HWSW Informatikai Kerekasztal: Hogyan tovább. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (2269 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 670
  • 671
  • 672
  • 673
  • 674
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Hogyan tovább. Részvételi demokrácia, öko működésmód Értékeld a témát: **--- 8 szavazás

#13421 Felhasználó inaktív   Macikák 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2013. 06. 09. 00:30

Üzenet megtekintéseIdézet: Gyula2222 - Dátum: 2013. 06. 09. 02:25

Többek között onnan, h jelenleg központilag ilyenre programozzák az embereket és a beszélgetéseinkből az derült ki, h Ti is a központi programoztottság szerint működtök.
Sok munkámba került ameddig sikerült létrehoznom magamban azt az öntisztító és önbővítő világképet amelyről már korábban is beszéltem.

Ez a topik most a 672.-ik oldalát tapossa. És ne haragudj Gyula, de amit fentebb ide kárcoltál, én abból lófütjit se látok, azóta se! Oké-oké, fogd nyugodtan a műtött szememre... Kép

Szerkesztette: Macikák 2013. 06. 09. 00:32 -kor

Hotline: És most mit lát a monitorán?
Ügyfél: Egy kis plüssmacit, amit a barátom vett a plázában.

KONFIG: AMD 486 DX4-100+, 16 MB RAM, 200 MB HDD, 1 MB TRIDENT 8900C VGA,
             SAMTRON monitor, YAMAHA hangkártya, PHILIPS cd-olvaso...
             DOOM3-at is ezzel tolom! De most komolyan... :-)))

#13422 Felhasználó inaktív   Gyula2222 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 06. 09. 00:36

Üzenet megtekintéseIdézet: Ben Dash - Dátum: 2013. 06. 09. 00:11

Igen. Hasonlóan ahhoz, ahogyan egy vállalati szintű tervező sem feltétlenül ért az esztergáláshoz. Neki elég a jó terv elkészítéséhez a forgácsolóműhelyről pár kapacitás adat.
Vagy ahogyan nem kell a kezed felemeléséhez több, mint az elmetudatosságodból kiadnod egy akár csak átsuhanó globál utasítást (egy testséma ismerete alapján (a többi már az alrendszerek dolga)).

#13423 Felhasználó inaktív   cyberde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 06. 09. 00:39

Üzenet megtekintéseIdézet: avmanster - Dátum: 2013. 06. 08. 13:40

jut eszembe, úgy néz ki az aktív kollagénkrém bevált, megint tudom terhelni a jobb térdem...
bár tudja fene, ment rá a héten kurkuma, ördögkarom meg nadálytő, meg a gyomorba több gramm algaféle, kondroitin msm, kollagén meg a többi szarságok...
ha esetleg valakinek berozsdált az ízülete.
olyan szagom volt a héten, mint egy patikának.

Akut izületi rumli esetén _ezt_ (a szolíd hatóanyagtartalmú cuccot :-) ) érdemes szedni, min 3 hónapig. Szintentartásnak pedig (ha anyagilag belefér) _ezt_ vagy (olcsóbbért) _ezt_ . Viszont ezeket folyamatosan. Az okosak pedig azt mondják, hogy mindenképpen kell mellé omega3 és bőven c-vitamin.

Ezeket a népi gyógymódokat pedig inkább meghagynám a guga-nak. :Đ Karcsú a hatásuk, mindegyiktől bűzlesz mint egy trágyadomb, mindegyik fingat, vagy fosat, de minimum egy masszív, folyamatos hányinger bejátszik. :-)

Vájtfülű vagyok a témában, (majdnem annyira mint Gyula a 2222 :-) ) ui jópár éve volt egy szolíd szakadékba zuhanásom, amikoris konkrétan porrátört a bal térdem. Viszont mire odáig jutottam a rehabon, hogy ismét 100% terhelhettem, addigra a jobb lábam simán túlerőltettem. Úh nekem már nincs is jobb lábam, csak egy rossz, meg egy rosszabb. :-D

#13424 Felhasználó inaktív   Gyula2222 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 06. 09. 00:42

Üzenet megtekintéseIdézet: Macikák - Dátum: 2013. 06. 09. 00:30

Ez a topik most a 672.-ik oldalát tapossa. És ne haragudj Gyula, de amit fentebb ide kárcoltál, én abból lófütjit se látok, azóta se! Oké-oké, fogd nyugodtan a műtött szememre... Kép

Nem fogom, csak szomorú vagyok.
Majd idővel javulni fog a helyzet. Megpróbálok a megértésetekhez több hasonlatot mondani nektek.

