HWSW Informatikai Kerekasztal: Hogyan tovább. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (2269 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 1540
  • 1541
  • 1542
  • 1543
  • 1544
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Hogyan tovább. Részvételi demokrácia, öko működésmód Értékeld a témát: **--- 8 szavazás

#30821 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2014. 07. 19. 19:19

Üzenet megtekintéseIdézet: Gyula2222 - Dátum: 2014. 07. 19. 20:07

Azt is megírtam, h segítségem csak a bejutáshoz volt.
Azt is, h erre a segítségre miért volt szükség és azt is megírtam, h konkrétan, kiktől és hogyan kaptam segítséget.

Persze persze. Ember, kvázi analfabéta vagy. Nem gondolod, hogy bárki is azt gondolja valaha, hogy nem pártutasításra kaptál bármilyen papírt.
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#30822 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2014. 07. 19. 19:26

Üzenet megtekintéseIdézet: Gyula2222 - Dátum: 2014. 07. 19. 20:07

Azt is megírtam, h segítségem csak a bejutáshoz volt.

Pont elég azokhoz képest, akinél nem a tolás számított.
Make love not Wor.

#30823 Felhasználó inaktív   Gyula2222 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 07. 20. 08:25

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2014. 07. 19. 19:26

Pont elég azokhoz képest, akinél nem a tolás számított.

A Cipiben az volt a szokás, h az általános iskolai eredményhez képest egy jegynyit rontanak.
Én két tizednyit javítottam. Megálltam volna a helyemet a felvételin. Épp úgy, mint ahogyan bizonyítottam az iskola elvégzésével.
És ami az igazán szép, h nem vettem el felvételiző elől a lehetőséget. Az igazgató szabad rendelkezésű keretének terhére jutottam be.

#30824 Felhasználó inaktív   Gyula2222 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 07. 20. 08:30

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2014. 07. 19. 19:19

Persze persze. Ember, kvázi analfabéta vagy. Nem gondolod, hogy bárki is azt gondolja valaha, hogy nem pártutasításra kaptál bármilyen papírt.

Sima fekete mágiát művelsz. A gond az, h (mint láthatod is,) feljebb vagyok annál, minthogy meg tudnál érinteni vele.

#30825 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 07. 20. 08:44

Üzenet megtekintéseIdézet: Gyula2222 - Dátum: 2014. 07. 20. 09:25

A Cipiben az volt a szokás, h az általános iskolai eredményhez képest egy jegynyit rontanak.
Én két tizednyit javítottam. Megálltam volna a helyemet a felvételin. Épp úgy, mint ahogyan bizonyítottam az iskola elvégzésével.
És ami az igazán szép, h nem vettem el felvételiző elől a lehetőséget. Az igazgató szabad rendelkezésű keretének terhére jutottam be.

Miért, mi a rák az a Cipi, milyen iskola? Az egy jegynyi romlás lófasz, manapság több jegy a különbség az általánoshoz képest a középiskola, és ahhoz is megint több jegynyi az egyetem, persze nagy átlagban, mert ember- és iskolafüggő is.

Szerintem inkább ne magyarázd, mert csak kínosabb lesz a szitu. Annyi eszed lehetett volna, hogy ezt eleve egyáltalán nem reklámozod magadról.
„The volume of a pizza of thickness a and radius z can be described by the following formula: pi zz a.”

#30826 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 07. 20. 08:58

Üzenet megtekintéseIdézet: Gyula2222 - Dátum: 2014. 07. 20. 09:30

Sima fekete mágiát művelsz. A gond az, h (mint láthatod is,) feljebb vagyok annál, minthogy meg tudnál érinteni vele.

Persze, persze. Gyújst rá egy cigire, és ne törődj semmivel. Egy elektron különbség amúgy sem számít.

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#30827 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 07. 20. 08:59

Üzenet megtekintéseIdézet: Gyula2222 - Dátum: 2014. 07. 20. 09:25

Ezt mondtuk mi is. Apádék a pártból elszóltak az igazgatónak, hogy fel akar vennni.

Idézet

#30828 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 07. 20. 10:50

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2014. 07. 20. 09:58

Persze, persze. Gyújst rá egy cigire, és ne törődj semmivel. Egy elektron különbség amúgy sem számít.

