HWSW Informatikai Kerekasztal: Hogyan tovább. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (2269 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 1539
  • 1540
  • 1541
  • 1542
  • 1543
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Hogyan tovább. Részvételi demokrácia, öko működésmód Értékeld a témát: **--- 8 szavazás

#30801 Felhasználó inaktív   Gyula2222 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2014. 07. 18. 20:59

Üzenet megtekintéseIdézet: rupic - Dátum: 2014. 07. 18. 19:08

Sajnálom apukádat, de nem az erélyességen múlik a hatékonyság. Nem baj ha idős valaki, a szempont az, hogy képes volt-e megfelelni a követelményeknek.

Produktivitásban megfelelt, mert a tervezőiroda jól teljesített.
Édesapám alig két évvel élte túl a nyugdíjazását.
Hogy milyen indokkal váltották le, azt a halála után tudtam meg egy pártgecitől, aki a Matávtól az ERBE-hez igazolt az üzembehelyezőkhöz.
Mikor mondtam a kollégáknak Édesapám halálát, akkor mondta, h ismerte és Ő mondta el, h a pártértekezleten úgy látták, nem eléggé erélyes és hozzátette, emiatt az alkalmatlanság miatt le kellett váltaniuk.
Valójában, KÁROLY LEVENTÉBEN nem volt annyi becsület, h miután Édesapám hozzásegítette a diplomához, kivárja ameddig Édesapámat nyugdíjazzák.
Nem volt jópont számomra, h ezt a pártaparatcsikot elküldtem a halál faszára.
Nagyon felháborított a hülyeséggel párosított bunkósága.

#30802 Felhasználó inaktív   Gyula2222 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 07. 18. 21:23

Üzenet megtekintéseIdézet: rupic - Dátum: 2014. 07. 18. 19:29

Valamennyire, jó közelítéssel, akármilyen modellben.... Összeszedhetném ezeket a valamiket.
Egy mérnök így fogalmaz? Jó közelítéssel? Hamisság felismeréssel? Járjak utána az állításainak? ....
Ha szemétkedésnek gondolod amit ideröfögtem akkor térjünk vissza az Ikarus "elektromechanikus" (PRAGA) sebességváltójára, konkrétan arra, hogy miért is zongorázott a sofőr a gombokon. A 6 gombon.
Mit tudsz erről? A pécsi volán járműjavító üzemében eltöltött időd alapján?

Tényeket mondj, egyszer. Elhiszem.

Ne akarj olyan dolgokra oktatni amit tudok, láttam, használtam, átéltem.

Ha lenne minimális intelligenciád akkor éreznéd, hogy mikor milyen körben osztod az eszedet.

- Már elmondtam, nem azonosítom magamat a mérnökséggel. A mérnöki tudásom csupán egy eszköz a szerszámos ládámban.
Te a steril matematikai terek bűvkörében élsz amelyben minden a képletek szerinti.
Csak épp, a világ nem ilyen, nem így működik.
- A váltóról is elmondtam, h nincsenek róla szerelési szintű ismereteim.
Annyit tudok, h az ezzel foglalkozó kollégák szentségeltek és azt amit utasként tapasztaltam.
És annyit, h a Skodákat azzal a propagandával hozták Pécsre, h a hegyi viszonyokra direkt jó, mert automata váltós.

#30803 Felhasználó inaktív   Gyula2222 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 07. 18. 21:31

Üzenet megtekintéseIdézet: rupic - Dátum: 2014. 07. 18. 20:45

Érdeklődve várom a rendszeredet, szólj, hol írjak alá. Azt sem bánom, ha vezér, tanító vagy. Hogyan kezdek hozzá? Dolgozok alkalmazottként.
Kizáró ok? Megvezetett rabszolga vagyok.
Hallgatlak, mii az ami jobb?

Itt ebben a fórumban is többször leírtam már, milyen a családi önkormányzatiságokból induló önkormányzatiságok hierarchikus rendszer.
Vagy a régi megnevezéssel, a törzsek szövetségi rendszer.
A hagyományainkban megvan mind a struktúra, mind a struktúra működtetási rendje (a rendi működés). Gyakorlatilag ugyanezt a struktúrát működtetik ma is, a hadseregekben is, PARANCS HIERARCHIKUS működtetési módban.
Annyi, h a társadalmi konstrukcióban, a struktúra talpa jelenleg nem létezik (csak a kerületek szintjéig van meg).

