HWSW Informatikai Kerekasztal: Hogyan tovább. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (2269 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 1688
  • 1689
  • 1690
  • 1691
  • 1692
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Hogyan tovább. Részvételi demokrácia, öko működésmód Értékeld a témát: **--- 8 szavazás

#33781 Felhasználó inaktív   NauTiLUS 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2014. 08. 25. 18:51

Egy elmebeteg pöcs helyébe?

#33782 Felhasználó inaktív   rupic 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 08. 25. 19:07

Üzenet megtekintéseIdézet: rupic - Dátum: 2014. 08. 25. 19:46

Szerintem a házigazda egy elmebeteg pöcs.
Hogyan tovább?
Gondolkodjunk együtt, mit és hogyan érdemes a helyébe építenünk.

Bányát a nyikhajoknak?
Erről szól a superstringek (tenzormátrixok) modell.

#33783 Felhasználó inaktív   rupic 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 08. 25. 19:15

Üzenet megtekintéseIdézet: NauTiLUS - Dátum: 2014. 08. 25. 19:51

Egy elmebeteg pöcs helyébe?

Az ambíciótevékenységet konkretizálni. Segíjért cserébe közmunka. Csikkszedés, söprögetés, parkgondozás. Szervezetten a megvezetőségünk által. Na ez ambíció elősegítő lenne.

#33784 Felhasználó inaktív   NauTiLUS 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 08. 25. 20:46

Üzenet megtekintéseIdézet: rupic - Dátum: 2014. 08. 25. 20:15

Az ambíciótevékenységet konkretizálni. Segíjért cserébe közmunka. Csikkszedés, söprögetés, parkgondozás. Szervezetten a megvezetőségünk által. Na ez ambíció elősegítő lenne.

Vannak olyan elmebeteg pöcsök, akik erre sem jók.

#33785 Felhasználó inaktív   rupic 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 08. 26. 05:47

A házigazda egy elmebeteg pöcs.

#33786 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 08. 26. 05:53

A szatyros szarja meg egy elmebeteg pöcs lehúzása volt. Aki a házigazda.
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#33787 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2014. 08. 26. 09:00

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2014. 08. 26. 06:53

A szatyros szarja meg egy elmebeteg pöcs lehúzása volt. Aki a házigazda.

Szatyor is összeveszett saját magával, bár most már van nyitvatartás, de mindenféle klubokat meg izéket szerveznek, amire pont nincs szükségem. És időnként leiratkozom a hírlevélről, csak a leiratkozás utáni link a régi weboldalra mutat. Én mondjuk meghagytam volna, de mindegy, nem érthetek hozzá :-)

Viszont főzni való paradicsom kellene, anyós napi 10 kilókat feldolgoz (iparilag sokkal többet lehetne, de most Gyulák vagyunk) így meg is nézem a Szatyorboltban.
Make love not Wor.

#33788 Felhasználó inaktív   Csula kapitány 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 08. 26. 11:25

indultam az elmebeteg pöcs városába...

Idézet

A materialista hitűek számára értelmezhetetlen a galaktikus geometria változásával vezérelt ciklikusságok.

#33789 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 08. 26. 11:46

Üzenet megtekintéseIdézet: Csula kapitány - Dátum: 2014. 08. 26. 12:25

Csengess már fel hozzá!
Make love not Wor.

#33790 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 08. 26. 13:31

Üzenet megtekintéseIdézet: Csula kapitány - Dátum: 2014. 08. 26. 12:25

az nem az ő városa
apám is lakott ott

a házigazda meg egy elmebeteg pöcs
és szerintem, nyikhaj is
szerintem

#33791 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 08. 26. 13:52

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2014. 08. 26. 12:46

Csengess már fel hozzá!

Nem fog. Már beszéltünk róla avmannal, hogy egyszer mindenképp felmegyünk Szekszárdról Pécsre bogdant körberöhögni, meg vele sörözni, aztán javasoltam, hogy ejtsük meg Gyuszikát is, nézzük meg milyen élőben, de avmanszterek tartanak tőle, hogy full elmebeteg, és csak a baj lehet belőle. Így visszagondolva igaza van, már én sem vállalnám be, a házigazda nagyon golyó :bolond: a cihiátrilyán a helye :joy:

Mondjuk mi sem vagyunk komplettek, hogy egy ilyen beteg embert bántunk, nem tehet róla, hogy beteg. Nem kéne vele foglalkozni, ha nem kapna közfigyelmet, megunná, és elmenne, kábítana mást a hülyeségeivel. Persze ez egy ideális világban lenne, aztán ennyire ne álmodozzunk, mert csurom nyál lesz a párnaciha.
„The volume of a pizza of thickness a and radius z can be described by the following formula: pi zz a.”

