Idézet: Jahno - Dátum: 2014. 08. 05. 22:58
Az mit jelent? Menjek oda? Én ki tudja hány országban szerettem volna piramist nézni, de a helyi erők lebeszéltek róla, hogy ez biza fasság, ne pazaroljam rá a drága időmet, az messze nem piramis. Pár helyen összehordtak még 100-200 méter magasnyi kőhalmot, aztán most magasan piramisozzuk, mert pénzt termel, és trendi. Még a Louvre oldalán (vagy előtt?) is láttam az üvegpiramist, frankó, mi? Részemről azért 1-2 kamra, némi kegytárgy, szarkofág, múmia, bizbasz legyen már benne, mert ha magát a klasszikus négyzet alapú csonka gúlát nézzük, akkor már a boszniai még a formájától is messze lesz.
Ez ügyben mit javasolsz, merre is nézelődjek?
Mint minden másra is, erre is igaz, h aki nem hiszi járjon utána, vagy maradjon meg a hitében.
Jelenleg a hatalmi státuskó és jópár nép identitástudata a judeokrisztián Európa képzeten áll.
Ebből adódóan, a megvezetőségünk elemi érdeke, h minden rendelkezésére álló eszközzel fenntartsa a jelenlegi múltról alkotott hitet. Arról Neked is sok információd van, h nem finnyásak az eszközökben.
És, igen. Az a legbiztosabb ha odamész és a saját szemeddel megnézed.
Amúgy, a piramisok nem temetkezési helyek. A fáraóknak sem a piramisokban van a temetkezési helyük (hanem a királyok völgyében).