HWSW Informatikai Kerekasztal: Hogyan tovább. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (2269 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 618
  • 619
  • 620
  • 621
  • 622
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Hogyan tovább. Részvételi demokrácia, öko működésmód Értékeld a témát: **--- 8 szavazás

#12381 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2013. 05. 26. 20:22

Üzenet megtekintéseIdézet: Gyula2222 - Dátum: 2013. 05. 26. 17:55

Én leírtam az elképzeléseimet.
És várom, Ti miben módosítanátok és mivel töltenétek ki (konkretizálnátok) a keretrendszert.

Konkretizált Te, ha már jöttél a változtatós ötleteiddel, mert állításoddal ellentétben semmit nem írtál le, csak folyton ködösítettél.
Make love not Wor.

#12382 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2013. 05. 26. 20:23

Üzenet megtekintéseIdézet: Gyula2222 - Dátum: 2013. 05. 26. 14:38

h azért nincs meg a jó szintű ellátottság, mert túl sok munkaerő van az ellátottságunk létrehozásához?

Múltkor meg az volt a bajod, hogy évente kisvárosnyival fogy a népesség.
Make love not Wor.

#12383 Felhasználó inaktív   enpera 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2013. 05. 26. 20:49

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2013. 05. 26. 21:22

Konkretizált Te, ha már jöttél a változtatós ötleteiddel, mert állításoddal ellentétben semmit nem írtál le, csak folyton ködösítettél.

Eddig jutottunk múltkor. És ezt sem ő foglalta össze.
Szerk.: szerkesztó ergo sum...

#12384 Felhasználó inaktív   enpera 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 05. 26. 20:49

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2013. 05. 26. 21:23

Múltkor meg az volt a bajod, hogy évente kisvárosnyival fogy a népesség.

Az akkor volt a baj. Most ez a baj :up:
Szerk.: szerkesztó ergo sum...

#12385 Felhasználó inaktív   Dr. Szöszi 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 05. 26. 21:28

Ez Baj:
http://www.baj.hu/
És igen, mivel a fórum nem hoz pénzt, így nem csoportosítunk át kellő erőforrást ahhoz, hogy az itt felmerült igényeket, bugokat miazmást megfelelően kezelni tudjuk.

#12386 Felhasználó inaktív   Gyula2222 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 05. 26. 22:31

Meglehetősen szelektíven működik az emlékezőképességetek.
Jó reményt az ad a fejlődésetekre, h vannak amikre viszonylag pontosan emlékeztek.
Ne adjátok fel, ha igyekeztek, lesz ez még jobb is.

#12387 Felhasználó inaktív   qnadam 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 05. 26. 22:41

de fikaszínű ma a horizont, a polipok eszegetik a pici lábam
papírhajó vagyok, most esek szét, az egész mégis bazmeg, de szép - Elefánt

#12388 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 05. 27. 05:31

Tegnap slambucot ettem, hagymalevessel.
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#12389 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 05. 27. 06:09

Üzenet megtekintéseIdézet: Gyula2222 - Dátum: 2013. 05. 26. 23:31

Meglehetősen szelektíven működik az emlékezőképességetek.
Jó reményt az ad a fejlődésetekre, h vannak amikre viszonylag pontosan emlékeztek.
Ne adjátok fel, ha igyekeztek, lesz ez még jobb is.

Munkád van már?
Tíz év munka nélkül töltött időben miben fejlesztetted magad? Ezt a szart, amit nekünk próbálsz bullshitelni ne számold bele, már csak azért se mert 10 év alatt egy keretrendszert sem alakítottál ki neki.
Tíz év munkanélkül töltött év alatt milyen kézzel fogható dolgot tettél le az asztalra?
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#12390 Felhasználó inaktív   Gyula2222 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 05. 27. 06:46

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2013. 05. 27. 06:09

Munkád van már?
Tíz év munka nélkül töltött időben miben fejlesztetted magad? Ezt a szart, amit nekünk próbálsz bullshitelni ne számold bele, már csak azért se mert 10 év alatt egy keretrendszert sem alakítottál ki neki.
Tíz év munkanélkül töltött év alatt milyen kézzel fogható dolgot tettél le az asztalra?

Hajlandó vagy őszintén elmondani, h miért csinálod (velem kapcsolatban) azt amit teszel?
Miért vagyok számotokra több, mint azok akik utcai produkciókkal próbálják meg megkeresni az ebédjükre valót?

#12391 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 05. 27. 07:14

Üzenet megtekintéseIdézet: Gyula2222 - Dátum: 2013. 05. 27. 07:46

Hajlandó vagy őszintén elmondani, h miért csinálod (velem kapcsolatban) azt amit teszel?
Miért vagyok számotokra több, mint azok akik utcai produkciókkal próbálják meg megkeresni az ebédjükre valót?