#33792 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 08. 26. 14:00

Üzenet megtekintéseIdézet: Raynes - Dátum: 2014. 08. 26. 14:52

de avmanszterek tartanak tőle, hogy full elmebeteg, és csak a baj lehet belőle. Így visszagondolva igaza van, már én sem vállalnám be, a házigazda nagyon golyó :bolond: a cihiátrilyán a helye :joy:

Jóvaze, de avmesiterfőcsula még tőlem is tart, itten fejtettük volna meg a világot, hogy elveszett paradicsom, meg a minden, és azt sem mondta, hogy bocsmá buzi, na haragudj, de Veled még egy sört sem. Pukkadjatok meg mind, majd én egyszer bekannásborozom a Gyulával az Áfiumba, oszt leshettek!
Make love not Wor.

#33793 Felhasználó inaktív   Gyula2222 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 08. 26. 14:26

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2014. 08. 26. 14:00

Jóvaze, de avmesiterfőcsula még tőlem is tart, itten fejtettük volna meg a világot, hogy elveszett paradicsom, meg a minden, és azt sem mondta, hogy bocsmá buzi, na haragudj, de Veled még egy sört sem. Pukkadjatok meg mind, majd én egyszer bekannásborozom a Gyulával az Áfiumba, oszt leshettek!

Már elindultatok a lejtőn.
Tesókádék önellátnak.
Anyósod kisüzemi paradicsót csinál.
Te szatyrozol, kukázol és még osztogatsz (jótékonykodsz) is.

#33794 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 08. 26. 14:28

Üzenet megtekintéseIdézet: Raynes - Dátum: 2014. 08. 26. 14:52

Nem fog. Már beszéltünk róla avmannal, hogy egyszer mindenképp felmegyünk Szekszárdról Pécsre bogdant körberöhögni, meg vele sörözni, aztán javasoltam, hogy ejtsük meg Gyuszikát is, nézzük meg milyen élőben, de avmanszterek tartanak tőle, hogy full elmebeteg, és csak a baj lehet belőle. Így visszagondolva igaza van, már én sem vállalnám be, a házigazda nagyon golyó :bolond: a cihiátrilyán a helye :joy:

Mondjuk mi sem vagyunk komplettek, hogy egy ilyen beteg embert bántunk, nem tehet róla, hogy beteg. Nem kéne vele foglalkozni, ha nem kapna közfigyelmet, megunná, és elmenne, kábítana mást a hülyeségeivel. Persze ez egy ideális világban lenne, aztán ennyire ne álmodozzunk, mert csurom nyál lesz a párnaciha.

Igazából én már többször mondtam hogy ne szóljon hozzá senki ehhez a foshalom topichoz, de valaki mindig folytatta.

A házigazda meg egy elmebeteg pöcs.

#33795 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Üzenet megtekintéseIdézet: Gyula2222 - Dátum: 2014. 08. 26. 15:26

Tesókádék önellátnak.

Nem önellátnak.
Anyukám is főz paradicsomot, és?

#33796 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Tesókádék önellátnak.

Csak ez azelőtt is így volt, mielőtt beszokott ebbe a fos topikba, neked semmi közöd ehhez.
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#33797 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 08. 26. 14:52

Tesókádék önellátnak.

Szatyor kivételével ez így működik szerintem csillirád éve, mert tán ükanyámnak is volt kertje, meg kis telke a határban. Ez egy dolog. Viszont érdekes módon nem hívják önellátásnak, és ha mindent beleszámolok, akkor nem az igazi az egész, mert egész napos melót beletesz abba, amit 1-1 óra alatt elpusztítok. Ilyenkor kellene időarányosan részesedni a produktumból, ugye?

Nem a topik, vagy a tanításaid kapcsán jutott eszükbe. Nem tekintik önellátásnak. Valamint továbbra is kis üzem marad, ha reggeltől estig ezt csinálnák, akkor adott megoldás maguknak sem lenne elég, holott más szükségletek is léteznek.

