HWSW Informatikai Kerekasztal: AeroCool Hűtők - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (36 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 30
  • 31
  • 32
  • 33
  • 34
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

AeroCool Hűtők

#621 Felhasználó inaktív   Pietrosz 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 08. 12. 23:55

Idézet: sebgutkopf - Dátum: 2005. aug. 12., péntek - 14:11

:offtopic:

Akkor jól sejtettem, hogy a szűrők azért megakasztják a karit. Igen ott kijön, hogy csak 128 bit-es a memóbusza a 6600gt-nek, hiába a 1000-es ram.

Tényleg futtasd már le úgy is a 3db Dmark-ot, hogy 4xaa, 16af! Kiváncsi vagyok abból mi születik.

/on

hihetetlen, hogy ezt a topicot most ezekkel az offokkal tartjuk életben.

Nincs semmi aerocool újdonság, amiről beszélni lehetne? Most akkor felfutóban van a GT vagy sem?

/off

1160-on jár az az 1000-es ram :D
Majd futtatok 3dmarkot szűrőkkel, de úgy érzem nem fog tetszeni az eredmény :(

/on

Nem olvastam semmi újról sajna. Remélem azért sikeres a GT és már fejlesztik az utódját :)
Ha már hűtés:
Olvastam a ph-n egy A64 cooler tesztet, 3000+ Venice, Coolink BAT is volt, meg olcsó hűtők.
Képesek voltak kimérni, hogy az alapon járatott Venice jól szellőző házban, BAT-tal melegebb, mint az én 3000+-om, ami mellesleg 1,6V-t(1,57x V valós) kap a 9*260-hoz. Freezer 64-em van 1500-on járatott ventivel, szintén jól szellőző házban. Nálam 46 fok a max, amit el tudtam érni. Az alaplap mér rosszul, vagy hogy? Neked hány fokos a procid?
- Where are we going?
- Let's go find out.

#622 Felhasználó inaktív   sebgutkopf 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 13. 17:15

Idézet: Pietrosz - Dátum: 2005. aug. 13., szombat - 0:38

Szerintem nem arra gondolt :D
Vagy igen?  :rolleyes:  ;)

Hát ezt on nak szántam, tehát jól gondolod a gt1000-re gondoltam. ;)
My photos

#623 Felhasználó inaktív   sebgutkopf 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 13. 17:23

Idézet: Pietrosz - Dátum: 2005. aug. 13., szombat - 0:55

/off

1160-on jár az az 1000-es ram :D
Majd futtatok 3dmarkot szűrőkkel, de úgy érzem nem fog tetszeni az eredmény :(

/on

Nem olvastam semmi újról sajna. Remélem azért sikeres a GT és már fejlesztik az utódját :)
Ha már hűtés:
Olvastam a ph-n egy A64 cooler tesztet, 3000+ Venice, Coolink BAT is volt, meg olcsó hűtők.
Képesek voltak kimérni, hogy az alapon járatott Venice jól szellőző házban, BAT-tal melegebb, mint az én 3000+-om, ami mellesleg 1,6V-t(1,57x V valós) kap a 9*260-hoz. Freezer 64-em van 1500-on járatott ventivel, szintén jól szellőző házban. Nálam 46 fok a max, amit el tudtam érni. Az alaplap mér rosszul, vagy hogy? Neked hány fokos a procid?

Na én tegnap megcsináltam a szűtős tetszteket.
4xAA, 16xAF-el
3dmark
2001: 195xx
2003: 69xx
2005: 42xx

A 2001 és 2005-ön meglepődtem, hogy ennyire kicsit esik a szűrők miatt a teljesítménye, viszont a 2003-ben többet vártam volna.

Abban a cooler tesztben gondolom azt is láttad, hogy volt, amikor a házban egy venti sem járt a cooler-eken kívül tehát azért voltak olyan melegek. De tudod, hogy a lapok azt mérnek amit akarnak.

