Idézet: tts - Dátum: 2004. aug. 29., vasárnap - 13:42
Talán ha van a tápod alján is venti - én egy NF-7-re vettem a HT-101-et, a tápom pedig egy ventis volt, a második venti nem fért el a táptól, hűtögetett ugyan, de mikor a 2500+ csak 1,8 V-on ment 3200+-ként, akkor már a CPUBurn-be 3-5 perc alatt belehalt. A hűtő elvileg nem rossz, de jól szellőző házat igényel. Nekem most dísz a polcon.
Hát ezaz, a chieftecem csak 1 ventis, tehát alul nincs nyílás se rajta.
Magyarán ha a felső részére teszem a ventit, akkor még ha éppen el is fér, akkor sincs honnan vegye a levegőt, mert ott a táp.
Ha pedig alulra rakom a ventit rajta, akkor van kb 6-8cm hely a videokártyáig (ha az alaplapon a NB coolertől elfér egyátalán - meg tudnád mérni nekem, hogy a venti felszerelve hány mm-re esik az alaplap síkjától? köszi!

) De a másik oldalt éppen csak 3-4cm hely maradna, hogy kifújja a levegőt (vagy beszívja, tököm tudja, merre nyomja).
Utóbbi még talán jól működne, de korántsem tűnik optimálisnak...
Vagy: csinálok rá egy új pexi keretet, amire már a másik irányokból is tudok ventit felszerelni. Csak úgy meg nem elég széles a bordázat, hogy kellő hatékonysággal fújjon át rajtuk egy venti + a heatpipeok is útban lennének a légáramnak...