HWSW Informatikai Kerekasztal: Hogyan tovább. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (2269 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 294
  • 295
  • 296
  • 297
  • 298
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Hogyan tovább. Részvételi demokrácia, öko működésmód Értékeld a témát: **--- 8 szavazás

#5901 Felhasználó inaktív   Csula kapitány 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2012. 12. 09. 17:00

Üzenet megtekintéseIdézet: Gyula2222 - Dátum: 2012. 12. 09. 16:25

Szerintem az emberi energiabeviteli és leadási források és adatok is korrektek.

úgy is mint az 1800 és 2000 kcal-ád? hát, az max gyulaországban...
de igen, gyere ezzel a közhivatalossan gaztudományoss svejci sapka alapú közhiteles tanokkal még vagy 10x, bullshitman gyula444.

Szerkesztette: avmanster 2012. 12. 09. 17:02 -kor

Idézet

A materialista hitűek számára értelmezhetetlen a galaktikus geometria változásával vezérelt ciklikusságok.

#5902 Felhasználó inaktív   Gyula2222 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 12. 09. 17:08

Üzenet megtekintéseIdézet: avmanster - Dátum: 2012. 12. 09. 17:00

úgy is mint az 1800 és 2000 kcal-ád? hát, az max gyulaországban...
de igen, gyere ezzel a közhivatalossan gaztudományoss svejci sapka alapú közhiteles tanokkal még vagy 10x, bullshitman gyula444.

Mesélj, hogy áll a turhapiac?
A gyártmányod hol áll a minőségi listán (exkluzívitás, vagy tömegtermék)?

#5903 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 12. 09. 17:31

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2012. 12. 09. 12:33

Nem baszom el erre a többnyire marketing szarságra az egész vasárnapot, ha nem baj.

Kis telhetetlen, mindent akar, de azonnal? Gyulaországban nem sok jövőt jósolok neked, majd félre fog állni a szád, ha csak 1800 kcalt adnak be a börtöncella nyílásán.
„The volume of a pizza of thickness a and radius z can be described by the following formula: pi zz a.”

#5904 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2012. 12. 09. 18:27

Üzenet megtekintéseIdézet: Gyula2222 - Dátum: 2012. 12. 09. 16:25

Szerintem az emberi energiabeviteli és leadási források és adatok is korrektek.
Az akadémiai (közhiteles) forrásokban nem fogsz egy egy forráson belül olyan adatokat találni amelyek együtt cáfolnák valamelyik köztudományos tant.

Jójó, biztos rendben van ez így, de akkor mutatnál egyet?
Make love not Wor.

#5905 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2012. 12. 09. 18:31

Üzenet megtekintéseIdézet: Raynes - Dátum: 2012. 12. 09. 17:31

Kis telhetetlen, mindent akar, de azonnal? Gyulaországban nem sok jövőt jósolok neked, majd félre fog állni a szád, ha csak 1800 kcalt adnak be a börtöncella nyílásán.

Ez sima ügy, ha napi 1800-at kap, akkor simán marad belőle vagy 600-900 felesleg kalória. Beteszi a sarokba, 10 nap alatt lesz 7ezer kalória, azt fél másodperc alatt felhasználni iszonyat nagy energia, ezzel már szét lehet csapni a kapitalistákat. Hol rontottam el?
Make love not Wor.

#5906 Felhasználó inaktív   cyberde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 12. 09. 18:35

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2012. 12. 09. 18:27

Jójó, biztos rendben van ez így, de akkor mutatnál egyet?

Inkább szakorvos kéne neki mint verbális zaklatás, ui nekem úgy tűnik, a csávó mentális állapota rohamosan romlik. :-)

#5907 Felhasználó inaktív   enpera 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 12. 09. 18:38

Üzenet megtekintéseIdézet: cyberde - Dátum: 2012. 12. 09. 18:35

Inkább szakorvos kéne neki mint verbális zaklatás, ui nekem úgy tűnik, a csávó mentális állapota rohamosan romlik. :-)

Egy szövetségi orvos esetleg? Vagy szövetségi pszichiáter. Ja, olyan nincs, mert nem termel javakat, tehát nincs rá igény. Akkor megoldja magának :up:
Szerk.: szerkesztó ergo sum...