Nálam amit úgy figyelgettem néha (nem szoktam állandóan monitorozni minek), film nézés után 42C, játék után 49C-t ír. Idjle cnq-val, amikor nem 30C van a szobában, akkor jól mutat az ilyen 38C-is. Gondolom ha hűl az idő ezek a magas hőmérsékletek csökkenni fognak nálam is és nem fog ennyire fűteni a proci. Ezeket természetesen a belőtt 10x260-on néztem. A bat ventije pedig 7V-ot kap így még talán 1000-et sem pörög.
My photos

#624 Felhasználó inaktív   Pietrosz 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 13. 23:28

Idézet: sebgutkopf - Dátum: 2005. aug. 13., szombat - 18:23

Na én tegnap megcsináltam a szűtős tetszteket.
4xAA, 16xAF-el
3dmark
2001: 195xx
2003: 69xx
2005: 42xx

A 2001 és 2005-ön meglepődtem, hogy ennyire kicsit esik a szűrők miatt a teljesítménye, viszont a 2003-ben többet vártam volna.

Abban a cooler tesztben gondolom azt is láttad, hogy volt, amikor a házban egy venti sem járt a cooler-eken kívül tehát azért voltak olyan melegek. De tudod, hogy a lapok azt mérnek amit akarnak.

Nálam amit úgy figyelgettem néha (nem szoktam állandóan monitorozni minek), film nézés után 42C, játék után 49C-t ír. Idjle cnq-val, amikor nem 30C van a szobában, akkor jól mutat az ilyen 38C-is. Gondolom ha hűl az idő ezek a magas hőmérsékletek csökkenni fognak nálam is és nem fog ennyire fűteni a proci. Ezeket természetesen a belőtt 10x260-on néztem. A bat ventije pedig 7V-ot kap így még talán 1000-et sem pörög.

/off

ugyanez nálam:
2001: 149xx
2003: 54xx
2005: 29xx

Százalékolva: :D
2001: 27%
2003: 43%
2005: 30%
a visszaesés. Azt hittem valami driver/nv bug ez a 2k3 eredmény, de ha atival is ezt csinálja, az azért már furcsa

És itt jön a lényeg:
0xAA 16xAF:
3% 9% 4% a visszaesés. Ez azért király, mert úgy vettem észre nekem fontosabb az AF, mint az AA. Ha már a kettő együtt nem megy, legalább az AF menjen és megy is jól. Ha nagyon ronda a kép, akkor egy felbontással feljebb pakolom, vagy benyomok egy 2xAA-t, az is valami :)

/on? :)

Láttam, hogy volt, amikor a házban egy venti sem járt a cooler-eken kívül, csakhogy amikor jártak a házventik, akkor is magasabb hőfokot mértek, mint ami nálam van. Most pl. 30 fokos a proci, pedig még a C&Q sem megy. Csak az bosszant, hogy ezt a pontos mérést még mindig nem tudták megoldani.
Így ha elolvasok egy tesztet, akkor nem tudom összehasonlítani a saját rendszeremmel, de ez legyen a legnagyobb gondom.
- Where are we going?
- Let's go find out.

#625 Felhasználó inaktív   sebgutkopf 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 14. 10:57

Idézet: Pietrosz - Dátum: 2005. aug. 14., vasárnap - 0:28

/off

ugyanez nálam:
2001: 149xx
2003: 54xx
2005: 29xx

Százalékolva: :D
2001: 27%
2003: 43%
2005: 30%
a visszaesés. Azt hittem valami driver/nv bug ez a 2k3 eredmény, de ha atival is ezt csinálja, az azért már furcsa

És itt jön a lényeg:
0xAA 16xAF:
3%    9%    4% a visszaesés. Ez azért király, mert úgy vettem észre nekem fontosabb az AF, mint az AA. Ha már a kettő együtt nem megy, legalább az AF menjen és megy is jól. Ha nagyon ronda a kép, akkor egy felbontással feljebb pakolom, vagy benyomok egy 2xAA-t, az is valami :)

