Idézet: Jahno - Dátum: 2013. 04. 16. 12:24
Beengedjelek egy ilyen vasra és megmutatod? Vagy küldjek el egy vinyót és megreszeled? Igaz az a vinyó vmdk-ban lenne, lehet lesnél bambán, hogy az micsoda. Előző helyen is már azt hittem, hogy én vagyok a bolond, mert annyira emlegetted. aztán rájöttem, hogy itt a fileszervert több 10en nyomkodjuk, ellenben a nagyon csúnya céges szerződésekhez már csak 1 ember fér hozzá. Jogot sem tudok adni magamnak, direkt így van kitalálva. Jogosultsági szintünk meg egyenlő. Persze ha a könyvtárra nincs, akkor nem is tudom buzerálni, csak másik júzerrel. Igaz az ilyen céges üzemeltetések mind hülyék, csak Gyula tudja az egy és igaz okosságot, csak azt nem értem, hogy minket akkor miért engednek közel ilyen infrastruktúrákhoz. Biztos a komplett cégvezetés hülye, Gyula megmondaná a tutit miképpen kell informatikai biztonságilag kb. 130 országban jól működő cégkomplexumot üzemeltetni.
Azt nem tudom, h abban a rendszerben mit és hogyan csináltak meg.
Az biztos (mert megtettem), h XP prof. alatt egy más rendszerből áthozott HDD (NTFS fájlrendszer) fölött teljes fennhatóságot lehet gyártani.
Csak akkor nem tudok valamit elolvasni ha az adott dokumentum le van kódolva.
Illetve, még egyről tudok (ezt innen a fórumról), h egy egész HDD (a saját belső kezelésében) jelszóval titkosítható (ez esetben csak az tud belemenni aki ismeri a jelszót), de ez már egy másik kategória (nem a rendszeradminisztrátori és NTFS fájlrendszer tulajdonosi jogosultságok köre).