HWSW Informatikai Kerekasztal: AeroCool Hűtők - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (36 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 29
  • 30
  • 31
  • 32
  • 33
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

AeroCool Hűtők

#601 Felhasználó inaktív   sebgutkopf 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 08. 04. 10:35

Idézet: Pietrosz - Dátum: 2005. aug. 3., szerda - 20:08

9*260-at szinkronban járatott rammal már el tudnám viselni  :cool:
Csak honnan szerzek olyan ramot, ami bírja az 520-at?  :think: Ja és persze olcsó is legyen :)

Hááát én most ezt a 260-as szinkron játarást vagyok kénytelen elviselni, de a szorzóm az 10-es.  :cool:  Nekem és többeknek a kingmax hc bevált erre a célra. Általában 520-540 között mennek 1T-ben A64-ekkel. 2x512 úgy br kisker 32-35 között van.
My photos

#602 Felhasználó inaktív   sebgutkopf 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 04. 10:39

Idézet: Teaway - Dátum: 2005. aug. 3., szerda - 22:40

Itt válogass! :)

Ja persze én is csorgattam a nyálam a viestákra, de az ára miatt kiesett. +20e Ft-ért az a pár plussz pötty nem éri meg.
Egy olcsóbb ramtól még elnézi az ember, ha le kell osztani, de annyival nem lesz gyengébb a rendszer, hogy az ennyi többletkiadást számomra megérne.  :think:

Ezért csatlakoztam én is a kingmax hc tulajokhoz. Kis feszemeléssel ösztökélve szépen megy 520-on. Mondjuk ha menne 550-et annak jobban örülnék, mert akkor a procit feljebbpöckölném, de így inkább marad a szinkron meg a hűs proci.

/on
Ja és aerocool Rulz!!  :D  :up:
My photos

#603 Felhasználó inaktív   Pietrosz 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 04. 11:16

Kösz a tippeket, akkor elkezdek gyűjteni ram-ra. De azért van egy kis gond:
A mostani 1 gb memóriámért nem hiszem, hogy sokat adnának, ez van, tudom hogy megy ez :D
Azért lenne jó tudni, hogy megér-e kb 20e-et az, hogy ki tudjam használni a procit (9*260-at bír, de a ramot nem tudom úgy leosztani, hogy gyorsabb legyen a 9*250-nél :( ) és a ram is szinkronban menjen. Ezért lenne jó egy két valós teszt, nem csak a sandra. Az a baj, hogy aki megvette a pl. a brutál ramot a szinkronhoz, az nem szívesen teszteli le az aszinkront nekem, mert fél, hogy kiderül feleslegesen vette a brutál ramot :Đ Én biztos a fejemet verném a falba, ha kiderülne, hogy nem hozott annyit, mint amennyivel drágább volt :)  Hát ez az én dilemmám :) Gondolva a jövőre (lehet veszek egy jól  tuningolható Venice-t) kellhet még a gyors ram, szóval így a végére meggyőztem magamat :D

ON :)
Aerocool Aeroengine JR-SS házam van. Ebben van elől egy 12-es venti. Szeretném kicserélni, mert egy hangyafasxányit hangosabb a többi ventinél, pedig 5V-n jár. Csakhogy nézegettem, de egyszerűen nem lehet szétszedni a ház elejét. Ha valakinek van ilyen, megnézné, hogy neki lehet-e, és ha igen, hogy?
- Where are we going?
- Let's go find out.

#604 Felhasználó inaktív   sebgutkopf 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 04. 11:39

Idézet: Pietrosz - Dátum: 2005. aug. 4., csütörtök - 12:16

Kösz a tippeket, akkor elkezdek gyűjteni ram-ra. De azért van egy kis gond:
A mostani 1 gb memóriámért nem hiszem, hogy sokat adnának, ez van, tudom hogy megy ez :D
Azért lenne jó tudni, hogy megér-e kb 20e-et az, hogy ki tudjam használni a procit (9*260-at bír, de a ramot nem tudom úgy leosztani, hogy gyorsabb legyen a 9*250-nél :( ) és a ram is szinkronban menjen. Ezért lenne jó egy két valós teszt, nem csak a sandra. Az a baj, hogy aki megvette a pl. a brutál ramot a szinkronhoz, az nem szívesen teszteli le az aszinkront nekem, mert fél, hogy kiderül feleslegesen vette a brutál ramot :Đ Én biztos a fejemet verném a falba, ha kiderülne, hogy nem hozott annyit, mint amennyivel drágább volt :)  Hát ez az én dilemmám :) Gondolva a jövőre (lehet veszek egy jól  tuningolható Venice-t) kellhet még a gyors ram, szóval így a végére meggyőztem magamat :D

