HWSW Informatikai Kerekasztal: Hogyan tovább. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (2269 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 377
  • 378
  • 379
  • 380
  • 381
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Hogyan tovább. Részvételi demokrácia, öko működésmód Értékeld a témát: **--- 8 szavazás

#7561 Felhasználó inaktív   Csula kapitány 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2013. 01. 29. 18:39

Idézet

A materialista hitűek számára értelmezhetetlen a galaktikus geometria változásával vezérelt ciklikusságok.

#7562 Felhasználó inaktív   Tassadar 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 01. 29. 18:40

Pattintok egy SÖRT!
Én mágussá, ezzel a köznapi értelemben véve polihisztorrá váltam.
Vannak gyümölcsbor receptek normál (bóti sör (candida albicans)) élesztővel.

#7563 Felhasználó inaktív   Gyula2222 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 01. 29. 18:45

Ez azért mégsem volt teljesen haszontalan, mert a gyalázásom mellett összejött egy kis emlékezet frissítő nosztalgiázás is.

#7564 Felhasználó inaktív   Ben Dash 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 01. 29. 18:48

Üzenet megtekintéseIdézet: Gyula2222 - Dátum: 2013. 01. 29. 18:45

Ez azért mégsem volt teljesen haszontalan, mert a gyalázásom mellett összejött egy kis emlékezet frissítő nosztalgiázás is.

Idézet

Ez a történelem. Az NT-t a Novell cég fejlesztette ki, amelyt aztán megvett a Microsoft.

Nos? :)

#7565 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 01. 29. 18:50

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2013. 01. 29. 17:59

Jó is az, de újabb wineken már nincs driver, no meg gigabit, miazmás, 3Com másban már eladta magát a HPnak...

Kb mint a gus, hardver fasza, driver nuku.
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#7566 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 01. 29. 18:52

Üzenet megtekintéseIdézet: Gyula2222 - Dátum: 2013. 01. 29. 18:31

Igen, igazad van.
Már annyiban, h ennek a hucimucinak a teljes neve Novell Netware N(ew)T(echnologi) akárhányas verzió volt (vagy legalábbis nagyon hasonló).
És a név más-más darabkáját használtuk ennek a megnevezésére.

Még mindig nem megs ez neked gyula. Tegnap a héjszerkezettel szoptad be, ma meg az nt-vel.
De belátni nem akarod.
Holnap is be fogod szopni a nagy arcoddal, jelzem.

#7567 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 01. 29. 18:53

Novell netware nt? Linket

#7568 Felhasználó inaktív   qnadam 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 01. 29. 18:54

ma sem keltél fel hiába.
de fikaszínű ma a horizont, a polipok eszegetik a pici lábam
papírhajó vagyok, most esek szét, az egész mégis bazmeg, de szép - Elefánt

#7569 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 01. 29. 18:58

Mivel ez úgyis egy ilyen mindenes topik. Megfrissítettem a táblát 4.0.3-as androidra. Mág szerethetőbb, és most valahogy gépelésre alkalmasabbak lettek a gombok. Mondjuk egy könyvet ugye nem "tördelnék be" a yozo office-ba, de így most tényleg egész jó lett 7 inchen is, mailre vagy akár egy gyors egyoldalas doksi behányására. Like!
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#7570 Felhasználó inaktív   Tassadar 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 01. 29. 19:03

Üzenet megtekintéseIdézet: Gyula2222 - Dátum: 2013. 01. 29. 17:45

:up:

#7571 Felhasználó inaktív   enpera 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 01. 29. 19:06

Üzenet megtekintéseIdézet: Gyula2222 - Dátum: 2013. 01. 29. 15:26

Ez a történelem. Az NT-t a Novell cég fejlesztette ki, amelyt aztán megvett a Microsoft.

Ne hagyd abba, kurva jól nyomod :up:
Szerk.: szerkesztó ergo sum...

#7572 Felhasználó inaktív   Tassadar 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 01. 29. 19:06

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2013. 01. 29. 17:58

Mivel ez úgyis egy ilyen mindenes topik. Megfrissítettem a táblát 4.0.3-as androidra. Mág szerethetőbb, és most valahogy gépelésre alkalmasabbak lettek a gombok. Mondjuk egy könyvet ugye nem "tördelnék be" a yozo office-ba, de így most tényleg egész jó lett 7 inchen is, mailre vagy akár egy gyors egyoldalas doksi behányására. Like!

