HWSW Informatikai Kerekasztal: Hogyan tovább. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (2269 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 727
  • 728
  • 729
  • 730
  • 731
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Hogyan tovább. Részvételi demokrácia, öko működésmód Értékeld a témát: **--- 8 szavazás

#14561 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2013. 07. 09. 13:04

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2013. 07. 09. 11:38

Tényleg érdekel egy újabb bullshit?

Hátha tud pár példát mondani.

#14562 Felhasználó inaktív   Gyula2222 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 07. 09. 13:44

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2013. 07. 09. 10:45

Aztán mit tanácsadsz? Írd már le, hogy paradicsomot termelek, marok, gödröt ások, betemetem, elcserélem a gödrömet nagyobbra, azért kapok 2 kenyeret, vagy valami konkrétabb. Ez olyan, mint amikor megmagyarázom, hogy én egy nagyon speciális ökoszisztémával rendelkező környezetben lakom, közben csak panel Csepelen.

Miután masszív műszaki tudásom van és erre gyakran szükség van, leggyakrabban ebben ténykedek.
Ha szükséges, akkor a kertes házban lakóknak a kerti munkában is besegítek.
Van amikor a tanuláshoz, vizsgákra felkészüléshez van szükség rám.
Van amikor a gyógyító tudásomra. Példul, van akinek rendszeresen úgy megfájdul a dereka, h még pisilni is nehezen tud kinenni. Ő ilyenkor igényli a segítségemet.
Olyan is van akivel időnként intenzív nyálcserét is folytatok.

#14563 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 07. 09. 13:47

Mondjuk apróság, hogy akkor közösségeken belül gyakorlatilag kibújnak a közteherviselés alól, miközben a mások pénzéből származó szociális juttatásokról nem mondanak le, mert az ugye jár.

gyula arról nem írtál, hogy mi értelme volt téged korrupció révén bejuttatni a "vezetői ismeretek megszerzését" biztosító iskolába, ha utána az egyetlen általad vezetett céget mindjárt tönkre is tetted. Biztos, hogy megérte elvenni a helyet, egy veled ellentétben tehetséges embertől?
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#14564 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 07. 09. 13:51

Üzenet megtekintéseIdézet: Gyula2222 - Dátum: 2013. 07. 09. 14:44

Miután masszív műszaki tudásom van és erre gyakran szükség van, leggyakrabban ebben ténykedek.
Ha szükséges, akkor a kertes házban lakóknak a kerti munkában is besegítek.
Van amikor a tanuláshoz, vizsgákra felkészüléshez van szükség rám.
Van amikor a gyógyító tudásomra. Példul, van akinek rendszeresen úgy megfájdul a dereka, h még pisilni is nehezen tud kinenni. Ő ilyenkor igényli a segítségemet.
Olyan is van akivel időnként intenzív nyálcserét is folytatok.

És ez utóbbit is szolgáltatásként műveled?

Mondjuk nehéz elképzelni, hogy van a világon olyan elkeseredett ember aki veled bármilyen testnedvet cseréljen. Vagy csak arról beszélsz, hogy körbeadjátok a kannásbort?

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#14565 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 07. 09. 13:54

A pisilősnek hogyan segítesz, tartod az előbőrt?

Vagy valami gyerekkori fényképről behazudsz valami diagnózist?

Idézet

#14566 Felhasználó inaktív   Gyula2222 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 07. 09. 13:56

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2013. 07. 09. 13:47

Mondjuk apróság, hogy akkor közösségeken belül gyakorlatilag kibújnak a közteherviselés alól, miközben a mások pénzéből származó szociális juttatásokról nem mondanak le, mert az ugye jár.

gyula arról nem írtál, hogy mi értelme volt téged korrupció révén bejuttatni a "vezetői ismeretek megszerzését" biztosító iskolába, ha utána az egyetlen általad vezetett céget mindjárt tönkre is tetted. Biztos, hogy megérte elvenni a helyet, egy veled ellentétben tehetséges embertől?

Lenyűgöző a rosszhiszeműséged. És még lenyűgözőbb a rosszándékúságod.
Majd akkor tépd a pofád, ha egy olyan rendszerben fogunk élni amelyben ha éppen másból nem is tud (mert arra épp nincs szükség), de tisztességes segédmunkából mindenki meg tud élni (a hivatalos rendszerszabályok betartásával).

#14567 Felhasználó inaktív   Gyula2222 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 07. 09. 13:58

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2013. 07. 09. 13:51

És ez utóbbit is szolgáltatásként műveled?

Lehet szolgáltatásként is értelmezni.
Ez esetben kölcsönös öröm szolgáltatás.