/on? :)

Láttam, hogy volt, amikor a házban egy venti sem járt a cooler-eken kívül, csakhogy amikor jártak a házventik, akkor is magasabb hőfokot mértek, mint ami nálam van. Most pl. 30 fokos a proci, pedig még a C&Q sem megy. Csak az bosszant, hogy ezt a pontos mérést még mindig nem tudták megoldani.
Így ha elolvasok egy tesztet, akkor nem tudom összehasonlítani a saját rendszeremmel, de ez legyen a legnagyobb gondom.

Ez tényleg a 2k3 bugja. Egyszerűen vacakul van megírva. Nálam a %-ok, ha már így nézzük a visszaesés:
2001 22%
2003 37%
2005 17%

Mindenesetre ezzel most nekem a San Andreas megy 1280x960-ben 4xaa, 16xaf-el rezzenéstelenül.  :cool:  Végre ismét mindent játszhatok ezekkel a feltételekkel és nem kell kompromisszumokat kötnöm. Kivéve az rbr-t mert a játék bugja miatt a szűrők nem használhatók, különben csíkos lesz az út vga karitól függetlenül.

/on

Az a 30C nálad azért elég durva. Nem hinném, hogy 15C van nálatok a szobában, mert azért 15C-nál kisebb különbség nem igazán érhető el a szobához képes. OK kompresszor más...  :D

Mi meg az abit topicban kitárgyaltuk, hogy ez a lap meg elég sokat mutat, vagy talán reálisabb, de nem is lényeg. A rendszer legyen stabil.
My photos

#626 Felhasználó inaktív   Pietrosz 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 15. 23:23

Idézet: sebgutkopf - Dátum: 2005. aug. 14., vasárnap - 11:57

Ez tényleg a 2k3 bugja. Egyszerűen vacakul van megírva. Nálam a %-ok, ha már így nézzük a visszaesés:
2001 22%
2003 37%
2005 17%

Mindenesetre ezzel most nekem a San Andreas megy 1280x960-ben 4xaa, 16xaf-el rezzenéstelenül.  :cool:  Végre ismét mindent játszhatok ezekkel a feltételekkel és nem kell kompromisszumokat kötnöm. Kivéve az rbr-t mert a játék bugja miatt a szűrők nem használhatók, különben csíkos lesz az út vga karitól függetlenül.

/on

Az a 30C nálad azért elég durva. Nem hinném, hogy 15C van nálatok a szobában, mert azért 15C-nál kisebb különbség nem igazán érhető el a szobához képes. OK kompresszor más...  :D

Mi meg az abit topicban kitárgyaltuk, hogy ez a lap meg elég sokat mutat, vagy talán reálisabb, de nem is lényeg. A rendszer legyen stabil.

/off

rbr-t én leszedtem, mert anno a ti4200-al nem igazán száguldott, de az idegesítőbb volt, hogy a tutorial vagy mi állandóan kifagyott. Erre azóta van valami patch? Mert akkor talán előveszem.

/on

Most 23 fok van a szobában, a proci 31 fokos. Durván hangzik, az tény :) Ha átver, hát átver, de azért tetszik :)
Nálam az NF7-ben is volt néha 34-35 fok a proci idleben, ha az A64 kevesebb feszt kap, és kevesebbet is fogyaszt, akkor én el tudom hinni, hogy 30 fokos. De igazad van, tényleg olyan mind1, csak legyen stabil a gép.
- Where are we going?
- Let's go find out.

