HWSW Informatikai Kerekasztal: Hogyan tovább. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (2269 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 426
  • 427
  • 428
  • 429
  • 430
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Hogyan tovább. Részvételi demokrácia, öko működésmód Értékeld a témát: **--- 8 szavazás

#8541 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2013. 02. 26. 13:34

Üzenet megtekintéseIdézet: Gyula2222 - Dátum: 2013. 02. 26. 13:29

Az átalakulási folyamat már megindult, én csak valamennyire gyorsítok rajta a propagandatevékenységemmel.

Lefordítsam magyarról magyarra? Propagandatevékenység az, hogy pofázol a levegőbe. Emlegetted a szatyor boltot. Én nem voltam olyan lófasz, mint egyesek, kipróbáltam. Nagyságrendileg sem jött be. Azzal mit is szerettél volna? Ugyanígy megváltani a világot, meg mert majd a termelők közvetlenül és bio és közösségi magyar gazdaság, és mindent megspórolnak a kihagyott köztes pontokon, amivel a termlő jól jár, én meg pláne. Még ilyen kicsiben sem sikerült. De azért propagálod. Majd akkor kapálózzanak, ha valamit elértek, mert ez elég nyögvenyelős lesz, közben piac tömegeket mozgat meg, lehet nem is olyan drága a helypénz, ellenben szállító, köztes bolt, nagyker, kisker kimarad, többen megtalálják a terméket, satöbbi. Nem ismerem a miértjét, de Te beleszóltál, nem jött be. Akkor a többi megmondásba minek pofázol bele?
Make love not Wor.

#8542 Felhasználó inaktív   Gyula2222 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2013. 02. 26. 13:36

Üzenet megtekintéseIdézet: qnadam - Dátum: 2013. 02. 26. 13:31

akkor lesz nagy bajban a világ, ha bármi a fröcsögpropangandádon fog múlni

Ha az életed, megélhetésed (és a családodé) fog múlni a döntéseiden, akkor majd komolyan fogod venni, hogyan működjön az élőhelyi környezeted.

#8543 Felhasználó inaktív   Gyula2222 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 02. 26. 13:38

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2013. 02. 26. 13:34

Lefordítsam magyarról magyarra? Propagandatevékenység az, hogy pofázol a levegőbe. Emlegetted a szatyor boltot. Én nem voltam olyan lófasz, mint egyesek, kipróbáltam. Nagyságrendileg sem jött be. Azzal mit is szerettél volna? Ugyanígy megváltani a világot, meg mert majd a termelők közvetlenül és bio és közösségi magyar gazdaság, és mindent megspórolnak a kihagyott köztes pontokon, amivel a termlő jól jár, én meg pláne. Még ilyen kicsiben sem sikerült. De azért propagálod. Majd akkor kapálózzanak, ha valamit elértek, mert ez elég nyögvenyelős lesz, közben piac tömegeket mozgat meg, lehet nem is olyan drága a helypénz, ellenben szállító, köztes bolt, nagyker, kisker kimarad, többen megtalálják a terméket, satöbbi. Nem ismerem a miértjét, de Te beleszóltál, nem jött be. Akkor a többi megmondásba minek pofázol bele?

Ne csüggedj, egyre többen munkálkodunk azon, h a számotokra is kikaparjuk a gesztenyét.

#8544 Felhasználó inaktív   EV6 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 02. 26. 13:40

Az átalakulási folyamat már megindult, én csak valamennyire gyorsítok rajta a propagandatevékenységemmel.

Azzal max. a székletedet tudod gyorsítani, ha felidegesíted magad a hamisságos hasbabra válaszainkon.
processzort tervezni gyartani nem kulonosebben nehez, csak tapasztalat es penz kell hozza, a tudas fonn van a neten - vers
Én mágussá, ezzel a köznapi értelemben véve polihisztorrá váltam. - Gyula2222
...a végtelen felénél túl helyezkednek el... - flashdesignor
...jönnek a további tovább konkretizálások egészen addig, h egy egy adott esetben pontosan mik és hogyan vannak. - Gyula2222

#8545 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 02. 26. 13:40

Üzenet megtekintéseIdézet: Gyula2222 - Dátum: 2013. 02. 26. 13:38

Ne csüggedj, egyre többen munkálkodunk azon, h a számotokra is kikaparjuk a gesztenyét.

Ne csüggedj, mi dolgozunk helyetted is, így unatkozhatsz otthon a többi kocsmatöltelék haveroddal a segélyből.
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#8546 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 02. 26. 13:43

Üzenet megtekintéseIdézet: Gyula2222 - Dátum: 2013. 02. 26. 13:38

Csak épp ott a probléma, hogy mi nem szorulunk másokra, ha gesztenyekikaparásról van szó. Talán épp azért gyűlölsz minket olyan elvakultan, mert nekünk önerőből is összejön, neked meg nem.

