idézet:
Ezt írta MiR-MuR:
mikor veted?
mert már nints egy ideje!!!!!!!!!!!![/quote]
Kb. 1 hónappal ezelőtt. Ezek szerint vagy nagyon kis szériát rendeltek az M-os beszerzők vagy ennyire kapós volt a széria.
Én elégedett vagyok a tudásával. A működése viszont érdekes. Az üresjárati hőfoka a procimnak (2700+) viszonylag magas vele (56°C, tuning nélkül), viszont több órányi játék után sem ment a hőfok 60°C fölé.
AeroCool Hűtők
Elküldve: 2004. 03. 16. 07:53
Elküldve: 2004. 03. 16. 13:51
idézet:
Ezt írta sinya:
Már az újabb DP102 felmegy P4-re ? Ki milyen ventit használ hozzá?[/quote]
Ujabb? Miert, kétfajta van?
Csodabogár vagyok. Egy ismerősöm azt mondta, hogy a hinduk szerint aki most bogár, az előző életében egysejtű volt. Ha ilyen tempóban fejlődök tovább, legközelebb már minden bizonnyal valami istenség leszek :D [Saját...]
Elküldve: 2004. 03. 16. 14:17
Csodabogár vagyok. Egy ismerősöm azt mondta, hogy a hinduk szerint aki most bogár, az előző életében egysejtű volt. Ha ilyen tempóban fejlődök tovább, legközelebb már minden bizonnyal valami istenség leszek :D [Saját...]
Elküldve: 2004. 03. 16. 14:23
idézet:
Ezt írta sinya:
Már az újabb DP102 felmegy P4-re ? Ki milyen ventit használ hozzá?[/quote]
Az enyém nem ment fel P4-re (ABIT IC7), pedig univerzális változat. A ventitartó keret belelóg a bordatartó keretbe.
Az AN7-re mint már írtam megint csak nem volt jó. Úgy mentem én is a M*stralba, hogy olyat veszek, ami nem romolhat el...
Elküldve: 2004. 03. 16. 14:37
[ 2004. március 16.: Wyco szerkesztette a hozzászólást ]
Elküldve: 2004. 03. 16. 14:39
idézet:
Ezt írta *Mike*:
Az enyém nem ment fel P4-re (ABIT IC7), pedig univerzális változat. A ventitartó keret belelóg a bordatartó keretbe.
Az AN7-re mint már írtam megint csak nem volt jó. Úgy mentem én is a M*stralba, hogy olyat veszek, ami nem romolhat el...[/quote]
De 7cm-es venti felmegy ,csak nem lehet sehol kapni .
Elküldve: 2004. 03. 16. 14:40
idézet:
Ezt írta Wyco:
Egyébként hogyan lehet megreparálni a "csipeszt"? mit csináljunk vele ha nem jo?[/quote]
Gondolom kcsit meg kell hajlitani .
Elküldve: 2004. 03. 16. 14:40
idézet:
Ezt írta sinya:
De 7cm-es venti felmegy ,csak nem lehet sehol kapni .[/quote]
Venti nélkül próbáltuk. De ha ki akarsz dobni majdnem 10K HUF-ot az ablakon, akkor rajta. Tudod, okos ember más hibájából tanul. Én nem voltam okos.
Elküldve: 2004. 03. 16. 14:44
idézet:
Ezt írta *Mike*:
Venti nélkül próbáltuk. De ha ki akarsz dobni majdnem 10K HUF-ot az ablakon, akkor rajta. Tudod, okos ember más hibájából tanul. Én nem voltam okos.[/quote]
Már kidobtam és most eladom 6eft-ért
[ 2004. március 16.: sinya szerkesztette a hozzászólást ]
Elküldve: 2004. 03. 16. 14:46
Elküldve: 2004. 03. 16. 14:49
idézet:
Ezt írta *Mike*:
Az AN7-re mint már írtam megint csak nem volt jó. Úgy mentem én is a M*stralba, hogy olyat veszek, ami nem romolhat el...[/quote]
Bár láttam most egy tesztet ott az AI7-re feltették és két 8cm-es ventivel tesztelték .
[url="http://"http://www.tweakup.dk/articleShow.php?articleId=278&languageId=dk"]ITT tesztelték AI7-tel [/url]
[ 2004. március 16.: sinya szerkesztette a hozzászólást ]
Elküldve: 2004. 03. 16. 15:29
Tovább szűkítve a kört olyan embert keresek, aki ezek mellett az NB-n a gyári hűtést lecserélte. Érdekelne, hogy mire (mármint ami felfért), mert most a gépemben már a kis abit venti a legzajosabb és szeretném deportálni a gépházból!
Csak még nincs meg az új lakó.
-->KONFIG<--
Logitech G25 Wheel
www.rallysimfans.hu
My photos
Elküldve: 2004. 03. 16. 20:49
idézet:
Van valaki közöttetek, akinek szintén HT-101-ese kuporog egy NF7-en?
