HWSW Informatikai Kerekasztal: AZ ÉN HÁZAM!!!MINDENKI NEZZEN BE IDE!!! # III. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (43 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

AZ ÉN HÁZAM!!!MINDENKI NEZZEN BE IDE!!! # III.

#201 Felhasználó inaktív   ozz 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2003. 11. 19. 09:32

lehet hogy az egesz hazat ezustre fujatom es nem lesz gond hogy passzolnak-e az egyes fekete szinek!

Szerintem alapozni felesleges, a muanyagrol amit nekem fujtak probakent leverni se lehet a festeket, aztan ki tudja lehet hogy tevedek.
:cool:

#202 Felhasználó inaktív   ant 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2003. 11. 19. 10:11

idézet:
Ezt írta Lipton:
Ha a sajátomat vágnám ki, akkor a hátsó szellőzőrácsoknak csak a közepét szedném ki, 5x5 nényzetet, hogy egy kis keret azért maradjon.[/quote]

Ha csak a kozepet vagnad ki, akkor pont az a resz maradna meg ugye, ahol fuj a venti, es ami a zajt okozza... Eleinte en sem akartam ebben hinni, de a gyari lemez-racs hallhatoan hangosabb, mint a huzalracs. Meg 8 volton is. Arrol nem is szolva, hogy utobbi esztetikusabb is.

#203 Felhasználó inaktív   ant 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2003. 11. 19. 10:15

idézet:
Ezt írta ozz:
Szerintem alapozni felesleges, a muanyagrol amit nekem fujtak probakent leverni se lehet a festeket, aztan ki tudja lehet hogy tevedek.[/quote]

Nem azert szoktak alapozni... hanem azert, hogy a muanyag feluletet kisimitsak. Ugyanis ha kozelrol megnezed, akkor az kicsit szemcses, es hiaba fujod le ugyanazzal a szinnel a femet es a muanyagot, emiatt a kis textura-kulonbseg miatt a muanyag mattabbnak tunik.

#204 Felhasználó inaktív   Zer0 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 11. 19. 10:15

idézet:
Ezt írta ozz:
Szerintem alapozni felesleges, a muanyagrol amit nekem fujtak probakent leverni se lehet a festeket, aztan ki tudja lehet hogy tevedek.
:cool:
[/quote]

Ja a festék nem jön le, csak csúnya, amikor van 1 árnyalat különbség a CD és rack között, ha alapozol, nem lessz színkülönbség, me' ugyan olyan felületre festesz :)

#205 Felhasználó inaktív   ozz 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2003. 11. 19. 10:29

Ha jol ertelmezem amit irtok erdemes a haz muanyag elolapjat (mivel nekem nem markas hazam van es goronygyos) alapozni es utanna lefujatni hogy ne legyen kulonbseg az eleje es az oldala kozott?

:D

#206 Felhasználó inaktív   ozz 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2003. 11. 19. 10:32

meg valami kene vennem egy masik tapot, feltetel lenne a vasarlasnal hogy fekete legyen, lehetoleg markas, jo legyen es ne keruljon sokba mert nem szeretnek sokat kolteni ra!
Mit lenne erdemes venni?

#207 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 11. 19. 11:38

idézet:
Ezt írta ^Sunrise^:

Nem kell keret, 8cm-es ventiracs lesz felrakva helyette.
[/quote]

Akkor lyukat is kell fúrni a rögzítéshez, nem?

Egyébként én is régóta gondolkodom hogy ezt meg kéne csinálnom... de én arany színű ráccsal csinálnám. (Már 2 van, a radi és a táp rácsa, arany. :) ) Az előlap mögötti ventihelyeknél meg még rács sem kéne, ott meg lehet hagyni a lila keretet. :)

#208 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 11. 19. 11:39

idézet:
Ezt írta ozz:
meg valami kene vennem egy masik tapot, feltetel lenne a vasarlasnal hogy fekete legyen, lehetoleg markas, jo legyen es ne keruljon sokba mert nem szeretnek sokat kolteni ra!
Mit lenne erdemes venni?
[/quote]

[url="http://"http://www.pixel.hu/ptermekek.php?sub=31#498"]Zalman 400W[/url].

