HWSW Informatikai Kerekasztal: Hogyan tovább. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (2269 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 1667
  • 1668
  • 1669
  • 1670
  • 1671
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Hogyan tovább. Részvételi demokrácia, öko működésmód Értékeld a témát: **--- 8 szavazás

#33361 Felhasználó inaktív   Csula kapitány 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2014. 08. 21. 09:05

Üzenet megtekintéseIdézet: Gyula2222 - Dátum: 2014. 08. 21. 04:38

Ha a házban kiesik a házi mindenes, akkor a házban levő állomások is behalnak (nem kérnek adatot), ebből adódóan, kérdezhetnek a házi mindenestől.

nem szoktam kula áltekes humbugjaiit olvasni, max csak ha idéznek tőle, meg ha épp rendszerfilozó fiai szinten közelíti meg a közszkíta kérdést, de ez priceless.

Szerkesztette: Csula kapitány 2014. 08. 21. 09:06 -kor

Idézet

A materialista hitűek számára értelmezhetetlen a galaktikus geometria változásával vezérelt ciklikusságok.

#33362 Felhasználó inaktív   Macikák 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 08. 21. 09:11

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2014. 08. 21. 10:17

Legjobban a mindegy minek hívjuk kütyü tetszik. Az mondjuk király cucc.

Alighanem ez lehet a GyuLAN® fő hardvere... Kép
Hotline: És most mit lát a monitorán?
Ügyfél: Egy kis plüssmacit, amit a barátom vett a plázában.

KONFIG: AMD 486 DX4-100+, 16 MB RAM, 200 MB HDD, 1 MB TRIDENT 8900C VGA,
             SAMTRON monitor, YAMAHA hangkártya, PHILIPS cd-olvaso...
             DOOM3-at is ezzel tolom! De most komolyan... :-)))

#33363 Felhasználó inaktív   NauTiLUS 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 08. 21. 09:11

Üzenet megtekintéseIdézet: Csula kapitány - Dátum: 2014. 08. 21. 10:05

nem szoktam kula áltekes humbugjaiit olvasni, max csak ha idéznek tőle, meg ha épp rendszerfilozó fiai szinten közelíti meg a közszkíta kérdést, de ez priceless.

Ez a kemény nem a vídia.

#33364 Felhasználó inaktív   Macikák 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 08. 21. 09:14

Üzenet megtekintéseIdézet: Csula kapitány - Dátum: 2014. 08. 21. 11:05

Neki dukál a komornyik (házi mindenes), hm! Majd épp egy diktátornak nem? Hát mit te gondolsz, na kéhlek... Kép

#33365 Felhasználó inaktív   Csula kapitány 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 08. 21. 09:24

inkább arról regéljetek nekem, h a fenébe essek neki a csajozás kérdéskörnek így 40 felé vészesen közeledve, vidéken, egy szellemi és kulturális mészárszéken.
a 2 legutóbbi izé is életemben már a munkahely közeléből esett be, tökvéletlenül, ezeket hanyagolnám, bár ha nem vagyok vele közvetlen munkakapcsolatban, akkor különösebb bajom nincs vele. mondjuk a legutóbbinál már bejátszott egy minimális, ezt soha többet.
a baráti, ismerősi kör nagy része családos, régebben bejátszott nagyobb társaságban célirányos bemutatás, de pár éve már nem járok össze sok emberrel, meg 4-es randik, de ezekből kapásból kettőt tudok mondani, ami benne van a top100 legelbaszottabb estémben.
zenés-táncos koncertes szórakozóhelyekre egyáltalán nem, vagy már csak nagyon ritkán járok.
40 felé közeledő, elvált és gyermekes anyukákra nincs szüksége az életemnek, ezekből még könnyű kaland sem kell, jártam már meg ilyennel. kapásból tudok 2-őt, akit simám felszedhetnék, ezek ráadásul 30-as körüliek. mondjuk ezek is távoli melóhelyiek, de legalább munkakapcsolatban nem vagyok velük.
tindert feltettem, ha bp-i lennék simán faszántosan beeshetne pár ismerkedős randis dolog. vidéken csend és hullaszag üli meg.
szóval, basszátok meg, hogy szokás csajozni mostanában? mert most épp kurvára meg vagyok lőve, láthatóan kiesett az összes eddigi opcióm.
első körben mondjuk az ismerkedés, randizás vonalon induljunk el, többre nagy szükségem nincs is egyelőre. nem hiszek a holtodiglan-holtomiglanban, és szerintem továbbra is hosszú idő után (évek) vagyok hajlandó összecuccolni bárkivel is.ha egyáltalán.
sparrow kár h már nem jár be :D