Szerkesztette: Gyula2222 2014. 07. 18. 21:32 -kor

#30804 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2014. 07. 18. 22:56

Üzenet megtekintéseIdézet: Gyula2222 - Dátum: 2014. 07. 18. 22:31

Itt ebben a fórumban is többször leírtam már, milyen a családi önkormányzatiságokból induló önkormányzatiságok hierarchikus rendszer.
Vagy a régi megnevezéssel, a törzsek szövetségi rendszer.

Ja, aztán kuglizzak ki egy 30ezer évvel ezelőtti rendszert, ha meg szeretném érteni. Mondd fiam, ennyire hülye vagy?
Make love not Wor.

#30805 Felhasználó inaktív   Thomas.Felis 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 07. 18. 23:16

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2014. 07. 18. 22:56

Ja, aztán kuglizzak ki egy 30ezer évvel ezelőtti rendszert, ha meg szeretném érteni. Mondd fiam, ennyire hülye vagy?

Teljesen mindegy, pentek este van! Tessek valami hasznossal tolteni az idot, mondjuk filmet nezni 5 segelyen elo cigizos alkoholista Gyularol sracrol:
https://www.youtube....h?v=8DgVzQQGDwM
Niemand fickt mit Maaskantje!

szerk.: tettem mar be normalis trailert :D

Szerkesztette: Thomas.Felis 2014. 07. 18. 23:23 -kor

"Amúgy, minél inkább megkötött valami, annál valamilyenebb. " /Gyula4*2/

#30806 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 07. 18. 23:29

Üzenet megtekintéseIdézet: Thomas.Felis - Dátum: 2014. 07. 19. 00:16

Teljesen mindegy, pentek este van! Tessek valami hasznossal tolteni az idot, mondjuk filmet nezni 5 segelyen elo cigizos alkoholista Gyularol sracrol:

Napokban éppen belefutottam a Szabó Jánosba. Azt érdemes?

https://www.youtube....h?v=xnJ8lp94hvw

Amúgy Lordból készülök fel, meg miazmásból a fesztiválszezonra. És remélem 30 éves Pokolgépet kiadják DVD-n, az kibebaszott nagy buli volt, 3 órás koncertet toltak, manapság ritka az ilyen. Közben Office telepítés, levelek rakodása gépek közt, meg filmet is válogatok. Amíg a gép matekozik, addig meg ide írok okosságokat :-)

Ez is szembe jött, igen jó képek vannak benne, csak úgy véletlenszerűen is jobbnak néz ki a film, mint a tréler:

https://www.youtube....h?v=kh29_SERH0Y

Betegek vaze.
Make love not Wor.

#30807 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 07. 18. 23:40

https://www.youtube....h?v=15YZUXL_ULU
Make love not Wor.

#30808 Felhasználó inaktív   Thomas.Felis 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 07. 18. 23:43

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2014. 07. 18. 23:29

Napokban éppen belefutottam a Szabó Jánosba. Azt érdemes?

https://www.youtube....h?v=xnJ8lp94hvw

Amúgy Lordból készülök fel, meg miazmásból a fesztiválszezonra. És remélem 30 éves Pokolgépet kiadják DVD-n, az kibebaszott nagy buli volt, 3 órás koncertet toltak, manapság ritka az ilyen. Közben Office telepítés, levelek rakodása gépek közt, meg filmet is válogatok. Amíg a gép matekozik, addig meg ide írok okosságokat :-)

Ez is szembe jött, igen jó képek vannak benne, csak úgy véletlenszerűen is jobbnak néz ki a film, mint a tréler:

https://www.youtube....h?v=kh29_SERH0Y

Betegek vaze.

Szabo Janit nem vagtam. Te attyauristen... A snowboardos az tok jo :)
New Kids meg tenyleg egy normal film (masodik resze is van), plusz 3-4 evad lement sorozat formaban hollandiaba. Megeri.
"Amúgy, minél inkább megkötött valami, annál valamilyenebb. " /Gyula4*2/

#30809 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 07. 18. 23:53

Üzenet megtekintéseIdézet: Thomas.Felis - Dátum: 2014. 07. 19. 00:43

A snowboardos az tok jo :)

Ezek betegek. Itt van fullosan, remélem filmnek is jó. Aztán lehet ránézek hátha van Johnny Gold.

u.i.: nincs
Make love not Wor.