#627 Felhasználó inaktív   sax1235 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 16. 00:40

Hello! Még új vok és egyáltalán a modding terén is. De ma megérkezett végre az AEROCOOL GT-1000 névre hallgató procihűtőm!  ;)  Aztán ahogy jobban nézegettem ráeszméltem h vmi nincs rendben! Ferde az egész! Mintha meglenne csavarodva! Az oldalára rálehet 2 coolert fogatni, 4 csavarral, de ebből a 4ből mindössze csak 3 fog igazán... ilyenkor mit csináljak??? mert egyébként jól megy mert 58ról lehűlt 45re de nem jó ez igy! Küldjem vissza? PLS HELP ME!!!
A7N8X-E Deluxe/512 MB RAM/AMD Sempron 2800+(@ 2400 Mhz)/Yukon ATI RADEON 9600 Pro 256 MB/WD 120 GB 8 MB SATA/Samsung 160 GB 8 MB PATA/LG GSA-4082-B dvd-rewriter
honlapom

#628 Felhasználó inaktív   sebgutkopf 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 16. 07:11

Idézet: sax1235 - Dátum: 2005. aug. 16., kedd - 1:40

Hello! Még új vok és egyáltalán a modding terén is. De ma megérkezett végre az AEROCOOL GT-1000 névre hallgató procihűtőm!  ;)  Aztán ahogy jobban nézegettem ráeszméltem h vmi nincs rendben! Ferde az egész! Mintha meglenne csavarodva! Az oldalára rálehet 2 coolert fogatni, 4 csavarral, de ebből a 4ből mindössze csak 3 fog igazán... ilyenkor mit csináljak??? mert egyébként jól megy mert 58ról lehűlt 45re de nem jó ez igy! Küldjem vissza? PLS HELP ME!!!

Háát egy hűtőnél elég kevés lehetőség van garanciális problémára, de belegondolva, ha a megcsavarodás se lenne az, akkor vajon mi?  :think:

Nagyon időigényes a csere? Ha már fizetsz valamiért, akkor legyél már abban a boldog tudatban, hogy olyan, amiennek lennie kell.
My photos

#629 Felhasználó inaktív   sebgutkopf 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 16. 07:20

Idézet: Pietrosz - Dátum: 2005. aug. 16., kedd - 0:23

/off

rbr-t én leszedtem, mert anno a ti4200-al nem igazán száguldott, de az idegesítőbb volt, hogy a tutorial vagy mi állandóan kifagyott. Erre azóta van valami patch? Mert akkor talán előveszem.

/on

Most 23 fok van a szobában, a proci 31 fokos. Durván hangzik, az tény :) Ha átver, hát átver, de azért tetszik :)
Nálam az NF7-ben is volt néha 34-35 fok a proci idleben, ha az A64 kevesebb feszt kap, és kevesebbet is fogyaszt, akkor én el tudom hinni, hogy 30 fokos. De igazad van, tényleg olyan mind1, csak legyen stabil a gép.

/off
hát ja az rbr dx9-es vga-val érzi jól magát. A gamához megjelent egyébként 1.01-es és 1.02-es patch is. Elárulom neked, hogy mióta megjelent ez a sim nem sok más programra fordítottam időt. Nagyon dúlnak az online bajnokságok, én az offline rakolások. Az aláírásomban ott szerepel a link a magyar rbr fans oldalra, amit mi csinálunk és két csapatunk is van, sőt folyamatban van egy saját szervezésű magyar bajnokság is. Hallod az rbr egy olyan csapatot összehozott itt, hogy már a 3. topicot nyitották nekünk most, és a másodikat 250 oldalnál zárták le. No comment.  :cool:
pl.: a csapat közösen volt Veszprém rally-n és bizony jöttek Miskolcról is... Némi büszkeséggel még elárulom, hogy a http://www.swedishsimracers.com/rbr/ oldalon lévő rankon a nemzeti listát magyarország vezeti és egyéni összetettben is igen jól szereplünk (kedves itt megismert barátom most visszacsúszott a 2. helyre és én személy szerint 4. vagyok a világranglistán).
Szóval szerintem mindenképpen pakold helyre a játékot. Lehet, hogy ha backup verziót használsz az image nem tökéletes és ezért volt fagyi.