Persze, hogy nem számít, csak a hülyék kötözködnek ilyen hajszálnyi dolgokon. Ahogy a egy plusz neutron sem számított a Costa bravói kísérleti hidrogénbomba robbantásánál a lítium-6 és lítium-7 között, csak 3x akkora volt miatta a robbanás, mint várták. Nem szabad ilyen lényegtelen dolgokon szőrözni.

De tudok mondani még az óvodás rovargyűjtős korszakomból is példát, mikor azt hittem, hogy ártalmatlan poszméhet fogtam, aztán a marós fajtát fogtam ki, pedig mindössze egy színes csíknyi különbség van rajtuk a sok közül (valami sárga, vagy fehér csík hiányzik pluszban a mérges fajta potrohán), de ez az a kis különbség miatti dongómarás annyira fájt, hogy nem sok híja volt, hogy szó szerint össze ne fossam magam. Jó nagy adag, égető mérge van az ilyennek, én meg akkor a koromhoz képest is elég sovány voltam, és a kis testtömegnek eléggé odatett az a nem kevés méreg, kevésen múlt, hogy nem kellett orvoshoz vinni. Azóta tudom, hogy a kis különbségek nem számítanak, teljesen mindegy, hogy szezon vagy fazon, elég az is, ha a gyulizmusi mérce szerinti igazságtartalma majdnem jó.

Szóval ne is próbáljátok meg Gyuszit elnyomni a hamisságaitokkal. Felhívom a figyelmeteket arra is, hogy a fórummotor elszaródása és a Hwsw Bt. közönye miatt a fórumban lófasz sem olvasható vissza. Addig is, maradjatok meg hitetekben.

Szerkesztette: Raynes 2014. 07. 20. 11:20 -kor

„The volume of a pizza of thickness a and radius z can be described by the following formula: pi zz a.”

#30829 Felhasználó inaktív   Gyula2222 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 07. 20. 12:36

Üzenet megtekintéseIdézet: Raynes - Dátum: 2014. 07. 20. 08:44

Miért, mi a rák az a Cipi, milyen iskola? Az egy jegynyi romlás lófasz, manapság több jegy a különbség az általánoshoz képest a középiskola, és ahhoz is megint több jegynyi az egyetem, persze nagy átlagban, mert ember- és iskolafüggő is.

Szerintem inkább ne magyarázd, mert csak kínosabb lesz a szitu. Annyi eszed lehetett volna, hogy ezt eleve egyáltalán nem reklámozod magadról.

A Cipi a Pécsi Gépipari beceneve.
Az, h engem a Gépipariban többre értékeltek, mint amivel az általános iskolából eleresztettek, mutatja a KIZÁRÁSI szándékukat.
Kémiából magasan én voltam a legjobb az osztályban. Számtanból és fizikából az első három között voltam. A biológiáról annyit, h benne voltam az iskola ifjú egészségőr verseny csapatában.
A kínosságot a fokhagyma szagú erőlködésetek gerjeszti.
Nem várok bocsánatkérést (mindemellett jól esne), csak annyit, h hagyjátok abba a mocskolódást.

Szerkesztette: Gyula2222 2014. 07. 20. 12:37 -kor

#30830 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 07. 20. 12:48

Üzenet megtekintéseIdézet: Gyula2222 - Dátum: 2014. 07. 20. 13:36

Kémiából magasan én voltam a legjobb az osztályban. Számtanból és fizikából az első három között voltam. A biológiáról annyit, h benne voltam az iskola ifjú egészségőr verseny csapatában.

Ehhez függetlenül elég gyorsan felejtettél. Vagy akkor is csak azért voltál jó belőle, mert hited szerint kellett értékelniük.

Most jött hírlevél a Szabványügyi Testülettől, eszembe is jutott rögtön, mikor itt fórumon valami magát mérnüknek nevező lúzer azt erőltette, hogy bármilyen mértékegységben rajzolhat, mert nem számít.