#8547 Felhasználó inaktív   Gyula2222 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 02. 26. 13:44

Üzenet megtekintéseIdézet: EV6 - Dátum: 2013. 02. 26. 13:40

Azzal max. a székletedet tudod gyorsítani, ha felidegesíted magad a hamisságos hasbabra válaszainkon.

Rajtatok kívül is vannak akik beleolvasnak a fórumba és ezzel ezen a felületen keresztül is terjednek azok a gondolatok amelyeket itt megnyilvánítok.
A részvételi demokrácia, a szövetkezések az egyes emberek törekvéseiből és erőforrásaiból épülnek.

#8548 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 02. 26. 13:45

Rajtatok múlik, mit fogtok csinálni az új körülmények között.

Valószínűleg ugyanazt, mint most, becsületes munkából jól megélünk, közben meg jókat röhögünk rajtad, ahogy tátott szájjal várod az utca közepén, hogy mikor pottyan már a sült galamb.

#8549 Felhasználó inaktív   Gyula2222 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 02. 26. 13:45

Üzenet megtekintéseIdézet: debaj - Dátum: 2013. 02. 26. 13:43

Csak épp ott a probléma, hogy mi nem szorulunk másokra, ha gesztenyekikaparásról van szó. Talán épp azért gyűlölsz minket olyan elvakultan, mert nekünk önerőből is összejön, neked meg nem.

Az élhetőbbé váló környezetben a Ti életetek is könnyebbé válik.

#8550 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 02. 26. 13:47

Üzenet megtekintéseIdézet: Gyula2222 - Dátum: 2013. 02. 26. 13:44

Rajtatok kívül is vannak akik beleolvasnak a fórumba és ezzel ezen a felületen keresztül is terjednek azok a gondolatok amelyeket itt megnyilvánítok.

Bele. Természetesen. Sokan. Tömegek lihegnek itt rajtunk kívül a HWSW-n és szívják magukba az okosságot. Csak azt nem értem, hogy ha tervezett élettartam van, akkor a cégnél miért mennek a 8 éves monitorok meg a pár éves otthoni mikrohullámű sütők? Mégis csak selejtet vettem, ami bírja?
Make love not Wor.

#8551 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 02. 26. 13:49

Üzenet megtekintéseIdézet: Gyula2222 - Dátum: 2013. 02. 26. 13:45

Ebből még sok mindent nem láttam, igaz néha adtam fél marok tulipánhagymát meg pár aprólékot itt a nyugdíjas népeknek, azok meg összerittyentettek egy ksiebb kertet a panel köré. Mert az jó. Ennél messzebb már nehéz menni. Szócséplésen és propagandaszövegen meg népkábításos feltágításon felül valami hasonló érdemleges fizikai munkát, adományt, támogatást nyújtottál-e az élhetőbb környezetért?
Make love not Wor.

#8552 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 02. 26. 13:50

Üzenet megtekintéseIdézet: Gyula2222 - Dátum: 2013. 02. 26. 13:44

Igen, és még azokat is sikerül elijesztened, akik esetleg fantáziát látnának benned. Könnyen visszaolvashatsz, eddig ketten voltak, akik végig kiálltak melletted, amíg a topikot látogatták, az egyik gyárilag elmebeteg, és ezt a témát is azonnal el akarta terelni a gyíkemberek meg az illuminátusok irányába, a másik meg kötelességtudatból mindenhol felbukkan, ahol valami holdkóros ötleteit gyalulják, hogy benyögje, hogy tisevagytokjobbak, aztán már áll is tovább. Talán ketten vagy hárman voltak rajtuk kívül, akik eleinte még pozitívan álltak volna az ötleteidhez, csak aztán ügyesen elérted náluk is, hogy csak "faszakodni" meg "hasbarázni" járjanak a topikba. Ezek tényleg nem kongatnak meg semmit, hogy hátha nem a világ a hülye?

#8553 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 02. 26. 13:51

Üzenet megtekintéseIdézet: Gyula2222 - Dátum: 2013. 02. 26. 13:45

Ha az "élhetőbb környezet" azt jelenti, amit eddig itt összehordtál, akkor kösz, de nem.

#8554 Felhasználó inaktív   Gyula2222 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 02. 26. 14:05

Üzenet megtekintéseIdézet: debaj - Dátum: 2013. 02. 26. 13:51

Ha az "élhetőbb környezet" azt jelenti, amit eddig itt összehordtál, akkor kösz, de nem.

Majd, ha valódi döntési helyzetbe fogsz kerülni, hogyan (milyen szabályok szerint) működjön a környezeted, meglátjuk, miként fogsz vélekedni.

