HWSW Informatikai Kerekasztal: Hogyan tovább. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (2269 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 755
  • 756
  • 757
  • 758
  • 759
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Hogyan tovább. Részvételi demokrácia, öko működésmód Értékeld a témát: **--- 8 szavazás

#15121 Felhasználó inaktív   Csula kapitány 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2013. 07. 23. 10:42

Üzenet megtekintéseIdézet: debaj - Dátum: 2013. 07. 23. 11:29

Rémlik, mire gondolsz, szerintem Hofi.

t.s eliot
A világ így ér véget. Nem bumm-mal, csak nyüszítéssel.
ellenben szerintem más fordításban is olvastam.

Idézet

A materialista hitűek számára értelmezhetetlen a galaktikus geometria változásával vezérelt ciklikusságok.

#15122 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 07. 23. 11:59

Üzenet megtekintéseIdézet: avmanster - Dátum: 2013. 07. 23. 11:42

t.s eliot
A világ így ér véget. Nem bumm-mal, csak nyüszítéssel.
ellenben szerintem más fordításban is olvastam.

Ja, hogy az, ami alatta van, nem az, ami felette. :-)

#15123 Felhasználó inaktív   Csula kapitány 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 07. 23. 12:07

Üzenet megtekintéseIdézet: debaj - Dátum: 2013. 07. 23. 12:59

Ja, hogy az, ami alatta van, nem az, ami felette. :-)

hát, illett volna elkülönítem a szövegtől. ben. hozzá. neki.

Szerkesztette: avmanster 2013. 07. 23. 12:08 -kor

Idézet

A materialista hitűek számára értelmezhetetlen a galaktikus geometria változásával vezérelt ciklikusságok.

#15124 Felhasználó inaktív   Csula kapitány 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 07. 23. 12:09

bagyula linkjén mi van egyébként?
nekem lelógott az oldal széle, oszt be is csuktam.
azt látom valami észvételi hemokrácia. meg szendi a szakcihológus és táplálékoztudományossági főmukfatárs.

Idézet

#15125 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 07. 23. 12:10

Üzenet megtekintéseIdézet: avmanster - Dátum: 2013. 07. 23. 13:09

jereváni rádió pont hu

#15126 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2013. 07. 23. 12:16

Üzenet megtekintéseIdézet: avmanster - Dátum: 2013. 07. 23. 13:09

Én megnyomtam az ajánlatot, valaki éppen azt magyarázza, hogy ha reggel felkelünk, akkor az már hihetetlen logisztikát igényel, mert mi legyen, merre menjünk boltba, hova, mi lesz a gyerekkel az iskolában, bevásárlás, tömegköz vagy autó, satöbbi. No, szerintem akinek ez bonyás, az nekem ne magyarázza meg a tutit. Melléduma lesz ez, én már látom.

Szignálja is elég hosszú, amúgy legalább értelmes minőségben szól, műszakilag akár össze is lehet rakva, rendezésileg van mit tanulni. Gyuláknak pont ez kell :-) Itt már jön az energiaellátás, meg a városon belüli élelmezés ellátás, és a víz/villany/egyéb komfortot válasszunk-e, vagy az életbenmaradást?

Ennyi elég volt? Aztán jönnek a városon belüli kis közösségek alakítása, amik önellátóak, amíg a többinek is van a közértben kaja. Innentől nem ebédelek, hanem ebéd leszek, és ha szűk lesz a népesség, akkor már a városi tanyák működőképesek lesznek :-)
Make love not Wor.

#15127 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 07. 23. 12:23

hát, már rögtön az elején ez a békás sztori elég hajmeresztőre sikeredett, vajon hallgassam-e tovább?

#15128 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 07. 23. 12:26

Üzenet megtekintéseIdézet: debaj - Dátum: 2013. 07. 23. 13:23

hát, már rögtön az elején ez a békás sztori elég hajmeresztőre sikeredett, vajon hallgassam-e tovább?

Itt 17. percnél már tetőn park, tó, majd azzal hűtött lakások vannak. Sok okosság egyelőre nincs benne.
Make love not Wor.