Szerkesztette: Csula kapitány 2014. 08. 21. 09:34 -kor

Idézet

A materialista hitűek számára értelmezhetetlen a galaktikus geometria változásával vezérelt ciklikusságok.

#33366 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 08. 21. 09:25

Üzenet megtekintéseIdézet: Macikák - Dátum: 2014. 08. 21. 10:14

Neki dukál a komornyik (házi mindenes), hm! Majd épp egy diktátornak nem? Hát mit te gondolsz, na kéhlek... Kép

Vagy majd megy a bányába nyikhajkodni, a komornyik úr !
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#33367 Felhasználó inaktív   NauTiLUS 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 08. 21. 09:26

Eszembe jutott a 22-es csapdája. Őrnagy Őrnagy Őrnagy őrnagyot irodájába csak lehetett bemenni kihallgatásra, amikor nem volt ott, és azelőtt kellett befejezni a kihallgatást, mielőtt Őrnagy Őrnagy Őrnagy őrnagy visszatért oda.

#33368 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 08. 21. 09:26

Üzenet megtekintéseIdézet: Csula kapitány - Dátum: 2014. 08. 21. 10:24

inkább arról regéljetek nekem, h a fenébe essek neki a csajozás kérdéskörnek így 40 felé vészesen közeledve, vidéken, egy szellemi és kulturális mészárszéken.
a 2 legutóbbi izé az életemben már a munkahely közeléből esett be, ezeket hanyagolnám, bár ha nem vagyok vele közvetlen munkakapcsolatban, akkor különösebb bajom nincs vele.
a baráti, ismerősi kör nagy része családos, régebben bejátszott nagyobb társaságban célirányos bemutatás, de pár éve már nem járok össze sok emberrel, meg 4-es randik, de ezekből kapásból kettőt tudok mondani, ami benne van a top100 legelbaszottabb estémben.
zenés-táncos koncertes szórakozóhelyekre egyáltalán nem, vagy már csak nagyon ritkán járok.
40 felé közeledő, elvált és gyermekes anyukákra nincs szüksége az életemnek, ezekből még könnyű kaland sem kell, jártam már meg ilyennel. kapásból tudok 2-őt, akit simám felszedhetnék. mondjuk ezek is távoli melóhelyiek, de mondjuk legalább munkakapcsolatban nem vagyok velük.
tindert feltettem, ha bp-i lennék simán faszántosan beeshetne pár ismerkedős randis dolog. vidéken csend és hullaszag üli meg.
szóval, basszátok meg, hogy szokás csajozni mostanában? első körben mondjuk az ismerkedés, randizás vonalon induljunk el.

