HWSW Informatikai Kerekasztal: Teljes csendet akarok, SEGITSÉG!!!! - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (25 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Teljes csendet akarok, SEGITSÉG!!!!

#441 Felhasználó inaktív   PeppeR 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2004. 08. 23. 22:35

Idézet: Bástya elvtárs - Dátum: 2004. aug. 20., péntek - 13:36

amset.exe

és még azt sem fogod hallani ;)

Csak maxtorhoz van ilyen seek hallkito program? Hogyan kell erre rakeresni egyaltalan?

PeppeR
Egyszer valaki megpróbált elmondani Jack Bauernek egy „kip-kopp, ki kopog?” viccet. Jack megtudta ki az, kinek dolgozik, és hogy hol van a bomba...

#442 Felhasználó inaktív   Tsabi5 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 23. 23:25

Abból lesz valami baj, ha 3 db 12 voltos ventit rákötök a táp 5 Voltos kimenetére?
Elbírja hosszútávon?

Szerkesztette: Tsabi5 2004. 08. 23. 23:25 -kor

#443 Felhasználó inaktív   reandre 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 23. 23:41

Idézet: Tsabi5 - Dátum: 2004. aug. 24., kedd - 0:25

Abból lesz valami baj, ha 3 db 12 voltos ventit rákötök a táp 5 Voltos kimenetére?
Elbírja hosszútávon?

egy venti úgy 2Wot ha felvesz... szl ha 360as tápod van minimum, akkor elvileg semmi baja nem lesz...

#444 Felhasználó inaktív   Öregszem 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 23. 23:42

Idézet: Bástya elvtárs - Dátum: 2004. aug. 20., péntek - 15:36

amset.exe

és még azt sem fogod hallani ;)

Azt biztos nem
Nem futtatok exét.
Szép volt, jó volt,
Köszönöm. Ennyi!

#445 Felhasználó inaktív   Laslie 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 24. 11:27

Idézet: lameXpert - Dátum: 2004. ápr. 14., szerda - 0:33

Kép

lehet ilyet mo-n kapni?
ASRock K7S8X R3.01 | AMD Duron 1600 MHz | Spire WhisperRock III | 512 MB DDR SDRAM | Abit 9550 CDT 128MB 128bit | Seagate Barracuda 7002.7 80 GB | WD WD200EB 20 GB | Samsung 52/32/52 CR-RW | LG GSA-4040B | UltraPower AT-T460 460W | Codegen 6012-1 ház

#446 Felhasználó inaktív   UnConnecteD 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 24. 15:10

igen, azaz van olyan szemely, aki tud innen hozni neked

#447 Felhasználó inaktív   CsGy 

• Tag
  • PipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 08. 24. 17:33

Idézet: UnConnecteD - Dátum: 2004. aug. 24., kedd - 16:10

igen, azaz van olyan szemely, aki tud innen hozni neked

Valami közelebbit?
Engem is érdekelne.
CsGy

#448 Felhasználó inaktív   PeppeR 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 24. 17:45

Sufni tuning erdekel benneteket? A hatasa ua. csak kicsit nagyobb helyre van szukseg. Nagyon olcso.

PeppeR
Egyszer valaki megpróbált elmondani Jack Bauernek egy „kip-kopp, ki kopog?” viccet. Jack megtudta ki az, kinek dolgozik, és hogy hol van a bomba...

#449 Felhasználó inaktív   reandre 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 24. 18:03

Idézet: PeppeR - Dátum: 2004. aug. 24., kedd - 18:45

Sufni tuning erdekel benneteket? A hatasa ua. csak kicsit nagyobb helyre van szukseg. Nagyon olcso.

PeppeR

Ócó? Nagyon ócó?  :D na hajjuk... másra uccse tellik, csak DIYra...