#15129 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 07. 23. 12:33

Na jó, eddig bírtam. (For reference: amikor arról magyaráz, hogy a legelő attól legelő, mert legelnek rajta.) Gyula, te ezt a katyvaszt tényleg elgondolkodtatónak tartod, vagy csak azért linkelted, hogy szórakozz rajtunk?

Szerkesztette: debaj 2013. 07. 23. 12:34 -kor

#15130 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 07. 23. 12:41

Üzenet megtekintéseIdézet: debaj - Dátum: 2013. 07. 23. 13:33

Na jó, eddig bírtam. (For reference: amikor arról magyaráz, hogy a legelő attól legelő, mert legelnek rajta.) Gyula, te ezt a katyvaszt tényleg elgondolkodtatónak tartod, vagy csak azért linkelted, hogy szórakozz rajtunk?

Én is voltam valahol, ahol magyarázták, a fának azért van gyökere, hogy el ne fújja a szél.

Én csak tényszerű dologba tudok belekötni, azt állítja, hogy még azt is szabályozza a jog, mennyi WC legyen a lakásban, bezzeg régen a közösségek ezt eldönthették. Lakásban nem szabályoz, irodákban és egyéb helyeken meg szerencsére szabályoz, gyárban is néha kevés volt, mert elvi minimumot éppen be bírták tartani, valamint kötelező X mozgáskorlátozott WC is, meg ilyesmik. Ha nem lenne szabály, akkor ez sem lenne.

Kicsit csúsztatás az is, mikor anglia éghajlatával példálózik olyat, amit itt a csepeli panelsorra is rá lehetne húzni. Nagyságrendi különbségek vannak, itt bármit tehetsz a tetőre, az fel fog forrni és kész :-)
Make love not Wor.

#15131 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 07. 23. 12:52

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2013. 07. 23. 13:41

Kicsit csúsztatás az is, mikor anglia éghajlatával példálózik olyat, amit itt a csepeli panelsorra is rá lehetne húzni.

Nekem már rögtön az elején kibaszta a biztosítékot az a békás sztorija, hogy a nagy botanikus vagy mittudoménmi nem találkozott még olyannal, hogy szabadon kószáló béka, meg hogy ezeket be kell vinni a menhelyre, meg hogy abban az útszéli fasorban többfajta fa van, mint egész Angliában. Kocsmába, fröccs mellé bólogatni valók az ilyen sztorik, olyan embereknek, akik a falu határán túl csak egyszer jártak életükben, akkor is véletlenül, és ilyen sztorikon szeretnek szörnyülködni, nem magukat komolyan gondoló "közösségi fiszemfaszom rádiók" műsorába.

Szerkesztette: debaj 2013. 07. 23. 12:53 -kor

#15132 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 07. 23. 13:22

Üzenet megtekintéseIdézet: debaj - Dátum: 2013. 07. 23. 13:52

Nekem már rögtön az elején kibaszta a biztosítékot az a békás sztorija, hogy a nagy botanikus vagy mittudoménmi nem találkozott még olyannal, hogy

Mert mindegyik ennyit ért hozzá. Ott egy mondvacsinált első számú Gyula, megtalálja a mondvacsinált kettes számú Gyuláját, oszt mindegyik azt hiszi, a másikat bírja hülyíteni, zsák a foltját jól megtalálódtak. Egyik röhög, mert köze nincs a botanikához, ez a hülye jól benyelte, másik meg terjeszti az urban legendet és majd jön szembe Fácsebúkon, mi meg nem tudjuk, mert fogalmam sincs máshol miképpen működnek ezek a dolgok és van-e békarezervátum.
Make love not Wor.

