HWSW Informatikai Kerekasztal: Teljes csendet akarok, SEGITSÉG!!!! - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (25 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Teljes csendet akarok, SEGITSÉG!!!!

#181 Felhasználó inaktív   oalex 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2004. 01. 29. 16:33

idézet:
Ezt írta Stingerdf:

...Zalman az egyetlen turheto, de aki annyi penzt kiad egy tapert, az meg van veszve...
[/quote]

LOL akkor én nagyon meg vagyok veszve :)
Mivel:
1. Vettem egy 400W-os Zalmant 28e-ért
2. Vettem még egy 8cm Papst ventit 5e-ért és ki cseréltem a tápban lévö ventit.

Igy hát a tápom eszmei értéke 33e-HUF :rolleyes: :rolleyes:

[ 2004. január 29.: oalex szerkesztette a hozzászólást ]
A magyar csak a második nyelvem, szóval ne lovagoljál a helyesírási hibákon:) Köszi. (csak ha nagyon unatkozol)

#182 Felhasználó inaktív   Piftuka 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 02. 01. 00:26

idézet:
Ezt írta oalex:

[...]

[/quote]

Most azért jegyezzük meg, hogy a legtöbb embernek nem áll módjában ennyit adni egy, azaz 1db tápért !
Én nem szólom meg, aki ennyit (vagy többet költ rá), de én az életben ennyit nem fizetek egy tápért, még ha lesz rá "keretem" akkor sem.

Már a 16-17.000 Ft is igen húzós összeg szvsz ilyesmiért.

(megjegyzem az a 22.000 Ft-os 400-as ZALMAN táp már (?) 24.900 Ft + ÁFA !)

[ 2004. február 01.: Piftuka szerkesztette a hozzászólást ]
"If i could fly, like the king of the sky..."

"A magad tetteiért akkor is te vagy a felelős, ha más a hibás."

#183 Felhasználó inaktív   sityak 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 02. 02. 21:51

idézet:
Ezt írta oalex:

Mivel:

[/quote]

Vagy inkább mondjuk úgy hogy konvergál a 0 hoz! mivel hozzányúltál, ergó nincs rá gar! :D
..és a nyolcadik napon isten megteremté a TV-t!
egyszerű internet tesztelő
Panorámák

#184 Felhasználó inaktív   Stingerdf 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 02. 02. 22:46

idézet:
Ezt írta Monkey:

Használtál már Chieftec vagy Enermax tápot?
[/quote]

Aaaaa neeem, soha. Egy darabot sem. Csak ugy szorakozasbol fikazgatom oket itt a forumon, hogy csokkentsem a szerintem tul magasra szokott nepszeruseguket.

A Chieftec-bol fajtaja valogatja, de a tobbseguk nem eleg csondes (legalabbis nekem, mert a fo gepemben az egyetlen igazi zajforras a tap - lenne). Megbizhatosagra nagyon sokaig rendben voltak, de amiota az egyik ismerosom gepeben eldurrant egy masfel honapja vasarolt 420-as, azt mondom, hogy inkabb nem kerek belole. Hiaba adnak helyette masikat, az elso ijedtseg, az aggodas a "tulelo" hardverek epsegeert, stb. nem eri meg. Van egy szervizes ismerosom, Tole is hallottam, hogy mostanaban egyre tobb problema van a jo oreg "Csiftek"-ekkel. Ugy latszik lecsereltek a beszallitojukat. No mindegy, nalam elvesztettek a bizalmukat, es kesz.

Az Enermaxokkal eddig sose akadt problemam. Ha kisebb szervert rakok ossze, akkor tobbnyire ilyet teszek bele - es azert csak akkor, mert egy valami nem mondhato el roluk: Hogy csendesek. A fordulatszam-szabalyzos cuccaik is tul hangosak nekem. Nemreg viszont sikerult meghallgatni egy NoiseTaker-t, no az mar OK.
Stating: "I fight for peace" is bullshit. It's just like if you would say: "I fuck for virginity".

