HWSW Informatikai Kerekasztal: Hogyan tovább. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (2269 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 1563
  • 1564
  • 1565
  • 1566
  • 1567
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Hogyan tovább. Részvételi demokrácia, öko működésmód Értékeld a témát: **--- 8 szavazás

#31281 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2014. 07. 31. 14:28

Üzenet megtekintéseIdézet: Gyula2222 - Dátum: 2014. 07. 31. 15:06

Jól tudod, h a hálózat átadásával nem javul a szolgáltatás. Csak Te mentesülsz a kuncsaftok szemrehányásaitól, ezzel csökken a számodra kellemetlen felelősségérzet és halkul a lelkiismereted szava.

Ezt nem értem, de nem baj. Itt néha van lelkiismeret, csak így elég keszekusza. Ha megcsináltam és kifizette, akkor az jó és kész. Többi mellékes szolgáltatás megállapodás kérdése így nem értem milyen kuncsaftnak lenne szemrehányása. Sőt, most éppen egy szép kerek összeggel lóg a fővállalkozó, aki beszopott garanciális javítással. Oszt mondtam, hogy igazából meg sem kellene mozdulnom, de ha kell, akkor most azonnal el tudunk indulni, mert jövőben még hoz boltot, oszt megegyezünk, kocsi rendszámát és nevet adja le, többit tudjuk. Meg azt is, hogy EU-s meló, tehát EU-s számlával jár :-D Pöcsölt pár napot, elment vidékre, ahova nem adta le a nevet, így lepattant az őrökről és jöhetett haza. Már akkor kicsúszott a garanciális követelőzés határidejéből, de rátett egy lapáttal, hogy nem tudta megoldani a problémát és megy a várakozó álláspont. Pedig jó fej voltam, megoldottam volna poénból, had szokja, oszt minden menne tovább. Ez meg szopatja magát, ezzel együtt engem is. Jahh, merő véletlenségből azt hiszem Gyulának hívják :-D

Csak azt magyarázd már meg konkrétan, hogy milyen szemrehányástól mentesülök? Mert nem értem.
Make love not Wor.

#31282 Felhasználó inaktív   Gyula2222 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2014. 07. 31. 14:29

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2014. 07. 31. 14:04

Mert a megvezetőségünk kinézte magának és még a pék kutyája is hibás, csak Gyula nem.

A hibásság is csupán valamihez képesti.
Ha úgy tetszik, akkor a jelenlegi birodalmi trendihez képest kurvára elbaszott vagyok.
Én pedig másságokat látok és a másságok interakcióinak eredőjében formálódó mindenséget látom.

#31283 Felhasználó inaktív   Gyula2222 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 07. 31. 14:31

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2014. 07. 31. 14:07

Mondja ezt egy ingyenélő adócsaló hazug alkoholista állatkínzó stb stb

Kac, kac.

#31284 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 07. 31. 14:50

Üzenet megtekintéseIdézet: Gyula2222 - Dátum: 2014. 07. 31. 15:29

Én pedig másságokat látok és a másságok interakcióinak eredőjében formálódó mindenséget látom.

Ezt a burkolt buzizást :-p
Make love not Wor.

#31285 Felhasználó inaktív   Gyula2222 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 07. 31. 14:59

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2014. 07. 31. 14:28

....
Csak azt magyarázd már meg konkrétan, hogy milyen szemrehányástól mentesülök? Mert nem értem.

Mert nem emlékszel rá, h miket irkáltál. Arról is, h rendszergazdának lenni mennyire szopós és arról, h mit össze tudnak nyühögni a kuncsaftok.
Még azt is írtad, h külön szar amikor hétvégén, ünnepnap van probléma (amikor a kuncsaftok a leginkább sérelmezik ha nem megy a verkli).
A konzorcium pedig vagy alkalmaz bérniggert a gyorsjavításra, vagy nem. A bérnigger vagy jól teszi a dolgát, vagy nem.
A diszpécser szolgálat pedig le van védve egy olyan gépi előtéttel amelyen komoly kitartás kell az átvergődéshez. A kitartókat pedig általában jutalmul meghallgatja a diszpécser a panaszát és megígéri, h szól a műszakiaknak.
Vagy azt mondják, tudunk a hibáról és dolgozunk a megszüntetésén.
Mikor gondom volt, a jópáradik eszmecsere és ezzel hosszú idő után voltak hajlandók megmozdulni. Mindezt úgy, h miután végül eljutottam a műszakihoz és elmondtam, h felcsatlakozási gondom van, akkor a kukszlijában ülve pillanatok alatt orvosolta. Ugyanez volt korábban a szakadozásos és a sávszélességi problémám esetében is.
Hasonlót kellett végigcsinálnom a húgom netjével is.