ON :)
Aerocool Aeroengine JR-SS házam van. Ebben van elől egy 12-es venti. Szeretném kicserélni, mert egy hangyafasxányit hangosabb a többi ventinél, pedig 5V-n jár. Csakhogy nézegettem, de egyszerűen nem lehet szétszedni a ház elejét. Ha valakinek van ilyen, megnézné, hogy neki lehet-e, és ha igen, hogy?

Szerintem ilyen +20e azt sosem ér egy ram, mert annyival a rendszer összteljesítményre nem lesz gyorsabb. Mondjuk 5-10% talán. Ezért nem vettem viestát, mert abból egy pár 566-os 55e, meg egy jó 500-as geil szintén 50 és az xl-es corsair is 56. Erre azt mondam jó nekem a kingmax 20e-vel olcsóbbért. 500-at úgyis megy, ha meg mégis le kéne osztani, akkor legalább nem dühöngök, hogy a drága ramot vissza kell venni, mert ennyiért ez elnézhető lenne, de hozta a papírformát.

Alamelyik topicban olvastam ilyet, hogy egy srác 410-es fsb-vel ment az A64-es gépe. Na de minek? Ennél a ht-t és a ram-ot visszaosztotta na és persze a proci szorzóját is lejjebb vette. Akkor az nb felfűtésén kívül mi értelme?  :confused:

Húú tegnap néztem szandrát, nagyon állat volt. Az többet mér mint az everest így ott 6900/6700-et mért nekem. :cool2:

/ON

Biztosan ki lehet abból a házból venni a ventit, már csak azért is, mert néha tisztítani kell a porszűrőt és esetlegesen a vetni is elromolhatna, amit cserélhetővé kell tenni. Na meg valahogy össze is rakták azt a házat!  ;)
My photos

#605 Felhasználó inaktív   Pietrosz 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 04. 14:39

Idézet: sebgutkopf - Dátum: 2005. aug. 4., csütörtök - 12:39

Szerintem ilyen +20e azt sosem ér egy ram, mert annyival a rendszer összteljesítményre nem lesz gyorsabb. Mondjuk 5-10% talán. Ezért nem vettem viestát, mert abból egy pár 566-os 55e, meg egy jó 500-as geil szintén 50 és az xl-es corsair is 56. Erre azt mondam jó nekem a kingmax 20e-vel olcsóbbért. 500-at úgyis megy, ha meg mégis le kéne osztani, akkor legalább nem dühöngök, hogy a drága ramot vissza kell venni, mert ennyiért ez elnézhető lenne, de hozta a papírformát.

Alamelyik topicban olvastam ilyet, hogy egy srác 410-es fsb-vel ment az A64-es gépe. Na de minek? Ennél a ht-t és a ram-ot visszaosztotta na és persze a proci szorzóját is lejjebb vette. Akkor az nb felfűtésén kívül mi értelme?  :confused:

Húú tegnap néztem szandrát, nagyon állat volt. Az többet mér mint az everest így ott 6900/6700-et mért nekem. :cool2:

/ON

Biztosan ki lehet abból a házból venni a ventit, már csak azért is, mert néha tisztítani kell a porszűrőt és esetlegesen a vetni is elromolhatna, amit cserélhetővé kell tenni. Na meg valahogy össze is rakták azt a házat!  ;)

De azért mégis megvetted, nem? :)
Én a 20e-et a jelenlegi 400-asról 500-asra váltásra értettem, te meg az 500 kontra 566-600 közötti különbséget mondod? Vagy hogy? Érik a kingmax nekem is :) Bár egyszer már megszívtam a 466-os kingmaxokkal.

FSB hajkurászást én sem értem, pláne így, hogy vissza kell osztani ramot, ht-t...