"2014 második negyedévében az Online Szabványkönyvtárban
• 104 új előfizető belépésére és 271 korábbi előfizetés meghosszabbítására került sor;
• 55 238 megnyitás történt;
• 1078-cal nőtt a megnyitott szabványok száma;
• a legtöbbet megnyitott szabvány változatlanul az MSZ 1585:2012 Villamos berendezések üzemeltetése (EN 50110-1:2004 és nemzeti kiegészítései) volt. Nem sokkal lemaradva, a második leggyakrabban olvasott szabvány az MSZ EN ISO 12100:2011 Gépek biztonsága. A kialakítás általános elvei. Kockázatértékelés és kockázatcsökkentés (ISO 12100:2010).
"

Ezek nem annyira kispályás dolgok, ahogy itt el vihogtál róluk.
Make love not Wor.

#30831 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 07. 20. 13:00

Az, h engem a Gépipariban többre értékeltek, mint amivel az általános iskolából eleresztettek, mutatja a KIZÁRÁSI szándékukat.
Nem várok bocsánatkérést (mindemellett jól esne), csak annyit, h hagyjátok abba a mocskolódást.

Indítottak valami fogyatékos osztályt a kedvedért?

Aki a fémet plazmának nevezi, akinek egy elektron különbség nem számít, és még sorolhatnánk, annak ponttá kellene zsugorodni, nem verni a mellét. Retardált.

Idézet

#30832 Felhasználó inaktív   Thomas.Felis 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 07. 20. 13:01

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2014. 07. 20. 13:00

Aki a fémet plazmának nevezi, akinek egy elektron különbség nem számít, és még sorolhatnánk, annak ponttá kellene zsugorodni, nem verni a mellét. Retardált.

Nade varjal, nem ugy volt hogy nem letezik pont sem? :Đ
"Amúgy, minél inkább megkötött valami, annál valamilyenebb. " /Gyula4*2/

#30833 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 07. 20. 13:05

Üzenet megtekintéseIdézet: Thomas.Felis - Dátum: 2014. 07. 20. 14:01

:nevet:

Szerkesztette: JonesC 2014. 07. 20. 13:05 -kor

Idézet

#30834 Felhasználó inaktív   Gyula2222 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 07. 20. 13:06

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2014. 07. 20. 12:48

Ehhez függetlenül elég gyorsan felejtettél. Vagy akkor is csak azért voltál jó belőle, mert hited szerint kellett értékelniük.

Most jött hírlevél a Szabványügyi Testülettől, eszembe is jutott rögtön, mikor itt fórumon valami magát mérnüknek nevező lúzer azt erőltette, hogy bármilyen mértékegységben rajzolhat, mert nem számít.

Az egységesítés jóságát is meglehetősen hektikusan kezelitek.
Amikor a műszakilag indokolhatatlan inkompatibilitásokról beszéltem, akkor a szabadság jóságáról beszéltetek.
Amikor azt mondtam, h a jól működő berendezés a konstruktőr mércéje (függetlenül attól, h hogyan hozta létre a konstrukciót), akkor ez ellen kezdtetek el csaholni.
A kettő együtt, meglehetősen büdös.

#30835 Felhasználó inaktív   Gyula2222 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 07. 20. 13:08

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2014. 07. 20. 13:00

Én téged látlak egy szerencsétlen programhibás ön és közkártékony nyomorultnak.

#30836 Felhasználó inaktív   Gyula2222 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 07. 20. 13:16

Üzenet megtekintéseIdézet: Thomas.Felis - Dátum: 2014. 07. 20. 13:01

Én nem ezt mondtam.
Azt mondtam, h a fizikai és a matematikai modellekben nem egyforma a pont definíciója.
A null dimenziós (kiterjedésű) és a végtelenül kis kiterjedésű nem ugyanaz.
A fizikai modellekben csak az létezik a térben aminek térfogata van.

#30837 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 07. 20. 13:22

Üzenet megtekintéseIdézet: Thomas.Felis - Dátum: 2014. 07. 20. 14:01

Az is csak Gyulai közviszonyítás kérdése, meg nyilván filozófia.
Make love not Wor.

#30838 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 07. 20. 13:25

Üzenet megtekintéseIdézet: Gyula2222 - Dátum: 2014. 07. 20. 14:08

Persze, mert retardált vagy.

Idézet

#30839 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 07. 20. 14:13

Mi van? Milyen kizárási szándék? Téged?