#5908 Felhasználó inaktív   Csula kapitány 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 12. 09. 18:54

Üzenet megtekintéseIdézet: cyberde - Dátum: 2012. 12. 09. 18:35

előzetesen érdemes megcsapdosni valami kemény tárggyal, biztos lesz rá jelentkező. állítólag a sokkterápia hasznos dolog, ha nem muszáj, ne herdáljuk már az adófizetők pénzét rá... majd a szövetségi árucsere márkából fizethetik, no de ne az én pénzemből, jájjj.

Idézet

A materialista hitűek számára értelmezhetetlen a galaktikus geometria változásával vezérelt ciklikusságok.

#5909 Felhasználó inaktív   Csula kapitány 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 12. 09. 18:55

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2012. 12. 09. 18:31

Ez sima ügy, ha napi 1800-at kap, akkor simán marad belőle vagy 600-900 felesleg kalória. Beteszi a sarokba, 10 nap alatt lesz 7ezer kalória, azt fél másodperc alatt felhasználni iszonyat nagy energia, ezzel már szét lehet csapni a kapitalistákat. Hol rontottam el?

ha a közhivatalos és közhiteles közadatok alapján közszámoltál, de eretnek módon kiemelted a kabbalista dogmatikus közegből, akkor sehol.

Szerkesztette: avmanster 2012. 12. 09. 19:07 -kor

Idézet

#5910 Felhasználó inaktív   Csula kapitány 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 12. 09. 19:04

Üzenet megtekintéseIdézet: Gyula2222 - Dátum: 2012. 12. 09. 17:08

Mesélj, hogy áll a turhapiac?
A gyártmányod hol áll a minőségi listán (exkluzívitás, vagy tömegtermék)?

mivel termelődik az ilyen nemnormális hülyék által, ezért adakozó módon el is juttatom hozzájuk... bár igaza van itt a fentiekben a nutriakolbászos sütödésnek, és tényleg nem biztos, h egy mentálisan sérült, szellemileg leépült embernek már pont erre van szüksége...
sok elmebeteget láttam már a neten, de te, gyula király, te viszed a prímet. vigasztalan, vernyákoló vegetálásod vigasztalja, ha a helyzet is úgy adja, vagy adta volna, lehet vagy lehetett volna belőled pl. egy idi amin, pol pot, kim ir szen, vagy bármelyik sötét hülye a sötét hülyékké váltak országában

Szerkesztette: avmanster 2012. 12. 09. 19:05 -kor

Idézet

#5911 Felhasználó inaktív   Gyula2222 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 12. 09. 21:48

Üzenet megtekintéseIdézet: avmanster - Dátum: 2012. 12. 09. 19:04

sok elmebeteget láttam már a neten, de te, gyula király, te viszed a prímet. vigasztalan, vernyákoló vegetálásod vigasztalja, ha a helyzet is úgy adja, vagy adta volna, lehet vagy lehetett volna belőled pl. egy idi amin, pol pot, kim ir szen, vagy bármelyik sötét hülye a sötét hülyékké váltak országában

Úgy látom, egyre zárlatosabbá válsz.
Ha így folytatod, akkor hamarosan fel fog szállni a mérőfüst.

#5912 Felhasználó inaktív   Csula kapitány 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 12. 09. 22:05

Üzenet megtekintéseIdézet: Gyula2222 - Dátum: 2012. 12. 09. 21:48

Úgy látom, egyre zárlatosabbá válsz.
Ha így folytatod, akkor hamarosan fel fog szállni a mérőfüst.

ezt igazából csak közhiteles közmérőműszerrel lehet közmérni a köztudományok közskáláján közSI közmértékegységben, azt meg ugye a gyulaizmus, mint egy elnyomó Ura Ló, kabbalisztikus dogmarendszer ellen küzdő önszervező öko működésmódú antimatérialista szövetségeretnek tan és ösvény, mint végeredményt nem fogadhatja el, mert azzal eltaszítaná mindazt, amiért eddig keményen, őszintén küzdött egészen a káderkönyvébe írtakon keresztül a kulákkeresztény arisztokratapolgári proletárpatrimatriarchális örökségén át az anarchokapitalizmus sátáni ellenérdek newtoni hatóerőin átáltal odabele nekiabba hozzátőle és nem az őrület, hanem a napi ezernyóccáz kcal által hajtva.

