Idézet: JonesC - Dátum: 2013. 05. 27. 07:39
Most nézd meg ezt a válaszod, és utána jelentsd ki, hogy nem egy bullshitelő szar vagy.
Feltettem egy egyszerű kérdést. Tíz év munkanélküliség alatt mit alkottál, és mit fejlesztettél magadon. Egyszerű választ kértem rá, ehelyett megpróbálsz minősíteni. Keresd már ezt ki légyszíves a hasbara leírásodból, benne lesz.
Én a megértésed fejlesztésére játszom. A megértésed legnagyobb gátjának pedig azt látom, h hazugnak hiszel.
Ezekre a többetek által feltett kérdésre is válaszoltam már párszor.
Jópár embernek segítettem az életében. Ebből valamennyi megélhetésem is keletkezett.
Legtöbbet a világunk megértésével foglalkoztam. Ehhez sokmindennek utánajártam. Sokat segítettek ebben az embertársaimmal, közöttük a veletek folytatott beszélgetések is (mindannyiunk tudatában egy egy kis univerzum létezik (mikrokozmosz valóságok)).
Beszéltem már a tudatomban kiépített világképről, ennek szerkezetéről is.
Ahhoz, h ne őrüljek meg, Shakespearet vettem segítségül. Ő azt mondta, h színház a világ (és ebben mindenki szerepeket játszik). Én pedig szépen beleéltem magamat abba, h tényleg egy színész vagyok és az amiben élek, egy képtelen kalandjáték. És úgy döntöttem, h amennyire az erőmből telik, belemódosítok a játék tervezők, szervezők elképzeléseibe.
Jó szinten megismertem a módszertanukat és azt is, h mire játszanak. Most ezt a tudást használva játszadozok.