Idézet: Gyula2222 - Dátum: 2013. 06. 09. 01:25
Többek között onnan, h jelenleg központilag ilyenre programozzák az embereket és a beszélgetéseinkből az derült ki, h Ti is a központi programoztottság szerint működtök.
Sok munkámba került ameddig sikerült létrehoznom magamban azt az öntisztító és önbővítő világképet amelyről már korábban is beszéltem.
az biztos. sok kisfröccs, meg kevert, meg youtube videó.
aztán ugye nem szeded már a dilibogyáidat sem.
családban egyébként volt hozzád hasonló flepnis? mert genetikailag ez sok mindent megmagyarázna.
veled egyébként tényleg nem lehet mit kezdeni, láthatóan és érezhetően csak súlyosbodik az állapotod. az a baj, ha esetleg a zárt osztályra kerülsz majd (ami ismerve az önkéntesség meg a közveszély elveit, még sok-sok év is lehet), akkor duplán fogunk eltartani, mert zabálsz, szarsz, alszol is bent.
értem én, h ezt az ellentmondást, miszerint haszontalan vagy, és csak élősködsz, a néhai, benned maradt gerinced úgy oldotta fel, h valami vátesszé, prófétává, látóvá emelted magad, akinek szebb, jobb, magasztosabb feladatai vannak és a tudat egy más szintjére emelkedett (persze, ha mindez igaz, és nem csak egy vetített, sokszor tényleg nem lehet eldönteni, az okos hülyéskedik, vagy a hülye okoskodik).
ha választani kellene, szerintem csak egy vidéki, ostoba proli vagy, aki játssza az eszét, aztán végül annyira belerévedt a szerepbe, h végül maga is elhitte mindazt, amiről vetített.