#14568 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 07. 09. 14:00

Üzenet megtekintéseIdézet: Gyula2222 - Dátum: 2013. 07. 09. 14:58

Lehet szolgáltatásként is értelmezni.
Ez esetben kölcsönös öröm szolgáltatás.

Akkor a kannásbor lesz az.

Idézet

#14569 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2013. 07. 09. 14:01

Üzenet megtekintéseIdézet: Gyula2222 - Dátum: 2013. 07. 09. 14:44

Azt a tudást is mondtad nekem mailban, érdekes volt valóban. Nem volt túl meggyőző, igaz cselesen azt is állítottad, hogy nem annak szántad. Műszaki tudás meg milyen, amikor erőteljesen nyomatod, hogy kevesebb energiát kell bevinni valamibe, amiből aztán többet ki lehet venni? Ez nem az a hely, ahol illik velel hülyéskedni.

Kerti munkát még csakcsak elhiszem, bár amit itt előadsz, bárkinek megmagyaráznád a tutit. Indexen is jó volt, valami ügyeskezű mérnökös barkácsember ott sírt, hogy bármit tervez/összeszerel, ellenben jajj gonosz állam nincs melója. Én meg pattinttam pár youtube videót, kértem konzultációt, hogy felvázoljam az elképzelésem, mert van egy cucc, amit videók ajánlásával pár ezer pénzből meg lehet csinálni. Nekem még olyan 40-50ezrest megérne, gondolja át, alakítani lehet rajt, ezek csak iránymutatók, de persze akár pont ilyen is lehet, mert inkább a végeredmény érdekelne. Pár napot elszopol vele, ha működik, akkor még eladható termék is lett volna belőle. Tuti biznisz. Nahh, az illetőt azóta nem láttam...

Másik marha meg operatőrnek hívta magát. Nem tudta mi az az ISO, meg a fehéregyensúly, mondom akkor szereld fel állványra a kamerát, kb. ide meg ide tégy lámpát, oszt majd jövök, folytatom. Majdnem összetörte a kamerát, ott bénázott mindennel, kettőnknek több ideig tartott, mint ha egyedül szoptam volna. Fórumon az is ugyanígy előadta magát, holott állítólag TVzett. Aztán mondja, hogy cuccok előre be voltak állítva, Ő csak fején a fülessel kamerázott, mutatta amit kértek. Ok, csak akkor kisszekond és premier kötr szoktunk variálni, kb. oda lessük meg a dolgot. Erre néz fután. mondom plánok meg vannak? Visszakérdez, hogy meséljek. Hát google vaze, én sem tudom, de mégis tudom.

Ilyenek ezek a megmondós nethuszárok, meg a gyógyítók, biztos 06-90en küldöd az energiát, szerencsétlen agynélkülieket még jobban lekopasztva.
Make love not Wor.

#14570 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 07. 09. 14:03

Üzenet megtekintéseIdézet: Gyula2222 - Dátum: 2013. 07. 09. 14:56

Lenyűgöző a rosszhiszeműséged. És még lenyűgözőbb a rosszándékúságod.
Majd akkor tépd a pofád, ha egy olyan rendszerben fogunk élni amelyben ha éppen másból nem is tud (mert arra épp nincs szükség), de tisztességes segédmunkából mindenki meg tud élni (a hivatalos rendszerszabályok betartásával).

Mi ebben a rosszhiszeműség, avagy rosszindulat?

A kérdésre azért gondosan nem válaszoltál.

Idézet

#14571 Felhasználó inaktív   Gyula2222 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 07. 09. 14:12

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2013. 07. 09. 14:01

Azt a tudást is mondtad nekem mailban, érdekes volt valóban.

Intenzíven kevered mindazt amit mondtam, a rosszhiszemű képzelgéseiddel.
Ennek eredményeképpen pedig létrehozol rólam egy nagyon hamis elképzelést (amit ezek után tényként kezelsz).
A gyógyításhoz még adalékként: Az eszköztáramban ott van egy gyógymasszőri végzettség is. A hozzá tartozó középfokú eü és ehhez a spec masszőr tudással.

#14572 Felhasználó inaktív   Gyula2222 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 07. 09. 14:15

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2013. 07. 09. 14:03

Mi ebben a rosszhiszeműség, avagy rosszindulat?

A kérdésre azért gondosan nem válaszoltál.

Hasbarára közvetlen beszélgetésnél egy tökönrúgás a válasz.
Így távolról pedig lófasz a seggedbe.
És lásd, mennyire jó vagyok hozzád, kívánok egyet a kezedbe is, h tudd, mi van a seggedben.

#14573 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2013. 07. 09. 14:18

Üzenet megtekintéseIdézet: Gyula2222 - Dátum: 2013. 07. 09. 15:12

A gyógyításhoz még adalékként: Az eszköztáramban ott van egy gyógymasszőri végzettség is. A hozzá tartozó középfokú eü és ehhez a spec masszőr tudással.