/on

Azért nf7-ben a 34-35C durvább tényleg, azok a procik nagyon mások. Biztosan jó a lakásotokban az erőáramlások ezért ijen hűvösek a procik nálad.  :D

Vagy beíratkozom hozzád egy cpu cooler felrakó tanfolyamra. Valamit biztosan tudsz!  :rolleyes:  :D
My photos

#630 Felhasználó inaktív   Pietrosz 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 16. 16:02

A HT-101-el gyakoroltam sokat :D
Elég sokszor feltettem, mert ha bekapcs+prime után jobban melegedett, mint ahogy szerintem kellett volna neki, akkor szedtem szét újra :D
Egyszer aztán megtaláltam a jó pozíciót, és attól kezdve már nem piszkáltam.
- Where are we going?
- Let's go find out.

#631 Felhasználó inaktív   sebgutkopf 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 16. 16:25

Idézet: Pietrosz - Dátum: 2005. aug. 16., kedd - 17:02

A HT-101-el gyakoroltam sokat :D
Elég sokszor feltettem, mert ha bekapcs+prime után jobban melegedett, mint ahogy szerintem kellett volna neki, akkor szedtem szét újra :D
Egyszer aztán megtaláltam a jó pozíciót, és attól kezdve már nem piszkáltam.

Azt még megosztanád velem, hogy milyen volt az ideális pozíciója a ht-nek, ami végül ilyen jól teljesített?
Meg a mostanit is, hogyan tetted fel? Had tanuljak a cooler felszerelés mesterétől!  :respect:

Esetleg valami spéci pasztázási módszered is van?
My photos

#632 Felhasználó inaktív   Pietrosz 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 16. 23:43

Idézet: sebgutkopf - Dátum: 2005. aug. 16., kedd - 17:25

Azt még megosztanád velem, hogy milyen volt az ideális pozíciója a ht-nek, ami végül ilyen jól teljesített?
Meg a mostanit is, hogyan tetted fel? Had tanuljak a cooler felszerelés mesterétől!  :respect:

Esetleg valami spéci pasztázási módszered is van?

Hát HT ügyben nem tudok pontos adatokkal szolgálni. Az segített, hogy mindíg egy kicsit mozdítottam előre, majd hátra. Rögzítés előtt. Aztán egyszercsak jó lett. Mert ugye fel lehetett úgy rakni, hogy akár 4-5 mm-rel is közelebb vagy távolabb volt a foglalat széléhez. Gondolom érted. És nagyon nem volt egyértelmű, hogy akkor hogy is kellene rakni. Talán akkor volt jó, ha nem volt teljesen egyvonalban a hűtő alja a foglalat aljával, hanem 1-2 mm-rel túllógott rajta. (Foglalat teteje az az oldal, ami közelebb van az alaplap széléhez)

A mostanit csak kétszer raktam fel, egyszer paszta nélkül, csak gyakorlásból :D , másodjára meg már "végleg".
Ez ugyanis ugyanúgy rögzül, mint a gyári venti. tehát be kell rakni a keretbe, majd egyszerre lenyomni a műanyag kart. Nincs mit rajta elrontani. (Múlt héten raktam össze egy inteles gépet, boxed coolerrel. Azt is felraktam egyszer, hogy lássam hogy működik. Utánna kb 10 percig szenvedtem a leszedésével, ez ahhoz képest tényleg gyerekjáték.)

Pasztázás:
Próbáltam már 1-2 pasztát, de mindig visszatértem a régi jól bevált fehér színű "warmeleitpastehoz". Valami német cucc. Ezt még akkor vettem, mikor a 633-as Cerkát tuningoltam a PC Guru cikke alapján 950-re :D 7g volt 500 forint
Próbáltam már a Titan és az Aerocool ezüst színű pasztáját is(nem tudom, hogy valójában van-e benne), de mindíg megbántam. Akármilyen vékonyan kentem, egyszerűen nem szorult ki a hűtő alól, ment a kukába. Ez a fehér meg csak ott marad meg, ahol kell. Elkenni pedig a tubus végével szoktam. Csak annyit rakok, hogy a bekent chip épp ne látszódjon.

