HWSW Informatikai Kerekasztal: Hogyan tovább. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (2269 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 1597
  • 1598
  • 1599
  • 1600
  • 1601
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Hogyan tovább. Részvételi demokrácia, öko működésmód Értékeld a témát: **--- 8 szavazás

#31961 Felhasználó inaktív   NauTiLUS 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2014. 08. 10. 20:01

Konkrétan ha nem is ellenszere a ráknak, de segít a gyógyulásban a C-Vitamin. Nem értek hozzá annyira, hogy úgy el tudjam magyarázni mint Kuka tenné, de ismerőst is kezelték kórházban többek közt elképesztő dózisú C-Vitamin injekciókkal.

#31962 Felhasználó inaktív   Tassadar 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 08. 10. 20:03

Üzenet megtekintéseIdézet: NauTiLUS - Dátum: 2014. 08. 10. 20:01

Konkrétan ha nem is ellenszere a ráknak, de segít a gyógyulásban a C-Vitamin. Nem értek hozzá annyira, hogy úgy el tudjam magyarázni mint Kuka tenné, de ismerőst is kezelték kórházban többek közt elképesztő dózisú C-Vitamin injekciókkal.

Ezt semmi nem támasztja alá.
Én mágussá, ezzel a köznapi értelemben véve polihisztorrá váltam.
Vannak gyümölcsbor receptek normál (bóti sör (candida albicans)) élesztővel.

#31963 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 08. 10. 20:06

Üzenet megtekintéseIdézet: Tassadar - Dátum: 2014. 08. 10. 20:51

Kevés olyan népbetegség van, ahol ez működik. :rolleyes:

ye rolleyes
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#31964 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2014. 08. 10. 20:15

Üzenet megtekintéseIdézet: NauTiLUS - Dátum: 2014. 08. 10. 21:01

Vagy olyan volt a doki, aki azt választotta, mert legalább ártani nem árt. Ezen elég sokan dolgoznak, de még nem sikerült bizonyítani.
Make love not Wor.

#31965 Felhasználó inaktív   NauTiLUS 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 08. 10. 20:26

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2014. 08. 10. 21:15

Vagy olyan volt a doki, aki azt választotta, mert legalább ártani nem árt. Ezen elég sokan dolgoznak, de még nem sikerült bizonyítani.

http://www.webbeteg....yok-es-artalmak nagyjából ami itt van azt tanulta a párom is, ő persze jobban vágja ezt. Nem minden esetben, nem mindenre, de jó lehet.

#31966 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 08. 10. 20:30

Üzenet megtekintéseIdézet: NauTiLUS - Dátum: 2014. 08. 10. 21:26

http://www.webbeteg....yok-es-artalmak nagyjából ami itt van azt tanulta a párom is, ő persze jobban vágja ezt. Nem minden esetben, nem mindenre, de jó lehet.

Kezdjük ott, hogy ha túl sokat eszel, csak kihugyozod, annyi. Max veseköved lesz, mert a vesédet dolgoztatod.
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#31967 Felhasználó inaktív   Tassadar 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 08. 10. 20:33

Üzenet megtekintéseIdézet: NauTiLUS - Dátum: 2014. 08. 10. 20:26

Ez is érdekes:

"Több orvos azt tanácsolja daganatos betegének, hogy a kemoterápia és a sugárkezelés időtartamára hagyja abba a C-vitamin szedését, mert attól tartanak, hogy a C-vitamin a daganatsejteket is megvédi a kezelés káros hatásától és így az kevésbé lesz hatásos. Ezt az állítást több kísérlet is alátámasztotta, melyek során a kemoterápia csökkent hatékonyságáról számoltak be, amennyiben C-vitamin tartalmú étrendkiegészítőt fogyasztott a beteg a kezelés során."

Összeségében én is úgy tudom, hogy a szükséges kb. 60(?) mg feletti dózis pozitív hatásairól nincsenek egyértelmű bizonyítékok.

#31968 Felhasználó inaktív   Tassadar 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 08. 10. 20:36

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2014. 08. 10. 20:06

ye rolleyes

Kibaszott sok pénz a gyógyszeriparban, abban biztos vagyok, hogy a nekik jövedelmezőbb gyógyszer irányába fognak kutatni.
Főleg, ha nincs is előírva, hogy ne csak tünetet kezeljenek.

