idézet:
Ezt írta Charles:
Sunrise!
Majd érdekelne a hátsó-alsó 8cm-eseket hogy sikerült kivágni.
Én inkább az elején levőket szeretném, mert azok több zajt generálnak...
A vágás mivel történt a ház oldallapon?
Üdv![/quote]
Ok, holnap, vagy holnaputan teszek fel kepet az "eredmenyrol".En vegulis nem a zaj miatt vagom ki, de ha mar ugyis szetvagdalom, akkor lehet, hogy az elsokre is sort keritek.
Nem tudom pontosan mivel vagta a srac, en nem voltam jelen, cimbora vitte el a cuccost, o ismerte. Olyan cegnel melozik, ahol direkt ilyen femlapokbol (acel, aluminium), keszitenek mindenfele dolgot (szekreny, postalada, stb.), szoval szerszam volt rendesen.
Mintha szikrafurot emlitett volna, de tenyleg lama vagyok a temahoz, lehet hogy hulyeseget mondtam.![]()
AZ ÉN HÁZAM!!!MINDENKI NEZZEN BE IDE!!! # III.
Elküldve: 2003. 11. 14. 19:01
Passzív vízhűtés lépésenként, képekben
Elküldve: 2003. 11. 17. 20:18
idézet:
Ezt írta ozz:
^Sunrise^
kész a házad?[/quote]
Nem, fenyezo sraccal meg nem sikerult egyeztetni az idopontot, addig meg nem erdemes szejjelburitanom a hazat.
1 nappal elotte majd megeroszakolom szegeny Chieftecet, addig csak hadd menjen itt szepen.
Raadasul nem lesz olcso mulatsag, egy kis penzt se artana addig felretenni, talan 6-8e-bol megall majd.
Elküldve: 2003. 11. 17. 20:45
Nekem is mar csak fujatni kene a hazat, miutan a kivant kivagasok mar megtortentek!
Bar nekem a fujassal nem lesz gond mert a faterom auto karosszeria lakatos es a melohelyen a fenyezok lefujjak popecul, csak meg a fujas elott egy usb kivezetest kell csinalnom a kislemez takaro panelra es ha az kesz akkor johet a festek!
Ha erdekel majd megmutatom a vegerdmenyt ha egyszer kesz lesz!
Bar tul nagy durranast nem kell varni nekem ez az elso haz atalakitasom!
Elküldve: 2003. 11. 17. 21:07
Elküldve: 2003. 11. 18. 21:29
Elküldve: 2003. 11. 18. 21:58
Egyébként ha kész lesz képekkel megörvendeztetsz minket???
Elküldve: 2003. 11. 18. 22:09
idézet:
Ezt írta Etele [aki néha Draco]:
Minek vesződsz fényezéssel? A mostani "házad" színe is elég egyedi.
Egyébként ha kész lesz képekkel megörvendeztetsz minket???[/quote]
Gondolod? En meg azt hittem, hogy offtopic lesz, mert sok haz nem latszik rajta.
Persze, hogy mutatok kepeket, de sajna ket dolog hibadzik meg. Nem kaptam 4db ledes ventit, es egy fenycsoves Vantec panel kellene meg.
Elküldve: 2003. 11. 18. 22:18
idézet:
Ezt írta ^Sunrise^:
Gondolod? En meg azt hittem, hogy offtopic lesz, mert sok haz nem latszik rajta.
Persze, hogy mutatok kepeket, de sajna ket dolog hibadzik meg. Nem kaptam 4db ledes ventit, es egy fenycsoves Vantec panel kellene meg.[/quote]
Most miket is fujatszle?
Oldalait vagy a belsejet vagy cakunpak az egeszet?
Milyen szinure?
Elküldve: 2003. 11. 18. 22:30
Matt fekete lesz az egesz, hatul 2, es az oldallapon a kivagasok mogott 2 kek ledes 8cm-es venti lesz, ezust ventiracsok lesznek felcsavarozva kivulrol. Ezert kellett a fekete Vantec Stealth tap, ami amellett, hogy baromi jo minosegu, meg szinre es a "dizajnra" is megfelelt.
2 kek uv csovet szeretnek meg a belsejebe, de ha eleg fenyt adna a 4 ledes venti, akkor szivesen lesporolnam.
A cel egy fekete-ezust-kek haziko volt, de ha megint neki kene allnom, nem vagyok benne biztos, hogy vegig csinalnam. Mint, minden epitkezeshez, ehhez is 3 dolog kell.
Ja es egy nagy adag szerencse.
Elküldve: 2003. 11. 18. 22:39
idézet:
Ezt írta ^Sunrise^:
Mindent. A vinyotarto keretektol kezdve mindent a haz belsejeben es persze kivul is, plusz a Toshiba irom feher elolapjat is leszedtem es az is be fog szinezodni.
Matt fekete lesz az egesz, hatul 2, es az oldallapon a kivagasok mogott 2 kek ledes 8cm-es venti lesz, ezust ventiracsok lesznek felcsavarozva kivulrol. Ezert kellett a fekete Vantec Stealth tap, ami amellett, hogy baromi jo minosegu, meg szinre es a "dizajnra" is megfelelt.