#450 Felhasználó inaktív   CsGy 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 24. 22:00

PeppeR

A helynek kicsit szűkében vagyok...  :(
CsGy

#451 Felhasználó inaktív   Laslie 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 25. 07:58

PeppeR

na hozakodj elő a farbával :D
ASRock K7S8X R3.01 | AMD Duron 1600 MHz | Spire WhisperRock III | 512 MB DDR SDRAM | Abit 9550 CDT 128MB 128bit | Seagate Barracuda 7002.7 80 GB | WD WD200EB 20 GB | Samsung 52/32/52 CR-RW | LG GSA-4040B | UltraPower AT-T460 460W | Codegen 6012-1 ház

#452 Felhasználó inaktív   PeppeR 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 25. 09:13

A csatolt kepen latszik minden, ami szukseges a megvalositashoz. Kb. 3 eve hasznaltam ezt a megoldast. Utanna jott az, hogy egy dobozt kibeleltem tojastartoval. Ez igen jol megfogta a hdd femes csapagy hangjat es raadasul a seek hangot is. Most a gepemben egy sima fem beepito kerettel van felfogatva a hdd. Azert nem hasznalaom a fellogatos modszert, mert midi a hazam. Ket optikai meghajtom van, kozottuk hagyok egy ferohely helyet, hogy ne melegedjenek tul. A tojastartoval belelt dobozt meg elcsereltem egyik baratommal. Nekem sikerult folyadekcsapagyas hdd-t szerezni, neki meg nem.

Most a fenti sorok irasa kozben gondolkoztam, hogy egy ferohelyre hogyan lehetne megvalositani a kifeszitos modszert. Lemodellezem es hozom.

PeppeR

Csatolt fájl:

#453 Felhasználó inaktív   PeppeR 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 25. 09:14

Idézet: Laslie - Dátum: 2004. aug. 25., szerda - 6:58

na hozakodj elő a farbával :D

Az asrock lapodon van furat a cpu korul?

PeppeR

#454 Felhasználó inaktív   Laslie 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 25. 10:04

Idézet: PeppeR - Dátum: 2004. aug. 25., szerda - 10:14

Az asrock lapodon van furat a cpu korul?

PeppeR

nem tudom, de ha akarod, akkor holnapra meg tudom nézni

az asrock honlapján lévő képen úgy látszik, mintha lenne :think:

#455 Felhasználó inaktív   PeppeR 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 25. 10:26

Idézet: Laslie - Dátum: 2004. aug. 25., szerda - 9:04

nem tudom, de ha akarod, akkor holnapra meg tudom nézni

az asrock honlapján lévő képen úgy látszik, mintha lenne :think:

Nezd meg kerlek. En is ugy tudom, hogy van, de a boltos srac valtig allitotta, hogy nincs. De ha megnezed, akkor tudni fogjuk!

PeppeR

#456 Felhasználó inaktív   PeppeR 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 25. 10:28

Most kitalaltam gyorsan azt is, hogy hogyan lehet gyorsan millimetert papirt kesziteni paint-ben.
Az otlet orbano-tol szarmazik (vizhutes topik). A csatolt abra jobb felso sarkaban levo kis
negyzethalos reszt el kell menteni, a fekete keret nelkul, hogy csak a szurke negyzetracs legyen. A
monitor felbontasat fel a leheto legnagyobbra kell allitani rovid idore. Az elmentett negyzetracsos
kepet pedig be kell illeszteni egy weblap hatterekent. A weblapot kiteszitek teljes kepernyore,
nyomtok egy print screen-t, paintben beillesztest. A felesleget levagjatok es kesz. Lehet
visszaallitani a monitor felbontasat. Ha eleg nagyra sikerult allitani, akkor a feleslegeket
levagva a paintben kaptok egy 1024*768-as szuz negyzetracsozott "papirt". Lehet alkotni...