A probléma a korosztály, ilyen korú szinglipicsák, vagy elvált anyukák... hát nehéz eset
amúgy több kolléganőm is küzd ezzel, egyszerűen harmincas normális férfit sem találnak, csak dugni akarót.
Ismerkedni manapság nem tudom hol lehet, neten röhelyes, mindek parasztpicsa gazdag független többdiplomás faszit akar, már amilyen blogokat olvasok :D
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#33369 Felhasználó inaktív   NauTiLUS 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 08. 21. 09:34

a 2 legutóbbi izé is életemben már a munkahely közeléből esett be, tökvéletlenül, ezeket hanyagolnám, bár ha nem vagyok vele közvetlen munkakapcsolatban, akkor különösebb bajom nincs vele.
40 felé közeledő, elvált és gyermekes anyukákra nincs szüksége az életemnek, ezekből még könnyű kaland sem kell, jártam már meg ilyennel. kapásból tudok 2-őt, akit simám felszedhetnék. mondjuk ezek is távoli melóhelyiek, de mondjuk legalább munkakapcsolatban nem vagyok velük.
szóval, basszátok meg, hogy szokás csajozni mostanában? első körben mondjuk az ismerkedés, randizás vonalon induljunk el, többre nagy szükségem nincs is.

Sok okosat nem tudok mondani, én most 38 éves vagyok, mennyasszonyommal másfél éve ismerjük egymást. Mivel akkor tanyán laktam és elég sok állatot üzemeltettem egyedül az Internet tűnt megoldásnak. Mivel én nem vagyok kis darab és legalább van sok tetoválásom is ez elég jó szűrő volt már alapban is, de fél év alatt sikerült valakit találni. Igaz nem vidéken. Ja a leendő asszony 26 és már kész állatorvos azóta. Én nem akartam mindenféle faszom helyre eljárni, vannak dolgok amikhez én már öreg vagyok :)

#33370 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2014. 08. 21. 09:39

szóval, basszátok meg, hogy szokás csajozni mostanában? mert most épp kurvára meg vagyok lőve, láthatóan kiesett az összes eddigi opcióm.
első körben mondjuk az ismerkedés, randizás vonalon induljunk el, többre nagy szükségem nincs is egyelőre. nem hiszek a holtodiglan-holtomiglanban, és szerintem továbbra is hosszú idő után (évek) vagyok hajlandó összecuccolni bárkivel is.ha egyáltalán.
sparrow kár h már nem jár be :D

Ááááá, ezt még fiatalkoromban is kihagytam, hát még most. Inni kell sört, amúgy meg pont ezt az érdekes, hogy asszonynak van egy csomó jó fej barátosnéja, aki szintén így vannak a dologgal 40 felé.

Én meg akkor éppen úgy voltam, hogy barátosnéja volt ügyeletes orvos az úttörőtáborban, mi haverral nem bírtuk a 10 személyes házat, Nekik meg külön 2 hálós faház volt kirendelve, így odaköltözhettünk. Akkor még én főztem Rá :-D
Make love not Wor.

#33371 Felhasználó inaktív   Csula kapitány 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 08. 21. 09:40

Üzenet megtekintéseIdézet: NauTiLUS - Dátum: 2014. 08. 21. 10:34

Sok okosat nem tudok mondani, én most 38 éves vagyok, mennyasszonyommal másfél éve ismerjük egymást. Mivel akkor tanyán laktam és elég sok állatot üzemeltettem egyedül az Internet tűnt megoldásnak. Mivel én nem vagyok kis darab és legalább van sok tetoválásom is ez elég jó szűrő volt már alapban is, de fél év alatt sikerült valakit találni. Igaz nem vidéken. Ja a leendő asszony 26 és már kész állatorvos azóta. Én nem akartam mindenféle faszom helyre eljárni, vannak dolgok amikhez én már öreg vagyok :)

én novemberben jutok el remélhetőleg a 38-hoz.
néztem ilyen társkeresős oldalakat is fél szemmel, de annyira még nem félek. bár ilyenkor mindig eszembe jutnak yoda mester szavai: majd fogsz ifjú szkájvóker, majd fogsz. :D
-
mondjuk én annyira nem vagyok kitetolválva, csak egy pöppet, meg kigyúrva, abból mondjuk most épp a pöpp felett, azért.
az elmúlt 1 évben lement 25 kiló, meg visszajött egy csomó izom.

