HWSW Informatikai Kerekasztal: Hogyan tovább. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (2269 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 1612
  • 1613
  • 1614
  • 1615
  • 1616
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Hogyan tovább. Részvételi demokrácia, öko működésmód Értékeld a témát: **--- 8 szavazás

#32261 Felhasználó inaktív   Csula kapitány 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2014. 08. 13. 14:09

Üzenet megtekintéseIdézet: Gyula2222 - Dátum: 2014. 08. 13. 14:48

Ez alapján mindenki gyanús aki nem tömegdegu.

nem, gyula. ismertem egy csomó nem tömegdegut, ezek közül 1-2 megáll. node ennyi. fogadjunk, a nem ismerjükből is van még egy.
bár ez ilyen köztudományos közcihológia. tömegdeguk írják a tömegdeguknak. tényleg nem kell elhinned, úgysem fogok, nem neked erőlködtem.
-----
ez egyébként nekem most terápiás. avmanka, így jársz, ha nem szokol le az önáltatásról. de leszokásban asszem a cigivel kezdem, egyelőre. majd. megint.
viszont rájöttem, h túl sok metaforát meg elvont képet használok. gyanús-e vagyok?
aszittem csak szeretem a költői képeket, meg a szóvirágokat. úúúúúúúúúúúúúristen, érzem isssssssssss.
https://www.youtube....h?v=QhBr0lPNuuU

Idézet

A materialista hitűek számára értelmezhetetlen a galaktikus geometria változásával vezérelt ciklikusságok.

#32262 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 08. 13. 14:11

Üzenet megtekintéseIdézet: Gyula2222 - Dátum: 2014. 08. 13. 14:48

Ez alapján mindenki gyanús aki nem tömegdegu.

Te vagy a tömegdegu. A sok konteóhívő buta megvezetett szürke tömegben egy kis deguka.
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#32263 Felhasználó inaktív   Gyula2222 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 08. 13. 15:15

Üzenet megtekintéseIdézet: avmanster - Dátum: 2014. 08. 13. 14:09

.....
ez egyébként nekem most terápiás. avmanka, így jársz, ha nem szokol le az önáltatásról. de leszokásban asszem a cigivel kezdem, egyelőre. majd. megint.
viszont rájöttem, h túl sok metaforát meg elvont képet használok. gyanús-e vagyok?
aszittem csak szeretem a költői képeket, meg a szóvirágokat. úúúúúúúúúúúúúristen, érzem isssssssssss.
https://www.youtube....h?v=QhBr0lPNuuU

Az ébredés (egy földi életen belül) egyirányú utca.
Egy darabig lehet önmagunknak is hazudva erőltetni a régi kondicionáltság szerintit.
Az ilyenek egy ideig egyre agresszívebbek lesznek, egyre inkoherensebbé válik a személyiségük, majd az egyre növekvő környezeti ellenállás mellett meghasonulnak.
A klinikai nomenklatúra szerint az általad linkelt csoportba kerülnek. A végső diagnózis a tudathasadás.
Másik út, h az ébredező elkezd színészkedni a tömegdeguság látszatát fenntartani igyekezve, de ahogy halad előre az ébredési folyamat, egyre nagyobbá válik a különbség a változó személyiség és a degu szerep között, így egyre nehezebbé válik a szerepjátszás. Egyre több deguidegen elem jelenik meg óhatatlanul is a viselkedésben. Legnehezebben talán a degu élvezetek felé való érdektelenség növekedés titkolható. A nyájban pedig egyre intenzívebben beindul a vészcsengő, az immunreakció.
Az egészséges megoldás a másság elfogadása és az egyre tudatosabb személyiségfejlesztés a belső inkoherenciák feloldása mellett.
Érdemes tudni, h az alapszocializáció, az ideálképhez és a közösséghez igazodás (normál esetben) a serdülő korig tart. Innen indul az önkipróbáló személyiségfejlődés időszaka, ami egyben az idividualizálódás időszaka is. Jó esetben ebből nő át az egyed a bölccsé válás időszakába. Az egyre inkább növekvő bölcsesség adja a másoknak teret adó kibontakoztató nevelő képességet (a nagyszülő szerep betöltéséhez, ellátásához).
A birodalmi tömegkondicionálás pedig arra megy ki, h az alattbalók életük végéig a trendkövető deguság (infantilisság) állapotában maradjanak.
Ehhez érdemes látni az ámerikai iskolafilmeket is. H hogyan kondicionálják a gyermekeket arra, h mi a sikeres élethez vezető út, mi a sikeres életet biztosító magatartásforma.