#185 Felhasználó inaktív   Stingerdf 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 02. 02. 22:49

idézet:
Ezt írta oalex:

Mivel:

[/quote]

Pontosan :p

Annak az arabol latod mar ket Aurora II-es is kijonne, amelyeknek kulon-kulon lenne akkora teljesitmenyuk, mint a 400-as Zalmanodnak. Jah, es mindehhez meg csendesebbek is lennenek, plusz lenne bennuk vilagitos ventilator :p Jah, es nem is kene oket szetszedni mindehhez, szoval meg a garancia sem veszne el.

Egy szoval sem mondtam hogy rosszak a Zalmanok, csak azt, hogy ugyanazt a minoseget, teljesitmenyt, es csendesseget ki lehet hozni sokkal kevesebbol is.
Stating: "I fight for peace" is bullshit. It's just like if you would say: "I fuck for virginity".

#186 Felhasználó inaktív   QCZA 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2004. 02. 02. 22:52

Szóval van egy Glacialtech Iglo 2510pro hűtőm, és elég hangos. Hogy tudnám csendesebbé tenni? Teljesen kezdő vagyok ebben( láma :D ), úgyhogy kis lépésekben és érthetően ha lehet. Köszönöm!!!

#187 Felhasználó inaktív   Stingerdf 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 02. 02. 22:56

idézet:
Ezt írta APAP:
Szóval van egy Glacialtech Iglo 2510pro hűtőm, és elég hangos. Hogy tudnám csendesebbé tenni? Teljesen kezdő vagyok ebben( láma :D ), úgyhogy kis lépésekben és érthetően ha lehet. Köszönöm!!![/quote]

Kezdetnek peldaul valami elolapi fordulatszam-szabalyzo panel is megteszi, arra rakotheted a geped tobbi zajforrasat is. Ilyen peldaul a szemelyes kedvencem, a Vantec Nexus szeria ([url="http://"http://www.vantecusa.com"]Vantec[/url]). Egyszeruen radugod a ventilatort, es csavargatod kezzel, hogy jo legyen ( :) :D :cool: ).

[ 2004. február 02.: Stingerdf szerkesztette a hozzászólást ]

#188 Felhasználó inaktív   Piftuka 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 02. 02. 22:59

Tekintettel arra, hogy az Igloo hűtők egy-egy sorozata teljesen egyező bordával rendelkezik és lényegében csak a ventilátor fordulatszámában van különbség, a legegyszerűbb, ha lecseréled egy Silent Breeze-re ! :)

Ha nem tuningolsz, akkor bőven elég ez is. Tapasztalatból mondom. A hangját nem hallani.

#189 Felhasználó inaktív   Mukikoma 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2004. 02. 03. 12:13

sziasztok! hol lehet ilyen nexus-t kapni bp-en?

thx!
m

#190 Felhasználó inaktív   iljicSke 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 02. 09. 15:47

Ez mennyire halk / megbízható ?

[url="http://"http://www.sowah.hu/cgi-bin/termek.php?id=126"]Aopen[/url]
I cry, when Angels deserve to die

Az Everesttől Zanzibárig

6121m

#191 Felhasználó inaktív   zetecR 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 02. 09. 17:18

idézet:
Ezt írta Stingerdf:

...A Zalman az egyetlen turheto, de aki annyi penzt kiad egy tapert, az meg van veszve...
[/quote]

Engem a Zalmannal kapcsolatban a következő gondolkoztatott el: (amellett, hogy dB-k alapján ő volt az egyik legcsendesebb a mezőnyben)

[url="http://"http://www.anandtech.com/showdoc.html?i=1841&p=25"]Interference results[/url]

#192 Felhasználó inaktív   Piftuka 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 02. 15. 13:14

idézet:
Ezt írta iljicSke:
Ez mennyire halk / megbízható ?