Szerkesztette: avmanster 2012. 12. 09. 22:10 -kor

Idézet

#5913 Felhasználó inaktív   Macikák 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 12. 09. 23:46

Üzenet megtekintéseIdézet: enpera - Dátum: 2012. 12. 09. 14:44

...ezt csinálják kabbala módszerrel sunnyogva.

Kedves barátom, hogy jön ide a Kabbalah? :)

http://dailyzohar.co...ily-zohar-1080/

Monnyuk a többiről se igazán értem, hogy jön ide, de ez már legyen az én egyéni szoc. problémám! A COCBAN MINDEN JOBB VOLT! Ez az origó, ezt már levágtam, minden esetre, jah... :laugh:

Szerkesztette: Macikák 2012. 12. 09. 23:50 -kor

Hotline: És most mit lát a monitorán?
Ügyfél: Egy kis plüssmacit, amit a barátom vett a plázában.

KONFIG: AMD 486 DX4-100+, 16 MB RAM, 200 MB HDD, 1 MB TRIDENT 8900C VGA,
             SAMTRON monitor, YAMAHA hangkártya, PHILIPS cd-olvaso...
             DOOM3-at is ezzel tolom! De most komolyan... :-)))

#5914 Felhasználó inaktív   csozsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 12. 10. 08:22

...a szingapúri központú, Magyarországon több dunántúli városban is jelen lévő Flextronics Zalaegerszegen megválik 1100 alkalmazottjától. A megye legnagyobb munkáltatója 850 fizikai és 150 szellemi dolgozót tesz az utcára a jövő év elején. "A legtöbb embernek ma már nem kellett dolgoznia, én is csak a karácsonyi csomagért jöttem be. A szakszervezettől kaptam, a cég már évek óta nem ad semmit karácsonyra" - mutatta a tartós élelmiszerekkel és tisztálkodószerekkel megrakott táskát a gyártól egy közeli falu felé vezető bekötőúton egy ötven év körüli férfi. Katona Csaba 12 évet dolgozott a cégnél, csütörtökön neki is megmondták, hogy mennie kell. Ötven fölött hová menjen az ember? "Lehetett ezt sejteni, beszélték már egy ideje. Bár régen mindig úgy volt, hogy nyáron küldtek el embereket, és ősszel vettek fel, az ünnepek előtti forgalomnövekedés miatt" - idézte fel. "Az a baj, hogy nincs erre olyan vállalat, amely felszívná a munkaerőt. A munkaügyi hivatal próbál segíteni, szervez angol, német nyelvtanfolyamot, de 50 fölött hova menjen az ember?" - tette fel a kérdést. A megyében valóban nincsenek nagy foglalkoztatók, a KSH adatai szerint mindössze 21 olyan vállalkozás van, amely 250 főnél több dolgozót alkalmaz.
"Ha már minden kisérleted csődöt mond, olvasd el a használati utasítást" (Murphy)
"Úgy vezess, mintha te jönnél szemben is."
"semmi sem olyan állandó, mint az ideiglenes megoldások"

#5915 Felhasználó inaktív   Zsul 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 12. 10. 08:31

Üzenet megtekintéseIdézet: csozsi - Dátum: 2012. 12. 10. 08:22

...a szingapúri központú, Magyarországon több dunántúli városban is jelen lévő Flextronics Zalaegerszegen megválik 1100 alkalmazottjától.

