Idézet: Jahno - Dátum: 2014. 08. 18. 01:18
Továbbadja, vagy piros. Bár el bírom képzelni a Gyula-féle hibatünetet. Inkább ne menjünk bele, mert amit flash általi osztott erőforrásos c meghajtós megosztásnak adtál elő, olyan kapcsán én is csak annyit írnék a munkalapra, hogy "balfasz". És már hátrébb is ugrottál a sorban.
A hosszú percek az, h végigmondja témánként az üzleti ajánlatokat.
A végén van a hiba. Miután megnyomtam, h hiba akkor felsorolja a szolgáltatás kategóriákat, majd mondja, h most választhatok. Miután nagy boldogan megnyomja a paciens, h internet, azután jön (ha jön), h a pécsiek ne izguljanak, gőzerővel dolgoznak a hiba javításán. Majd jön az újabb menü és a választás. A következő kör végén van a munkatárs opció. Egyszer volt ezután gyors kapcsolás. Ekkor az üzenetrögzítő jelentkezett.
Ha ez egyedi lenne, akkor azt mondanám, az adott szolgáltatóval van baj.
De az áruházakban, a Postán, az ügyfélszolgálatoknál, az önkormányzatnál, egészségügyben, stb. nagyon úgy tűnik, tól-ig beállított várakoztatási idő van.
- A problémám pedig az volt, h az ADSL-nél sokalltam az öt perces felcsatlakozási időt.
Ezt nem adta át a diszpöcsing a műszakinak és a többedik bejelentésem után sem. A műszaki megnézte a naplót és megállapította, h nem szakadozik a kapcsolat. Kipipálta, h rendben.

Súgó
A téma zárva.