Idézet: Gyula2222 - Dátum: 2014. 08. 11. 19:46
Már elmondtam, h a váltó szerkezetét és a vezérlését sem ismerem.
Azt viszont sokszor néztem, h a sofőr hogy vezet.
A meredek szakaszokon a nyomógombokkal váltogatott. Automatába a kevésbé meredek területeken váltott.
A főiskolára busszal jártam és gyakran a sofőrfülke mellett álltam. Olyan is volt, h felbőgött a motor és utána a sofőr bejelentette, h a busznak annyi. Valószínűleg neked az enyémnél jobban megalapozott tipped van arról, mi szállhatott el.
Keresd már vissza fórumban ezt amit elmesélsz itt.
nem kellett váltogatnia a gombokkal. max. szarabb, csúszós úton fix. 2 ben indult.
Ha lenne fogalmad az automata váltóról, akkor nem beszélnél faszságokat.
mert a trak rendszerü ikarus a magyar találmány, te is láttad amikor a pécsi volán járműjavító üzemében...
Ne terelj, kula, vagy tudod, mit terelj, az én valóságmodellemben, jó közelítéssel te egy veszélyes hulladék vagy, nem csak kula, egy fertőzésveszélyes kula.
met nekem is jó hamisságfelismerőképességem van, azt favorizálom, hogy a féreg az kártékony. ()Ö()()() zárójel is van. Ez az lrtalam favorizállt rendszerek. trak. megbeszéltük a házifórumon az önkormányzatiság hierarchia , amtimegvezetőség rendszerek trak, pikírt. A fokrendszerű harmat öntözésselmöszevetve is igy tartom igaznak. ha nem hiszed, akkor járj utána.
Mondom én, a tudományos akadémia tagja. !0 éve mindig lemaradok egy Nobel díjról, az összesről. mert a geci megvezetőségünk, az, kibaszik velem.
De talán majd a kula díjat megalapítom, a jó bányászoknak, a nyikhajoknak.
Kula, pá!
maradj meg a hitedben, ne járj utána, mert még jobban bekattansz.
hazudsz és buta vagy.
Ne válaszolj, mert ezentúl le tiltottam a hozzászólásaidat. Nem te vagy a szórakoztató, hanem a többiek.
Erről szól a superstringek (tenzormátrixok) modell.