Idézet: sebgutkopf - Dátum: 2005. aug. 16., kedd - 17:25
Azt még megosztanád velem, hogy milyen volt az ideális pozíciója a ht-nek, ami végül ilyen jól teljesített?
Meg a mostanit is, hogyan tetted fel? Had tanuljak a cooler felszerelés mesterétől!
Esetleg valami spéci pasztázási módszered is van?
Hát HT ügyben nem tudok pontos adatokkal szolgálni. Az segített, hogy mindíg egy kicsit mozdítottam előre, majd hátra. Rögzítés előtt. Aztán egyszercsak jó lett. Mert ugye fel lehetett úgy rakni, hogy akár 4-5 mm-rel is közelebb vagy távolabb volt a foglalat széléhez. Gondolom érted. És nagyon nem volt egyértelmű, hogy akkor hogy is kellene rakni. Talán akkor volt jó, ha nem volt teljesen egyvonalban a hűtő alja a foglalat aljával, hanem 1-2 mm-rel túllógott rajta. (Foglalat teteje az az oldal, ami közelebb van az alaplap széléhez)
A mostanit csak kétszer raktam fel, egyszer paszta nélkül, csak gyakorlásból

, másodjára meg már "végleg".
Ez ugyanis ugyanúgy rögzül, mint a gyári venti. tehát be kell rakni a keretbe, majd egyszerre lenyomni a műanyag kart. Nincs mit rajta elrontani. (Múlt héten raktam össze egy inteles gépet, boxed coolerrel. Azt is felraktam egyszer, hogy lássam hogy működik. Utánna kb 10 percig szenvedtem a leszedésével, ez ahhoz képest tényleg gyerekjáték.)
Pasztázás:
Próbáltam már 1-2 pasztát, de mindig visszatértem a régi jól bevált fehér színű "warmeleitpastehoz". Valami német cucc. Ezt még akkor vettem, mikor a 633-as Cerkát tuningoltam a PC Guru cikke alapján 950-re

7g volt 500 forint
Próbáltam már a Titan és az Aerocool ezüst színű pasztáját is(nem tudom, hogy valójában van-e benne), de mindíg megbántam. Akármilyen vékonyan kentem, egyszerűen nem szorult ki a hűtő alól, ment a kukába. Ez a fehér meg csak ott marad meg, ahol kell. Elkenni pedig a tubus végével szoktam. Csak annyit rakok, hogy a bekent chip épp ne látszódjon.
Hát ennyi

Semmi különös.
szerk.:
RBR-ből csak backup verziót tudok szerezni, de gondolom az is patchelhető. Ha végre jól fog futni, ráfekszek a játékra, mert anno nagyon megtetszett. Eddig inkább F1GP3-4-el játszottam, olyan szinten rákattantam, hogy nem is mentem, csak 1 pályán, Hockenheimben

De azon állandóan

(Abban még nem a mostani szutyok pálya van, hanem az átépítés előtti.)
Szerkesztette: Pietrosz 2005. 08. 16. 23:51 -kor