Egyébként olyan tápot, ami márkás, jó minőségű, fekete és olcsó nem nagyon fogsz találni. Ha pedig mégis, szólj nekem is. :) :)

Ja, még egy: Vantec tápok is feketék. [url="http://"http://www.wentiltech.hu/"]Itt[/url] keresgélj, de ez sem lesz olcsó mulatság, előre szólok.

[ 2003. november 19.: Etele [aki néha Draco] szerkesztette a hozzászólást ]

#209 Felhasználó inaktív   ozz 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2003. 11. 19. 18:29

^Sunrise^ : kepeket szeretek/szeretnenk latni a gepedrol ha mar lefujtak! ;)

#210 Felhasználó inaktív   ^Sunrise^ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 11. 19. 18:44

idézet:
Ezt írta Etele [aki néha Draco]:

Akkor lyukat is kell fúrni a rögzítéshez, nem?

Egyébként én is régóta gondolkodom hogy ezt meg kéne csinálnom... de én arany színű ráccsal csinálnám. (Már 2 van, a radi és a táp rácsa, arany. :) ) Az előlap mögötti ventihelyeknél meg még rács sem kéne, ott meg lehet hagyni a lila keretet. :)
[/quote]

Aham, pontosan. Elolapiakkal en sem foglalkoztam, ugyse latszik, takarja az elolap, masik oldalrol meg a vinyok.
÷ Gigabyte N650SLI-DS4 ÷ Intel C2D E2140 1.6@3Ghz ÷ Kingmax 4GB DDR2-800 ÷ Sapphire X1950XT 256MB ÷ Western Digital 250GB + Hitachi 500GB ÷ LG-H42L/LG-4163B ÷ Enermax Noisetaker 475W ÷ Lian Li PC-V1200B ÷ Samsung 40" LE40R72B ÷

Passzív vízhűtés lépésenként, képekben

#211 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 11. 19. 18:47

idézet:
Ezt írta ozz:
...[/quote]

A tápos linkeket szívesen. :confused: :eek:

/Nem magamat akarom fényezni (minek tenném), de ilyenkor egy "köszi" szokásban van itt... / :(

#212 Felhasználó inaktív   ^Sunrise^ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 11. 19. 18:48

idézet:

[url="http://"http://www.pixel.hu/ptermekek.php?sub=31#498"]Zalman 400W[/url].

Egyébként olyan tápot, ami márkás, jó minőségű, fekete és olcsó nem nagyon fogsz találni. Ha pedig mégis, szólj nekem is. :) :)

Ja, még egy: Vantec tápok is feketék. [url="http://"http://www.wentiltech.hu/"]Itt[/url] keresgélj, de ez sem lesz olcsó mulatság, előre szólok.

[/quote]

Zalman biztos jo, de eleg draga. Nekem fekete Vantec van, persze ez is draga volt, de egy 420-as Chieftechez kepest nem sokkal (1.5-2e).
Nekem nagyon bejott, 3 ultracsendes 8cm-es venti, matt fekete kivitel az ezust racsokkal, allithato 2 fokozatban a ventik sebessege, vagy automata a homerseklet fuggvenyeben. Ami nagyon pozitiv, hogy 10(!) tapcsati jon ki a tapbol, az egyeb tyukbeleken kivul persze. :cool:
÷ Gigabyte N650SLI-DS4 ÷ Intel C2D E2140 1.6@3Ghz ÷ Kingmax 4GB DDR2-800 ÷ Sapphire X1950XT 256MB ÷ Western Digital 250GB + Hitachi 500GB ÷ LG-H42L/LG-4163B ÷ Enermax Noisetaker 475W ÷ Lian Li PC-V1200B ÷ Samsung 40" LE40R72B ÷

#213 Felhasználó inaktív   ^Sunrise^ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 11. 19. 18:49

idézet:
Ezt írta ozz:
^Sunrise^ : kepeket szeretek/szeretnenk latni a gepedrol ha mar lefujtak! ;)[/quote]

Pentek.