#13425 Felhasználó inaktív   Macikák 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 06. 09. 00:54

Üzenet megtekintéseIdézet: Gyula2222 - Dátum: 2013. 06. 09. 02:42

Megpróbálok a megértésetekhez több hasonlatot mondani nektek.

Ajajj, akkor nekünk harangoztak! Kép Kép Kép

Nekem konkrétan olyaasféle kisstílü gondjaim akadtak a 2-es számú gépemmel (amíről most is írok, és nem amiben a táp tojt be), hogy elkezdett stabilan kékhalálozgatni. Nem igazán tudtam, TV-kártya, avagy hangkártya, ezért kicseréltem mindkettőt! Paraszt módszer persze, de műxik: egyelőre nyugi van, és minden oké (kop-kop).. Ehhez képest a GYUSYSTEM Nekem valami több fényévnyi távolság -- különösen akkor, ha még csak az alapjait se igazán sikerült definiálnod 672 old. után se!

Van egy vágyálmod, egy víziód, értem! Olyanom persze nekem is van, hogyne. Hogy ottfelejtenek Hawaii szigetén, eszek, iszok, alszok és dugom az egyik csinibabát a másik után, persze -- gépet meg a kurva életben se látok... Kép

Ez mind nagyon szép és jó is, meg tetszetős -- Nekem, jah! De hogy aztán ERRE bazírozva megálmodjak egy új társadalmi rendszert MINDENKI számára -- nos, ez már nekem pöttyet meredeknek tűnik, éppen ezért inkább meg se próbálkoznék vele... Kép

Szerkesztette: Macikák 2013. 06. 09. 00:59 -kor

#13426 Felhasználó inaktív   Gyula2222 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 06. 09. 02:32

Üzenet megtekintéseIdézet: Macikák - Dátum: 2013. 06. 09. 00:54

Ez mind nagyon szép és jó is, meg tetszetős -- Nekem, jah! De hogy aztán ERRE bazírozva megálmodjak egy új társadalmi rendszert MINDENKI számára -- nos, ez már nekem pöttyet meredeknek tűnik, éppen ezért inkább meg se próbálkoznék vele... Kép

Ebben a beírásodban is megmutatkozik az egoizmus és a darabokból építkező szemléletmód korlátozottsága.
Abban és addig gondolkozol, h hogyan jó neked. Aztán megpróbálod erőből megvalósítani (birtokba venni a kellékeit), nem gondolva ennek hosszabb távú és rád visszaható következményeire.
Én pedig abban gondolkozok, h hosszú távon csak akkor jó nekem ha a környezetemnek is jó.
Ha a tevékenységemmel megerőszakolom a környezetemet akkor gyengül és ellenségessé (védekezővé, kirekesztővé) válik.
Ha értékes vagyok számára akkor értékként fog vigyázni rám.
Nehézség a környezetünknek azon elemeivel van amelyek a birtokba vételünk (számukra való) jóságában gondolkoznak. Nekik a szövetségi állapot elérése előtt meg kell mutatni, h nem jó számukra az az életfilozófia amelyben gondolkozva élnek, cselekednek.
Nem kicsit vicces, h (magatokból (és a jelenlegi társadalmi környezetünkből) kiindulva) uralmi szándékkal vádoltok és a legnagyobb kifogásotok a mondottaim ellen, az h ugyan szép (szívetek szerinti lenne), de biztosan megvalósíthatatlan mások (kontrollálhatatlan) gazembersége miatt.
Itt aztán tovább nem gondolkoztok a mondottaimon, hanem megpróbáltok lesöpörni a pástról.

#13427 Felhasználó inaktív   Csula kapitány 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 06. 09. 06:40

Üzenet megtekintéseIdézet: Gyula2222 - Dátum: 2013. 06. 09. 00:37

Annyit tudok, h ma már sávszélességekben számolnak és (különféle célokra) szép nagy sávszélesség megy a TV tornyok között is.

mester, erre kellene akkor valamit hozni.
mert a tipp az nem tudás. főleg, ha nyakon öntik bikaszarral.