Böngészésre mennyire használható?
Anyámnak jó lenne egy kiccioccó levelezésre, receptjeit, képeket nézni.

#7573 Felhasználó inaktív   Macikák 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 01. 29. 19:09

Üzenet megtekintéseIdézet: Raynes - Dátum: 2013. 01. 29. 19:02

Suliban nálunk az egyik tanár ilyen öregebb, Gyula-féle fazon, ő izmol ilyen NetWare-rel (jogosultságokat, meg csomó hálózati dolgot azon tanít), nem akarja megérteni, hogy lófasz sem használta régen sem (helyette már akkor is NT, NT Server vagy valamilyen *x rendszer ment), mióta meg hivatalosan is beleállt a földbe jópár éve, azóta még annyian sem. Kisregény folytatása a spoiler mögött...

Spoiler

Ehhez még annyit, hogy úgy tűnik, ez a magyar IT-oktatás rákfenéje és a helyzet ma sem jobb, mint az én időmben volt. Abban a "műintézményben", ahová én jártam (nem, nem a GDF), 2000-ben még az MFM, RLL, ESDI-vinyók működését tanították, HW-ból. De nem ám a vicc szintjén, hanem vizsgatételként, hóttkomolyan! A Pascal ugyanúgy játszott, a linux-"oktatást" el se ragozom, mit mondhatnék? Túl sok minden eszerint nem változott! Talán mostanra már annyiban jobb a helyzet, hogy a net ma már könnyebben elérhető és a megfelelő helyeken már könnyebben tudod továbbképezni magadat. A mi időnkben még csak az se volt, legalábbis nekem otthon tuti nem, sőt! Még csak egy nyüves CD-íróm se... És most bontok egy sört... :beer:

Szerkesztette: Macikák 2013. 01. 29. 19:11 -kor

Hotline: És most mit lát a monitorán?
Ügyfél: Egy kis plüssmacit, amit a barátom vett a plázában.

KONFIG: AMD 486 DX4-100+, 16 MB RAM, 200 MB HDD, 1 MB TRIDENT 8900C VGA,
             SAMTRON monitor, YAMAHA hangkártya, PHILIPS cd-olvaso...
             DOOM3-at is ezzel tolom! De most komolyan... :-)))

#7574 Felhasználó inaktív   Ben Dash 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 01. 29. 19:12

Üzenet megtekintéseIdézet: enpera - Dátum: 2013. 01. 29. 19:06

Nah, én viszont abbahagytam, újabb fél év múlva talán visszajövök, és megnézem, miket alkotott ez a féleszű. Szívesen javasolnám, hogy ignoráljátok az ipsét ahogy van, és úgy beszéljetek a fórumon a topikkal kapcsolatban, mintha itt se lenne, de tudom, hogy sajnos egy idő után valaki úgyis reagálna a fasságára - ha mást nem, hogy megint elküldje a vérbe.

További kellemeset :up:

#7575 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 01. 29. 19:14

Üzenet megtekintéseIdézet: Tassadar - Dátum: 2013. 01. 29. 19:06

Levelezésre maga a tökély, fényképeket nézegetni az enyém nagyon jó viszont ez HD felbontású, de gondolom a kisebbek is ilyen 800 x 480 körül vannak szóaval azzal sem lehet gond. Bömgészésnél, nem tudom mennyi idős anyukád, mennyire jó a szeme. Persze lehet nagyítani minden weboldalt, csak az esetleg macerás tud lenni.

Szerk: esetleg ez lehet egy jó köztes megoldás: http://bestbyte.hu/t..._Fi_tablet.html Olcsóbb, és a 9-es méret miatt nagyobbak a lehetnek a betűk. De ez szerintem olyan, hogy érdemes megnézni személyesen.

Szerkesztette: JonesC 2013. 01. 29. 19:18 -kor

world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#7576 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 01. 29. 19:30

Üzenet megtekintéseIdézet: avmanster - Dátum: 2013. 01. 29. 18:21

merre van ez a műintézmény, oszt mit oktatnak ennek keretében? ahelyett h kicsapnának benneteket a legelőre...

Jobb, ha nem tudod, különben eljönnél röhögni, ahelyett, hogy felmennél Pécsre, és bogdant röhögnéd körbe az előadása közben. Én meg addig művelődök kisisisként, de félek, hogy szellemileg túl fogok terhelődni miatta.