Elég nagy szívás... A megye másik nagyobb városában, Nagykanizsán meg a GE tett ki olyan 3000 embert nemrégiben, nagyjából munkanélkülivé téve ezzel a fél várost... És nem is a városokat térdelteti ez annyira le, hanem a vonzáskörzetében található falvak egyszerűbb melósait, akik eddig a szalag mellett eldolgozgattak, de a tudásukkal, tapasztalatukkal, végzettségükkel esélytelen munkát találniuk... De szerintem keleten még rosszabb a helyzet, csak Pestről ez nem annyira látszik.
Karosszékből nincs rákkendroll... |

#5916 Felhasználó inaktív   Csula kapitány 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 12. 10. 09:29

Üzenet megtekintéseIdézet: Zsul - Dátum: 2012. 12. 10. 08:31

Elég nagy szívás... A megye másik nagyobb városában, Nagykanizsán meg a GE tett ki olyan 3000 embert nemrégiben, nagyjából munkanélkülivé téve ezzel a fél várost... És nem is a városokat térdelteti ez annyira le, hanem a vonzáskörzetében található falvak egyszerűbb melósait, akik eddig a szalag mellett eldolgozgattak, de a tudásukkal, tapasztalatukkal, végzettségükkel esélytelen munkát találniuk... De szerintem keleten még rosszabb a helyzet, csak Pestről ez nem annyira látszik.

blackberry-t gyártottak. ez a rákfenéje ennek az egésznek, h amúgy a teljesen pörgő okostelefon piac egyik tagja nem tud a trendnek megfelelő terméket piacra dobni, erre hipp-hopp ezrek dőlnek majd be.
közben meg a recesszióból való kilábalásnak nemhogy valami halovány jele lenne, de az inkább csak erősödik. lehet guga kicsit elkapkodta a rizs, liszt, gyertya vásárlást, de az azért látszik, eresztékeiben faszán recseg-ropog ez az egész. mondjuk én ideológiailag és szellemileg amúgy sem vagyok elég képzett bármilyen megoldás felvázolására.
erre a fene nagy közmunka programra is csak halkan azt mondom, ez a végjáték előtti utolsó felvonás volt már a 30-as években is.

Szerkesztette: avmanster 2012. 12. 10. 09:30 -kor

Idézet

#5917 Felhasználó inaktív   Zsul 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 12. 10. 09:53

Üzenet megtekintéseIdézet: avmanster - Dátum: 2012. 12. 10. 09:29

blackberry-t gyártottak.

Nyilván megmutatkozott, hogy a fogyassz ész nélkül felfogás nem működik. Egy darabig ment ez, hogy amíg teljesülnek a bevételi tervek, addig lehet olyan munkahelyeket fenntartani ami ennek a túltermelésnek a biztosításához szükséges, de ugye mivel megszorultunk ezért csökken a fogyasztás is, így meg kevesebb munkahelyre van szükség stb.. Ahogy a folyamat felfelé gerjesztette önmagát, úgy lefele is érvényes a szabály sajnos. Lassan az állam is leállítja, lecsökkenti a felesleges kiadásait és majd jóval szegényebben, visszafogottabban fogunk élni. Aki tud elmegy külföldre dolgozni, és az ott megkeresett magasabb bér egy részét hazaszivárogtatja, hogy a családnak legyen mit enni, ilyesmi... É-ny Magyarország már egy jó ideje csak ebből él! Mindenki kint van Ausztriában melózni, így a határ menti városokban azért lehet munkát találni, a kint dolgozók meg lapátolnak haza lóvét. Nálunk (Keszthely) pedig jellemzően az megy, hogy nyáron a szezonális vendéglátásban dolgoznak/vállalkoznak, télre meg mennek ki a szintén szezonális síparadicsomokba. Persze ez sem könnyű ám, mert ez a kétlaki élet gyakorlatilag lehetetlenné tesz bármiféle normális kapcsolatot, stb... Csak a hazahozott pénzek egy része csak itt szívódik fel, így a helyi vállalkozók is úgy-ahogy elvannak.

A közmunka üzenete meg egyértelmű: A segélyért mostantól dolgozni kell. Persze az, hogy ez milyen hatékonyságú munkát jelent, azt szerintem is hagyjuk... :omg:
Karosszékből nincs rákkendroll... |

#5918 Felhasználó inaktív   Zsivaagoo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 12. 10. 10:05