#32264 Felhasználó inaktív   bega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 08. 13. 15:42

Üzenet megtekintéseIdézet: Gyula2222 - Dátum: 2014. 08. 13. 16:15

Nem. Én pl. van, hogy felébredek, aztán simán visszaalszom. Esetleg kimegyek hugyozni, vagy adok néhány puszit az asszonynak, és úgy alszom vissza.

A többi hasbarát meg szerintem még te sem érted... ennyi sületlenséghez már tényleg tehetség kell, megemelném a kalapom, ha nem lennél ingyenélő! Na mindegy, megyek vissza a ketrecbe tekerni a kereket...
F*ck Valentine's, I want Ballantine's.

#32265 Felhasználó inaktív   bega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 08. 13. 15:47

Amúgy mi a faszom az a tömegdegu? Valami ilyesmi ?

#32266 Felhasználó inaktív   Gyula2222 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 08. 13. 15:49

Üzenet megtekintéseIdézet: bega - Dátum: 2014. 08. 13. 15:42

.....
Na mindegy, megyek vissza a ketrecbe tekerni a kereket...

Helyes. Az élő létezéshez kell az energia.

#32267 Felhasználó inaktív   bega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 08. 13. 15:51

Üzenet megtekintéseIdézet: Gyula2222 - Dátum: 2014. 08. 13. 16:49

Helyes. Az élő létezéshez kell az energia.

Ja. Aztán hátha beszórnak majd valami magokat odafentről. De lehet, hogy megvezetnek... :think:

#32268 Felhasználó inaktív   Gyula2222 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 08. 13. 15:56

Üzenet megtekintéseIdézet: bega - Dátum: 2014. 08. 13. 15:51

Ja. Aztán hátha beszórnak majd valami magokat odafentről. De lehet, hogy megvezetnek... :think:

Szerinted (mondjuk, pénzértékben nevesítettem) hányszoros különbség van a produktumod és a jövedelmed között?
Érdekes számot kapsz ha azt is megnézed, h mekkora sarctartama lehet (átlagban) annak amit a boltban megveszel.

#32269 Felhasználó inaktív   -NoVa- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 08. 13. 15:56

GOTO 10
...
"Lelkem sötét odvában megdöglött a bagoly."
"Bringa által vész mind, ki bringát ragad."

#32270 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2014. 08. 13. 16:22

Üzenet megtekintéseIdézet: Gyula2222 - Dátum: 2014. 08. 13. 16:56

Szerinted (mondjuk, pénzértékben nevesítettem) hányszoros különbség van a produktumod és a jövedelmed között?

Enyémet nem mindig tudom, attól függ. Van mikor sok akármelyik irányban, van mikor kevés, de átlagban milyen különbséget kellene számolni? Én pont annyit kapok, amennyit megérdemlek és annyit is dolgozom :-) Mostanában az autós/szerszámos melókat 25ezer+FA/nap környékén mérem, erősebb vagy vidék akkor 30ezer, aztán gondolkozom az emelésen is. Mikorhogy. EU-t 40-ért, mellékesen vagy kiszállás vagy nem, sok mindentől függ, hogy nekem mit kell még a kvázi jövedelembe beépítenem.
Make love not Wor.

#32271 Felhasználó inaktív   Macikák 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 08. 13. 16:31

Üzenet megtekintéseIdézet: -NoVa- - Dátum: 2014. 08. 13. 17:56

GOTO 10

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2012. 02. 07. 14:22

De ha most ennek is elment az esze, mint gugának, akkor nem tudom. Remélem nem ragályos.

