Idézet: zabur - Dátum: 2004. aug. 4., szerda - 9:29
Egy 2800+ lenne tesztünk alanya. 180 FSB, 1,7V tökéletesen működik, semmi fagyás.
Következő lépés a RAM miatt csak a 200-as FSB lehet. Sajnos itt már jóval meg kell emelni a feszt - 1,8V. a 3Dmark03 90%-ban lefut, majd restartol a gép, játékok 10 perc után lépnek ki.
Hűtő eg ZALMAN CNPS7000A-AlCu. Ha 3Dmakr közben mégsem restartolt a gép, csak kilépett win-be, akkor tudtam megnézni a proci höm.-et: 55 C. Ez vsz nem olyan sok...
Kérdésem az, hogy elemljem-e a feszt, érdemes-e más hütésre beruházni, vagy ebböl az életbe nem lesz stabil 2,5 GHz

Szerintem a hűtéssel nem lehet baj... El kell fogadni, hogy nem megy valamiért

A lapod azért még ird meg, hátha valamit ki lehet hozni belőle.
Irtad, hogy komolyabb hűtésbe beruházni. Már ez is, ami most rajta van közelebb van a 10000Ft-hoz, mint az 5000-hez. Ha most ezt lecseréled és veszel egy ennél komolyabb lég- vagy akár vizhűtést, csak azért, hogy géped párszáz Mhz-el többet mutasson, szerintem jobban jársz, ha a sok hűtő helyett veszel egy gyorsabb gépet.
Nem kioktatásna szánom, de ha végiggondolod, akkor amennyiért megveszed azt a sok hűtőbordát, vagy éppen blokkokoat, már vehetsz egy "komolyabb" konfigot.
A 2500+as bartonok jobban húzhatók, ezt el kell fogadni... Szerintem nem %-osan húzhatóak. Ki kell fogni mindenképpen, hogy rendesen húzhasd, persze nem árt, ha egy olyan lapban teszed mindezt, ami többé-kevésbé tuningra termedt
Hja, a procidon gondolom az a zalmanos fehér kence van...Most egy-két hete tesztelem, hogy milyen is ez valójában. Háááttt...mit mondjak sz*r. Hülyén hangzik, de jópár fokot emelkedett a cpu, mióta ezt használom. Előtte volt egy Isten tudja milyen kencém, azzal olyan jó volt.
Asszem lassan végetvetek ennek a tesztnek, azt' teszem vissza azt a no-name vackot