Idézet

A materialista hitűek számára értelmezhetetlen a galaktikus geometria változásával vezérelt ciklikusságok.

#13428 Felhasználó inaktív   Csula kapitány 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 06. 09. 06:47

Üzenet megtekintéseIdézet: cyberde - Dátum: 2013. 06. 09. 01:39

Akut izületi rumli esetén _ezt_ (a szolíd hatóanyagtartalmú cuccot :-) ) érdemes szedni, min 3 hónapig. Szintentartásnak pedig (ha anyagilag belefér) _ezt_ vagy (olcsóbbért) _ezt_ . Viszont ezeket folyamatosan. Az okosak pedig azt mondják, hogy mindenképpen kell mellé omega3 és bőven c-vitamin.

Ezeket a népi gyógymódokat pedig inkább meghagynám a guga-nak. :Đ Karcsú a hatásuk, mindegyiktől bűzlesz mint egy trágyadomb, mindegyik fingat, vagy fosat, de minimum egy masszív, folyamatos hányinger bejátszik. :-)

Vájtfülű vagyok a témában, (majdnem annyira mint Gyula a 2222 :-) ) ui jópár éve volt egy szolíd szakadékba zuhanásom, amikoris konkrétan porrátört a bal térdem. Viszont mire odáig jutottam a rehabon, hogy ismét 100% terhelhettem, addigra a jobb lábam simán túlerőltettem. Úh nekem már nincs is jobb lábam, csak egy rossz, meg egy rosszabb. :-D

konkrétan nagyon durva mennyiségű ilyen szarokat szedtem régebben is, semmi különbség nem jött ki a drága és az olcsóbb cuccok között. hiába növeltem, vagy szereztem a végén már feldolgozatlan kagylót, csigát, kavicsot, horror áron. most épp a legolcsóbb szereket szedem, arra jók, h más már nem baszódott szét annyira.
de a múltkor a sportdoki elmagyarázta, ez már halottnak lesz a csók. voltam festésen az izotópon, meg lófaszmindenen. elvileg vége van a jobb térdemnek, aszonták úgy nézi ki mint egy 110 évesé. már 20 évesen szar volt, ízületvédőt uszkve 5 éve szedek.
úgyhogy jelenleg az alternatív gyógyászat felé fordultam, h egyáltalán egy kurva létrán fel tudja mászni. bár, amennyi állványrendszert manapság üzembe helyeztem...

Idézet

A materialista hitűek számára értelmezhetetlen a galaktikus geometria változásával vezérelt ciklikusságok.

#13429 Felhasználó inaktív   Csula kapitány 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 06. 09. 07:44

Üzenet megtekintéseIdézet: Gyula2222 - Dátum: 2013. 06. 09. 01:25

Többek között onnan, h jelenleg központilag ilyenre programozzák az embereket és a beszélgetéseinkből az derült ki, h Ti is a központi programoztottság szerint működtök.
Sok munkámba került ameddig sikerült létrehoznom magamban azt az öntisztító és önbővítő világképet amelyről már korábban is beszéltem.

az biztos. sok kisfröccs, meg kevert, meg youtube videó.
aztán ugye nem szeded már a dilibogyáidat sem.
családban egyébként volt hozzád hasonló flepnis? mert genetikailag ez sok mindent megmagyarázna.
veled egyébként tényleg nem lehet mit kezdeni, láthatóan és érezhetően csak súlyosbodik az állapotod. az a baj, ha esetleg a zárt osztályra kerülsz majd (ami ismerve az önkéntesség meg a közveszély elveit, még sok-sok év is lehet), akkor duplán fogunk eltartani, mert zabálsz, szarsz, alszol is bent.
értem én, h ezt az ellentmondást, miszerint haszontalan vagy, és csak élősködsz, a néhai, benned maradt gerinced úgy oldotta fel, h valami vátesszé, prófétává, látóvá emelted magad, akinek szebb, jobb, magasztosabb feladatai vannak és a tudat egy más szintjére emelkedett (persze, ha mindez igaz, és nem csak egy vetített, sokszor tényleg nem lehet eldönteni, az okos hülyéskedik, vagy a hülye okoskodik).
ha választani kellene, szerintem csak egy vidéki, ostoba proli vagy, aki játssza az eszét, aztán végül annyira belerévedt a szerepbe, h végül maga is elhitte mindazt, amiről vetített.

