs tudományos helyzet. Meg olaszban a lejárat...

A tények riasztják a nagy mókamestereket.

#5445 Felhasználó inaktív   enpera 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 12. 03. 19:41

Üzenet megtekintéseIdézet: Gyula2222 - Dátum: 2012. 12. 03. 15:04

Mint írád magadról, turhagyáros vagy.
A turhagyártáshoz pedig elégséges az amit a köztudományosság hitben terjesztenek. Nem kell gondolkozással fárasztanod magadat. Nekem pedig nem ambícióm egy ilyen destruktív bunkó felfejlesztése.

Be ne sértődjé má! :blink:

#5446 Felhasználó inaktív   enpera 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 12. 03. 19:42

Üzenet megtekintéseIdézet: rupic - Dátum: 2012. 12. 03. 18:57

Csak úgy benyomtam ide e linket, mert csak. Gabibában nem csalódtam. Tuti biztos vagyok a válaszaiban.
Gyula nincsitt helyed, nincs kivel beszélgetned, avmanster totál buta bunkóparaszt, enpera is csak álmodozik, a Svédektől gyűlöli a saját cigány fajtáját. Guga a KIRÁJJJJ!!!!

A svédek kicsi S, vagyis inkább s. Milyen saját cigány fajtámat? :rolleyes:

#5447 Felhasználó inaktív   enpera 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 12. 03. 19:43

Üzenet megtekintéseIdézet: debaj - Dátum: 2012. 12. 03. 19:02

Mondjuk valahol igaza van, próbáld ki egyszer, hogy megeszed az A5-ös méretű rántotthúst, aztán ülsz a szófán, és csak fűtöd a szobát mondjuk úgy egy hónapon át. Ha a hónap végére nem adtad le a tömeged 70 százalékát, akkor az valami mérési hiba lesz.

Igaza van, rögtön felismertem a szövetség nagyságát :)

#5448 Felhasználó inaktív   enpera 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 12. 03. 19:43

Üzenet megtekintéseIdézet: Gyula2222 - Dátum: 2012. 12. 03. 19:02

Ebben a fórumban én vagyok a házigazda. És persze örömmel tölt el, h milyen szép színes társaságot fújt ide a szél.

Te nem házigazda vagy, hanem egy...

Kép

:)

#5449 Felhasználó inaktív   enpera 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 12. 03. 19:47

Üzenet megtekintéseIdézet: rupic - Dátum: 2012. 12. 03. 19:25

Így van, de ez nem azt jelenti, hogy igazad van.
Vitassuk meg a felvetett témát, ez oké, belefér némi marháskodás is.
De a nagyonokos nagyonkurvaanyázó nagyonintelligens az már rosszabb szerintem mint a tudatlanság, nem rosszabb, szerintem a legrosszabb formája.

Szerk: Nagyszájú? Tudnál drehálni egy stucnit magadnak, ha kellene? Leírnád a drehálás miből áll?

Kezd itt kialakulni egy komoly barátság mindjárt, már hízelegni próbálnak :)

Befogatom a szerszámba, aztán zsenge előtolással megsederintem rá a rádiuszt. Aztán kész a stucni. Meg lesz drehálva.

#5450 Felhasználó inaktív   enpera 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 12. 03. 19:50

Üzenet megtekintéseIdézet: Gyula2222 - Dátum: 2012. 12. 03. 19:38

Látod, ez igaz.
Nekem egyik diplomám sem párt (sportolói) diploma. Az épületgépész jó minősítésű, az üzleti kiváló minősítésű.
A szakmámban pedig megállom a helyem a tervezéstől az átadásig minden részterületen.

Akkor már csak dolgozni kellene. Tervezd meg, gyártasd le, adasd át. Mi akadályoz? A zsidók? Mert az nem kifogás. A zsidóknak is van hőleadása, nekik is kell elszívó, befúvó, konfúzor, diffúzor, könyök, klíma, radiátor, vizesblokk, et cetera, et cetera. Hajrá!

#5451 Felhasználó inaktív   Gyula2222 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 12. 03. 19:55

Üzenet megtekintéseIdézet: enpera - Dátum: 2012. 12. 03. 19:50

Akkor már csak dolgozni kellene. Tervezd meg, gyártasd le, adasd át. Mi akadályoz? A zsidók? Mert az nem kifogás. A zsidóknak is van hőleadása, nekik is kell elszívó, befúvó, konfúzor, diffúzor, könyök, klíma, radiátor, vizesblokk, et cetera, et cetera. Hajrá!

A piac durva elfogyása a gond.

#5452 Felhasználó inaktív   enpera 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 12. 03. 20:05

Üzenet megtekintéseIdézet: Gyula2222 - Dátum: 2012. 12. 03. 19:55

Akkor másik megyében kell csinálni. Vagy másik országban. Olyan nincs, hogy valami nem megy. Van, ahol izomból építenek, vagy/és felújítanak. Meg kell keresni hol, aztán meg kell találni a niche lehetőséget, aztán nyomatni ezerrel.

#5453 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2012. 12. 03. 20:09

Üzenet megtekintéseIdézet: Gyula2222 - Dátum: 2012. 12. 03. 19:55

Vagy csak odahaza ülve város a sültgalambot?
Make love not Wor.

#5454 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2012. 12. 03. 20:10

Üzenet megtekintéseIdézet: enpera - Dátum: 2012. 12. 03. 20:05

Akkor másik megyében kell csinálni. Vagy másik országban. Olyan nincs, hogy valami nem megy. Van, ahol izomból építenek, vagy/és felújítanak. Meg kell keresni hol, aztán meg kell találni a niche lehetőséget, aztán nyomatni ezerrel.