[url="http://"http://www.sowah.hu/cgi-bin/termek.php?id=126"]Aopen[/url]
[/quote]

Innen javaslom olvasni: [url="http://"https://www.hwsw.hu/perl/ultimatebb.cgi?ubb=get_topic&f=6&t=001472&p=4#000175"]https://www.hwsw.hu/...1472&p=4#000175[/url] !

Csak pár hozzászólással a tiéd felett van!

#193 Felhasználó inaktív   Stingerdf 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 02. 15. 16:57

idézet:
Ezt írta zetecR:

Engem a Zalmannal kapcsolatban a következő gondolkoztatott el: (amellett, hogy dB-k alapján ő volt az egyik legcsendesebb a mezőnyben)

[url="http://"http://www.anandtech.com/showdoc.html?i=1841&p=25"]Interference results[/url]
[/quote]

Na azert a Fotron SourcePower sem all annyira hatul ebben a tesztben... es ugye mire is epul az AOpen? :rolleyes:

#194 Felhasználó inaktív   ion 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 02. 18. 19:40

idézet:
Ezt írta oalex:

[/quote]

miert nem vettel egy barmilyen mas olcsobb tapot es cserelted ki abban a ventit Papstra? :) A vegeredmeny ugyanaz lett volna, csak az eszmei ertek lenne alacsonyabb.
en meg is csinalom, mer nincs penzem zalmantapra. belerakok egy 8centis zalman ventit a mercury tapomba.
a kerdes csak az, hogy mit csinaljak a tap regi ventijevel? lecsipjem a drotjat? van otlete valakinek?

es hol vannak azok a kepek, amiket igertel?

[ 2004. február 19.: on szerkesztette a hozzászólást ]

#195 Felhasználó inaktív   ion 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 02. 20. 17:01

up. kicsereltem a tapventit zalmanra, de nem merem lecsipni a regi ventit a kabelerol. szabad ilyet?

#196 Felhasználó inaktív   Öregszem 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 02. 20. 18:36

idézet:
Ezt írta on:
up. kicsereltem a tapventit zalmanra, de nem merem lecsipni a regi ventit a kabelerol. szabad ilyet?[/quote]
Mi történt?
Hol a régi venti, hol az új?
Milyen kábel?

Szabad így kérdezni?
Szép volt, jó volt,
Köszönöm. Ennyi!

#197 Felhasználó inaktív   ion 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 02. 21. 11:30

nem. en tenyleg nem rendelkezem most annyi penzzel, hogy uj tapot vegyek. tehat a mercury 400W-os tapbol kicsavaroztam a sajat ventijet es kilogattam a tap dobozan kivulre. ennek van egy feka meg egy voros drotja.
a helyere beraktam egy 8centis zalmant, amit a vgahutohoz kapott tapkabel 5voltos agara dugtam. igy (szamomra eleg) halk volt a gepem. (mert kiprobaltam, hogy lefogom egy kis idore a tap eredeti ventijet).
tehat mivel kihuzni nem lehet a regi ventit a tapbol, es nem ertek hozza, nem mertem nekiesni, hogy csak ugy lecsipem.

#198 Felhasználó inaktív   oalex 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 02. 21. 20:13

idézet:
Ezt írta on:

miert nem vettel egy barmilyen mas olcsobb tapot es cserelted ki abban a ventit Papstra? :) A vegeredmeny ugyanaz lett volna, csak az eszmei ertek lenne alacsonyabb.
en meg is csinalom, mer nincs penzem zalmantapra. belerakok egy 8centis zalman ventit a mercury tapomba.
a kerdes csak az, hogy mit csinaljak a tap regi ventijevel? lecsipjem a drotjat? van otlete valakinek?

es hol vannak azok a kepek, amiket igertel?