Idézet

#13430 Felhasználó inaktív   Csula kapitány 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 06. 09. 07:46

ma reggel megint elindult a gép. az elmetudatosság jegyében frissítettem a biost, de azóta annyit csinál, h kapcsgomb, felpörög egy picit, aztán kikapcsol, majd pár mp-re rá megint. játszaná gondolom a végtelenségig.
ehh. megöltem.
most, h biztos nem lesz többet kinizsi50, meg kék túra, és a kilimandzsáróról is letehetek (úgy terveztem legkésőbb 40 évesen megcsinálom, de nem a kokakólaútvonalat) maradt kalandos kikapcsolódásnak a kurva gép...
bár, szerintem még egyszer utoljára elmászok szekszárdtól egyvégtében a jóember sírjához. aztán hazahoznak autóval.

Szerkesztette: avmanster 2013. 06. 09. 07:49 -kor

Idézet

#13431 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 06. 09. 08:16

Üzenet megtekintéseIdézet: avmanster - Dátum: 2013. 06. 08. 13:40

jut eszembe, úgy néz ki az aktív kollagénkrém bevált, megint tudom terhelni a jobb térdem...

Pfújj, ezt ne itt! Oboázni inkább a bzuibárban kell :Đ
„The volume of a pizza of thickness a and radius z can be described by the following formula: pi zz a.”

#13432 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 06. 09. 08:26

Üzenet megtekintéseIdézet: Gyula2222 - Dátum: 2013. 06. 09. 01:08

Még nem tűnt föl neked, h zömmel strukturális ismereteket mondok és ezen belül különböző szinteken levő konkrétumokat?
Nem. Nem zömmel. Teljes mértékben strukturális bullshiteket eregetsz, menedzseled a tendenciák indikátorait.

Üzenet megtekintéseIdézet: Gyula2222 - Dátum: 2013. 06. 09. 01:08

Én alapvetően, fordítva működök, mint Ti.
Fordítva az összes normális emberhez képest. Vettük észre.

Üzenet megtekintéseIdézet: Gyula2222 - Dátum: 2013. 06. 09. 01:36

Igen. Hasonlóan ahhoz, ahogyan egy vállalati szintű tervező sem feltétlenül ért az esztergáláshoz. Neki elég a jó terv elkészítéséhez a forgácsolóműhelyről pár kapacitás adat.
Pont emiatt a hozzáállás miatt szenved a mai világ. Jön egy faszkalap politikus vagy vezető, azt hiszi nagyon okos. Ilyen bullshitekkel és strukturális ismeretekkel jön, hogy ő mindenhez ért, mert olvasott róla a blikkben, meg van róla egy hamis statisztikája, aztán fogalma sincs róla, az életében nem látott olyat, nem tapasztalta meg a bőrén. Ennek ellenére azért beleokoskodik az istenbaromja, meg hozza felülről, a kényelmes székéből, légkondicionált irodájából a marha értelmes intézkedéseit :down:

Erről kéne leszokni. Te is inkább tanulj valami normális dolgot, "strukturális" ismeretekkel sehová nem fognak felvenni dolgozni. Meg ahhoz szólj hozzá, amihez tényleg értesz, és nem csak júthúb videóból ismered, meg konteós oldalakról.
„The volume of a pizza of thickness a and radius z can be described by the following formula: pi zz a.”

#13433 Felhasználó inaktív   Csula kapitány 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 06. 09. 08:41

Üzenet megtekintéseIdézet: Raynes - Dátum: 2013. 06. 09. 09:16

Pfújj, ezt ne itt! Oboázni inkább a bzuibárban kell :Đ

ne magadból indulj ki, nem mindenki veri ki másnak ingyen, h egy kis anyagot magára kenhessen.
egyébként nem is tudtam, h a gecinek köze van valamelyest a kollagénhez.
eztán elég lesz lekollagénezni bogdánt.