#31286 Felhasználó inaktív   NauTiLUS 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 07. 31. 15:00

Üzenet megtekintéseIdézet: Gyula2222 - Dátum: 2014. 07. 31. 15:20

Eddig is megéltem.
Mégpedig úgy, h házhoz jöttetek. Ide rángatnak benneteket a szükségleteitekként megélt fóbiáitok és az érdeklődésetek.
Ennyi elég is ahhoz, h reakciókat provokálva formáljalak benneteket.
Foglalkoztok azokkal a gondolatokkal amelyeket megjelenítek, ezzel ezeknek a gondolatoknak növekszik a tere a világképeitekben. És, miközben a válaszokon tököltök, fejlődik a gondolkozásotok.

Az hogy te tökölsz még ezeken a mondatokon, amiknek általában nincs semmi értelme. Te maximum a szarodat formázod a klotyón és azt hiszed Leonardo vagy...

#31287 Felhasználó inaktív   Gyula2222 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 07. 31. 15:03

Üzenet megtekintéseIdézet: NauTiLUS - Dátum: 2014. 07. 31. 15:00

Az hogy te tökölsz még ezeken a mondatokon, amiknek általában nincs semmi értelme. Te maximum a szarodat formázod a klotyón és azt hiszed Leonardo vagy...

Kac, kac.
Valami Téged is idehoz és arra késztet, h elereszd a böffeneteidet.
Még nem sok kreativitást mutattál. De ne csüggedj, mindenki fejlődőképes.

#31288 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 07. 31. 15:06

Üzenet megtekintéseIdézet: Gyula2222 - Dátum: 2014. 07. 31. 15:31

Kac, kac.

Ez fasza érv volt, idióta
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#31289 Felhasználó inaktív   Gyula2222 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 07. 31. 15:33

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2014. 07. 31. 15:06

Ez fasza érv volt, idióta

Ez nem érv, hanem nyugtázása a siralmasan gyenge produktumodnak.

#31290 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 07. 31. 15:52

Üzenet megtekintéseIdézet: Gyula2222 - Dátum: 2014. 07. 31. 15:59

Mert nem emlékszel rá, h miket irkáltál. Arról is, h rendszergazdának lenni mennyire szopós és arról, h mit össze tudnak nyühögni a kuncsaftok.
Még azt is írtad, h külön szar amikor hétvégén, ünnepnap van probléma (amikor a kuncsaftok a leginkább sérelmezik ha nem megy a verkli).
A konzorcium pedig vagy alkalmaz bérniggert a gyorsjavításra, vagy nem. A bérnigger vagy jól teszi a dolgát, vagy nem.
A diszpécser szolgálat pedig le van védve egy olyan gépi előtéttel amelyen komoly kitartás kell az átvergődéshez. A kitartókat pedig általában jutalmul meghallgatja a diszpécser a panaszát és megígéri, h szól a műszakiaknak.

Ja, meg azt is szokta írni, hogy vagy piros. Meg ő a szervert rugdalja, a vasat reszeli. Régen még a szopószorzót is emlegette mint új mikrogazdasági fogalmat. Mostanában visszafogott, beszólások helyett inkább külföldre utazgat, engem meg nem visz.

Diszpécser meg a Fa + Somat, az, egy csomó helyen nincs is olyan, csak ügyfélszolgálatos, de annak sok más dolga van, nem Dísz Pécs-erkedik. Hétvégén sem ügyelnek egy csomó helyen. Jahnót vették párszor palira.
„The volume of a pizza of thickness a and radius z can be described by the following formula: pi zz a.”