Az egy helyre torteno vinyo fellogatashoz szukseg lesz nyolc darab egyforma fulre. A fuleket valami
eros lemezbol vagjatok ki. Most itthon eppen 1mm-es lemezt talatam. Vorosrez szinu, de IMHO ez csak
feluletkezeles. Valami vaslemez lehet az alap. A lenyeg, hogy kemenyebb legyen, mint egy ugyanolyan
vastagsagu aluminium lemez. A rajz alapjan meretre vagod. Az eleket letorod egy reszelovel,
csiszolo papirral. Bejelolod a furatok helyet, bepontozod. A kezdok egyenkent furjak ki a
lemezeket! Kombinalt fogoval erdemes megfogni oket es pl. egy faalateten furni. Ha erzed, hogy mar
majdnem sikerult atfurni, ovatosabban nyomd, mert felkaphatja a foroszar a lemezt. Ha jol csinalod,
akkor nem fogja. Profik, akiknek van parhuzam szoritojuk (nem pillanat szorito!), befoghatjak
egyszerre mind a negy lemezt. De nekik azt hiszem nem kell magyarazni.
Furas utan a furatokrol egy nagyobb atmeroju furoval, vagy sulyesztovel eltavolitod a sorjat.
Ha ezek megvannak, akkor berajzolod a hajtas vonalat. A rajzon szaggatott vonallal jeloltem. Ha
jatast lehet lemezhajlitoval is kesziteni, de egyszerubb es gyorsabb satuba befogni es
gumikalapaccsal meghajlitani. Azert jo a gumikalapacs, mert az nem hagy nyomokat a feluleten. De
lehet kezben is hajlitani kombinalt fogokkal, sot van kezi lemezhajlito fogo is. A lenyeg, hogy az
elek egy vonalban legyenek hajlitas utan is es a hajlitas szoge 90 fok legyen. Ha mindez megvan,
akkor a nehezen mar tul is vagytok. A fuleket a hosszu szarnal kell felfogatni. Hajlitaskor, hogy
pontosan a vonalnal legyen meghajlitva, hagyni kell 1mm tavolsagot a vonaltol. Pl.: befogod a
satuba, de ugy, hogy a satu pofaja kozott legyen 1mm tavolsag. Nem tudom ertitek-e?!

Most jon a lenyeg, amitol el fog ferni egy helyen is a felfuggesztes: rovidebb kifeszito zsinorra
van szukseg. A zsinorok meretet pontosan kell beallitani, akkor nagyon keveset fog logni a vinyo.
Lehetne meg reszletezni a szerelest, de akinek van erzeke hozza, az boven el tudja kesziteni ennyi
segitseggel is.

PeppeR

Csatolt fájl:

• Csatolt fájl  ful.GIF (0byte)
    Letöltések:: 0

#457 Felhasználó inaktív   11ezer 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2004. 08. 25. 10:47

.... " Jött a nagy kiröhögés, hogy az SBIII nem is olyan jó. Valószínü, hogy a gyártónak a "hamis" tesztek miatt sok baja lesz.
Hiszen kiderült, hogy egy-két külföldi oldal úgymond meg volt kenve, hogy emelje egy kicsit a GT színvonalát, de ebbe belebuktak. " .....

Hiszen kiderült??? "... mikó?" :)                  (by szalacsi, már régen volt, de felejthetetlen)
Hol derült ki?
Micsoda? :)
Belebuktak?

Még mindig a GT-t szídod? LOL! Minden topikot végigjársz?

#458 Felhasználó inaktív   Öregszem 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 25. 11:11

Idézet: 11ezer - Dátum: 2004. aug. 25., szerda - 11:47

.... " . " .....

aztazé' elárulhatnád, hogy kit is idézel
Szép volt, jó volt,
Köszönöm. Ennyi!

#459 Felhasználó inaktív   11ezer 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2004. 08. 25. 11:46

Idézet: Öregszem - Dátum: 2004. aug. 25., szerda - 12:11

aztazé' elárulhatnád, hogy kit is idézel

2004. jún. 16., szerda - 13:23
Tsabi5

Bocs, rossz gombot nyomtam meg, új hozzásszólás lett.

#460 Felhasználó inaktív   Öregszem 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 25. 12:02

Idézet: 11ezer - Dátum: 2004. aug. 25., szerda - 11:47

Még mindig a GT-t szídod? LOL! Minden topikot végigjársz?

Akkor már csak ez a "még mindig" nem jön be a képbe.
Június 16. elég régen volt. Még ha akkor reklamálsz, érteném, de két hónappal később...
Na mindegy, ti dógotok.
Szép volt, jó volt,
Köszönöm. Ennyi!

Téma megosztása:

• (25 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25