HWSW Informatikai Kerekasztal: Hogyan tovább. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (2269 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 285
  • 286
  • 287
  • 288
  • 289
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Hogyan tovább. Részvételi demokrácia, öko működésmód Értékeld a témát: **--- 8 szavazás

#5721 Felhasználó inaktív   Csula kapitány 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2012. 12. 08. 01:14

Üzenet megtekintéseIdézet: Gyula2222 - Dátum: 2012. 12. 08. 01:10

Attól h valamit kitartóan ismételgetsz, még nem válik igazzá.

én azért megint megpróbálnám, hátha mégis...
GYULA, MENJ MÁR A JÓ KURVA ANYÁDBA!

Idézet

A materialista hitűek számára értelmezhetetlen a galaktikus geometria változásával vezérelt ciklikusságok.

#5722 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2012. 12. 08. 03:13

Eztmost mi írtuk? Mert kb. ugyanazt mantrázod, oszt mondod, hogy az úgy vala és igaz, Newton, Einstein, meg sok más az persze hülye, mint a tök. Mégis azt írom, amit Dextnek. Ezek olyanokat írtak le akkor, amitől most a klímád működik, a mozdony megy, hosszútávftó hosszú távot fut, a híd áll, az épületépül, a rádió szól, meg satöbbi. Nekem ez majdnem elég bizonyíték, Te meg csak pofázol a levegőbe és megesszük a világot. Háthóóóógyne.
Make love not Wor.

#5723 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 12. 08. 06:50

Üzenet megtekintéseIdézet: Gyula2222 - Dátum: 2012. 12. 08. 00:28

Számtalan helyen megnézhető, közhivatalos adatokat adtam. Ez a bizonyíték arra, h valami nem stimmel.
Most következik az, h hamis az objektivitás tan (ezt Einstein is megfogalmazta a relativitás elméletében).

KÖZHIVATALOS!
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#5724 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 12. 08. 06:53

Üzenet megtekintéseIdézet: Gyula2222 - Dátum: 2012. 12. 08. 00:44

Az anyázásért (ha a kezeim közé kaplak) a torokig hasfelvágás jár.

Én nem vagyok avmansterrel jóban, de nyugodj meg, megvédeném még én is :) szóval már fenyegetőzöl is? Ha kurvaanyázok, megkapom a címedet és mehetek oda hasfelmetszésre?

#5725 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 12. 08. 07:45

És a fórumban minden visszaolvasható (magadról állítsz ki bizonyítványt).

Na de kedves Gyula. Nem ismerős ez a módszer valahonnan neked?
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#5726 Felhasználó inaktív   enpera 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 12. 08. 08:21

Üzenet megtekintéseIdézet: Gyula2222 - Dátum: 2012. 12. 08. 00:44

Ezt is eltehetjük az üres fenyegetések kategóriájába...

Ne keménykedjél a monitor mögül, vezesd le a hőtanos buktádat. A relativitásba bele se kezdjél, ha még a hőtan sem megy.

(Mint a viccben, minek beszélgetni az atomenergiáról, ha a szarhoz sem értesz....)
Szerk.: szerkesztó ergo sum...

#5727 Felhasználó inaktív   enpera 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 12. 08. 08:33

Üzenet megtekintéseIdézet: Gyula2222 - Dátum: 2012. 12. 08. 00:33

A turhának (mint, objektumnak) mik a saját elidegeníthetetlen, környezetfüggetlen tulajdonságai?

A marha meghatározása mi lenne? Szarva van? Szürke? Kérődzik? Egyéb jellemző?

Kép

#5728 Felhasználó inaktív   Gyula2222 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 12. 08. 08:59

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2012. 12. 08. 03:13

Eztmost mi írtuk? Mert kb. ugyanazt mantrázod, oszt mondod, hogy az úgy vala és igaz, Newton, Einstein, meg sok más az persze hülye, mint a tök. Mégis azt írom, amit Dextnek. Ezek olyanokat írtak le akkor, amitől most a klímád működik, a mozdony megy, hosszútávftó hosszú távot fut, a híd áll, az épületépül, a rádió szól, meg satöbbi. Nekem ez majdnem elég bizonyíték, Te meg csak pofázol a levegőbe és megesszük a világot. Háthóóóógyne.