Szép érték, grat :respect:

/ON :)

Az elejét le lehet szedni, a ventihez hozzá lehet férni, tisztítani, de kivenni nem tudom, hogy kéne...
Mind1, ezt látni kéne, hiába magyarázom. Az a baj ,hogy nem látok csavart, hogy teljesen leszedjem a ház elejét, csak ilyen szegecseléseket. Még ilyen műanyag rögzítő füleket sem, amit ha benyomsz, akkor le tudod húzni az elejét. Mind1, ez legyen a legnagyobb gondom. Haverok szerint nem vagyok normális, ők már annak is örülnének, ha csak kétszer olyan hangos lenne a gépük, mint az enyém :D
Ha nem világítana, nehezen lehetne megmondani, hogy be van-e kapcsolva.
- Where are we going?
- Let's go find out.

#606 Felhasználó inaktív   sebgutkopf 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 04. 14:55

Idézet: Pietrosz - Dátum: 2005. aug. 4., csütörtök - 15:39

De azért mégis megvetted, nem? :)
Én a 20e-et a jelenlegi 400-asról 500-asra váltásra értettem, te meg az 500 kontra 566-600 közötti különbséget mondod? Vagy hogy? Érik a kingmax nekem is :) Bár egyszer már megszívtam a 466-os kingmaxokkal.

FSB hajkurászást én sem értem, pláne így, hogy vissza kell osztani ramot, ht-t...

Szép érték, grat :respect:

/ON :)

Az elejét le lehet szedni, a ventihez hozzá lehet férni, tisztítani, de kivenni nem tudom, hogy kéne...
Mind1, ezt látni kéne, hiába magyarázom. Az a baj ,hogy nem látok csavart, hogy teljesen leszedjem a ház elejét, csak ilyen szegecseléseket. Még ilyen műanyag rögzítő füleket sem, amit ha benyomsz, akkor le tudod húzni az elejét. Mind1, ez legyen a legnagyobb gondom. Haverok szerint nem vagyok normális, ők már annak is örülnének, ha csak kétszer olyan hangos lenne a gépük, mint az enyém :D
Ha nem világítana, nehezen lehetne megmondani, hogy be van-e kapcsolva.

Hát először mint írtam bepróbálkoztam a corsairral, de nem jött be azátn inkább maradt a kingmax, amit azért az 500-at mindenképpen vinnie kell, akkor egy kicsi tuning belefér mindenképpen. Ramot mindenképpen 500-asat akartam venni, a kérdés az volt hogy fölötte vagy a márka és az ára. Csak az 500-as kingmax a hardcore az eleve 500-asnak gyártott chipekkel. Az alatta levők más széria (super ram, tiny bga, stb...)

A 400 --> 500Mhz-s ram váltásért a 20e megint olyan, hogy ebben a szemléletben sok érte az árkülönbség, de ha már a 400 --> 600 at néznék, ott már elég sok a teljesítmény különbség (igaz az ár is duplázódik), ehhez képest az 500-as egy középút.
Mindenesetre így legalább annyira nem kell csorgatnom a nyálam mert elég rendesen hasít. Akár 1600x1200-ban is játszhatnék.

/ON
tegyél már be egy képet a házadról!!! Kíváncsi vagyok rá hogy néz ki.
Ja a venti mögött a házon belül van valami rács, egyéb akadály? Mert ha igen akkor azon képződik a zaj, azok kitörése csendesíti a légáramlást.
My photos

#607 Felhasználó inaktív   Pietrosz 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 04. 17:41

Idézet: sebgutkopf - Dátum: 2005. aug. 4., csütörtök - 15:55

Hát először mint írtam bepróbálkoztam a corsairral, de nem jött be azátn inkább maradt a kingmax, amit azért az 500-at mindenképpen vinnie kell, akkor egy kicsi tuning belefér mindenképpen. Ramot mindenképpen 500-asat akartam venni, a kérdés az volt hogy fölötte vagy a márka és az ára. Csak az 500-as kingmax a hardcore az eleve 500-asnak gyártott chipekkel. Az alatta levők más széria (super ram, tiny bga, stb...)

A 400 --> 500Mhz-s ram váltásért a 20e megint olyan, hogy ebben a szemléletben sok érte az árkülönbség, de ha már a 400 --> 600 at néznék, ott már elég sok a teljesítmény különbség (igaz az ár is duplázódik), ehhez képest az 500-as egy középút.
Mindenesetre így legalább annyira nem kell csorgatnom a nyálam mert elég rendesen hasít. Akár 1600x1200-ban is játszhatnék.