Hát ennyi :) Semmi különös.

szerk.:
RBR-ből csak backup verziót tudok szerezni, de gondolom az is patchelhető. Ha végre jól fog futni, ráfekszek a játékra, mert anno nagyon megtetszett. Eddig inkább F1GP3-4-el játszottam, olyan szinten rákattantam, hogy nem is mentem, csak 1 pályán, Hockenheimben :) De azon állandóan :D (Abban még nem a mostani szutyok pálya van, hanem az átépítés előtti.)

Szerkesztette: Pietrosz 2005. 08. 16. 23:51 -kor

- Where are we going?
- Let's go find out.

#633 Felhasználó inaktív   sebgutkopf 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 17. 07:15

Idézet: Pietrosz - Dátum: 2005. aug. 17., szerda - 0:43

Hát HT ügyben nem tudok pontos adatokkal szolgálni. Az segített, hogy mindíg egy kicsit mozdítottam előre, majd hátra. Rögzítés előtt. Aztán egyszercsak jó lett. Mert ugye fel lehetett úgy rakni, hogy akár 4-5 mm-rel is közelebb vagy távolabb volt a foglalat széléhez. Gondolom érted. És nagyon nem volt egyértelmű, hogy akkor hogy is kellene rakni. Talán akkor volt jó, ha nem volt teljesen egyvonalban a hűtő alja a foglalat aljával, hanem 1-2 mm-rel túllógott rajta. (Foglalat teteje az az oldal, ami közelebb van az alaplap széléhez)

A mostanit csak kétszer raktam fel, egyszer paszta nélkül, csak gyakorlásból :D , másodjára meg már "végleg".
Ez ugyanis ugyanúgy rögzül, mint a gyári venti. tehát be kell rakni a keretbe, majd egyszerre lenyomni a műanyag kart. Nincs mit rajta elrontani. (Múlt héten raktam össze egy inteles gépet, boxed coolerrel. Azt is felraktam egyszer, hogy lássam hogy működik. Utánna kb 10 percig szenvedtem a leszedésével, ez ahhoz képest tényleg gyerekjáték.)

Pasztázás:
Próbáltam már 1-2 pasztát, de mindig visszatértem a régi jól bevált fehér színű "warmeleitpastehoz". Valami német cucc. Ezt még akkor vettem, mikor a 633-as Cerkát tuningoltam a PC Guru cikke alapján 950-re :D 7g volt 500 forint
Próbáltam már a Titan és az Aerocool ezüst színű pasztáját is(nem tudom, hogy valójában van-e benne), de mindíg megbántam. Akármilyen vékonyan kentem, egyszerűen nem szorult ki a hűtő alól, ment a kukába. Ez a fehér meg csak ott marad meg, ahol kell. Elkenni pedig a tubus végével szoktam. Csak annyit rakok, hogy a bekent chip épp ne látszódjon.

Hát ennyi :) Semmi különös.

szerk.:
RBR-ből csak backup verziót tudok szerezni, de gondolom az is patchelhető. Ha végre jól fog futni, ráfekszek a játékra, mert anno nagyon megtetszett. Eddig inkább F1GP3-4-el játszottam, olyan szinten rákattantam, hogy nem is mentem, csak 1 pályán, Hockenheimben :) De azon állandóan :D (Abban még nem a mostani szutyok pálya van, hanem az átépítés előtti.)

A ht-nél a fel-le tologatásra azt tartom elképzelhetőnek, hogy bizonyos helyzetben a proci mag közelebb van a heatpipe csövek találkozási pontjához és hamarabb tud oda hőt átadni. Erre tudok csak gondolni, aminek értelme is van.

