Akkor kezdjük a beszélgetést elölről, mert egy vitánál érvek vannak és ellenérvek. Én felhoztam az enyémeimet:
Idézet: Gyula2222 - Dátum: 2013. 02. 26. 23:43
Ahhoz, h azok a pallagok létezzenek, azokat valakiknek meg kellett csinálniuk.
Köszönjük Dr.Watson, ez nekünk is elég egyértelmű.
Az össz pallag mennyiséget nézve, ehhez köbkilométer szám kellett földet mozgatniuk.
Nem tudom, sosem mértem le, de gyanítom hogy te sem. Persze ha végeztél ilyen irányú kutatást, azaz a történeti földrajz keretében végzett komplex kultúrtáj-vizsgálatot, azt örömmel fogadjuk.
Képeket meg videót én is tudok mutatni az Andokból, ahol valószínűleg még nagyobb is a kiterjedése ezeknek az ún. agroteraszoknak. Mert ez a hivatalos, nem "fancy" nevük. Sőt, ott még hegyoldalba is vájták ezeket.
Mondd, a hivatalos történelemben hol van az a kultúra amelyik ezt egyáltalán létre tudhatta hozni?
Példának mondtam az Inkákat. Ott a kultúra, még az eszközöket is ismerjük, amikkel kialakították az agroteraszokat - sőt, fenn is maradt néhány. Egyirányú szántással lehet kialakítani, nem olyan nagy ördöngösség.
Bónusz pontot adok azért, ha írásbeli emléket mutatsz a létrehozásáról.
Bónusz pont nem kell, mert egyelőre mást se tudtál felmutatni, szóval kétlem hogy bármi értelme/valóságalapja lenne. Egy tanulmány erről, és annak a valótlanságáról, hogy nincsenek írásos emlékek az agroteraszokról:
http://ora.ouls.ox.a...ms/ATTACHMENT01
Az UFO-s sztori valamilyen formában minden kontinensen szerepel. Ki ki azt kezd ezzel amit tud és akar. A pallagok a jelenben léteznek. És léteznek a földön jópár helyen.
Ezzel nincs baj, de a kettőnek köze nincs egymáshoz. Ennyi erővel valamelyik Isten is teremthette őket, mert vallás "valamilyen formában minden kontinensen szerepel". Sőt, ha abszurd akarnék lenni, akár a halál is felkaszálhatta volna, mert neki is van szimbológiája. De maguk az ilyen következtetések is, hogy
"az univerzum rendezett -> kell hogy létezzen Isten, aki létrehozta", ez is reductio ad absurdum. Bocs a sok külföldi kifejezésért, de ha már ennyire akarunk jobb jövőt, ezeket úgyis ismerni kell.
Idézet: Gyula2222 - Dátum: 2013. 02. 27. 00:17
Igen, itt is.
Meg Britanniában, Kínában, az Egyiptomi, Asszíriai területen.
És körben a Kárpátokban és ma is jól felismerhetően, a Kárpátmedencében is több helyen.
Ezzel pedig a saját, felháborodott hangvételű kérdésedet válaszoltad meg utánam, amit már végképp nem értek.
A videóban ezen kívül egy fia bizonyíték nincs, csak mindenhonnan (és tényleg, Egyiptomtól Indiáig) összeszedett képek - amiket gondolom mutatósságuk miatt tettek bele -, rovásírásos fordításoknak látszó valamik - amik nem fordítások, csak a rovásírás fölé tett szöveg - illetve beszéd "aktív energiákról" annak bármilyen tudományos/megfogható bizonyítása nélkül.
Személy szerint mélyen nevetségesnek tartom mind azt, aki ezt pénzkeresési céllal létrehozta - mert nem kérdés, hogy azzal hozta létre - illetve azokat, akik ebből bármit is elhisznek.
Szerkesztette: Ben Dash 2013. 02. 27. 06:23 -kor