#31969 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 08. 10. 20:37

Üzenet megtekintéseIdézet: Tassadar - Dátum: 2014. 08. 10. 21:36

Kibaszott sok pénz a gyógyszeriparban, abban biztos vagyok, hogy a nekik jövedelmezőbb gyógyszer irányába fognak kutatni.
Főleg, ha nincs is előírva, hogy ne csak tünetet kezeljenek.

És mi lenne a rák gyógyításánál is jövedelmezőbb?

#31970 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 08. 10. 20:38

Üzenet megtekintéseIdézet: Tassadar - Dátum: 2014. 08. 10. 21:33

Ez is érdekes:

"Több orvos azt tanácsolja daganatos betegének, hogy a kemoterápia és a sugárkezelés időtartamára hagyja abba a C-vitamin szedését, mert attól tartanak, hogy a C-vitamin a daganatsejteket is megvédi a kezelés káros hatásától és így az kevésbé lesz hatásos. Ezt az állítást több kísérlet is alátámasztotta, melyek során a kemoterápia csökkent hatékonyságáról számoltak be, amennyiben C-vitamin tartalmú étrendkiegészítőt fogyasztott a beteg a kezelés során."

Összeségében én is úgy tudom, hogy a szükséges kb. 60(?) mg feletti dózis pozitív hatásairól nincsenek egyértelmű bizonyítékok.

Főleg hogy kiürül a picsába.

#31971 Felhasználó inaktív   Tassadar 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 08. 10. 20:38

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2014. 08. 10. 20:37

Az, hogy élete végig szednie kelljen.

#31972 Felhasználó inaktív   Tassadar 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 08. 10. 20:39

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2014. 08. 10. 20:38

Főleg hogy kiürül a picsába.

Vagy nem és vesekő lesz belőle.

#31973 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 08. 10. 20:44

Üzenet megtekintéseIdézet: Tassadar - Dátum: 2014. 08. 10. 21:38

Az, hogy élete végig szednie kelljen.

Uhh, innen már csak egy lépés a kemtrél, kiszálltam :)

#31974 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 08. 10. 21:00

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2014. 08. 10. 21:37

A garantált megelőzés, amiért pár rettegő élete végéig szedi a bogyót, vagy gyógyulás után szintén életed végéig tolni a motyót, hogy ki ne újuljon. Csak senki nem tudja garantálni, innentől csak a Lenkei-félék játszanak a kiegészítőikkel.
Make love not Wor.

#31975 Felhasználó inaktív   Gyula2222 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 08. 10. 21:10

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2014. 08. 10. 18:09

Így van, viszont az általad meghatározott tág fogalomkörhöz és funkciókhoz nem csak egy eszköz kell, meg pár felhő, hanem összetettebb a dolog. Az viszont megnézném, hogy egy router esetén mit jelent a használat, mert átvitt értelemben most is használod, hisz azon közlekednek az adatok, aztán ennél többre nem vagy képes. Készülékhez nevek viszont kellenek, abból tudjuk ki mit szeretne.

Ti vagytok a szagemberek, nektek kell tudni konkrét formába önteni az elképzeléseket.
A router (ha nem tévedek), út készítőt, út adót (kijelölőt) jelent.
A NAT címfordítást, címfordítót.
És a routerként árult "háztartási" kütyüben még ott szokott csücsülni egy címkiosztó, cím tároló.
Amúgy, érdekes, h nyelvek függően is mit, milyen módon, milyen logika szerint neveznek meg.
Példul, ami nálunk a jármű iparban megszakító, az az angoloknál időzítő (becenévre hallgat).
Amúgy, az igazán kreatív gondolkozásúak nem valamikben, hanem alkalmatosságokban gondolkoznak.