Ez a kétszer felrakás megnyugtat, mert én is ezt szoktam csinálni. Először felteszem paszta nélkül, hogy megnézzem, hogyan kell csinálni és hogy lesz a jó pozíció, hogy pasztával már ne bénázzak.  :D

Eddig ezzel a bat-el tököltem a legtöbbet előzetesen, mire rájöttem melyik csavart hova, meddig... végülis a felrakáson nincs mit variálni mert csavarosan van rögzítve, és az elfordulási irányt is előre kell beállítani még felszerelés előtt.

Annak idején a ht-nál először sima pasztát használtam, majd később, amikor úgyis variálnom kellett, utána a gyári ezüstjével raktam fel. Nekem egész jól kinyomta asszem, mert egyszer utána még le kellett szednem, amikor még próbálkoztam ezzel.

/off

ja a backup rbr is patchelhető, de be kell szerezni utána a patchnek megefelelő no dvd indítót is. Ja és ajánlom, hogy szeresd is a gamát, mert itten a hwsw-n igazi HFRT-sek tanyáznak!!!  :drive:

Hockenheim tényleg gáz lett lerövidítve. Addig legalább top speed és sok előzési lehetőség miatt különleges volt, most meg egy átlagos pálya lett belőle.  :(
My photos

#634 Felhasználó inaktív   Teaway 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 17. 12:37

Idézet: sebgutkopf - Dátum: 2005. aug. 17., szerda - 8:15

[...]utána a gyári ezüstjével raktam fel. Nekem egész jól kinyomta asszem[...]

Nekem is szépen szétterült. Körben mindenhol egy picit kijött, pedig csak középre tettem.
<b><span style='color:blue'>Teaway: </span><span style='color:gray'>CD325/775i65g/2x512DDR/RadeonHD3850/Seagate80+Hitachi160/ ASUS1608P/DiamondSI/Samsung970P/HP6122/</span><a href='http://www.hardwareoc.hu/index.php/p/articles/cid/3/y/122/z/5.html' target='_blank'><span style='color:gray'><u>Nexus®400W</u></span></a></b>

#635 Felhasználó inaktív   sebgutkopf 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 17. 13:25

Idézet: Teaway - Dátum: 2005. aug. 17., szerda - 13:37

Nekem is szépen szétterült. Körben mindenhol egy picit kijött, pedig csak középre tettem.

Én nem csak középre teszek egy pöttyöt, hanem azt a pöttyöt egy fogpiszkálóval szépen eldolgozom, hogy mindehol csak egy vékony rétegnyi legyen rajta, de valamennyi legyen mindenképpen. A fölöslegeset pedig a szélére kihúzva még le is szedem a piszkával, így kevesebbet nyom ki a hűtő.

De látod ebben Pietrosz a mester!  ;)
My photos

#636 Felhasználó inaktív   Pietrosz 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 17. 23:14

Idézet: sebgutkopf - Dátum: 2005. aug. 17., szerda - 14:25

De látod ebben Pietrosz a mester!  ;)

Így van :Đ
(Szerintem ennyi elég is volt a fényezésemből :) )
Ha nálatok az ezüstöt is kinyomja, nálam miért nem?  :think:
Mondjuk már mind1, egyhamar nem lesz aerocool hűtőm. Max akkor, ha a freezer ventije megadja magát, az ugyanis nem cserélhető  :eek:  :eek:  :eek:
Erre most jöttem rá  :omg:  Ilyen spéci felfogatása van, nem hinném, hogy lehet cserélni. Bár tévednék. Szerencsére még jól bírja.
- Where are we going?
- Let's go find out.