/ON
tegyél már be egy képet a házadról!!! Kíváncsi vagyok rá hogy néz ki.
Ja a venti mögött a házon belül van valami rács, egyéb akadály? Mert ha igen akkor azon képződik a zaj, azok kitörése csendesíti a légáramlást.

Most a max amit bír a gép és a leggyorsabb:
9*250, ram 410-en
megy a 9*260 is, de ott már nem bírja a ram 440 körül, 3xx-en pedig már lassabb mint a fenti kombó
Ha veszek 500-as ramot, akkor menni fog a 250 szinkron, ha bírja a ram a tuningot, akkor meglehet a 260 is. Tehát legrosszab esetben vettem kb 20e-ért 90 mhz-el gyorsabb ramot. Ez így nem jó üzlet, annyit nem ér nekem az a néhány % plusz. Inkább gyűjtök VGA-ra. (Tényleg, szted mit kell leghamarabb cserélni? VGA-t vagy procit?) Esetleg ha olcsón hozzámvágnak 466-os ramot, akkor menne a 9*260 440-en meg a ram.

/ON
www.aerocool.com.tw-n megtalálod. Aeroengine JR-SS
Saját képem nincs róla. De nagyon szép :)
Van rács, de nem az a sűrű, hanem szép ritka. Az annyira nem hiszem, hogy bekavarna. Tulképpen nem is hangos, csak az idegesít, hogy nem tudom szétszedni :) Meg még azt sem tudom, hogy mit tennék a helyére.
- Where are we going?
- Let's go find out.

#608 Felhasználó inaktív   *Pangea* 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 10. 18:05

Hi!
Van valakinek tapasztalata az Aerocool Hard Beat HB-101 hdd hűtővel?
Egy Hitachi  250Gb-s vinyót kellene hűtenie.
Kösz.
Hoffmann Rózsa nem a kedvencem.

#609 Felhasználó inaktív   sebgutkopf 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 11. 07:46

Idézet: Pietrosz - Dátum: 2005. aug. 4., csütörtök - 18:41

Most a max amit bír a gép és a leggyorsabb:
9*250, ram 410-en
megy a 9*260 is, de ott már nem bírja a ram 440 körül, 3xx-en pedig már lassabb mint a fenti kombó
Ha veszek 500-as ramot, akkor menni fog a 250 szinkron, ha bírja a ram a tuningot, akkor meglehet a 260 is. Tehát legrosszab esetben vettem kb 20e-ért 90 mhz-el gyorsabb ramot. Ez így nem jó üzlet, annyit nem ér nekem az a néhány % plusz. Inkább gyűjtök VGA-ra. (Tényleg, szted mit kell leghamarabb cserélni? VGA-t vagy procit?) Esetleg ha olcsón hozzámvágnak 466-os ramot, akkor menne a 9*260 440-en meg a ram.

/ON
www.aerocool.com.tw-n megtalálod. Aeroengine JR-SS
Saját képem nincs róla. De nagyon szép :)
Van rács, de nem az a sűrű, hanem szép ritka. Az annyira nem hiszem, hogy bekavarna. Tulképpen nem is hangos, csak az idegesít, hogy nem tudom szétszedni :) Meg még azt sem tudom, hogy mit tennék a helyére.

:offtopic: A tököm televan, hogy nem küld időben értesíést a hozzászólásról a fórum csak most olvastam a 4-i hozzászólásodat!  :reklamacio:

/on

/off
Szerintem ha játszol, akkor mindenképpen a vga futószalagjainak a mostani 8-ról 16-ra (esetleg 24-re) való bővítése hozza neked a leglátványosabb javulást.
A 20e a ramra így neked tényleg nem éri meg. A proci meg olyan, hogy most mhz-ek ida vagy oda elég erős a géped. Igazából nem tudom mennyit számítana a többlet proci. Szerintem max 5e-t érne meg egy jobban húzható venice neked többet nem, akkor már kihúzod azt a 2 évet mire az x2 normális áron lesz.
Most már azt mondom rendesen beállít a rendszerem így megcsináltam az összehasonlító táblámba a 3dmark teszteket. 2001-ben 25340-et, 2003-ban 11099-et, és 2005-ben 5107-et hoz most a gép. A vga-t még mindig nem tuningoltam. A proci és ram jelentőségét a 2001-es teszt mutatja nagyon jól, mert gyári felállásban asszem olyan 21k körül teljesített, a többit mind a proc és a ram tuning hozta.

