Idézet: Gyula2222 - Dátum: 2013. 05. 27. 10:27
Konkrétan mikre nem válaszoltam?
Amire az a válasz, h azt az adott élőhelyi közösségek döntik el (a bázis demokrácia általános szabályai szerint), arra az a válasz.
Ezekre csak azt tudom még elmondani, h én adott körülmények között mit látok a legjobbnak.
Meg sem próbáltátok megérteni azt az életfilozófiát, annak célszerűségét amelyre az a rendszerműködtetési mód épül amit favorizálok.
Csak azt néztétek, h az amit mondok, a bennetek működő életfilozófia (annak paradigmarendszere) szerint nézve nonszensz (és eszerint nézve tényleg az).
Ez pedig elég volt nektek ahhoz, h részben, mint agyamentséget, részben, mint hátsó szándékaim beteljesítésére gyártott demagógiát, minden további vizsgálat nélkül, eszetlenül támadjátok.
És nem csupán azt amit mondtam, hanem, mint hazugot (elmebeteget), engem is, a személyemben.
A teljesség igénye nélkül:
- Mi az a részvételi demokrácia, hogyan működik, MAGYAR szavakkal
- A windows adminisztrációja jobbklikkel, win7 alatt
- Novell NT sztorit regéld el szépen tényekkel, bizonyítékokkal
- Szélkerék hatástanulmány ADATOKKAL
- Mosógépes téma, idézem a rég feltett de általad nagy ívben kikerült kérdést:
"
mennyibe került egy zörgő, fos, energiazabáló evrika mosógép, hány havi fizuba?
és mennyibe kerül most egy akármilyen olcsó whirpool, mekkora hányada egy havi fizunak?
tegyük fel hogy mindkettő megy 10 évet, de az evrika addig mennyit fogyaszt?"
Kezdésnek elég lesz.
A válaszokat MAGYAR nyelven, MAGYAR mondatokkal kérem, TÉNYEKKEL, VALÓS HIVATKOZÁSOKKAL .
A válaszra kapsz egy napot, addig a bullshitet kerüld, és szedd össze a gondolataidat.