#8555 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 02. 26. 14:06

Üzenet megtekintéseIdézet: Gyula2222 - Dátum: 2013. 02. 26. 14:05

Majd, ha valódi döntési helyzetbe fogsz kerülni, hogyan (milyen szabályok szerint) működjön a környezeted, meglátjuk, miként fogsz vélekedni.

Te nem vagy döntési helyzetben nem is leszel. Mi lehet kicsiben vagy félig nagyban döntünk erről és amarról. Honnan tudod, hogy nem?
Make love not Wor.

#8556 Felhasználó inaktív   Amea 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 02. 26. 14:14

Most is igy van, erre nem kell varni.
A kornyezetemet pedig otthonnak/munkahelynek/csaladnak/szomszedsagnak/barati kornek hivjak.
Ezeket javareszt en valasztom, es minden nap kerulok dontesi helyzetbe.

Ahol meg megsem en valasztok, ott is meg tudom oldani, hogy elheto es fenntarthato rendszerek legyenek ezek.
Es te?
(csak mielott megfogadnam a tanacsaidat)
"...vannak csalók és vannak hazugságok. Ezért is lenne fontos minél előbb megalkotni a Nagy Forrásanyag-ReferenciaMátrixot." (by Dex)

#8557 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 02. 26. 14:16

Úgy, hogy hagyjatok engem békén, szoftverfejlesztő vagyok, nem közgazda, nem értek hozzá, döntsenek ebben a kérdésben helyettem azok, akik értenek hozzá. A legnagyobb faszság, ami ebben a topikban elhangzott a részedről, az az, hogy hozzánemértő embereket akarsz döntési helyzetbe hozni. Az a társadalom, ami így működik, vagy hallgat az előzetesen kinevezett hozzáértőkre (és akkor ugyanott vagyunk, mint most), vagy csak véletlenszerűen tud jó döntéseket hozni. Tudom, a propagandában kurva jól hangzik, hogy mindenki beleszólhat mindenbe, csak én nem szeretnék abban a világban élni, ahol mindenki mindenbe beleszól, és ötven hülye szó nélkül elnyomhatja egyetlen okos véleményét.

#8558 Felhasználó inaktív   Gyula2222 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 02. 26. 14:17

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2013. 02. 26. 14:06

Te nem vagy döntési helyzetben nem is leszel. Mi lehet kicsiben vagy félig nagyban döntünk erről és amarról. Honnan tudod, hogy nem?

Csak abból tudok következtetni amiket ide irkáltok.
Abban igazad van, h én már kevesebb lehetőséggel rendelkezek, mint Te és így lényegesen szűkebb a döntési lehetőségem, mint Neked.
És nekem több lehetőségem van, mint azoknak volt akik az utóbbi években halála fagytak.

#8559 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 02. 26. 14:19

Üzenet megtekintéseIdézet: debaj - Dátum: 2013. 02. 26. 14:16

csak én nem szeretnék abban a világban élni, ahol mindenki mindenbe beleszól, és ötven hülye szó nélkül elnyomhatja egyetlen okos véleményét.

Márpediglen ha itt az atomenergiáról vagy alagútépítésről, robbantásról, szénbányáról, zöld hulladék újrahasznosításról vagy félpöndör sárga színű bajuszkötőről van szó, akkor gyanítom, hogy a hozzá nem értők többségben lesznek, mert mindenki agyat növeszt oszt kitalálja a frankót. Mérnökember meg minek vitatkozzon a hülyékkel, nem ez a dolga, nem ezért fizetik, akinek meg dolga lenne azt a 8 embert majd jól leugatja a 2 millió, majd eljő az őskáosz.
Make love not Wor.

#8560 Felhasználó inaktív   Gyula2222 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 02. 26. 14:26

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2013. 02. 26. 14:19

Márpediglen ha itt az atomenergiáról vagy alagútépítésről, robbantásról, szénbányáról, zöld hulladék újrahasznosításról vagy félpöndör sárga színű bajuszkötőről van szó, akkor gyanítom, hogy a hozzá nem értők többségben lesznek, mert mindenki agyat növeszt oszt kitalálja a frankót. Mérnökember meg minek vitatkozzon a hülyékkel, nem ez a dolga, nem ezért fizetik, akinek meg dolga lenne azt a 8 embert majd jól leugatja a 2 millió, majd eljő az őskáosz.

Mindig vannak olyan kérdések amelyekben a többség nem szakértő.
A részvételi demokrácia struktúrája, vezető választási és döntési rendszere mindenek előtt a tisztességes viselkedést biztosítja. Az adott témában szakértők tisztességes viselkedését is.

Téma megosztása:

• (2269 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 426
  • 427
  • 428
  • 429
  • 430
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.