Idézet: Gyula2222 - Dátum: 2015. 03. 06. 17:33
Ezzel váltanám ki az összes munkával és kereskedelemmel kapcsolatos adónemet.
Egyből megszűnne a fekete munka, fekete kereskedelem. És megszűnne minden amit jelenleg ezek megakadályozására működtetnek.
Na akkor: neked nincs annyi jövedelmed Zárójel(, H a muszáj dolgokoat kifizessd a mikrokozmosz közösségedben. Pl. közös költség. Mint társasház közös tulajdonrésszel rendelkező tagja, földhivatali bejegyzés alapján nem csak tulajdonrésszel rendelkezel. Kötelességekkel is. társasház szempontból jogi személy vagy és számonkérhető. Kell, hogy legyen lakógyűlés, elszámolási kötelezettsége van a társasház kezelőnek a tulajdonosok felé.
a közösen fizetendő szemétszállítást, áramdíjat, stb.... közösen fizetitek, számla ellenében. ennek fedezésére megállapítottak egy fizetendő közös költséget. emellett vannak olyan dolgok amit egyedileg fizetsz(?) a saját gázórád, villanyórád, vízórád által mért összeget.
Csula említette, hogy vannak kiskapuk. Elképzelhető, hogy van olyan pár tulajdonossal rendelkező társasház ahol megoldott az, hogy te mint épületgépész talentum, légtelenítesz egy radiátort, meg kifested a lépcsőházat, meg könyvelsz, degukat nevelsz, a házi mindenesekről meglévő tudásaidat felhasználva leváltok ( vágási feri be akart szállni ) az internetről.
Megoldható. meg kell határozni az összeget. Egymás között.
Ha lehet.
Gyula! el fog telni x év, lakók cserélődnek (ha veszteséggel is de menekülnek mellőled) új alapokra helyezik a társasház kezelést.
akkor az fog kibukni, hogy gyula a hagymatermesztő nem fizetett, gyula az internet házi hálózattá tételéért nem fizetett, hanem tartozik. sokkal tartozik.
Amíg egy osztatlan közös tulajdonrészed van addig csak az osztatlan közöst tudnád, ha akarnád értékesebbé tenni.
veréb2 linkjét olvastad, ha igen akkor ni az ami nem érthető?
Ne kezd el a birodalmi megvezetős szöveget, tudom, szar a világ. de amiről hallottam, a szüleimtől, az ő szüleitől, és levontam a (idegen szó) kozevenciát, még mindig ez a legjobb. Mert mindig lesz elesett ember, nem mindenki alkalmas a változásokat követni, mert nem mindenkinek van lehetősége tanulni. Vagy nem akar. Mindegy. De Ha valaki felsőfokon szerzett tudást, az valamit csak kell, hogy jelentsen. Valami irányt ami persze változhat az évek során. Nálad kedvas kula nincs irány, nincs előzmény .

Súgó
A téma zárva.