Üzenet megtekintéseIdézet: Macikák - Dátum: 2013. 01. 29. 19:09

Ehhez még annyit, hogy úgy tűnik, ez a magyar IT-oktatás rákfenéje és a helyzet ma sem jobb, mint az én időmben volt. Abban a "műintézményben", ahová én jártam (nem, nem a GDF), 2000-ben még az MFM, RLL, ESDI-vinyók működését tanították, HW-ból. De nem ám a vicc szintjén, hanem vizsgatételként, hóttkomolyan! A Pascal ugyanúgy játszott, a linux-"oktatást" el se ragozom, mit mondhatnék? Túl sok minden eszerint nem változott! Talán mostanra már annyiban jobb a helyzet, hogy a net ma már könnyebben elérhető és a megfelelő helyeken már könnyebben tudod továbbképezni magadat. A mi időnkben még csak az se volt, legalábbis nekem otthon tuti nem, sőt! Még csak egy nyüves CD-íróm se... És most bontok egy sört... :beer:

Ez mindig is ilyen volt és ilyen is lesz. Eddig az egyik legjobb óra az volt nálunk, hogy fogta a fazon, behozott egy netakadémiás videót az IP címzésről, és azt néztük nyálcsorgatva, mint az intézeti gyerekek. Már-már féltem, hogy megjött az esze, valaki szólt neki, hogy hogyan kell ezt, akár haza is mehet, de a következő óra megnyugtatott, hogy egyszeri kilengés volt.

Szerintem neves egyetemeken sem komolyabb az infós kérdés, csak ott ezeket az ósdi hülyeségeket még komolyabban kérik, aztán a végzettek meg bottal sem tudnak semmit megpiszkálni.
„The volume of a pizza of thickness a and radius z can be described by the following formula: pi zz a.”

#7577 Felhasználó inaktív   Gyula2222 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 01. 29. 19:32

Üzenet megtekintéseIdézet: enpera - Dátum: 2013. 01. 29. 19:06

Tudom, és örülök az elismerésnek. :)

#7578 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 01. 29. 19:36

Üzenet megtekintéseIdézet: Tassadar - Dátum: 2013. 01. 29. 19:06

Csakis ipad, már csak a mérete miatt is, de az ios kezelése miatt is. Ez az én véleményem:)

#7579 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 01. 29. 19:40

Üzenet megtekintéseIdézet: Raynes - Dátum: 2013. 01. 29. 19:30

Jobb, ha nem tudod, különben eljönnél röhögni, ahelyett, hogy felmennél Pécsre, és bogdant röhögnéd körbe az előadása közben. Én meg addig művelődök kisisisként, de félek, hogy szellemileg túl fogok terhelődni miatta.

Ez mindig is ilyen volt és ilyen is lesz. Eddig az egyik legjobb óra az volt nálunk, hogy fogta a fazon, behozott egy netakadémiás videót az IP címzésről, és azt néztük nyálcsorgatva, mint az intézeti gyerekek. Már-már féltem, hogy megjött az esze, valaki szólt neki, hogy hogyan kell ezt, akár haza is mehet, de a következő óra megnyugtatott, hogy egyszeri kilengés volt.

Szerintem neves egyetemeken sem komolyabb az infós kérdés, csak ott ezeket az ósdi hülyeségeket még komolyabban kérik, aztán a végzettek meg bottal sem tudnak semmit megpiszkálni.

Hasonlóak a tapasztalataim, tanítottam fősulin és gimiben is. Gimiben pascal programozást tanítottak, számítógép használat helyett.
Fősulin meg ment az access, de wordben egy formázást nemtudtak. Szörnyű.

#7580 Felhasználó inaktív   Amea 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 01. 29. 19:49

Üzenet megtekintéseIdézet: Ben Dash - Dátum: 2013. 01. 29. 19:12

Nah, én viszont abbahagytam, újabb fél év múlva talán visszajövök, és megnézem, miket alkotott ez a féleszű. Szívesen javasolnám, hogy ignoráljátok az ipsét ahogy van, és úgy beszéljetek a fórumon a topikkal kapcsolatban, mintha itt se lenne, de tudom, hogy sajnos egy idő után valaki úgyis reagálna a fasságára - ha mást nem, hogy megint elküldje a vérbe.

További kellemeset :up:

A gyengek elhullanak... :]
"...vannak csalók és vannak hazugságok. Ezért is lenne fontos minél előbb megalkotni a Nagy Forrásanyag-ReferenciaMátrixot." (by Dex)

Téma megosztása:

• (2269 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 377
  • 378
  • 379
  • 380
  • 381
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.