Szerkesztette: avmanster 2013. 06. 09. 08:43 -kor

Idézet

#13434 Felhasználó inaktív   Macikák 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 06. 09. 09:09

Üzenet megtekintéseIdézet: Gyula2222 - Dátum: 2013. 06. 09. 04:32

Ebben a beírásodban is megmutatkozik az egoizmus és a darabokból építkező szemléletmód korlátozottsága.
Abban és addig gondolkozol, h hogyan jó neked. Aztán megpróbálod erőből megvalósítani (birtokba venni a kellékeit), nem gondolva ennek hosszabb távú és rád visszaható következményeire.

Tudod, hogy hány ingyen műszakot nyomtam le, hány embernél? Egoista vagyok, valóban! Kép

Ami meg az uralkodást és a birtokbavételt illeti: ha betojik egy gépalkatrész, te a cseréje helyett mit tennél? Persze, hogy 'erőből valósítom meg' mert ha csak ülök és a csodát várom, magától nem javul meg egyik romhalmaz se! Mert ezek ilyenek, Gyulám... Kép

Ahogy az emberek nagy része is olyan büdös 'egoista' mint én, csak maximum nem vallja be! És ezen vérzik el a Te nagy világmegváltásod. Már írtam egyszer: ha a 21 db. lájk helyett lenne 21 ezred, akkor esetleg még komolyan s vennélek, addig meg... Kép

Szerkesztette: Macikák 2013. 06. 09. 09:23 -kor

#13435 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2013. 06. 09. 09:20

Üzenet megtekintéseIdézet: Macikák - Dátum: 2013. 06. 08. 23:47

Használ még valaki saját protokollt egyáltalán? NetBEUI, meg ilyen szarok, amiket még tanultunk annak idején 2000 környékén, régesrég kihaltak azóta, nem? Kép

Ja, van olyan ethernetes HDMi extenderem, amit megfejtettünk, de már én is elfelejtettem, az etherneten átmegy, bedugod a switchbe és heló, ellenben layer2 felett nem nagyon akar működni, sem managelt rendszereken. Azt sem teljesen értettem, de nem is érdekelt. Ugyanígy pld. Aréna sarkán az a bazi nagy kijelző, switchen át lehet vinni, üvegen megy bele a történet, de az sem teljesen TCP/IP. Erre írtam, hogy vannak mindenféle célcuccok, ami ethernet de mégsem. Nem is használják nagyiparilag, főleg nem internet gerinc kiváltására :-)
Make love not Wor.

#13436 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 06. 09. 09:22

Üzenet megtekintéseIdézet: Gyula2222 - Dátum: 2013. 06. 09. 01:36

Ennek ellemnére Te portásként is belepofázol az internetes gerincekbe.
Make love not Wor.

#13437 Felhasználó inaktív   Macikák 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 06. 09. 09:31

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2013. 06. 09. 11:20

Ja, van olyan ethernetes HDMi extenderem, amit megfejtettünk, de már én is elfelejtettem...

Igen-igen! Hát, a hálózati ismereteket oktató tanárunk már tudhatott valamit. Lehet, hogy neki is hasonló kalandjai voltak? Mert ő mondta egyszer, hogy 'Készüljenek fel rá, hogy a számítástechnikában mindig lesznek olyan problémák, amiket nem fognak tudni megoldani!', és ezt a mondását magam se felejtettem el, ennyi idő után se... Kép

A legjobban azt bírom, mikor jó hosszú idő után megyek valakihez és azzal jön, hogy 'De hát tudod nem? Két éve ezt mondtad, meg azt csináltad', hát hogyne! Az ilyenektől kapok agyhúgykövet... Kép

#13438 Felhasználó inaktív   Macikák 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 06. 09. 09:33

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2013. 06. 09. 11:22

...belepofázol az internetes gerincekbe.

Még ha csak abba pofázna bele, hm! Kép

#13439 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 06. 09. 09:37

Üzenet megtekintéseIdézet: Gyula2222 - Dátum: 2013. 06. 08. 12:25

Jelenleg is rengeteg adat megy így, párhuzamosan, sok csatornán (a TV tornyok között is).

Na szóval, ezt kifejtenéd?
Make love not Wor.

#13440 Felhasználó inaktív   Csula kapitány 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 06. 09. 09:38

Üzenet megtekintéseIdézet: Macikák - Dátum: 2013. 06. 09. 10:33

Még ha csak abba pofázna bele, hm! Kép

még ha a portásságig vitte volna...

Idézet

Téma megosztása:

• (2269 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 670
  • 671
  • 672
  • 673
  • 674
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.