Ez csak GOTO 4 (a 4.-ik HSZ), de Jahno már akkor sejtett valamit!
Hotline: És most mit lát a monitorán?
Ügyfél: Egy kis plüssmacit, amit a barátom vett a plázában.

KONFIG: AMD 486 DX4-100+, 16 MB RAM, 200 MB HDD, 1 MB TRIDENT 8900C VGA,
             SAMTRON monitor, YAMAHA hangkártya, PHILIPS cd-olvaso...
             DOOM3-at is ezzel tolom! De most komolyan... :-)))

#32272 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 08. 13. 16:40

Üzenet megtekintéseIdézet: Macikák - Dátum: 2014. 08. 13. 17:31

Ez csak GOTO 4 (a 4.-ik HSZ), de Jahno már akkor sejtett valamit!

Hamar felismerem a hülyéket. Hitem szerint. Bár Fácsén van egy csomó, amikor nem tudni, hogy csak hülyéskednek és trollkodnak-e, mert annyira jól nyomják. Na jó, Gézabá az hülye, ilyen hosszú távon senki nem bírja tetetni magát.
Make love not Wor.

#32273 Felhasználó inaktív   Gyula2222 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 08. 13. 16:59

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2014. 08. 13. 16:22

Enyémet nem mindig tudom, attól függ. Van mikor sok akármelyik irányban, van mikor kevés, de átlagban milyen különbséget kellene számolni? Én pont annyit kapok, amennyit megérdemlek és annyit is dolgozom :-) Mostanában az autós/szerszámos melókat 25ezer+FA/nap környékén mérem, erősebb vagy vidék akkor 30ezer, aztán gondolkozom az emelésen is. Mikorhogy. EU-t 40-ért, mellékesen vagy kiszállás vagy nem, sok mindentől függ, hogy nekem mit kell még a kvázi jövedelembe beépítenem.

Mondjuk, éves átlagban.
Jó eredményt akkor kapsz ha az óramennyiségeket nézed.
Hány órát geccsöltél és ezért hány órányi akármikben megtestesült munkamennyiséghez tudsz jutni.
Ha igazán korrekt akarsz lenni akkor saccolsz valamit az általad igénybevett társadalmi szintű szolgáltatásokra és a közszolidaritási mennyiségre is.

#32274 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 08. 13. 17:24

Üzenet megtekintéseIdézet: Gyula2222 - Dátum: 2014. 08. 13. 17:59

Mondjuk, éves átlagban.
Hány órát geccsöltél és ezért hány órányi akármikben megtestesült munkamennyiséghez tudsz jutni.
Ha igazán korrekt akarsz lenni akkor saccolsz valamit az általad igénybevett társadalmi szintű szolgáltatásokra és a közszolidaritási mennyiségre is.

Aztán mitől legyek korrekt, ha 2 óra alatt egyszer annyit kerestem, hogy 3 személyre meg volt a repjegy olaszokhoz és vissza? Legyen viszonyítási alap az akciós repjegy? Mert akkor nekem konstans kurva jó.

Aztán az órát is nézhetem, abból még nem feltétlen lesz produktum, holott eddig az volt a mániád.
Make love not Wor.

#32275 Felhasználó inaktív   NauTiLUS 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 08. 13. 17:25

Üzenet megtekintéseIdézet: Gyula2222 - Dátum: 2014. 08. 13. 17:59

Mondjuk, éves átlagban.

Éves átlagban nem tudom megmondani, de olyan 3000Ft/órát kapok nettóban. Ebben persze van sok túlóra is, ami emeli az átlagot. Azt meg ne nézzük mennyit veszek igénybe a TB-ből és a többiből, mert pl az ilyen semmirekellőknek is jut belőle mint neked.