Nem állítottam, h hülyék lettek volna. A jelenlegi országbitorlóinkról sem gondolom, h hülyék lennének.
Egészen egyszerűen azt gondolom, h (tisztelet a kivételeknek) leigázó elitista gondolkozásúak (voltak). És ebben a gondolkozásmódjukban úgy gondolták (és gondolják) jó nekik ha a köznép csak egy egyszerű mechanikus világmodellel rendelkezik, eszerint gondolkozik, értelmezi és látja a világot. Mert, a monopol tudás erős uralmi eszköz.
- Újra és újra elcsodálkozok azon, h milyen remek, mélyen ható idomító (kondicionáló) rendszerrel dolgoznak. Hogy még felsőfokú műszaki végzettségűek is inkább bemenekülnek a hitvilágukba és átmennek támadóba ha valaki (valami) megkérdőjelezi a mélyen beléjük nyomott dogmákat.
Én nem Dex vagyok. Én tudom, h mint mindannyiunk tudatában, az én tudatomban sem az abszolút igazság van. Csupán, valamilyen szempontok szerinti, valamilyen jelenségeket valamennyire jól leíró modellkép. Annyi, h az én tudatomban jól elférnek egymás mellett a különféle "szakági" modellek és sokat foglalkoztam a különböző modellek összehasonlító elemzésével és a közvetlen empíriáimmal való összehasonlítgatásukkal. Ennek eredményeképpen pedig létrejött bennem egy átfogóbb világmodell (mondjuk úgy, ahogyan egy vetületi képekből álló műszaki rajzból összeáll bennünk egy tárgy térbeli képe).
Rajtad áll, h megmaradsz-e a hitvilágodban, vagy Te is rálépsz a megismerés útjára.

#5729 Felhasználó inaktív   enpera 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 12. 08. 09:07

Üzenet megtekintéseIdézet: Gyula2222 - Dátum: 2012. 12. 08. 08:59

Nem állítottam, h hülyék lettek volna. A jelenlegi országbitorlóinkról sem gondolom, h hülyék lennének.
Egészen egyszerűen azt gondolom, h (tisztelet a kivételeknek) leigázó elitista gondolkozásúak (voltak). És ebben a gondolkozásmódjukban úgy gondolták (és gondolják) jó nekik ha a köznép csak egy egyszerű mechanikus világmodellel rendelkezik, eszerint gondolkozik, értelmezi és látja a világot. Mert, a monopol tudás erős uralmi eszköz.
- Újra és újra elcsodálkozok azon, h milyen remek, mélyen ható idomító (kondicionáló) rendszerrel dolgoznak. Hogy még felsőfokú műszaki végzettségűek is inkább bemenekülnek a hitvilágukba és átmennek támadóba ha valaki (valami) megkérdőjelezi a mélyen beléjük nyomott dogmákat.
Én nem Dex vagyok. Én tudom, h mint mindannyiunk tudatában, az én tudatomban sem az abszolút igazság van. Csupán, valamilyen szempontok szerinti, valamilyen jelenségeket valamennyire jól leíró modellkép. Annyi, h az én tudatomban jól elférnek egymás mellett a különféle "szakági" modellek és sokat foglalkoztam a különböző modellek összehasonlító elemzésével és a közvetlen empíriáimmal való összehasonlítgatásukkal. Ennek eredményeképpen pedig létrejött bennem egy átfogóbb világmodell (mondjuk úgy, ahogyan egy vetületi képekből álló műszaki rajzból összeáll bennünk egy tárgy térbeli képe).
Rajtad áll, h megmaradsz-e a hitvilágodban, vagy Te is rálépsz a megismerés útjára.

Honnan vezetted le, hogy Jahno nem lépett-e rá vagy akár nem is haladt végig a megismerés útján?