Hatalmas koponyának írod le magad, mérnöknek, stb.

Egyszerűen kiváncsi vagyok, hogy egy ilyen kvalitásokkal rendelkező ember mivel töltötte (hasznos dologgal) azt a tíz évet amit munka nélkül töltött. Mire jutott az elképesztő tehetségével, azon kívül, hogy parazitaként pumpolja nemzettársait, és arról álmodozik, hogy a másik kirablásával, és megint másoktól megszabadulva hogyan tudna meg nem érdemelt jóléthez jutni?

Egyébként semmivel nem vagy több senkinél.

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#12392 Felhasználó inaktív   Gyula2222 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 05. 27. 07:33

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2013. 05. 27. 07:14

Egyszerűen kiváncsi vagyok, hogy egy ilyen kvalitásokkal rendelkező ember mivel töltötte (hasznos dologgal) azt a tíz évet amit munka nélkül töltött. Mire jutott az elképesztő tehetségével, azon kívül, hogy parazitaként pumpolja nemzettársait, és arról álmodozik, hogy a másik kirablásával, és megint másoktól megszabadulva hogyan tudna meg nem érdemelt jóléthez jutni?

Ameddig hazugnak HISZEL, addig nem fog eljutni a tudatodig amiket mondok ÖNMAGAMMAL KAPCSOLATBAN IS.
Persze ehhez el kellene tudnod fogadni, h nem csupán az az életfilozófia létezik amelyben az egyéni túlélés primátusát tanítják. Mégpedig úgy, h A KÖRNYEZET AKARATÁTÓL FÜGGETLENÜL, a környezet akarata ellenében is.
Tudom, ez nagyon nehéz azok számára akikbe az alapszocializációjukként ezt töltik fel és egy erre az életfilozófiára épített rendszerben élnek (ebből adódóan, mindennapi tapasztalatuk, h a világunk így műxik).

#12393 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 05. 27. 07:39

Üzenet megtekintéseIdézet: Gyula2222 - Dátum: 2013. 05. 27. 08:33

Ameddig hazugnak HISZEL, addig nem fog eljutni a tudatodig amiket mondok ÖNMAGAMMAL KAPCSOLATBAN IS.
Persze ehhez el kellene tudnod fogadni, h nem csupán az az életfilozófia létezik amelyben az egyéni túlélés primátusát tanítják. Mégpedig úgy, h A KÖRNYEZET AKARATÁTÓL FÜGGETLENÜL, a környezet akarata ellenében is.
Tudom, ez nagyon nehéz azok számára akikbe az alapszocializációjukként ezt töltik fel és egy erre az életfilozófiára épített rendszerben élnek (ebből adódóan, mindennapi tapasztalatuk, h a világunk így műxik).

Most nézd meg ezt a válaszod, és utána jelentsd ki, hogy nem egy bullshitelő szar vagy.

Feltettem egy egyszerű kérdést. Tíz év munkanélküliség alatt mit alkottál, és mit fejlesztettél magadon. Egyszerű választ kértem rá, ehelyett megpróbálsz minősíteni. Keresd már ezt ki légyszíves a hasbara leírásodból, benne lesz.

Idézet

#12394 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 05. 27. 07:50

ma szerintem báránycombot fogok enni :)

#12395 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 05. 27. 08:07

Üzenet megtekintéseIdézet: qnadam - Dátum: 2013. 05. 26. 23:41

[Tankcsapda - Baj van]

Szerkesztette: Raynes 2013. 05. 27. 08:07 -kor

„The volume of a pizza of thickness a and radius z can be described by the following formula: pi zz a.”

#12396 Felhasználó inaktív   Gyula2222 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 05. 27. 08:24

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2013. 05. 27. 07:39

Most nézd meg ezt a válaszod, és utána jelentsd ki, hogy nem egy bullshitelő szar vagy.

Feltettem egy egyszerű kérdést. Tíz év munkanélküliség alatt mit alkottál, és mit fejlesztettél magadon. Egyszerű választ kértem rá, ehelyett megpróbálsz minősíteni. Keresd már ezt ki légyszíves a hasbara leírásodból, benne lesz.

Én a megértésed fejlesztésére játszom. A megértésed legnagyobb gátjának pedig azt látom, h hazugnak hiszel.
Ezekre a többetek által feltett kérdésre is válaszoltam már párszor.
Jópár embernek segítettem az életében. Ebből valamennyi megélhetésem is keletkezett.
Legtöbbet a világunk megértésével foglalkoztam. Ehhez sokmindennek utánajártam. Sokat segítettek ebben az embertársaimmal, közöttük a veletek folytatott beszélgetések is (mindannyiunk tudatában egy egy kis univerzum létezik (mikrokozmosz valóságok)).
Beszéltem már a tudatomban kiépített világképről, ennek szerkezetéről is.
Ahhoz, h ne őrüljek meg, Shakespearet vettem segítségül. Ő azt mondta, h színház a világ (és ebben mindenki szerepeket játszik). Én pedig szépen beleéltem magamat abba, h tényleg egy színész vagyok és az amiben élek, egy képtelen kalandjáték. És úgy döntöttem, h amennyire az erőmből telik, belemódosítok a játék tervezők, szervezők elképzeléseibe.
Jó szinten megismertem a módszertanukat és azt is, h mire játszanak. Most ezt a tudást használva játszadozok.