2 kek uv csovet szeretnek meg a belsejebe, de ha eleg fenyt adna a 4 ledes venti, akkor szivesen lesporolnam.
A cel egy fekete-ezust-kek haziko volt, de ha megint neki kene allnom, nem vagyok benne biztos, hogy vegig csinalnam. Mint, minden epitkezeshez, ehhez is 3 dolog kell.
Ja es egy nagy adag szerencse.[/quote]
Aha ertem!
a modtani haz helyzetem, vettem egy fekete samsung cd-irot ezert csinaltattam a fateromekkal egy elolap panelra egy fekete probafujatast (autofenyezo csinalta) na mar most egy egesz picit erossebb fekete lett amit fujtak mint a cd-iro, fenyes feketevel lett fujva! Olyan a helyzet mint nalad az elolap es a plextor cd-d!
Szerintem jo lesz, de azon is gondolkottam hogy az elolapot ezustre fujatom a haz tobbi reszet feketere es fekete drivok lesznek a hazban, azert hogy meg az a kis arnyalatni kulonbseg se legyen!
Egy keres:
megkerdezned a fenyezo sracot aki fujta neked az elolapot hogy a muanyagra fenyezes elott fujt valamit (gondolok itt filler-re), vagy egybol csak feketevel lefujta??
Ez fontos lenne!
koszi
Elküldve: 2003. 11. 18. 22:58
Driveokkal vigyazz, egyforma fekete nem lesz egyik sem. Nekem a Plexi kicsit vilagosabb, az Enermax panel fenyes, a Vantec rackek a "legfeketebb" feketek, a Samsung floppyval egyutt azok szinte semennyire sem utnek el attol, amilyenre a srac fujta a hazat.
Elküldve: 2003. 11. 18. 23:01
idézet:
Ezt írta ^Sunrise^:
Apu viszi el hozza, az o ismerose, megmondom neki, talan nem felejti el megkerdezni.
Driveokkal vigyazz, egyforma fekete nem lesz egyik sem. Nekem a Plexi kicsit vilagosabb, az Enermax panel fenyes, a Vantec rackek a "legfeketebb" feketek, a Samsung floppyval egyutt azok szinte semennyire sem utnek el attol, amilyenre a srac fujta a hazat.[/quote]
koszi
szoval olyanra akkor ne is szamitsak hogy minden egyforma fekete lesz! Kár. azert szep alom lett volna.
Ezert is gondolkodok az elolap ezustre fujasaban.
Neked konnyu mert ajtaja van elol es ugy nem feltuno ha egy kicsit el is ut arnalatban, de nekem nincs ajtaja es ha egy kicsit mashogy esik ra a feny mar latszik, na nem tudom meg mi lesz alszom ra egyet!
![]()
Elküldve: 2003. 11. 18. 23:03
Elküldve: 2003. 11. 18. 23:20
idézet:
Ezt írta ^Sunrise^:
...
Driveokkal vigyazz, egyforma fekete nem lesz egyik sem. ...[/quote]
Gondolom a műanyagok felülete különbözik, ergo a szín hiába stimmel, az árnyalat nem fog.![]()
Elküldve: 2003. 11. 18. 23:22
idézet:
Ezt írta ^Sunrise^:
... Mint, minden epitkezeshez, ehhez is 3 dolog kell.
...[/quote]
Pénz, pénz, pénz?![]()
Elküldve: 2003. 11. 18. 23:25
idézet:
Ezt írta Etele [aki néha Draco]:
Pénz, pénz, pénz?[/quote]
Ugyi vagy.![]()
![]()
Elküldve: 2003. 11. 19. 00:09
idézet:
Ezt írta ^Sunrise^:
Koszi!
Viszont hetvegen jon meg csak a java.
![]()
Szellozoracshalokat kivagni es megcsiszolni. Felso 12cm-es meg csak hagyjan, de az also 2db 8cm-es, no az nem par perces melo.[/quote]
Ha a sajátomat vágnám ki, akkor a hátsó szellőzőrácsoknak csak a közepét szedném ki, 5x5 nényzetet, hogy egy kis keret azért maradjon.
Elküldve: 2003. 11. 19. 09:00
idézet:
Ezt írta Lipton:
Ha a sajátomat vágnám ki, akkor a hátsó szellőzőrácsoknak csak a közepét szedném ki, 5x5 nényzetet, hogy egy kis keret azért maradjon.[/quote]
Nem kell keret, 8cm-es ventiracs lesz felrakva helyette.
Elküldve: 2003. 11. 19. 09:22
Ha le alapozod, és utána fúlyod le, akkor egyforma lessz a színe, sztem
nekem a fém lemeznek ugyan olyan lett a színe, mint a műagyag racknek... és házi fúlyás volt, kép nincs róla, mer má rég széthullot az a házam.. leesett az 1-ről
Amúgy várom a képeket..

Súgó
A téma zárva.