Szerkesztette: Csula kapitány 2014. 08. 21. 09:42 -kor

Idézet

#33372 Felhasználó inaktív   NauTiLUS 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 08. 21. 09:43

Üzenet megtekintéseIdézet: Csula kapitány - Dátum: 2014. 08. 21. 10:40

én novemberben jutok el remélhetőleg a 38-hoz.
néztem ilyen társkeresős oldalakat is fél szemmel, de annyira még nem félek. bár ilyenkor mindig eszembe jutnak yoda mester szavai: majd fogsz ifjú szkájvóker, majd fogsz. :D

Ez nem félés kérdése volt, letoltam a magam 8-10 óráját a melóban, +3 óra utazás, otthon a lovak, kutyák, macskák, kecskék, volt még szürkemarha is egy ideig, utána én már nem akartam elmenni sehova. Hétvégén meg mindig volt mit tenni az állatok körül, úgyhogy akkor meg azért nem akartam eljárni "ismerkedni", ez így működött is ráadásul.

#33373 Felhasználó inaktív   Csula kapitány 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 08. 21. 09:48

Üzenet megtekintéseIdézet: NauTiLUS - Dátum: 2014. 08. 21. 10:43

Ez nem félés kérdése volt, letoltam a magam 8-10 óráját a melóban, +3 óra utazás, otthon a lovak, kutyák, macskák, kecskék, volt még szürkemarha is egy ideig, utána én már nem akartam elmenni sehova. Hétvégén meg mindig volt mit tenni az állatok körül, úgyhogy akkor meg azért nem akartam eljárni "ismerkedni", ez így működött is ráadásul.

hmm, nincs nagy tapasztalatom benne, de mondjuk a tinderen is cseteltem már vagy 10-15 csajjal, akkor nagy különbség ezek szerint nincs az android meg a pc között :D. ennek h örülnének mondjuk maximék a főoldalon. bár szerintem még életükben nem láttak nőt meztelenül, csak jpg-ben.

Idézet

#33374 Felhasználó inaktív   Macikák 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 08. 21. 09:52

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2014. 08. 21. 11:26

A probléma a korosztály, ilyen korú szinglipicsák, vagy elvált anyukák... hát nehéz eset
amúgy több kolléganőm is küzd ezzel, egyszerűen harmincas normális férfit sem találnak, csak dugni akarót.
Ismerkedni manapság nem tudom hol lehet, neten röhelyes, mindek parasztpicsa gazdag független többdiplomás faszit akar, már amilyen blogokat olvasok :D

Nekem is hasonlóak a gondjaim, mint avmannak Csula kapitánynak, mondjuk én 43 múltam, ami azt illeti. Nem könnyű, tényleg.

#33375 Felhasználó inaktív   NauTiLUS 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 08. 21. 09:53

Üzenet megtekintéseIdézet: Csula kapitány - Dátum: 2014. 08. 21. 10:48

hmm, nincs nagy tapasztalatom benne, de mondjuk a tinderen is cseteltem már vagy 10-15 csajjal, akkor nagy különbség ezek szerint nincs az android meg a pc között :D. ennek h örülnének mondjuk maximék a főoldalon. bár szerintem még életükben nem láttak nőt meztelenül, csak jpg-ben.

Nagy tapasztalatom nekem sincs benne, szerintem nem vitt el az internetes része a dolognak 20 óránál többet nettóban, 4 lánnyal találkoztam élőben a 3-dik majdnem jó volt, a negyedikkel meg már meggyűrűztük egymást kb. egy év után.