Meg távdiagnosztizálsz, és gyógyítasz is, meg az ilyen auralátós csalások, mi? Ezek nekem valahogy a rendes tudománnyal nem összeegyeztethető dolgok, főleg ha nem is működik.
Make love not Wor.

#14574 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 07. 09. 14:19

Üzenet megtekintéseIdézet: Gyula2222 - Dátum: 2013. 07. 09. 15:15

És lásd, mennyire jó vagyok hozzád, kívánok egyet a kezedbe is, h tudd, mi van a seggedben.

Nem igazán értem mi ebben a hasbara, persze egyszerűbb mint válaszolni. Igazából közted és köztem közvetlen beszélgetésre nincs lehetőség, mert én egy ilyennel, mint te nem állok szóba.

A lófaszokat meg köszönöm, de nem, értem, hogy a magad módján jót akarnál nekem, de nem szeretheti mindenki ugyanazt, úgyhogy megtarthatod magadnak az összeset.

Idézet

#14575 Felhasználó inaktív   Csula kapitány 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 07. 09. 14:25

rendben gyula, ma közepesen teljesítettél, szépen hasbarebarbaráztál, bullshit ágyon, a magok el vannak vetve! a csírák meg még nem keltek ki a degukban, pedig a személyedben a döglégy örömest beléjük petézne.

Szerkesztette: avmanster 2013. 07. 09. 14:26 -kor

Idézet

A materialista hitűek számára értelmezhetetlen a galaktikus geometria változásával vezérelt ciklikusságok.

#14576 Felhasználó inaktív   Gyula2222 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 07. 09. 14:28

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2013. 07. 09. 14:18

Meg távdiagnosztizálsz, és gyógyítasz is, meg az ilyen auralátós csalások, mi? Ezek nekem valahogy a rendes tudománnyal nem összeegyeztethető dolgok, főleg ha nem is működik.

Az auraérzékelést (példul, a Ted Andrews Aura érzékelés könyv gyakorlatainak végzésével) szinte bárki pár nap alatt meg tudja tanulni.
Ha az amit bemutattam neked, nem volt elég meggyőző számodra akkor gyakorolj, vagy maradj meg a hitedben.
Az utóbbi esetben viszont, az ebben a témakörben tett megjegyzéseidhez tedd hozzá, h a hitem szerint.

#14577 Felhasználó inaktív   qnadam 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 07. 09. 14:29

Üzenet megtekintéseIdézet: Gyula2222 - Dátum: 2013. 07. 09. 15:15

erősre és kreatívra ittad magad, így nehéz lesz jól teljesíteni ;-)
de fikaszínű ma a horizont, a polipok eszegetik a pici lábam
papírhajó vagyok, most esek szét, az egész mégis bazmeg, de szép - Elefánt

#14578 Felhasználó inaktív   Csula kapitány 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 07. 09. 14:30

Üzenet megtekintéseIdézet: Gyula2222 - Dátum: 2013. 07. 09. 15:12

a közpatkány személyiséged alapján végzettségeidet max szkenneléssel hisszük el. amiből minden személyes adat kiszedhető, nekünk az nem kell. ahogy a bullshitelés sem a számáról.
addig csak egy messziről jött szakmunkás vagy, aki azt gondolja, ugyanazt előadhatja itt, mint a sarki talponállóban. előadni előadhatja, csak nem a kisfröccsre meg a kevertre hívják meg, hanem lúfaszra, meg kurva annyára.

Idézet

A materialista hitűek számára értelmezhetetlen a galaktikus geometria változásával vezérelt ciklikusságok.

#14579 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 07. 09. 14:31

Mondom körbejár a kanna.

Idézet

#14580 Felhasználó inaktív   Gyula2222 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 07. 09. 14:37

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2013. 07. 09. 14:19

Nem igazán értem mi ebben a hasbara, persze egyszerűbb mint válaszolni. Igazából közted és köztem közvetlen beszélgetésre nincs lehetőség, mert én egy ilyennel, mint te nem állok szóba.

Primitív de (általában) hatásos technika másokról rosszat szólni, ezzel a másikat védekező állásba küldeni.
Végül amikor a másik felháborodik, akkor ártatlan pofával adni a naív, méltatlanul betámadottat.
És tudd, mint mindennek, a packázásnak is megvan a maga ára amit előbb utóbb meg kell fizetni.
Ezt a felismerést általában a karma törvényének szokták mondani.

Szerkesztette: Gyula2222 2013. 07. 09. 14:39 -kor

Téma megosztása:

• (2269 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 727
  • 728
  • 729
  • 730
  • 731
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.