/on
Ez a ház nagyon vagányan néz ki!  :up:  Micsoda turbina!
A kép alapján a venti kerete elől leszedhető, gondolom erre utaltál is. A lapátok ilyen sokágúak mint a képeken?
My photos

#610 Felhasználó inaktív   Pietrosz 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 11. 23:46

Idézet: sebgutkopf - Dátum: 2005. aug. 11., csütörtök - 8:46

:offtopic: A tököm televan, hogy nem küld időben értesíést a hozzászólásról a fórum csak most olvastam a 4-i hozzászólásodat!  :reklamacio:

/on

/off
Szerintem ha játszol, akkor mindenképpen a vga futószalagjainak a mostani 8-ról 16-ra (esetleg 24-re) való bővítése hozza neked a leglátványosabb javulást.
A 20e a ramra így neked tényleg nem éri meg. A proci meg olyan, hogy most mhz-ek ida vagy oda elég erős a géped. Igazából nem tudom mennyit számítana a többlet proci. Szerintem max 5e-t érne meg egy jobban húzható venice neked többet nem, akkor már kihúzod azt a 2 évet mire az x2 normális áron lesz.
Most már azt mondom rendesen beállít a rendszerem így megcsináltam az összehasonlító táblámba a 3dmark teszteket. 2001-ben 25340-et, 2003-ban 11099-et, és 2005-ben 5107-et hoz most a gép. A vga-t még mindig nem tuningoltam. A proci és ram jelentőségét a 2001-es teszt mutatja nagyon jól, mert gyári felállásban asszem olyan 21k körül teljesített, a többit mind a proc és a ram tuning hozta.

/on
Ez a ház nagyon vagányan néz ki!  :up:  Micsoda turbina!
A kép alapján a venti kerete elől leszedhető, gondolom erre utaltál is. A lapátok ilyen sokágúak mint a képeken?

/off
Kezdem én is belátni, hogy nem igazán éri meg nekem a gyorsabb proci/ram. Inkább majd egy VGA. Eredetileg is úgy volt tervezve, hogy majd veszek egy 6800GT-t, aztán azzal majd megint kihúzom valameddig. Azért is maradtam az AGP-nél. A foglalat megvan, jöhet akár az X2 is. VGA terén is van hova fejlődni 6600gt-ről. Egy 6800gt/ultra, esetleg x800pro. Titkon reménykedem egy 7600 GT AGP-ben, ha lesz egyáltalán ilyen :D ha már ezeket is cserélni kell, akkor majd ráérek gondolkodni, hogy akkor milyen alaplapot is vegyek :D
Teszteltem én is:
Proci, VGA tuningolva:
2001-ben 21200-at, 2003-ban 9865-öt, és 2005-ben 4260-at kaptam. Ez még bőven elfogadható.

/on

Nekem is a turbina tetszett meg :) Mivel a venti kéken világít, így főleg este nagyon  :cool:
A lapátok elég sűrűn vannak, és a venti által keltett légmozgás indítja be az egészet.
- Where are we going?
- Let's go find out.

#611 Felhasználó inaktív   sebgutkopf 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 12. 07:41

Idézet: Pietrosz - Dátum: 2005. aug. 12., péntek - 0:46

/off
Kezdem én is belátni, hogy nem igazán éri meg nekem a gyorsabb proci/ram. Inkább majd egy VGA. Eredetileg is úgy volt tervezve, hogy majd veszek egy 6800GT-t, aztán azzal majd megint kihúzom valameddig. Azért is maradtam az AGP-nél. A foglalat megvan, jöhet akár az X2 is. VGA terén is van hova fejlődni 6600gt-ről. Egy 6800gt/ultra, esetleg x800pro. Titkon reménykedem egy 7600 GT AGP-ben, ha lesz egyáltalán ilyen :D ha már ezeket is cserélni kell, akkor majd ráérek gondolkodni, hogy akkor milyen alaplapot is vegyek :D
Teszteltem én is:
Proci, VGA tuningolva:
2001-ben 21200-at, 2003-ban 9865-öt, és 2005-ben 4260-at kaptam. Ez még bőven elfogadható.