Mondjuk én is azt mondom, hogy ezt 50 évesen csöppet nehéz megfejteni. Ha a hozzáállást nem nézzük.
Make love not Wor.

#5455 Felhasználó inaktív   enpera 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 12. 03. 20:24

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2012. 12. 03. 20:10

Mondjuk én is azt mondom, hogy ezt 50 évesen csöppet nehéz megfejteni. Ha a hozzáállást nem nézzük.

Hát erre csak azt tudom mondani, hogy hozzáállás kérdése. Van a családban olyan, aki 2x vette meg a házát, mivel elállamosították. Özvegyként keresett kisgyerekre és magára, aztán osztályellenes elemként kitanulta a cukrászmesterséget és másik járásba bejárva dolgozott cukrászmesterként. Bármikor elvihette volna a nagy fekete autó. Mindezt a II. VH. után.

A mai világban ilyen fenyegetettség nincs. Nyelveket meg lehet tanulni, angolul/németül gyakorlatilag mindenki tud. Lehet kapni EU-s támogatást, ha van elég jó ötlet és végigviszi az ember. Egyszerűen csak le kell győzni a félelmeket, aztán nekiállni. Persze lehet nézni, hogy miért nem fog sikerülni.

Van nekem is sok volt kolléga, aki maradt ahol volt és ott küzd jobb esetben. Vagy rosszabb esetben csak sír, hogy neki milyen rossz. Még rosszabb esetben beszól, hogy én könnyen pofázok a gazdag Svédországban az iszonyatos svéd fizetésemmel. Hát erre csak azt tudom mondani, hogy meg lehet próbálni. Nem kell rögtön nagyot ugrani, legyen mondjuk Ausztria. Ott is vannak emberek, beszélnek ott is. Munka is van. De Csehországba is lehet menni, vagy Szlovéniába, akkor gyakorlatilag kerékpárral is haza lehet menni. Az egész EU nyitva van manapság.

Amikor valaki ténylegesen belevág akkor viszont hamar kiderül, hogy oda a megszokott környezet, oda a baráti kör, oda a megszokott rutin. Aztán hirtelen eléggé el lehet anyátlanodni, ha nincs elég vér a pucában. Tipikusan fél éven belül szokták bedobni a törölközőt. Nincs kitartás tanulni, nincs akarat beilleszkedni. Gettósodni szoktak a többi magyarral, az ad egyfajta biztonságérzetet. Közben csak elszigetelik magukat a valóságtól és építenek egy Mini Magyarországot külföldön. Az összes negatívumot magukkal viszik ebbe a kis burokba, aztán megy a mutyi, egymás mószerolása és a szervezkedés. Van aki ezt sem bírja és kábé 1-2 éven belül csömörlik meg és megy haza. A kis mutyilandban pedig egymást zúzzák a megfelelően elhelyezkedett "játékosok".

Aki pedig tényleg beleteszi az energiát, tanul, beilleszkedik és még mellette van energiája a munkájában is kiemelkedőt nyújtani az megmarad és prosperál.

#5456 Felhasználó inaktív   Gyula2222 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 12. 03. 20:37

A Kárpátmedence a világ talán összességében nézve a legjobb természeti adottságokkal rendelkező élőhelye.
Én azt ambicionálom, h itt csináljunk egy jól élhető országot.

#5457 Felhasználó inaktív   enpera 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 12. 03. 20:42

Üzenet megtekintéseIdézet: Gyula2222 - Dátum: 2012. 12. 03. 20:37

A Kárpátmedence a világ talán összességében nézve a legjobb természeti adottságokkal rendelkező élőhelye.
Én azt ambicionálom, h itt csináljunk egy jól élhető országot.

Az első mondat stimmel.

Ha bírod, akkor hajrá. Én nem bírtam, pedig megpróbáltam. Ismerek elég sok embert, aki szintén megpróbálta. Így most Rupic szavaival élve cigánykodom külföldön :up:

#5458 Felhasználó inaktív   Warrior 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 12. 03. 21:09

Hofi mondta anno: "Árpád apánk, miért kellett a magyarokat pont itt, a lejtő alján, a gödörben letelepíteni? - Mert szélvédett. - Szélvédettnek szélvédett... De megmarad a büdös is..." :)
"Hey Ripley, don't worry. Me and my squad of ultimate badasses will protect you! Check it out! Independently targeting particle beam phalanx. Vwap! Fry half a city with this puppy. We got tactical smart missiles, phase-plasma pulse rifles, RPGs, we got sonic electronic ball breakers! We got nukes, we got knives, sharp sticks..."

#5459 Felhasználó inaktív   Gyula2222 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 12. 03. 21:12

Üzenet megtekintéseIdézet: Warrior - Dátum: 2012. 12. 03. 21:09

Hofi mondta anno: "Árpád apánk, miért kellett a magyarokat pont itt, a lejtő alján, a gödörben letelepíteni? - Mert szélvédett. - Szélvédettnek szélvédett... De megmarad a büdös is..." :)

És Hofi amikor rádöbbent a szikár igazságra, akkor már így vélekedett:
http://www.youtube.c...d&v=lKcwY3vtZAE

#5460 Felhasználó inaktív   Bujdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 12. 03. 22:13

Üzenet megtekintéseIdézet: Gyula2222 - Dátum: 2012. 12. 03. 19:38

Látod, ez igaz.

Te amúgy tudod, mi az a diploma? :think:

Téma megosztása:

• (2269 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 271
  • 272
  • 273
  • 274
  • 275
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.