Idézet: nyunyu - Dátum: 2004. nov. 10., szerda - 18:10
Multkor haver Barton2800+-at probaltuk ki a boltban, csak ugy, paszta nelkul felrakott WhisperRock4 hutovel. Persze, hogy lekapcsolt, mar a BIOS-ban is, hiaba tunt jonak a homerseklet. (lassu az alaplapi homero
Utana ra lett rakva egy bontatlan WhisperRock4, gyarilag jo vastagon pasztazva.
Egybol rendesen ment.
Hazavitte, beszerelte, GlacialTech Igloo 2461 Light van rajta (elmeletileg 3000+-ig jo), de WinXP veletlenszeruen ujraindul neki, alaporajelen. (NF7-S2-ben ugye nem lehet tuningolni
Nem tunt valami bizalomgerjesztonek a huto, en arra gyanakszom.
Haver szerint nincs rezmagja, arra meg eleg haklis a Barton, mert sima alu borda nem tudja elvezetni a hot eleg gyorsan a kicsi feluletu procimagrol.
Hetvegen kiderul, hogy a bordacsere megoldja-e a rejtelyes fagyasait.
Azt nem ertem, GlacialTech-ek nem teszteltek a bordat, es csak ugy hasrauteszeruen irtak ra 3000+-t?
2800+ alaporajelet sem bir lehuteni
Természetesen van paszta a hűtőn, kb 0.2 vastagságban, azzal nem lehet gond. Feszültséget is emeltem, attól nem sokkkal változott a hőmérséklet, csak attól hogy hány MHz -en ment épp a proci. Egyébként hallottam olyat is hogy az AN7(1.0, 1.1) -es lapokkal nem nagyon lehet tuningolni, csak a 2.0 -sal. A processzor meg sztem jól húzható, mert 0314 -es, tehát nem lockos. Csak hűtőcsere lesz a vége...

Súgó
A téma zárva.