#5730 Felhasználó inaktív   Gyula2222 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 12. 08. 09:47

Üzenet megtekintéseIdézet: enpera - Dátum: 2012. 12. 08. 09:07

Honnan vezetted le, hogy Jahno nem lépett-e rá vagy akár nem is haladt végig a megismerés útján?

Onnan, h nem a feltett kérdéseken gondolkozott el, hanem tekintélyekre (a hitelemei forrására) hivatkozott. Pontosabban, még ezekre sem, hanem arra amit hisz róluk.
Einstein relativitási tételei egyértelműen cáfolják az objektivitás tant.
A tömegekbe mosott világkép pedig a mai napig is az a materialista filozófia amely azt mondja, semmi más nem létezik, mint az anyag (atomok) és az üres (tulajdonságok nélküli) tér.
Semmilyen más hatás sincs, mint az anyagi OBJEKTUMOK kölcsönhatásai. Minden ami ezen felül van, az az anyag saját természetéből (tulajdonságaiból) a vak véletlenek játékaként jött létre és létezik.
Nagy vicc, h a mai napig is sikerül a köztudatban ezt a világképet fenntartani úgy, h még a fizika különböző (az általános iskolában is tanított) szakterületei tanai is ennek az egyenes cáfolatai. Példul, a mezők tanra épített hullámtan (mágneses mező, elektromágnesesség, indukció).
- A képet köszönöm, elmentettem.

Szerkesztette: Gyula2222 2012. 12. 08. 09:53 -kor

#5731 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 12. 08. 10:07

Én nem Dex vagyok.
Dehogynem!

"szakági" modellek
Honnan veszed ezeket a szövegeket? :Đ Szakági, közhivatali tudományosságú modellek :nevet:

Üzenet megtekintéseIdézet: Gyula2222 - Dátum: 2012. 12. 08. 09:47

Dehogy cáfolják. Objektív, mérhető, képlettel számolható a relativitáselmélet is, nem levegőben lógó bullshit. Szerintem hagyd a fizikázást, már a társadalomtudományok sem nagyon mennek neked, a reál dolgoknál már végképp látszik, hogy kevés vagy hozzá.
„The volume of a pizza of thickness a and radius z can be described by the following formula: pi zz a.”

#5732 Felhasználó inaktív   enpera 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 12. 08. 10:26

Onnan, h nem a feltett kérdéseken gondolkozott el, hanem tekintélyekre (a hitelemei forrására) hivatkozott. Pontosabban, még ezekre sem, hanem arra amit hisz róluk.
A tömegekbe mosott világkép pedig a mai napig is az a materialista filozófia amely azt mondja, semmi más nem létezik, mint az anyag (atomok) és az üres (tulajdonságok nélküli) tér.
Semmilyen más hatás sincs, mint az anyagi OBJEKTUMOK kölcsönhatásai. Minden ami ezen felül van, az az anyag saját természetéből (tulajdonságaiból) a vak véletlenek játékaként jött létre és létezik.
Nagy vicc, h a mai napig is sikerül a köztudatban ezt a világképet fenntartani úgy, h még a fizika különböző (az általános iskolában is tanított) szakterületei tanai is ennek az egyenes cáfolatai. Példul, a mezők tanra épített hullámtan (mágneses mező, elektromágnesesség, indukció).
- A képet köszönöm, elmentettem.

De honnan tudod biztosan, hogy nem gondolkodott el rajta, majd jutott ugyanarra a következtetésre, amire a tudósok. Alapként veszed, hogy ha nem kontráz az elég sok alkalommal igazolt alaptézisekre, akkor eleve téved és sötétben tapogatózik.

A köztudat nem csak a tér és az anyag. Sokféle hiedelem forog köztudatban, a materialista csak egy a sok közül.

A kép KÖZKÉPEK felhasználásával készült. Igyekeztem olyat találni, ami KÖZÖS irányba néznek...