Üzenet megtekintéseIdézet: Zsul - Dátum: 2012. 12. 10. 09:53

Nyilván megmutatkozott, hogy a fogyassz ész nélkül felfogás nem működik. Egy darabig ment ez, hogy amíg teljesülnek a bevételi tervek, addig lehet olyan munkahelyeket fenntartani ami ennek a túltermelésnek a biztosításához szükséges, de ugye mivel megszorultunk ezért csökken a fogyasztás is, így meg kevesebb munkahelyre van szükség stb.. Ahogy a folyamat felfelé gerjesztette önmagát, úgy lefele is érvényes a szabály sajnos. Lassan az állam is leállítja, lecsökkenti a felesleges kiadásait és majd jóval szegényebben, visszafogottabban fogunk élni. Aki tud elmegy külföldre dolgozni, és az ott megkeresett magasabb bér egy részét hazaszivárogtatja, hogy a családnak legyen mit enni, ilyesmi... É-ny Magyarország már egy jó ideje csak ebből él! Mindenki kint van Ausztriában melózni, így a határ menti városokban azért lehet munkát találni, a kint dolgozók meg lapátolnak haza lóvét. Nálunk (Keszthely) pedig jellemzően az megy, hogy nyáron a szezonális vendéglátásban dolgoznak/vállalkoznak, télre meg mennek ki a szintén szezonális síparadicsomokba. Persze ez sem könnyű ám, mert ez a kétlaki élet gyakorlatilag lehetetlenné tesz bármiféle normális kapcsolatot, stb... Csak a hazahozott pénzek egy része csak itt szívódik fel, így a helyi vállalkozók is úgy-ahogy elvannak.

A közmunka üzenete meg egyértelmű: A segélyért mostantól dolgozni kell. Persze az, hogy ez milyen hatékonyságú munkát jelent, azt szerintem is hagyjuk... :omg:

". Nálunk (Keszthely) pedig jellemzően az megy, hogy nyáron a szezonális vendéglátásban dolgoznak/vállalkoznak, télre meg mennek ki a szintén szezonális síparadicsomokba. Persze ez sem könnyű ám, mert ez a kétlaki élet gyakorlatilag lehetetlenné tesz bármiféle normális kapcsolatot, stb.." Pont emiatt nem sikerül találkoznom egy tündi-bündivel. 10 év -2 nappal fiatalabb, mint én... Demokrácia... faszom...
gyula1111 wazze! rakdmegorbánt! desürgősen ám! :p :-D

(Keszthely, Keszthely, sáros Keszthely, te vagy az oka mindennek... ) ;) :D
---------
szerk: +z ... szerk: még egy Zééééééé

Szerkesztette: Zsivaagoo 2012. 12. 10. 10:07 -kor

Ha a lovat zab helyett plutóniummal etetné a Pesta bácsi, akkor a szekér kilóhússzal repesztene a Kárpátokban.
Ha visszakérdezek, akkor az azért van, mert nem értettem, hogy mit kérdeztél. Heeeee?

#5919 Felhasználó inaktív   Macikák 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 12. 10. 10:12

Üzenet megtekintéseIdézet: avmanster - Dátum: 2012. 12. 10. 10:29

blackberry-t gyártottak....

Hát, igen. Az egyik T-s készülékcserém alkalmával engem is próbáltak rádumálni, mondtam kösz, de nem kell... Erre azt mondta az ügyintéző, hogy nem csodálkozik, mert másnak se igazán! Hm, őszinte elszólás?
Hotline: És most mit lát a monitorán?
Ügyfél: Egy kis plüssmacit, amit a barátom vett a plázában.

KONFIG: AMD 486 DX4-100+, 16 MB RAM, 200 MB HDD, 1 MB TRIDENT 8900C VGA,
             SAMTRON monitor, YAMAHA hangkártya, PHILIPS cd-olvaso...
             DOOM3-at is ezzel tolom! De most komolyan... :-)))

#5920 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 12. 10. 10:15

Üzenet megtekintéseIdézet: Macikák - Dátum: 2012. 12. 10. 10:12

Hát, igen. Az egyik T-s készülékcserém alkalmával engem is próbáltak rádumálni, mondtam kösz, de nem kell... Erre azt mondta az ügyintéző, hogy nem csodálkozik, mert másnak se igazán! Hm, őszinte elszólás?

Persze, mert a készülék az fasza, csak a mögötte álló szolgáltatás is kéne hozzá, tipikus üzleti telefon, asszonynak is az a céges.
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

Téma megosztása:

• (2269 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 294
  • 295
  • 296
  • 297
  • 298
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.