#12397 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 05. 27. 08:28

Arra te ne játszál, mert a közelemben nem vagy szellemi képességekben, így "megértésben" sem, amit egyébként természetesen rosszul használsz. Nem érdekel a megélhetésed, miszerint kihasználsz másokat és adót csalsz.

Egy egyszerű kérdésre várok választ. Milyen konkrét értéket állítottál elő, avagy milyen értékelhető fejlődést tudsz felmutatni (pl nyelvtanulás)?

Erre a kérdésre válaszolj légyszíves.

Idézet

#12398 Felhasználó inaktív   El Kebir 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 05. 27. 08:34

Üzenet megtekintéseIdézet: Gyula2222 - Dátum: 2013. 05. 27. 09:24

A megértésed legnagyobb gátjának pedig azt látom, h hazugnak hiszel.

Ez nem hit kérdése, mikor nem válaszolsz a kérdésekre, de nem azt írod, hogy nem akarsz válaszolni a kérdésre, hanem benyomsz egy mellébeszélést, egy bullshitet, az HAZUGSÁG, mert azzal azt hazudod, hogy válaszolsz a kérdésre, közben pedig nem.
Minden alkalommal hazudsz, mikor válasz helyett egy bullshitet írsz, egy mellébeszélést. Te ebben a témában rengetegszer hazudtál már. (a mostani mellébeszélésed is ilyen hazugság, ezt itt mindenki látja)
"Csak egy igazság létezik. A változatai - valótlanságok."
„Az ember akkor igazán ember, amikor játszik”
F. Schiller
„azelőtt kell cselekednünk, hogy valami drasztikus és visszafordíthatatlan megtörténik, nem pedig utána, mert akkor már nem biztos, hogy kontrollálni tudjuk.”
"A kommunista időkben nem számított, hogy alkalmas vagy-e egy munkára, csak az, hogy hűséges elvtárs vagy-e. Ma ugyanez van. Csak ma nem jó elvtársnak, hanem jó barátnak kell lenned."
Zsigerbeszéd http://server1.freep...ilmek&Itemid=54

#12399 Felhasználó inaktív   Gyula2222 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 05. 27. 08:59

Üzenet megtekintéseIdézet: El Kebir - Dátum: 2013. 05. 27. 08:34

Ez nem hit kérdése, mikor nem válaszolsz a kérdésekre, de nem azt írod, hogy nem akarsz válaszolni a kérdésre, hanem benyomsz egy mellébeszélést, egy bullshitet, az HAZUGSÁG, mert azzal azt hazudod, hogy válaszolsz a kérdésre, közben pedig nem.

Válaszoltam minden kérdésetekre. Az nem az én korlátoltságom ha nem értitek, vagy hazugságnak hiszitek.
Beszéltem arról is, h hogyan élek meg. Bizonyos szempontból többet is, mint amennyit jó lett volna (volt aki nekiállt revolverezni vele).
Maradjunk annyiban, h teszem azt aminek értelmét látom és azt amibe valamik miatt belekényszerülök.
Az amit itt teszek az ambíció tevékenység. Ha elérek vele valamit attól mindenkinek jobb lesz, mert emberségesebb, ezáltal mindenki számára élhetőbbé válik a világunk.

#12400 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 05. 27. 09:02

Üzenet megtekintéseIdézet: Gyula2222 - Dátum: 2013. 05. 27. 09:59

Válaszoltam minden kérdésetekre. Az nem az én korlátoltságom ha nem értitek, vagy hazugságnak hiszitek.
Beszéltem arról is, h hogyan élek meg. Bizonyos szempontból többet is, mint amennyit jó lett volna (volt aki nekiállt revolverezni vele).
Maradjunk annyiban, h teszem azt aminek értelmét látom és azt amibe valamik miatt belekényszerülök.
Az amit itt teszek az ambíció tevékenység. Ha elérek vele valamit attól mindenkinek jobb lesz, mert emberségesebb, ezáltal mindenki számára élhetőbbé válik a világunk.

Egyikre sem válaszoltál, pedig én is, meg más is már listába szedtük a kérdéseket.

Téma megosztása:

• (2269 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 618
  • 619
  • 620
  • 621
  • 622
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.