Számtan? Középiskolában? Figyi, már írtam neked, hogy a középiskola sehol nem tartozik az érdemek közé. Vannak elit középiskolák, pl. a budapesti Radnóti, az nagy elitségnek számít, de megmondom őszintén, hogy nem tartom azt sem sokra. A középiskola az középiskola, csak annyi a célja, hogy felkészítsen az érettségire és esetleg a felvételire, és ennek keretén belül megtanítsa az államilag megállapított tantervet. Arra nem jó, hogy te tudományosan villogjál vele, arra még a felsőoktatás sem képez ki. Sem a középiskolások életkora, sem a fejlettsége, sem az oktatás jellege, a tananyag szerkezete nem teszi lehetővé, hogy középiskolában hú de nagy tudományos és akadémiai mélységekbe menjenek. A középiskola célja inkább általános felkészítés, többirányú fejlesztés, sok tárgy van, nem lehet 1-2-re szakbarbár módon szakmailag rámenni (bár a szakközépiskola ezt kísérli meg, de inkább gyakorlati szinten). Nem fér bele minden az időbe. Kénytelenek sok mindent kihagyni, egyszerűsíteni. Nem tudományos félrevezetésből, nem propagandából, hanem igyekeznek ésszerű kompromisszumot kötni az idő, a mennyiség, minőség között. Úgy vannak vele, ha valakit részletesebben érdekel, azt egy másik, speciálisabb intézményben megtanulja majd, vagy saját maga utánanéz, kiműveli, kikutatja.

Sőt, ugyanez egyetemeken is megfigyelhető. Az egyetemi szakok sok tárgyát is csak felszínesen tanítják, mert van egy csomó tárgy, meg tölteléktárgy, és a szakmai tárgyakra nem jut annyi idő, mint kéne. Sok olyan anyagrész van, amiről egymagában több ezer oldalakat termelt ki a tudomány, de nincs idő belemenni, csak az elméleti alapokat tudják leadni, mivel mondjuk 1 féléves tárgyról van szó. Ráadásul a hallgatók zöme rendszerint ezekre tanul a legkevesebbet, utolsó néhány napot a vizsgaidőszakban, ehelyett a nagy, buktatós, vérengzős (sok kredites, ráépülős, szigorlati, alapvizsgás, záróvizsgás, fő) tárgyakra mennek rá. Ezért az adott terület valódi tudományos művelése az egyetem elvégzése UTÁN a tanszékeken, tudományok kutatóintézetekben folyik, meg cégeknél, gyakorlati-kísérleti projekteknél, itt már tényleg rámennek a tudományos alaposságra, és a lehetőségeket csak a pénz határolja be legtöbbször. Ehhez képest a te középiskolai meg protekciós-fősulis mérnöki mutatványod lófasz szilánkosra kettétörve, kb. mint mikor porbafingó, 5-6 éves kiskölköt dicsérik, hogy milyen nagyra nőtt, és milyen erős.

Ja, mert mi vagyunk kínosak. Hogyne. A bölcsődés érdemeiddel még el sem dicsekedtél, pedig már biztosan ott is dicséretben részesítettek… pártutasításra. Na, de be is bejezem a hamisságaimat, és inkább megmaradok a jó igazságtartalmú hitemben.

Üzenet megtekintéseIdézet: Gyula2222 - Dátum: 2014. 07. 20. 14:08

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2014. 07. 20. 14:25

Persze, mert retardált vagy.
Szopkodjátok itt egymást, elég szépen :Đ

Szerkesztette: Raynes 2014. 07. 20. 14:19 -kor

#30840 Felhasználó inaktív   Gyula2222 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 07. 20. 14:26

Üzenet megtekintéseIdézet: Raynes - Dátum: 2014. 07. 20. 14:13

Mi van? Milyen kizárási szándék? Téged?
Számtan? Középiskolában?

Igen, mint osztályidegen család sarját.
Édesapámat használták, mert szükségük volt a tudására. De a program (itt is) a teljes értelmiségi réteg lecserélése volt.
Számtan az általános iskolában volt (a hivatalos elnevezés).
A Gépipariban pedig szakembereket képeztek. Olyanokat, akik megállják a helyüket a termelésben.
És az amivel Te találkoztál, már az ország és ebben az oktatás lerohasztásának időszakában volt.

Téma megosztása:

• (2269 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 1540
  • 1541
  • 1542
  • 1543
  • 1544
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.