[ 2004. február 19.: on szerkesztette a hozzászólást ]
[/quote]

Hát ha már igy meg kérdezted meg mondom.:

Az összes táp közül ennek a zalman nak van a leg komolyab bordázatta (keres rá a képekre ha érdekell). Na most ez nem véletlen, jobb a höleadási aránya a többinál egy azonos légmozgás mellet. Minden, ismétlem minden ventinek van hangja (még a papstnak is ha komolyab levegő menyiséget szálit). Ez a zalman táp mind néhány masik a táb hömérségletétöl fügöen növelli a venti sebességét (csökenti vagy növelli a fordulat számot). Szoval ha valami gagyi tápot veszek akkor még a papst is halható lesz mert full 12volton fog pörögni, hogy elegendő levegöt szálitson a táp kellő lehütésse érdekében. A zalman, mivel kellöen bordázott ezzért minimális légmuzgással is rendeltetésszerüen tud müködni, azaz a papst nagyon alacson fordulatszámon megy. Ezt egy gagyib táppal nem kockáztatnám meg, mivel hangoslesz vagy elégtelen höleadástoll pontatlan áram menyiséget szálitanna ami az és telepakolt és széthuzott gépemnek nem tenne jót.
Remélem érthető voltam.

EDIT: na jó rákerestem helyetted :)

Kép

Kép

Kép

Kép

[ 2004. február 21.: oalex szerkesztette a hozzászólást ]
A magyar csak a második nyelvem, szóval ne lovagoljál a helyesírási hibákon:) Köszi. (csak ha nagyon unatkozol)

#199 Felhasználó inaktív   ion 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 02. 21. 20:24

akkor azt hiszem, vissza kene tennem a regi ventit a mercury tapomba, mielott felrobban :D

#200 Felhasználó inaktív   *Mogyi* 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2004. 02. 29. 02:48

idézet:
Ezt írta oalex:

Hát ha már igy meg kérdezted meg mondom.:

Az összes táp közül ennek a zalman nak van a leg komolyab bordázatta (keres rá a képekre ha érdekell). Na most ez nem véletlen, jobb a höleadási aránya a többinál egy azonos légmozgás mellet. Minden, ismétlem minden ventinek van hangja (még a papstnak is ha komolyab levegő menyiséget szálit). Ez a zalman táp mind néhány masik a táb hömérségletétöl fügöen növelli a venti sebességét (csökenti vagy növelli a fordulat számot). Szoval ha valami gagyi tápot veszek akkor még a papst is halható lesz mert full 12volton fog pörögni, hogy elegendő levegöt szálitson a táp kellő lehütésse érdekében. A zalman, mivel kellöen bordázott ezzért minimális légmuzgással is rendeltetésszerüen tud müködni, azaz a papst nagyon alacson fordulatszámon megy. Ezt egy gagyib táppal nem kockáztatnám meg, mivel hangoslesz vagy elégtelen höleadástoll pontatlan áram menyiséget szálitanna ami az és telepakolt és széthuzott gépemnek nem tenne jót.
Remélem érthető voltam.

EDIT: na jó rákerestem helyetted :)

Kép

Kép

Kép

Kép

[ 2004. február 21.: oalex szerkesztette a hozzászólást ]
[/quote]

:rolleyes:

Esetleg, ha jobban körülnéztél volna, akkor pár ezer forinttal kevesebbért megvehetted volna ezt:

[url="http://"http://english.aopen.com.tw/products/power/FSP400-60PFN.htm"]FSP400-60PFN[/url]

Kép

;)

[ 2004. február 29.: *Mogyi* szerkesztette a hozzászólást ]
ABIT KN9Ultra; 3200+; Leadtek 7900GS; KingMax DDR2-667; Seagate Barracuda & Samsung HDD; Pioneer DVD-RW; Toshiba DVD-ROM; iiyama 19" monitor; Chieftec Matrix ház; NorthQ 520W táp; stb. ...

Téma megosztása:

• (25 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.