#31976 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 08. 10. 21:15

Üzenet megtekintéseIdézet: Gyula2222 - Dátum: 2014. 08. 10. 22:10

Ti vagytok a szagemberek, nektek kell tudni konkrét formába önteni az elképzeléseket.
És a routerként árult "háztartási" kütyüben még ott szokott csücsülni egy címkiosztó, cím tároló.
Amúgy, érdekes, h nyelvek függően is mit, milyen módon, milyen logika szerint neveznek meg.
Példul, ami nálunk a jármű iparban megszakító, az az angoloknál időzítő (becenévre hallgat).
Amúgy, az igazán kreatív gondolkozásúak nem valamikben, hanem alkalmatosságokban gondolkoznak.

Meg webszerver is van benne, mert webes felületen éred el, az legalább elég buta. És egy tűzfalnak mondott izé, amit sosem értek mit csinál :-D Igen, vannak ilyenek. És? Idehaza útválasztónak is hívhatjuk, ellenben a világ bármely részén kollégáktól kérünk ezt-azt, annak elég egzakt neve és specifikációja szokott lenni. Építettünk távolról hálózatot a világ másik végén is, én elküldtem a kábelezési rajzot és kész, pont olyan lett, amilyet szerettünk volna. Nem is Gyula építette,aki újraértelmezte volna a dolgokat.
Make love not Wor.

#31977 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 08. 10. 21:17

Meg trak rendszer, ami nincs. Amúgy mi az az alkatrész? Kíváncsivá tettél.
Make love not Wor.

#31978 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 08. 10. 21:35

Az a baj, hogy megint az elnevezésekre, a szakszavakra mész rá, és nem az összefüggéseket látod, hogy melyik mit csinál. Ja, a router az út(vonal)választó (de én inkább mostanában ráodörnek hívom, hogy tupírozzam azoknak az idegeit, akik csak rútör, rúter ejtésformáját ismerik, a ráodör meg merészebb, mint a rútör és rúdör :-D ). A NAT viszont nem eszköz, már mint így egy magában, ahogy a címkiosztó sem. A nyelvről meg pont nem neked kéne értekezni :Đ

A mai routerek valójában már nem csak sima 3. (hálózati) OSI rétegben, azaz 2. TCP/IP rétegben működő klasszikus routerek, hanem Wi-Fi AP-k, meg gatewayek, webszerverek, meg minden szar egyben. Lényegében komplett számítógépek (még a 7., legfelső rétegben is működnek), csak monitor, egér, klaviatúra nincs hozzájuk, hanem távkapcsolattal és webes úton kell őket birizgálni, ahogy egyébként a szervereket is. Amolyan hálózati mindenesnek lehetne őket nevezni, szerintem majd Jahnónak csinálnak olyat is, amiben ballancer is lesz.
„The volume of a pizza of thickness a and radius z can be described by the following formula: pi zz a.”

#31979 Felhasználó inaktív   Gyula2222 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 08. 10. 21:46

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2014. 08. 10. 21:15

Meg webszerver is van benne, mert webes felületen éred el, az legalább elég buta. És egy tűzfalnak mondott izé, amit sosem értek mit csinál :-D Igen, vannak ilyenek. És? Idehaza útválasztónak is hívhatjuk, ellenben a világ bármely részén kollégáktól kérünk ezt-azt, annak elég egzakt neve és specifikációja szokott lenni. Építettünk távolról hálózatot a világ másik végén is, én elküldtem a kábelezési rajzot és kész, pont olyan lett, amilyet szerettünk volna. Nem is Gyula építette,aki újraértelmezte volna a dolgokat.

Ez megint csak egy nagyon parlagi mellébeszélés volt.
Én konkrét képességekkel rendelkező valamit kértem. A többi a szagemberek dolga.

#31980 Felhasználó inaktív   Gyula2222 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 08. 10. 21:54

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2014. 08. 10. 21:17

Meg trak rendszer, ami nincs. Amúgy mi az az alkatrész? Kíváncsivá tettél.

Tisztán mechanikus kivitekben egy üllőnek és egy kalapácsnak becézett párosból álló kapcsoló amit egy bütykös tengely cseszeget. Ez kapcsolgatja ki-be a gyújtótrafó primer tekercsén az áramot.

Téma megosztása:

• (2269 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 1597
  • 1598
  • 1599
  • 1600
  • 1601
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.