#5733 Felhasználó inaktív   Csula kapitány 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 12. 08. 10:55

(a hitelemei forrására
Példul, a mezők tanra épített hullámtan (mágneses mező, elektromágnesesség, indukció).

ez a hitelemei forrás, ez olyan mint az örök élet forrása? gondolom akkor valahol az üveghegyen fakad, annak az ellentétes oldalán...
mezők tan, meg hullámtan... ajjaj. figyejjémá gyulamarha, nem a pocsolyás legelőn vagyol...
ez az ojjektum szó, ez nagyon megtetszett neked... mint amikor a szarossegű falubolondja új játékot talál, vagy amikor egy számára ismeretlen szót artikulátlanul üvöltvözve rohangál fel s alá az utcán...

Szerkesztette: avmanster 2012. 12. 08. 10:57 -kor

Idézet

A materialista hitűek számára értelmezhetetlen a galaktikus geometria változásával vezérelt ciklikusságok.

#5734 Felhasználó inaktív   Gyula2222 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 12. 08. 11:04

Üzenet megtekintéseIdézet: Raynes - Dátum: 2012. 12. 08. 10:07

Dehogy cáfolják. Objektív, mérhető, képlettel számolható a relativitáselmélet is, nem levegőben lógó bullshit. Szerintem hagyd a fizikázást, már a társadalomtudományok sem nagyon mennek neked, a reál dolgoknál már végképp látszik, hogy kevés vagy hozzá.

Minden ami a tudatodban van, csak valamilyen leképeződése az inputjaidnak (és persze egy kép, amit, mint a valóságot úgymond, a szociokuultúrális örökségedként beléd IDOMÍTOTTAK).
Igen, mérünk és számolunk A LEGKÜLÖNFÉLÉBB VONATKOZTATÁSI RENDSZEREKBEN VÉGZETT EMPÍRIÁINK SZERINT.
A mechanikában az objektumok viszonylagossági rendszert használva (mintha minden erő (hatás) az objektomokból származna.
Más szakterületeken (példul, elektrodinamika, hullámtan) mezőhatásokkal számolunk.
Mára bevezették a sötét anyag, sötét energia FOGALMAKAT és azt mondják, ezektől származnak azok a hatások, amelyeket nem tudunk anyagrészecskéktől SZÁRMAZTATNI.
Ez pedig a mérhető hatások (erők) mintegy kétharmada.
A gyakorlatban ma is jól használhatók a precízen felvett nap ekliptikapálya adatok (közvetlen empíria). Mit sem von le ezek értékéből, használhatóságából az, h közben "tudjuk", ez az ekliptika pálya csupán egy összetett mozgás nézőponti LÁTSZATÁBAN (virtualitásában) létezik.

#5735 Felhasználó inaktív   qnadam 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 12. 08. 11:37

ne bántsátok gyula anyját, elég baj lehet szegénynek, hogy ilyen gyereke van :(
de fikaszínű ma a horizont, a polipok eszegetik a pici lábam
papírhajó vagyok, most esek szét, az egész mégis bazmeg, de szép - Elefánt

#5736 Felhasználó inaktív   Gyula2222 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 12. 08. 11:40

Üzenet megtekintéseIdézet: qnadam - Dátum: 2012. 12. 08. 11:37

ne bántsátok gyula anyját, elég baj lehet szegénynek, hogy ilyen gyereke van :(

Gyula szülei már jobblétre szenderültek.
És persze, mindenki szava a kimondóját minősíti.

#5737 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 12. 08. 11:44

Gyula életveszélyes fenyegetése is visszakereshető?

#5738 Felhasználó inaktív   Csula kapitány 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 12. 08. 12:06

OJJEKTUM. ezt jegyezzétek meg, mert fontosch.

Idézet

#5739 Felhasználó inaktív   enpera 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 12. 08. 12:16

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2012. 12. 08. 11:44

Gyula életveszélyes fenyegetése is visszakereshető?

Idézet

Nem, a fórumban semmi sem kereshető vissza :rolleyes:

#5740 Felhasználó inaktív   Csula kapitány 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 12. 08. 12:22

mondom ojjektum. hát nem értitek?

Idézet

Téma megosztása:

• (2269 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 285
  • 286
  • 287
  • 288
  • 289
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.