#31291 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 07. 31. 16:23

Üzenet megtekintéseIdézet: Gyula2222 - Dátum: 2014. 07. 31. 15:59

Naja, csak az 3-4-X féle külön történet volt, legfeljebb zanzásítva. Mellettem lévő rendszergazda napi 6 órát melózik, aztán el van, mint befőtt a Maldív szigeten. Az éppen a kis netszolgáltató volt. Többi ízlés, valamint szerződés, megegyezés kérdése. Néah én mondom, hogy van amit önként letolok hétvégén, üres az iroda, lehet haladni, leszarom a napi 16 órást, adják ide az árát és utána kussoljanak :-)

Aztán amit egyik fórumos ivászaton toltunk. Kolléga 08-16:30 közt ül telefonnál, oszt nyüszögjön az ügyfél. Műszakiak megint más, akár 3 műszak is, vagy akármi. Én ott azt írtam, hogy kicsiben mekkora szopó, mikor 500 ügyfeles céget 2-3 ember visz, mert abban nincs betegség, nincs szabadság, nincs helyettes. Alapban a telefont is tudod kapkodni, de egy gerinc hiba 100 embereket érint, akkor legyen 100 ügyfélszolgád? Vagy amit fent írtál, egy nagyobb szolgáltató leállása bármitől is lehet (lásd lemegy a lépcsőházi bizti) ahhoz írtam, rögtön több 10 ember melója, közben mindenki köcsög, főleg a szolgáltató, ésnemmegyanemmegy. Ha nagyobb áll le több 10ezer ember érintve, akkor több 10ezer ügyfélszolgálatos várja napi 24 órásban, mert hátha elmegy a net? Kifizeted? Bérelt vonalnál belefér, mi olyan cégekkel melóztunk, ahol egyből műszakit kaptál a telefon 3. kicsengésére. Meg is fizettük az árát, ellenben nem is volt vele sok baj.

Vonjunk párhuzamot, vagy szeparáljuk el, vagy találd ki mit szeretnél. Mert az, hogy itten ezt állítod:

"Jól tudod, h a hálózat átadásával nem javul a szolgáltatás. Csak Te mentesülsz a kuncsaftok szemrehányásaitól, ezzel csökken a számodra kellemetlen felelősségérzet és halkul a lelkiismereted szava"

Miért ne javulna? Ahol sínesről áttérek csillagosra, vagy csak optimalizálunk egyet a switchből-switchbeswitchből dugott UTPken némi csillagpontos központi switches üvegezéssel, ott biza javulni fog. És menni kb. örökké.
Make love not Wor.

#31292 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 07. 31. 16:26

Üzenet megtekintéseIdézet: Raynes - Dátum: 2014. 07. 31. 16:52

Ja, meg azt is szokta írni, hogy vagy piros. Meg ő a szervert rugdalja, a vasat reszeli.

Meg projektet vezet, meg ki tudja. Most éppen niggerelek, kábeleket igazgatok asztalok alatt szépre és flancosra, új embereknek magyarázom el hova kell ülni, itt írd alá, ez a géped/jelszavad, ilyesmik. Engem a droidmeló sem zavar, júzernek tetszik, tervezhető, nem rinyálnak, fizetnek. Pont elég. Egyszerűbb is, mint amikor a virtuális környezetben kivertük a 2.5 terabyte memóriát, oszt bug volt benne, elhányta magát a cluster másik lába, ettől meg a sörcsap is belassul a szomszéd kocsmában. Akkor van rohangálás, megfejtés, frissítés.

Addig meg ne várjunk sokat az ügyfélszolgától, hogy hálózatos mérnök is legyen egy körben, míg pont Gyula lesz az első aki kitalálja, miért drága és nem akar ennyit fizetni. Sajna occsóért ez van.
Make love not Wor.

#31293 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 07. 31. 16:34

Üzenet megtekintéseIdézet: Gyula2222 - Dátum: 2014. 07. 31. 16:33

Ez nem érv, hanem nyugtázása a siralmasan gyenge produktumodnak.

Én ma lezártam három bugot, pár requirementet, írtam egy test designt. Te mit dolgoztál?
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#31294 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 07. 31. 16:43

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2014. 07. 31. 17:34

Én ma lezártam három bugot, pár requirementet, írtam egy test designt. Te mit dolgoztál?