Tovább szűkítve a kört olyan embert keresek, aki ezek mellett az NB-n a gyári hűtést lecserélte. Érdekelne, hogy mire (mármint ami felfért), mert most a gépemben már a kis abit venti a legzajosabb és szeretném deportálni a gépházból!
Csak még nincs meg az új lakó. [/quote]
Olvass visza mert sok embernek NF7 ben van!
NB=north bridge (gondolom)
ha ugy érted hogy a ht-101 mellet mi fér el
akkor szerintem minden! ami NB chip hütö
én most rendeletem aegy zalmant kis kék
szerintem jo áron van és nem rosz
Egy csepp vér, egy csepp könny, egyszer lenn, egyszer fönn
Egy nép és egy lélek, egy ország, egy érdek
Egy becsület, egy szerelem, egy mikrofon ez mindenem
-< Peace >-
Elküldve: 2004. 03. 16. 21:16
idézet:
Ezt írta sebgutkopf:
Érdekelne, hogy mire (mármint ami felfért), mert most a gépemben már a kis abit venti a legzajosabb és szeretném deportálni a gépházból![/quote]
[url="http://"http://www.zalman.co.kr/english/product/zm-nb47j.htm"]KATT[/url]
Elküldve: 2004. 03. 17. 08:24
idézet:
Ezt írta topeti:
[url="http://"http://www.zalman.co.kr/english/product/zm-nb47j.htm"]KATT[/url][/quote]
Igen. Végül tegnap este egy ilyet szereltem fel.
Mondjuk kicsit szűkösen vannak egymással és először féltem, hogy talán flexelnem kell, de fölöslegesen.![]()
Köszi a bátorításokat.
Amúgy meglepett, hogy a gyári hűtés alaptt milyen vacakul volt alápasztázva. Kb a chip felén volt csak. Most annak ellenére, hogy passzívan van 3C-val hűvősebb, bár nálam nem teljesen passzív, mert a ház oldaláról befújó venti levegőjéből jut némi az nb-re is.![]()
Köszi mégegyszer!
-->KONFIG<--
Logitech G25 Wheel
www.rallysimfans.hu
My photos
Elküldve: 2004. 03. 17. 09:23
Elküldve: 2004. 03. 17. 12:21
idézet:
Blow/Suck [/quote]
Ez a nyerő.
Ha mindkettő befelé fúj akkor lesz egy szép nagy szélvihar, ami koordinálatlanul megy amerre akar.
Álló házban. Szerintem a legjobb talán, ha a hátsó ventibe fújják a meleget és így rögtön kimegy a házból. A másik, hogy ha kétventis a táp, akkor a tápba fújja a meleget és úgy megy ki. Ez talán annyiból jobb, hogy a meleg úgyis felfelé menne és így még rásegítés is van, de baj az hogy a táp egy elég meleg levegőt kap, ami miatt nő a hőmérséklete --> többet pörög és hangosabb lesz.
-->KONFIG<--
Logitech G25 Wheel
www.rallysimfans.hu
My photos
Elküldve: 2004. 03. 17. 12:53
Elküldve: 2004. 03. 18. 10:14
idézet:
Ezt írta Wyco:
Köszi. Viszont vedd figyelembe, hogy nalam van egy 12-es kifelé fujo venti a ház tetején, a táp és a DVD közt. Ha akarod lerajzolom este. Igy milyen a felállás?[/quote]
Elől kifelé fújó venti?Érdekes. Hátul van ventid?
Mindettől függetlenül blow/suck párti vagyok. Az meg, hogy merre vigye a meleget az már a te ízléseden múlik, hogy hol akarod a házból kivezetni. Az biztos, hogy egy a házból kifelé fújó venti irányába. Neked az fönt, hátul, vagy elől van talán már nem annyira érdekes, válaszd a neked szimpit.
[ 2004. március 18.: sebgutkopf szerkesztette a hozzászólást ]
-->KONFIG<--
Logitech G25 Wheel
www.rallysimfans.hu
My photos
Elküldve: 2004. 03. 18. 10:34
idézet:
Ezt írta sebgutkopf:
Elől kifelé fújó venti?Érdekes. Hátul van ventid?
Mindettől függetlenül blow/suck párti vagyok. Az meg, hogy merre vigye a meleget az már a te ízléseden múlik, hogy hol akarod a házból kivezetni. Az biztos, hogy egy a házból kifelé fújó venti irányába. Neked az fönt, hátul, vagy elől van talán már nem annyira érdekes, válaszd a neked szimpit.
[ 2004. március 18.: sebgutkopf szerkesztette a hozzászólást ][/quote]
FENT van a ház TETEJÉN egy KIFUJO venti
Elől BE, és hátul is van egy, asszem az is BE.
Egyébként köszi![]()

Súgó
A téma zárva.