#33376 Felhasználó inaktív   Csula kapitány 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 08. 21. 10:00

Üzenet megtekintéseIdézet: NauTiLUS - Dátum: 2014. 08. 21. 10:53

Nagy tapasztalatom nekem sincs benne, szerintem nem vitt el az internetes része a dolognak 20 óránál többet nettóban, 4 lánnyal találkoztam élőben a 3-dik majdnem jó volt, a negyedikkel meg már meggyűrűztük egymást kb. egy év után.

köszi, megnyugtattál, hogy akkor nyugodtan fordulhatok eme opcióhoz pc-n is, mert miért ne.
bár az egyik kolléganő már vagy 1 éve fűz, kb. 2 hete említette utoljára, hogy a szembeszomszédja független, szép, stramm nő, szerinte nagyon bejönnék neki, de ezektől a vakrandis meg bemutatós dolgoktól tényleg sikítófrászt kapok már egy ideje. :D

Idézet

#33377 Felhasználó inaktív   NauTiLUS 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 08. 21. 10:04

Üzenet megtekintéseIdézet: Csula kapitány - Dátum: 2014. 08. 21. 11:00

köszi, megnyugtattál, hogy akkor nyugodtan fordulhatok eme opcióhoz pc-n is, mert miért ne.
bár az egyik kolléganő már vagy 1 éve fűz, kb. 2 hete említette utoljára, hogy a szembeszomszédja független, szép, stramm nő, szerinte nagyon bejönnék neki, de ezektől a vakrandis meg bemutatós dolgoktól tényleg sikítófrászt kapok már egy ideje. :D

Há' sok sikert :) Ha meg nem megy, akkor segíthetsz Gyulának rendszert építeni, némi továbbképzés után :)

#33378 Felhasználó inaktív   Macikák 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 08. 21. 10:24

Üzenet megtekintéseIdézet: Csula kapitány - Dátum: 2014. 08. 21. 12:00

Nem nagyobb a rizikója, mint a netes ismerkedésnek. Nekem a netről sikerült egyszer: a nő hozzám költözött, 9 hónapig együtt éltünk. Csak hát minden "jónak" vége szakad egyszer főleg, ha az a jó idézőjeles, ugye? Már a végén én küldtem el, hogy ne erőltessük, mert minek?

Szerkesztette: Macikák 2014. 08. 21. 10:25 -kor

#33379 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 08. 21. 10:38

Üzenet megtekintéseIdézet: Csula kapitány - Dátum: 2014. 08. 21. 11:00

Mivel nem ismerkedsz eleget, csak kórházi pincében sorvadsz, meg otthon projektorra guvadsz, meg hávéesvégyulázol, így jól tennéd, ha inkább tolnád a vakrandi, meg netes randi témát. Sok vesztenivalód nincs vele, ha nem jön be a buxa, elzavarod. Szerintem minden adottságod (személyes és anyagi téren is) megvan hozzá, hogy jó nőt szedj össze, csak nem ismerkedsz, nem feküdsz rá kellőképp a témára. Gondolom az elutasítástól tartasz, azt le kell szarni, hülye picsa mindig is volt és lesz tömkelegével.
„The volume of a pizza of thickness a and radius z can be described by the following formula: pi zz a.”

#33380 Felhasználó inaktív   Csula kapitány 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 08. 21. 14:11

Üzenet megtekintéseIdézet: Raynes - Dátum: 2014. 08. 21. 11:38

Mivel nem ismerkedsz eleget, csak kórházi pincében sorvadsz, meg otthon projektorra guvadsz, meg hávéesvégyulázol, így jól tennéd, ha inkább tolnád a vakrandi, meg netes randi témát. Sok vesztenivalód nincs vele, ha nem jön be a buxa, elzavarod. Szerintem minden adottságod (személyes és anyagi téren is) megvan hozzá, hogy jó nőt szedj össze, csak nem ismerkedsz, nem feküdsz rá kellőképp a témára. Gondolom az elutasítástól tartasz, azt le kell szarni, hülye picsa mindig is volt és lesz tömkelegével.

stimmel, bár kihagytad az intellektuális térent is :D
tényleg egy rohadt tespedő, elkényelmesedett létforma lettem az elmúlt pár évben.

Idézet

Téma megosztása:

• (2269 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 1667
  • 1668
  • 1669
  • 1670
  • 1671
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.