Idézet: Jahno - Dátum: 2013. 04. 14. 15:02
Ezt még annó a notebook.hu is megcsinálta, engem kirúgtak, nagy átállás, elköszöntünk, jó idő. Tűzfalakat nem tudták átvenni, gyerek ígért sok sört, meg "valamit tán fizetne is". Mondom nekem nyóc, előre tutátok mi kell, én is megtanultam, összeraktam, logikus is, ha nem megy, akkor alkalmatlanok vagytok a feladatra. Jól besértődtek, de azok is leszerepeltek, hogy majd besegítek, és akkor viszik el a melót, mikor jövedelmezni kezdett volna? Dolgozzanak meg érte.
Aztán az új csoda rendszer összedőlt. Már a nagy vezér hívott (karácsony, ezüstvasárnap, nagy roham), mondván nemmegyanemmegy, nem bírnak kinyitni és van sör. Jó, nekem meg számlatömböm. Egy ideig még húztam az idegeit, másik gazdákat nem bírta elérni, azok közölték, hogy net nélkül vidéken és nincs munkanap, csak vállvonogatás. Aztán jötek az olyanok, hogy ahahmm, de engem mindig el lehetett érni 24 órásban. Ja, csak pénz nem sok volt belőle, "mert az járt". Amúgy meg véletlenül útbaesett, benéztem, hogy miapicsa, így áramszünet után visszakapcsoltam a szervert, majd elköszöntem. Jelszó úgysincs, futtában megköszönte. Gondolom aznap termelt pár milliót a bolt, nekem egy dekát nem fizettek.
Még van sörért, borért, vagy ingyé melóm rendesen, de szelektálunk is, aki céges, vagy fizetni bírna, az erőltesse meg magát, vagy hagyjon békén. Bár mindenki jól lekopott, van minimál állandó ügyfél, kész, akiket eddig állami hivatalok tartottak el, de már azok sem fizetnek rendesen, innentől nehéz boldogulni.
Le kell építeni őket, mert a fejedre nőnek.
Az a baj, hogy én is túl jószivü vagyok.