Idézet: Gyula2222 - Dátum: 2013. 01. 19. 00:46
jajj, találtál már megint valamit, linkeld be még 10x, mint a hülye óvodás, aki a pöcsével jáccik a homokózba, ez lesz úgy tűnik most az ultima ratio egy darabig.
a zsidózás, az a hozzád hasonló seggbuták egyik frankó mentsvára, ezt láthattuk már többször is. meg persze az okosoké is, de szellemi teljesítményed alapján te láthatóan azon retardáltak közé tartozol, akik valószínűleg azt a minimális genetikai örökségüket is kihugyozták a felesekkel, az olcsó sörrel meg a savanyú kisfröccsel.
ellened egyetlen módon lehet védekezni itt, egy jó nagy péklapáttal kell virtuálisan pofán baszni.
irl egyszerűbb a dolog, mert az ember arrébb ül, aztán ha nem hagyják békén, akkor udvariasan szól, h figyelj, a szájszagod érdemes lenne elvinni a közelemből.
mondjuk én egyelőre nem járok olyan helyekre, ahol huzamosan a magadfajtákkal kell érintekeznem mert ugye én hálistennek dolgozni járok, nem a faszomat vakarom otthon. utóbbit is szeretem, de enni kell, meg azok a kurva sárga csekkek is jönnek.
bár nekem nincs éhépületgéhépész papírosom (szerintem neked sem, max. egy technikusig vitted)
Szerkesztette: avmanster 2013. 01. 19. 11:44 -kor