inkább arról regéljetek nekem, h a fenébe essek neki a csajozás kérdéskörnek így 40 felé vészesen közeledve, vidéken, egy szellemi és kulturális mészárszéken.
a 2 legutóbbi izé is életemben már a munkahely közeléből esett be, tökvéletlenül, ezeket hanyagolnám, bár ha nem vagyok vele közvetlen munkakapcsolatban, akkor különösebb bajom nincs vele. mondjuk a legutóbbinál már bejátszott egy minimális, ezt soha többet.
a baráti, ismerősi kör nagy része családos, régebben bejátszott nagyobb társaságban célirányos bemutatás, de pár éve már nem járok össze sok emberrel, meg 4-es randik, de ezekből kapásból kettőt tudok mondani, ami benne van a top100 legelbaszottabb estémben.
zenés-táncos koncertes szórakozóhelyekre egyáltalán nem, vagy már csak nagyon ritkán járok.
40 felé közeledő, elvált és gyermekes anyukákra nincs szüksége az életemnek, ezekből még könnyű kaland sem kell, jártam már meg ilyennel. kapásból tudok 2-őt, akit simám felszedhetnék, ezek ráadásul 30-as körüliek. mondjuk ezek is távoli melóhelyiek, de legalább munkakapcsolatban nem vagyok velük.
tindert feltettem, ha bp-i lennék simán faszántosan beeshetne pár ismerkedős randis dolog. vidéken csend és hullaszag üli meg.
szóval, basszátok meg, hogy szokás csajozni mostanában? mert most épp kurvára meg vagyok lőve, láthatóan kiesett az összes eddigi opcióm.
első körben mondjuk az ismerkedés, randizás vonalon induljunk el, többre nagy szükségem nincs is egyelőre. nem hiszek a holtodiglan-holtomiglanban, és szerintem továbbra is hosszú idő után (évek) vagyok hajlandó összecuccolni bárkivel is.ha egyáltalán.
sparrow kár h már nem jár be
Szerkesztette: Csula kapitány 2014. 08. 21. 09:34 -kor