#30810 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 07. 19. 09:50

Üzenet megtekintéseIdézet: Gyula2222 - Dátum: 2014. 07. 18. 21:59

Valójában, KÁROLY LEVENTÉBEN nem volt annyi becsület, h miután Édesapám hozzásegítette a diplomához, kivárja ameddig Édesapámat nyugdíjazzák.

Nem akarok személyeskedni és szemétkedni, de ahogy látom, nem csak téged segített hozzá a diplomához. A magamfajta átlag, becsületes barom meg tanulhatott önerőből 1000x többet, 1000x szigorúbb körülmények között (ma már szigorúbbak a követelmények és a vizsgák, több tárgy van, meg ott vannak a nyelvek is, sőt, én még ösztöndíjat is kaptam tanulmányi eredményre, de már ott a fizetős tandíjrendszer is, bár a színvonal összességében mindezek ellenére mégis csökkent), mert nem „segítette hozzá” senki. A magadfajtának meg nem volt vesztenivalója, 0 munkával, 0 költséggel áttolták, és ha nem is ment vele semmire, akkor sem vesztett rajta semmit, hiszen energiát nem tett bele, aztán mégis csak plusz papír az is. Ennyit a társadalmi igazságosságról.
„The volume of a pizza of thickness a and radius z can be described by the following formula: pi zz a.”

#30811 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 07. 19. 10:07

Üzenet megtekintéseIdézet: Raynes - Dátum: 2014. 07. 19. 10:50

Nem akarok személyeskedni és szemétkedni, de ahogy látom, nem csak téged segített hozzá a diplomához. A magamfajta átlag, becsületes barom meg tanulhatott önerőből 1000x többet, 1000x szigorúbb körülmények között (ma már szigorúbbak a követelmények és a vizsgák, több tárgy van, meg ott vannak a nyelvek is, sőt, én még ösztöndíjat is kaptam tanulmányi eredményre, de már ott a fizetős tandíjrendszer is, bár a színvonal összességében mindezek ellenére mégis csökkent), mert nem „segítette hozzá” senki. A magadfajtának meg nem volt vesztenivalója, 0 munkával, 0 költséggel áttolták, és ha nem is ment vele semmire, akkor sem vesztett rajta semmit, hiszen energiát nem tett bele, aztán mégis csak plusz papír az is. Ennyit a társadalmi igazságosságról.

Csak azt nem tudom mit csodálkozik.

Bolsevikok között hagyomány volt hátbaszúrni azt aki segített korábban.
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#30812 Felhasználó inaktív   Gyula2222 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 07. 19. 10:18

Üzenet megtekintéseIdézet: Raynes - Dátum: 2014. 07. 19. 09:50

Erőltetsz egy hamisságot.
Tanította a levelezőre járó Leventét.

#30813 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 07. 19. 13:07

Üzenet megtekintéseIdézet: Gyula2222 - Dátum: 2014. 07. 19. 11:18

Erőltetsz egy hamisságot.

Én venni akartam zsírt, megnéztem a "házit", aztán ugyanígy a CBAban aztán vettem a legolcsóbbat :-) Még mindig nem értem mi a bajod a kereskedőkkel, közbeiktatott dolgokkal, itt a hatalom meg a többi szerintem semmit nem gátol és korlátoz. Lehet szatyorboltod, lehet akármi, összeállhatsz a többi termelővel és közös helyiségben tolhatják, akármi...
Make love not Wor.

#30814 Felhasználó inaktív   Gyula2222 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 07. 19. 16:45

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2014. 07. 19. 13:07

Én venni akartam zsírt, megnéztem a "házit", aztán ugyanígy a CBAban aztán vettem a legolcsóbbat :-) Még mindig nem értem mi a bajod a kereskedőkkel, közbeiktatott dolgokkal, itt a hatalom meg a többi szerintem semmit nem gátol és korlátoz. Lehet szatyorboltod, lehet akármi, összeállhatsz a többi termelővel és közös helyiségben tolhatják, akármi...