/on

Nekem is a turbina tetszett meg :) Mivel a venti kéken világít, így főleg este nagyon  :cool:
A lapátok elég sűrűn vannak, és a venti által keltett légmozgás indítja be az egészet.

/off

Szerintem a x800pro nem éri meg az árát. Ugyanannyiba kerül mint a 6800gt, ami azért mégis full 16 pipe-os kari és szinte mind húzható az ultra órajelére.
Viszont az új 7800-as szériából szerintem már nem lesz agp-s. Talán később, ha mégis lenne rá igény, de akkor az drágább lesz az átfordító miatt.
Hallod ezen meglepődtem, milyen jól süvít nálad a 6600gt.  :respect:  Mondjuk szűrőkkel nyilván jóval nagyobb lenne a különbség, de így nagyon pici.
Majd rászánom magam egyszer én is a vga tuningra, de most még nincs kedvem vele próbálkozni.

/on
Ez a turbina egyébként mennyin pörög és hány volt-ról eteted?
My photos

#612 Felhasználó inaktív   Teaway 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 12. 08:52

Idézet: sebgutkopf - Dátum: 2005. aug. 12., péntek - 8:41

/off

Szerintem a x800pro nem éri meg az árát. Ugyanannyiba kerül mint a 6800gt, ami azért mégis full 16 pipe-os kari és szinte mind húzható az ultra órajelére.[...]
/on

/off
Nálad az x800xl az hány pipe-os?

/on
Nem lehet, hogy két turbina van egymás mögött? Az egyiket a venti motorja hajtja, a másikat meg az áramló levegő ?
<b><span style='color:blue'>Teaway: </span><span style='color:gray'>CD325/775i65g/2x512DDR/RadeonHD3850/Seagate80+Hitachi160/ ASUS1608P/DiamondSI/Samsung970P/HP6122/</span><a href='http://www.hardwareoc.hu/index.php/p/articles/cid/3/y/122/z/5.html' target='_blank'><span style='color:gray'><u>Nexus®400W</u></span></a></b>

#613 Felhasználó inaktív   Pietrosz 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 12. 11:07

Idézet: sebgutkopf - Dátum: 2005. aug. 12., péntek - 8:41

/off

Szerintem a x800pro nem éri meg az árát. Ugyanannyiba kerül mint a 6800gt, ami azért mégis full 16 pipe-os kari és szinte mind húzható az ultra órajelére.
Viszont az új 7800-as szériából szerintem már nem lesz agp-s. Talán később, ha mégis lenne rá igény, de akkor az drágább lesz az átfordító miatt.
Hallod ezen meglepődtem, milyen jól süvít nálad a 6600gt.  :respect:  Mondjuk szűrőkkel nyilván jóval nagyobb lenne a különbség, de így nagyon pici.
Majd rászánom magam egyszer én is a vga tuningra, de most még nincs kedvem vele próbálkozni.

/on

/off

6800GT lesz ebből, akárki megmondja :)
Hát igen, azért annyira nem panaszkodom :)  :up: Kösz
Bár a F.E.A.R. demót még nem láttam. :D
Szűrőkről annyit, hogy ha CS:Sourceban bekapcsolom a 4xAA16xAF-et, akkor akár nyugodtan visszavehetném a procit 2ghz-re, akkor sem lenne lassabb a Video Stress Test.... VGA limit rulz:)

/on

Na akkor tiszta víz a pohárba  :cool:
Van elöl egy 12cm-es venti, nem tudom mennyit pörög, de le lehet szabályozni a gyárilag a házba épített potival. kb 5V-t kaphat.
A turbina meg a kör alakú műanyaghoz van rögzítve, azon szabadon mozog. Teljesen "passzív", a 12 centis venti által keltett légmozgás indítja be. Ha nem érthető majd lerajzolom :D
- Where are we going?
- Let's go find out.

#614 Felhasználó inaktív   Pietrosz 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 12. 11:09

Idézet: Teaway - Dátum: 2005. aug. 12., péntek - 9:52

/off

/on
Nem lehet, hogy két turbina van egymás mögött? Az egyiket a venti motorja hajtja, a másikat meg az áramló levegő ?

lásd előző hsz-em :)
Van egy venti, meg egy turbina, más nincs.
- Where are we going?
- Let's go find out.