Én ügyintéztem, rohangáltam, beszereztem. Vajon gyula mit csinált ma a melóba?
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#31295 Felhasználó inaktív   NauTiLUS 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 07. 31. 17:21

Üzenet megtekintéseIdézet: Gyula2222 - Dátum: 2014. 07. 31. 16:03

Kac, kac.
Valami Téged is idehoz és arra késztet, h elereszd a böffeneteidet.
Még nem sok kreativitást mutattál. De ne csüggedj, mindenki fejlődőképes.

Nem érzem szükségét annak, hogy itt a mélyben legyek kreatív egy ilyen fasznak mint te. Viszont, ha azt gondolod, hogy te az vagy, el kell keserítselek, nem sikerült.

#31296 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 07. 31. 17:38

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2014. 07. 31. 17:43

Minnyá jön a degukkal meg a karitatív propagandaszarjával. Kár kérdezni.
Make love not Wor.

#31297 Felhasználó inaktív   Gyula2222 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 07. 31. 17:52

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2014. 07. 31. 16:23

Naja, csak az 3-4-X féle külön történet volt, legfeljebb zanzásítva. Mellettem lévő rendszergazda napi 6 órát melózik, aztán el van, mint befőtt a Maldív szigeten.

Megint az igazság nagy adag púderezéssel nyakonöntve és az így kapott plazmából levont hamis következtetések.
Képes lennél (ha hozzájutnál) hat órát dolgozó és a jövedelmedből a Maldív szigeteken segget áztató rendszergazda lenni?
Nem egyformák az emberek képességei és a feladataik elvégzéséhez való hozzáállásuk. Jogos, h ha nem teljesen egyformát ér a munkaidejük. De ekkora különbségek?
És amire következetesen dührohamot kaptok, a munkanélküliség (és az ezzel járó ellátatlanság) kérdése.
Én extra eset vagyok, mert úgy döntöttem. De ott vannak a többiek és ott vannak azok akik sokkal több, mint 8 órát güriznek azért, h meglegyen a család szűk ellátottsága (ha egyáltalán sikerül előteremteniük).
- A műszaki és az ezzel kapcsolatos kérdésekről is sokat beszélgettünk már.
A beruházási és fenntartási költséget sokminden befolyásolja. Itt attól kaptatok hülyét amikor a filozófiai alapról és ennek minden továbbit erősen determináló hatásáról beszéltem (általános érvénnyel).
- Máig nem válaszoltál arra, h a szolgáltatók miért ragaszkodnak a teljes rendszerhez (legalábbis, a kuncsaftok felé). Ha nem lenne valami a háttérben, akkor minden további nélkül szerepeltethetnének (talán az egybe szolgáltatásoknál valamivel drágábban) az ajánlatukban résszolgáltatásokat. Hasonlóan ahhoz, mit ahogyan a szolgáltatók egymásnak (költségarányos áron) oda-vissza résszolgáltatásokat biztosítanak.

#31298 Felhasználó inaktív   Gyula2222 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 07. 31. 18:02

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2014. 07. 31. 16:26

.....
Addig meg ne várjunk sokat az ügyfélszolgától, hogy hálózatos mérnök is legyen egy körben, míg pont Gyula lesz az első aki kitalálja, miért drága és nem akar ennyit fizetni. Sajna occsóért ez van.

Erre jó a fa struktúra a csomópontok felelőseivel és a csomóponti szigorú protokollal.
Már volt szó arról, h ritka kivételtől eltekintve, ha házon belül nem, az utcában biztosan van legalább egy ember aki (akár résztevékenységként) képes és hajlandó részhálózati üzemviteli tevékenységet végezni. Feltehetően, nem drágábban, mint amennyiért ezt a szolgáltatást hasonló minőségben valamelyik konzorciumtól meg lehet(ne) venni.

Szerkesztette: Gyula2222 2014. 07. 31. 18:02 -kor

#31299 Felhasználó inaktív   Gyula2222 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 07. 31. 18:09

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2014. 07. 31. 16:34

Az itteni produktumodról beszéltem.
Ön és közhasznos lenne ha a saját programozottságodban levő bugokat is nekilátnád kijavítani.

#31300 Felhasználó inaktív   Gyula2222 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 07. 31. 18:10

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2014. 07. 31. 16:43

Gyula zömmel ambíció tevékenységeket csinált.

Téma megosztása:

• (2269 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 1563
  • 1564
  • 1565
  • 1566
  • 1567
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.