#15133 Felhasználó inaktív   Csula kapitány 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 07. 23. 13:30

akkor nem hallgatok bele. szendiszondi nekem valamiért elég ellenszenves magában is, szóval a becsukás tárgyát első körben ez képezte.
anyám kezdte el a múltkor a paleolit étrenddel példálózást, nem volt szívem elhajtani, meg ahogy láttam, csak pár értelmesebb dolgot vett át az amúgy gluténmentes étrendjébe. 4-5 hónapig volt a tanakodás a folyamatos, nagyon durva csalánkiütése miatt, aztán valahol olvasta a neten, h valakinek így múlt el, 3 hét gluténmentesség után nem jöttek elő, de már az első hét után is látványos volt, h kisebb, kevesebb, nem naponta. azóta kicsit belespilázta magát ebbe az étrend mizériába.
ide is hozza a házi sütésű gluténmentes kenyerét. mondjuk 4-5 nap után már elég morzsálódós meg fojtós.

Szerkesztette: avmanster 2013. 07. 23. 13:31 -kor

Idézet

#15134 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 07. 23. 13:30

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2013. 07. 23. 14:22

mi meg nem tudjuk, mert fogalmam sincs máshol miképpen működnek ezek a dolgok és van-e békarezervátum.

Temze partján határozottan kurvahangosak voltak a békák, bár gondolom, ők is az energiaválság miatt húzódtak be a városba, azért nem látni egyet sem vidéken.

#15135 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 07. 23. 14:12

Üzenet megtekintéseIdézet: debaj - Dátum: 2013. 07. 23. 13:33

Szóval nem vagy elég állóképes a szövetkezeti rendszerhez. Értjük. Nem teljesítettél szépen és kész.
„The volume of a pizza of thickness a and radius z can be described by the following formula: pi zz a.”

#15136 Felhasználó inaktív   cyberde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 07. 23. 15:56

Azért a bemondócsaj konkrét MILF kategória! :lollypop:

http://www.jeladorad...NGYEL-JUDIT.jpg

#15137 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 07. 23. 16:42

Üzenet megtekintéseIdézet: avmanster - Dátum: 2013. 07. 23. 14:30

akkor nem hallgatok bele. szendiszondi nekem valamiért elég ellenszenves magában is

Abba is belehallgattam, szintén nem sok értelme volt. Azt a Főnixeset kellett, csak nem tudom mitől szólt. Hülyegyerek süketelése az egész. Akár jó is lehetett volna, de nem bírnak nyugton maradni.
Make love not Wor.

#15138 Felhasználó inaktív   Gyula2222 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 07. 23. 17:44

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2013. 07. 23. 16:42

Abba is belehallgattam, szintén nem sok értelme volt. Azt a Főnixeset kellett, csak nem tudom mitől szólt. Hülyegyerek süketelése az egész. Akár jó is lehetett volna, de nem bírnak nyugton maradni.

Szerintem érdemes megismerkednetek a terjedő, egyre népszerűbbé váló gondolatokkal.
Az orromra húztátok, h a múltban ragadtam.
Ha nem haladtok a változásokkal (vagy legalábbis nem figyelitek) akkor Ti fogtok a dínók kategóriájába kerülni.

#15139 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 07. 23. 17:51

Üzenet megtekintéseIdézet: Gyula2222 - Dátum: 2013. 07. 23. 18:44

Szerintem érdemes megismerkednetek a terjedő, egyre népszerűbbé váló gondolatokkal.

Megismerkedtünk, elszörnyedtünk.

Hogyan tovább?

#15140 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 07. 23. 17:53

Üzenet megtekintéseIdézet: Gyula2222 - Dátum: 2013. 07. 23. 18:44

Akkor foglald össze a tanulságát baszki, írjál róla egy rövid kedvcsinálót, mit nyerünk vele, mire jó, miben új.

Ennyi erővel én is idekúrhatnám valamelyik arab vagy kínai rádió, weboldal linkjét, hogy gondolkozzál rajta paraszt, vedd át belőle a forradalmi gondolatokat. Aztán hallgasd a fosolmányt, aminek vagy van értelme... VAGY NEM.
„The volume of a pizza of thickness a and radius z can be described by the following formula: pi zz a.”

Téma megosztása:

• (2269 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 755
  • 756
  • 757
  • 758
  • 759
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.