#32276 Felhasználó inaktív   Csula kapitány 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 08. 13. 17:42

Üzenet megtekintéseIdézet: Gyula2222 - Dátum: 2014. 08. 13. 16:15

Egy darabig lehet önmagunknak is hazudva erőltetni a régi kondicionáltság szerintit.
Az ilyenek egy ideig egyre agresszívebbek lesznek, egyre inkoherensebbé válik a személyiségük, majd az egyre növekvő környezeti ellenállás mellett meghasonulnak.
A klinikai nomenklatúra szerint az általad linkelt csoportba kerülnek. A végső diagnózis a tudathasadás.
Másik út, h az ébredező elkezd színészkedni a tömegdeguság látszatát fenntartani igyekezve, de ahogy halad előre az ébredési folyamat, egyre nagyobbá válik a különbség a változó személyiség és a degu szerep között, így egyre nehezebbé válik a szerepjátszás. Egyre több deguidegen elem jelenik meg óhatatlanul is a viselkedésben. Legnehezebben talán a degu élvezetek felé való érdektelenség növekedés titkolható. A nyájban pedig egyre intenzívebben beindul a vészcsengő, az immunreakció.
Az egészséges megoldás a másság elfogadása és az egyre tudatosabb személyiségfejlesztés a belső inkoherenciák feloldása mellett.
Érdemes tudni, h az alapszocializáció, az ideálképhez és a közösséghez igazodás (normál esetben) a serdülő korig tart. Innen indul az önkipróbáló személyiségfejlődés időszaka, ami egyben az idividualizálódás időszaka is. Jó esetben ebből nő át az egyed a bölccsé válás időszakába. Az egyre inkább növekvő bölcsesség adja a másoknak teret adó kibontakoztató nevelő képességet (a nagyszülő szerep betöltéséhez, ellátásához).
A birodalmi tömegkondicionálás pedig arra megy ki, h az alattbalók életük végéig a trendkövető deguság (infantilisság) állapotában maradjanak.
Ehhez érdemes látni az ámerikai iskolafilmeket is. H hogyan kondicionálják a gyermekeket arra, h mi a sikeres élethez vezető út, mi a sikeres életet biztosító magatartásforma.

blablabla. nem hozzád szóltam, nem számodra, mert amit produkálsz (felmutatsz) (mint) (produktum) értéktelen sületlenség (nekem).
meg kellene értened, hogy az én degulétemben (inerciarendszeremben) te egy kóros létforma vagy. ez nem fog változni (marad), mert a világ (még) nem fordult a tetejére (aljára). illetve szokott (időnként).
nem, nem fogok veled kínlódni, és valszeg nem fogok kínlódni a már nem is kezdeti mániás depresszió faszányos jeleit mutató nővel sem (annyira nem kerültünk közel, főleg miatta, hogy ezt végül cserbenhagyásnak tartsam). igen, pár éven belül el fog tűnni belőle az, akit nagyon szeretek, és ez ellen semmit sem tudok tenni, és nem is fogok tudni. ez van, felfogtam, de inkább csak igyekszem felfogni egyelőre.
segíteni csak azon lehet, aki elfogadja. segíteni csak az tud, akit elfogadnak. egyik viszonylat sem áll fent, ahogy itt sem.
-
egyszerűen elmagyarázom, mert épp véletlenül ugyanaz zajlik oda-visszacsatolásban és talán fel is fogod. hálából, amiért ennyire megterápiásodott nekem most tök véletlenül a topik:
én (mi) nem fogadom el (fogadjuk el) a te segítségedet, és nem is fogom (fogjuk) elfogadni, mert annak tartalak (tartunk) ami. te sem fogadod el a mi álláspontunk (egyébként sem tudunk segíteni, igazából nem is akar senki, egyszerűen csak idegesíted és/vagy szórakoztatod az ittenieket, mi csak szakembert javasolhatunk), mert annak tartasz bennünket, amik vagyunk.
nincs itt semmilyen fejlesztés pro és kontra (legfeljebb tapasztalatokat gyűjtünk egymásról), te is tanulmányozol minket, mi is téged. mindenki levonja a maga következtetéseit, rágyújt cigire, sörre, húsra, de a világ ugyanolyan marad mindegyikőnknek: másmilyen.
kapís? (félek, hogy nem, de kurvamindegy).