#615 Felhasználó inaktív   Teaway 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 12. 11:24

Idézet: Pietrosz - Dátum: 2005. aug. 12., péntek - 12:07

[...]A turbina meg a kör alakú műanyaghoz van rögzítve, azon szabadon mozog. Teljesen "passzív", a 12 centis venti által keltett légmozgás indítja be. Ha nem érthető majd lerajzolom :D

Pontosan erre gondoltam :) Pedig nem is láttam élőben sohase.

Ilyen házat szivesen néznék: DarkSide
<b><span style='color:blue'>Teaway: </span><span style='color:gray'>CD325/775i65g/2x512DDR/RadeonHD3850/Seagate80+Hitachi160/ ASUS1608P/DiamondSI/Samsung970P/HP6122/</span><a href='http://www.hardwareoc.hu/index.php/p/articles/cid/3/y/122/z/5.html' target='_blank'><span style='color:gray'><u>Nexus®400W</u></span></a></b>

#616 Felhasználó inaktív   sebgutkopf 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 12. 13:06

Idézet: Teaway - Dátum: 2005. aug. 12., péntek - 9:52

/off

/on

/off

Nálam 16, miért van ahol nem annyi? Ez gyári ref.
Az x800xl és x850xt között csak az órajel a különbség, mindkettő már eredendő pci-e-s chip és 16-os. Az xl az 400/490-en megy, míg az xt 5x0/550 körül (nem tudom pontosan).
My photos

#617 Felhasználó inaktív   sebgutkopf 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 12. 13:08

Idézet: Teaway - Dátum: 2005. aug. 12., péntek - 12:24

Pontosan erre gondoltam :) Pedig nem is láttam élőben sohase.

Ilyen házat szivesen néznék: DarkSide

süti darabok!  :up:
My photos

#618 Felhasználó inaktív   sebgutkopf 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 12. 13:11

Idézet: Pietrosz - Dátum: 2005. aug. 12., péntek - 12:07

/off

6800GT lesz ebből, akárki megmondja :)
Hát igen, azért annyira nem panaszkodom :)  :up: Kösz
Bár a F.E.A.R. demót még nem láttam. :D
Szűrőkről annyit, hogy ha CS:Sourceban bekapcsolom a 4xAA16xAF-et, akkor akár nyugodtan visszavehetném a procit 2ghz-re, akkor sem lenne lassabb a Video Stress Test.... VGA limit rulz:)

/on

Na akkor tiszta víz a pohárba  :cool:
Van elöl egy 12cm-es venti, nem tudom mennyit pörög, de le lehet szabályozni a gyárilag a házba épített potival. kb 5V-t kaphat.
A turbina meg a kör alakú műanyaghoz van rögzítve, azon szabadon mozog. Teljesen "passzív", a 12 centis venti által keltett légmozgás indítja be. Ha nem érthető majd lerajzolom :D

:offtopic:

Akkor jól sejtettem, hogy a szűrők azért megakasztják a karit. Igen ott kijön, hogy csak 128 bit-es a memóbusza a 6600gt-nek, hiába a 1000-es ram.

Tényleg futtasd már le úgy is a 3db Dmark-ot, hogy 4xaa, 16af! Kiváncsi vagyok abból mi születik.

/on

hihetetlen, hogy ezt a topicot most ezekkel az offokkal tartjuk életben.

Nincs semmi aerocool újdonság, amiről beszélni lehetne? Most akkor felfutóban van a GT vagy sem?
My photos

#619 Felhasználó inaktív   Teaway 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 12. 17:59

Idézet: sebgutkopf - Dátum: 2005. aug. 12., péntek - 14:11

[...]Nincs semmi aerocool újdonság, amiről beszélni lehetne? Most akkor felfutóban van a GT vagy sem?

Fogalmam sincs. Utolsó nVidia kártyám egy TNT2 volt :)

#620 Felhasználó inaktív   Pietrosz 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 12. 23:38

Idézet: Teaway - Dátum: 2005. aug. 12., péntek - 18:59

Fogalmam sincs. Utolsó nVidia kártyám egy TNT2 volt :)

Szerintem nem arra gondolt :D
Vagy igen?  :rolleyes:  ;)
- Where are we going?
- Let's go find out.

Téma megosztása:

• (36 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 29
  • 30
  • 31
  • 32