Idézet: Gyula2222 - Dátum: 2014. 07. 31. 15:59
Mert nem emlékszel rá, h miket irkáltál. Arról is, h rendszergazdának lenni mennyire szopós és arról, h mit össze tudnak nyühögni a kuncsaftok.
Naja, csak az 3-4-X féle külön történet volt, legfeljebb zanzásítva. Mellettem lévő rendszergazda napi 6 órát melózik, aztán el van, mint befőtt a Maldív szigeten. Az éppen a kis netszolgáltató volt. Többi ízlés, valamint szerződés, megegyezés kérdése. Néah én mondom, hogy van amit önként letolok hétvégén, üres az iroda, lehet haladni, leszarom a napi 16 órást, adják ide az árát és utána kussoljanak
Aztán amit egyik fórumos ivászaton toltunk. Kolléga 08-16:30 közt ül telefonnál, oszt nyüszögjön az ügyfél. Műszakiak megint más, akár 3 műszak is, vagy akármi. Én ott azt írtam, hogy kicsiben mekkora szopó, mikor 500 ügyfeles céget 2-3 ember visz, mert abban nincs betegség, nincs szabadság, nincs helyettes. Alapban a telefont is tudod kapkodni, de egy gerinc hiba 100 embereket érint, akkor legyen 100 ügyfélszolgád? Vagy amit fent írtál, egy nagyobb szolgáltató leállása bármitől is lehet (lásd lemegy a lépcsőházi bizti) ahhoz írtam, rögtön több 10 ember melója, közben mindenki köcsög, főleg a szolgáltató, ésnemmegyanemmegy. Ha nagyobb áll le több 10ezer ember érintve, akkor több 10ezer ügyfélszolgálatos várja napi 24 órásban, mert hátha elmegy a net? Kifizeted? Bérelt vonalnál belefér, mi olyan cégekkel melóztunk, ahol egyből műszakit kaptál a telefon 3. kicsengésére. Meg is fizettük az árát, ellenben nem is volt vele sok baj.
Vonjunk párhuzamot, vagy szeparáljuk el, vagy találd ki mit szeretnél. Mert az, hogy itten ezt állítod:
"Jól tudod, h a hálózat átadásával nem javul a szolgáltatás. Csak Te mentesülsz a kuncsaftok szemrehányásaitól, ezzel csökken a számodra kellemetlen felelősségérzet és halkul a lelkiismereted szava"
Miért ne javulna? Ahol sínesről áttérek csillagosra, vagy csak optimalizálunk egyet a switchből-switchbeswitchből dugott UTPken némi csillagpontos központi switches üvegezéssel, ott biza javulni fog. És menni kb. örökké.
Make love not Wor.