Nem mesterségesen beállított jövedelmi és árviszonyok mellett gyorsan győznének a szövetkezeti konstrukciók. Egyszerűen azért, mert az ellátottság teremtésben természetes körülmények között hatékonyabbak az árversenyben is. Mert ezekben van meg a közös megélhetési motiváltság és az ebből származó jó értékteremtési hatékonyság.

#30815 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 07. 19. 17:47

Üzenet megtekintéseIdézet: Gyula2222 - Dátum: 2014. 07. 19. 11:18

Jaa, akkor ezt írjad, már azt hittem, hogy őt is áttolta az iskolarendszeren, ahogy téged. Hamisság a seggem, a hozzásegítette a pártember fater vonatkozást minek lehet értelmezni szerinted? Ezért kell értelmesen írni.

Szerkesztette: Raynes 2014. 07. 19. 17:48 -kor

„The volume of a pizza of thickness a and radius z can be described by the following formula: pi zz a.”

#30816 Felhasználó inaktív   Macikák 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 07. 19. 17:57

Üzenet megtekintéseIdézet: Raynes - Dátum: 2014. 07. 19. 19:47

Ezért kell értelmesen írni.

A GYULAI lingvisztika persze nem említhető egy lapon holmi diétás közmagyarral.
Hotline: És most mit lát a monitorán?
Ügyfél: Egy kis plüssmacit, amit a barátom vett a plázában.

KONFIG: AMD 486 DX4-100+, 16 MB RAM, 200 MB HDD, 1 MB TRIDENT 8900C VGA,
             SAMTRON monitor, YAMAHA hangkártya, PHILIPS cd-olvaso...
             DOOM3-at is ezzel tolom! De most komolyan... :-)))

#30817 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 07. 19. 18:03

Üzenet megtekintéseIdézet: Raynes - Dátum: 2014. 07. 19. 18:47

Jaa, akkor ezt írjad, már azt hittem, hogy őt is áttolta az iskolarendszeren, ahogy téged. Hamisság a seggem, a hozzásegítette a pártember fater vonatkozást minek lehet értelmezni szerinted? Ezért kell értelmesen írni.

Nem mindegy mit ír? Úgyis hazudik, bullshitel.
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#30818 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 07. 19. 19:03

Üzenet megtekintéseIdézet: Gyula2222 - Dátum: 2014. 07. 19. 17:45

Nem mesterségesen beállított jövedelmi és árviszonyok mellett gyorsan győznének a szövetkezeti konstrukciók. Egyszerűen azért, mert az ellátottság teremtésben természetes körülmények között hatékonyabbak az árversenyben is. Mert ezekben van meg a közös megélhetési motiváltság és az ebből származó jó értékteremtési hatékonyság.

Milyen a mesterségesen beállított? Annyiért adja, amennyiért akarja. Más meg annyit tesz rá, amennyit akar, vagy nem tud. Nem baj, ha ezt sem értem? Én is beállítom az áraimat, kutya nem szól bele. Szomszéd fodrász 1800-ért nyír, másik 2 utcával odébb ugyanezt 600-ért, falun ha kijön házhoz és van pár megoldási opció, akkor csajok mellett 500 az én nyírásom.
Make love not Wor.

#30819 Felhasználó inaktív   Gyula2222 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 07. 19. 19:07

Üzenet megtekintéseIdézet: Raynes - Dátum: 2014. 07. 19. 17:47

Azt is megírtam, h segítségem csak a bejutáshoz volt.
Azt is, h erre a segítségre miért volt szükség és azt is megírtam, h konkrétan, kiktől és hogyan kaptam segítséget.

#30820 Felhasználó inaktív   Gyula2222 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 07. 19. 19:09

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2014. 07. 19. 19:03

Milyen a mesterségesen beállított? Annyiért adja, amennyiért akarja. Más meg annyit tesz rá, amennyit akar, vagy nem tud. Nem baj, ha ezt sem értem? Én is beállítom az áraimat, kutya nem szól bele. Szomszéd fodrász 1800-ért nyír, másik 2 utcával odébb ugyanezt 600-ért, falun ha kijön házhoz és van pár megoldási opció, akkor csajok mellett 500 az én nyírásom.

Más a nem értem és más az úgy teszek, mintha nem érteném.

Téma megosztása:

• (2269 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 1539
  • 1540
  • 1541
  • 1542
  • 1543
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.