#214 Felhasználó inaktív   ozz 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2003. 11. 19. 19:31

idézet:

A tápos linkeket szívesen. :confused: :eek:

/Nem magamat akarom fényezni (minek tenném), de ilyenkor egy "köszi" szokásban van itt... / :(

[/quote]

csak elfelejtettem bocsi, tehat koszi linkeket.
Ált. mindig megkoszonok mindent ez most kimaradt sorry

#215 Felhasználó inaktív   ozz 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2003. 11. 19. 19:32

idézet:
Ezt írta ^Sunrise^:

Pentek.
[/quote]

oke akkor majd penteken, mar nagyon kivancsi vagyok! ;)

#216 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 11. 19. 19:54

idézet:
Ezt írta ozz:

csak elfelejtettem bocsi, tehat koszi linkeket.
Ált. mindig megkoszonok mindent ez most kimaradt sorry
[/quote]

NP. :)

Csak nem ismerlek (mármint itt a fórumon nem nagyon olvastam tőled hozzászólásokat), ezért gondoltam szólok.

Szívesen. :)

#217 Felhasználó inaktív   ^Sunrise^ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 11. 19. 20:16

Tanits minket Mester... :p :p :D :D

#218 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 11. 19. 20:35

idézet:
Ezt írta ^Sunrise^:
Tanits minket Mester... :p :p :D :D[/quote]

Tudod hogy nem azért mondtam... :( (És nem is olyan hangnemben, hogy ezt a - bár poénnak szánt - kiszólást megérdemeljem.)

Csak sok olyan fórumozót láttam az utóbbi időben (newbie-kat főleg) akik az alapvető tiszteletet sem adták meg fórumozó társaiknak.

De ozz nem ilyen, már látom. :)

#219 Felhasználó inaktív   VizesBlokk 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2003. 11. 19. 20:50

idézet:
Ezt írta ozz:
Mit lenne erdemes venni?
[/quote]

Szép lesz a házad nagyon ha elkészül. Én most kezdtem a moddolást, de még csak a vízhűtés készül, ugyhogy a szépítkezés még pár hét.

Én ilyen tápot vettem és isteni stabil (el sem hittem elsőre) Sokkal olcsóbb mint a többi komoly cég tápja és szerintem simán tudjak amit a többiek. Műterheléssel hajtottam napokig. Nekem 460-as van, de az 550w-os fekete és nagyon szép. Láttam azt is, de nem olyat vettem, mert engem ez a kék aluminium megfogott nagyon:

[url="http://"http://www.hwtesztek.hu/index.php?oldal=cikkek&id=21&page=2"]UltraPower AT-T460[/url]
http://www.xboxklub.hu XBOX és GameCube konzolok szervizelése, moddolása rövid határidővel. ModChip-ek beépítése azonnal megvárhatóan, garanciával. SuperAladdin, QoobChip, Akira, Xecuter, DMS, SmartXX .. És minden mi zem zájnak ingere.

#220 Felhasználó inaktív   VizesBlokk 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2003. 11. 19. 20:58

Pontosítanék. Kicsit elnagyzoltam a hozzászólásomat. Nem tudom, hogy jobbak e mint a többiek ezek az ultraPower tápok, de aki nekem ajánlotta egy német srác, ő kifejezetten erőltette, hogy keressek ilyet, mert náluk ez a menő és szeretik az emberek. Szóval erre halgatva vettem meg és nagyon megvagyok vele elégedve. A cégnek kint vannak még egyéb termékei is.
http://www.xboxklub.hu XBOX és GameCube konzolok szervizelése, moddolása rövid határidővel. ModChip-ek beépítése azonnal megvárhatóan, garanciával. SuperAladdin, QoobChip, Akira, Xecuter, DMS, SmartXX .. És minden mi zem zájnak ingere.

Téma megosztása:

• (43 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.