#637 Felhasználó inaktív   Pietrosz 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 18. 00:25

>>ezt a tesztet<< most találtam. Végre van benne HT101, csak nagyon igazságtalan mezőnybe került :D
Azt ugyan nem értem, hogy miért nem GT-vel tesztelnek, de ők biztos tudják.
Most nincs kedvem megnézni, de van egy olyan sejtésem, hogy a HT-101 megjelenésekor még nem is volt prescott.  :o
Most csak a mezőny hátulján kullog, de ha megjelenésekor jól letesztelték volna, akkor az akkori szinte egyedüli ellenfél Zalmant simán legyőzte volna. Furcsa, hogy a ph csak most jutott egy HT-101-hez, pont akkor, amikor már szinte "nem is gyártják", Na mind1, nincs is HT-101-em, se GT-1000-em, akkor minek károgok itt :D
- Where are we going?
- Let's go find out.

#638 Felhasználó inaktív   sebgutkopf 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 18. 08:06

Idézet: Pietrosz - Dátum: 2005. aug. 18., csütörtök - 0:14

Így van :Đ
(Szerintem ennyi elég is volt a fényezésemből :) )
Ha nálatok az ezüstöt is kinyomja, nálam miért nem?  :think:
Mondjuk már mind1, egyhamar nem lesz aerocool hűtőm. Max akkor, ha a freezer ventije megadja magát, az ugyanis nem cserélhető  :eek:  :eek:  :eek:
Erre most jöttem rá  :omg:  Ilyen spéci felfogatása van, nem hinném, hogy lehet cserélni. Bár tévednék. Szerencsére még jól bírja.

Mire az a venti megdöglik, addigra úgyis rég másik géped és coolered lesz.

Mondjuk a mostani procinál én sem ezüstüt tettem fel, hanem a bat-hez adott gyári fehér pasztát. Erről a nagy felületről (a64 tokozása miatt) valószínűleg valóban nem tudná a cooler rendesen kiszorítani az ezüstös pasztát. K7-nél viszont hezelhető.
My photos

#639 Felhasználó inaktív   sebgutkopf 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 18. 08:11

Idézet: Pietrosz - Dátum: 2005. aug. 18., csütörtök - 1:25

>>ezt a tesztet<< most találtam. Végre van benne HT101, csak nagyon igazságtalan mezőnybe került :D
Azt ugyan nem értem, hogy miért nem GT-vel tesztelnek, de ők biztos tudják.
Most nincs kedvem megnézni, de van egy olyan sejtésem, hogy a HT-101 megjelenésekor még nem is volt prescott.  :o
Most csak a mezőny hátulján kullog, de ha megjelenésekor jól letesztelték volna, akkor az akkori szinte egyedüli ellenfél Zalmant simán legyőzte volna. Furcsa, hogy a ph csak most jutott egy HT-101-hez, pont akkor, amikor már szinte "nem is gyártják", Na mind1, nincs is HT-101-em, se GT-1000-em, akkor minek károgok itt :D

Ezt a tesztet nézegettem sokáig, amikor hűtőt kerestem.

Nagyon erős a mezőny tényleg, mert az új csodák, főleg a nagy ventisek tarolnak. Az igazi ellenfelét a zalmant viszont itt is alázza, ráadásul most már jóval ocsóbb is a ht mint a zalmanok.
My photos

#640 Felhasználó inaktív   Pietrosz 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 18. 11:04

Idézet

Mire az a venti megdöglik, addigra úgyis rég másik géped és coolered lesz.

Ez igaz, megnéztem, 163000 órát írnak élettartamnak  :eek: :D

Idézet: sebgutkopf - Dátum: 2005. aug. 18., csütörtök - 9:11

Az igazi ellenfelét a zalmant viszont itt is alázza, ráadásul most már jóval ocsóbb is a ht mint a zalmanok.

Végülis ez a lényeg :D  :up:
- Where are we going?
- Let's go find out.

Téma megosztása:

• (36 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 30
  • 31
  • 32
  • 33
  • 34