Szerkesztette: avmanster 2014. 08. 13. 17:44 -kor

Idézet

A materialista hitűek számára értelmezhetetlen a galaktikus geometria változásával vezérelt ciklikusságok.

#32277 Felhasználó inaktív   Csula kapitány 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 08. 13. 17:54

Üzenet megtekintéseIdézet: NauTiLUS - Dátum: 2014. 08. 13. 18:25

Éves átlagban nem tudom megmondani, de olyan 3000Ft/órát kapok nettóban.

én egyszer eljutok oda egy időre, 5 alatt szóba sem állok senkivel, cserébe meg nem fogok napi 4 óránál többet dolgozni egy darabig. szerintem kibaszottul rámférne. meg vagy 2 hét is távol mindentől.
az elmúlt 10 évben egyszer akartam egy hosszú hétvégét tartani (csüt-vasárnap), kikapcsolt telefonnal. életem leghosszabb 6 órája volt. addig bírtam. ezek a 4 napok jutottak, meg mittomén, mostanában a beleszarás 2 órakor az egészbe. egyre többször 1 héten. elcsúszott melók, kötbérezés, elbaszások, visszatérítések. magánéleti fasságok.
igen, ahogy így végignézek itt (meg máshol), szét lehet kattani, bárkinek, bárhol, ha az ember nem vigyáz, meg hajlama van rá.

Idézet

#32278 Felhasználó inaktív   NauTiLUS 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 08. 13. 18:06

Üzenet megtekintéseIdézet: avmanster - Dátum: 2014. 08. 13. 18:54

én egyszer eljutok oda egy időre, 5 alatt szóba sem állok senkivel, cserébe meg nem fogok napi 4 óránál többet dolgozni egy darabig. szerintem kibaszottul rámférne. meg vagy 2 hét is távol mindentől.
az elmúlt 10 évben egyszer akartam egy hosszú hétvégét tartani (csüt-vasárnap), kikapcsolt telefonnal. életem leghosszabb 6 órája volt. addig bírtam. ezek a 4 napok jutottak, meg mittomén, mostanában a beleszarás 2 órakor az egészbe. egyre többször 1 héten. elcsúszott melók, kötbérezés, elbaszások, visszatérítések. magánéleti fasságok.
igen, ahogy így végignézek itt (meg máshol), szét lehet kattani, bárkinek, bárhol, ha az ember nem vigyáz, meg hajlama van rá.

Nekem ilyen gondjaim nincsenek, sima bejelentett irodai munka az enyém, meg amit még itthonról végzek. Engem munkaidőn túl maximum külföldi supportosok hívnak.

#32279 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 08. 13. 18:10

Üzenet megtekintéseIdézet: avmanster - Dátum: 2014. 08. 13. 18:54

én egyszer eljutok oda egy időre, 5 alatt szóba sem állok senkivel

Más a maszek és a nyócórás. Most időm több, mint LMInél, pénz kevesebb. Szeptember elején lesz 4 napos fullos fekvés valami faluban, marokkói fürdő, jó rum, hideg fröccs. Délben jövünk haza, este 7kor megy a repülő 6 napnyi Dél-Olaszország.

Itt most felbaszták az agyam, nap közepén felálltam és eljöttem kocsmába :-)
Make love not Wor.

#32280 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 08. 13. 18:13

Üzenet megtekintéseIdézet: NauTiLUS - Dátum: 2014. 08. 13. 19:06

Nekem ilyen gondjaim nincsenek, sima bejelentett irodai munka az enyém, meg amit még itthonról végzek. Engem munkaidőn túl maximum külföldi supportosok hívnak.

Szép lesz, itt fele IT felmondott, maradék 2 hét szabi. Telefonszámot sem tudjuk :-) Egy darabig lehet zavarni, mailt is lesem, csak ne túlozzák el. Ezért is kértem kisebb beosztást, én speciel nem hiányzom senkinek.
Make love not Wor.

Téma megosztása:

• (2269 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 1612
  • 1613
  • 1614
  • 1615
  • 1616
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.