Igaz legalább csinálják, Te meg olyanrül pofázol, amihez sügér vagy, oszt fogalmad sem lenne mivel kell eltenni a savanyút, vagy mit kezdj 200 bokor krumplival, vagy mi van, ha lekonyul, elveri a jég, megsüti a nap?
Make love not Wor.

#33798 Felhasználó inaktív   NauTiLUS 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 08. 26. 14:59

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2014. 08. 26. 15:52

Szatyor kivételével ez így működik szerintem csillirád éve, mert tán ükanyámnak is volt kertje, meg kis telke a határban. Ez egy dolog. Viszont érdekes módon nem hívják önellátásnak, és ha mindent beleszámolok, akkor nem az igazi az egész, mert egész napos melót beletesz abba, amit 1-1 óra alatt elpusztítok. Ilyenkor kellene időarányosan részesedni a produktumból, ugye?

Nem a topik, vagy a tanításaid kapcsán jutott eszükbe. Nem tekintik önellátásnak. Valamint továbbra is kis üzem marad, ha reggeltől estig ezt csinálnák, akkor adott megoldás maguknak sem lenne elég, holott más szükségletek is léteznek.

Igaz legalább csinálják, Te meg olyanrül pofázol, amihez sügér vagy, oszt fogalmad sem lenne mivel kell eltenni a savanyút, vagy mit kezdj 200 bokor krumplival, vagy mi van, ha lekonyul, elveri a jég, megsüti a nap?

Ez van akkor ha valaki egy elmebeteg pöccsel társalogsz, aki már rég lent van a lejtő legalján.

#33799 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 08. 26. 15:05

Szatyorban meglestem a paradicsomot (éppen arra lenne szükségem). Sarki zöldségesnél fele annyiért adják, hiba megoldva. Más motyókat körbenézve ugyanígy. A bio megnevezésen meg csak vidulunk, mert ki tudja, többiek azt mondják elég lehetetlen olyan olcsón, ésvagy nagy méretben adni. Ha meg kevés van, akkor elfogy még kerítésen belül :-D

Szóval menő ez a bioizé, szerintem erre mentek rá, de akar a fene 400-ért krumplit venni. Mondhatom a Teszkót, mert jajjfujj közbeékelődött a lehúzós multi, meg a plusz láncszem, de az ára nekem nem azt mutatja, ha meg kizsákmányolja a kiskereskedőt, akkor miért nem adja annyiért, mint a Teszkó? Elvileg az Neki tiszta haszon, azt viszont ne várja, hogy elvileg ugyanaz drágább legyen. No meg ott a piac, sarki zöldséges. Csókolom.
Make love not Wor.

#33800 Felhasználó inaktív   NauTiLUS 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 08. 26. 15:09

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2014. 08. 26. 16:05

Szatyorban meglestem a paradicsomot (éppen arra lenne szükségem). Sarki zöldségesnél fele annyiért adják, hiba megoldva. Más motyókat körbenézve ugyanígy. A bio megnevezésen meg csak vidulunk, mert ki tudja, többiek azt mondják elég lehetetlen olyan olcsón, ésvagy nagy méretben adni. Ha meg kevés van, akkor elfogy még kerítésen belül :-D

Szóval menő ez a bioizé, szerintem erre mentek rá, de akar a fene 400-ért krumplit venni. Mondhatom a Teszkót, mert jajjfujj közbeékelődött a lehúzós multi, meg a plusz láncszem, de az ára nekem nem azt mutatja, ha meg kizsákmányolja a kiskereskedőt, akkor miért nem adja annyiért, mint a Teszkó? Elvileg az Neki tiszta haszon, azt viszont ne várja, hogy elvileg ugyanaz drágább legyen. No meg ott a piac, sarki zöldséges. Csókolom.

Amíg Dunaharasztin laktam, a helyi Tesco egyik beszállítójától vettem krumplit, hagymát, répát, igaz ládával kellett vennem. Paradicsomot is termelőtől vettem, ki volt írva: paradicsom eladó, sőt még lucernája és céklája is volt :)

Szerkesztette: NauTiLUS 2014. 08. 26. 15:11 -kor

Téma megosztása:

• (2269 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 1688
  • 1689
  • 1690
  • 1691
  • 1692
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.