idézet:
Ezt írta Robicica:
Hol kapok az aquarius II-höz hasonló, a szilikon csövet a csonkra szorító rugós szorítót? Ötlet? [url="http://"http://w3.enternet.hu/bogica/vizhutes.html"]http://w3.enternet.h...a/vizhutes.html[/url][/quote]
szerintem hasznalj pneumatikai gyorscsatlakozot... mi erre szavaztunk. remelem hamarosan lesz "kezzelfoghato" blokk is vegre![]()
Vízhűtés Alapanyagai # I.
Elküldve: 2003. 02. 04. 09:32
Elküldve: 2003. 02. 04. 11:51
idézet:
Ezt írta arn:
szerintem hasznalj pneumatikai gyorscsatlakozot... mi erre szavaztunk. remelem hamarosan lesz "kezzelfoghato" blokk is vegre[/quote]
Erről lemondtam már. a mérete miatt. Akár a Festo, akár a Bosch csatik 10-es belső átmérővel csőhöz már elviselhetetlenül nagyok. Nem férnek el a chipset ill a VGA blokkra. Kisebb belsővel pedig nálam nem jöhet szóba....
![]()
Elküldve: 2003. 02. 04. 12:01
Elküldve: 2003. 02. 04. 12:29
idézet:
Ezt írta Robicica:
Erről lemondtam már. a mérete miatt. Akár a Festo, akár a Bosch csatik 10-es belső átmérővel csőhöz már elviselhetetlenül nagyok. Nem férnek el a chipset ill a VGA blokkra. Kisebb belsővel pedig nálam nem jöhet szóba....
[/quote]
ez megoldva (12es kulseju cso megy bele max)... egyeduli prob, hogy egy(ket) slotot tutira elfoglal a gpun. viszont tetszoleges iranyba forgathato, ez altal flexibilisebb. nagyon sokat meregettem, es szamogattam... mert a csatlakozok tenyleg meghataroznak egy min meretet a kartya meg egy max meretet. de asszem sikerult megtalalni a kozeputat.
Elküldve: 2003. 02. 05. 00:33
Nem mondok újat,de ha akármilyen réz cuccot akartok venni:cső,csükló,t elágazás,kúpos(one tömítés)hollandis csatlakozó,hőszigetelő cső,talán még radiátor is,akkor az 1.oldalon tagalalt CU technik kft-ben biztosan megtaláljátok ami kell.
Jó barkácsolást!De ez a radiátor az előző oldalon,nagyon faszának tűnik,csak az ár és hol lehet kapni ez a kérdéses.
Üdv
Elküldve: 2003. 02. 05. 14:46
Én it sok mindenről olvastam, de a hűtés egy részéről keveset, mégpedíg a blokkról !
Evvel kapcsolatban az lenne a kérdésem, hogy hol lehet emberi áron jó blokkot kapni ?
Az ocportálon volt egy darabig fenn valami, de már csak a hült helye van fenn.
Engem elsősorban P4hez valók érdekelnek, ha lehet leszorítóstol ...
Előre is köszi: Rammm
Elküldve: 2003. 02. 05. 15:19
idézet:
Ezt írta Rammm:
Kedves Mindenki !
Én it sok mindenről olvastam, de a hűtés egy részéről keveset, mégpedíg a blokkról !
Evvel kapcsolatban az lenne a kérdésem, hogy hol lehet emberi áron jó blokkot kapni ?
Az ocportálon volt egy darabig fenn valami, de már csak a hült helye van fenn.
Engem elsősorban P4hez valók érdekelnek, ha lehet leszorítóstol ...
Előre is köszi: Rammm[/quote]
HookR kollegát kérdezd ezügyben, előfordulási helye: Vízhűtés rejtelmei topic.![]()
Elküldve: 2003. 02. 05. 21:17
idézet:
Ezt írta Etele [aki néha Draco]:
HookR kollegát kérdezd ezügyben, előfordulási helye: Vízhűtés rejtelmei topic.[/quote]
Köszi !
Megmondom őszintén olyan hosszú az a topic, hogy nem szívesen járok arra, mert az összes időmet ottan tölthetném ...
Rammm
Elküldve: 2003. 02. 05. 21:53
idézet:
Ezt írta Rammm:
Köszi !
Megmondom őszintén olyan hosszú az a topic, hogy nem szívesen járok arra, mert az összes időmet ottan tölthetném ...
Rammm[/quote]
Akkor keress rá az azonosító alapján...![]()
Elküldve: 2003. 02. 05. 22:07
idézet:
Ezt írta Etele [aki néha Draco]:
Akkor keress rá az azonosító alapján...[/quote]
Már nyomattam mailt neki....
Elküldve: 2003. 02. 10. 15:48
[url="http://"http://www.hawco-refrigeration.co.uk/catalogue/Section5/css/Section5_p54.htm"]Klikk[/url]
Innen kiindulva lehet találni egész jókat is.
Én most egy olyat akarok, ami a ház egész oldalát elfoglalja, így ventillátor nélkül is elég lesz (remélhetőleg).
Ezt egy hűtéstechnikai szaküzletben javasolták, az eladó pasa egész felvillanyozódott a számítógép vízhűtés kapcsán, azt mondta, szívesen segít bármikor. Fontban fel van tüntetve az ára is, szerinte a legkisebb is bőven elég nekünk (STN6118) és nagyon olcsó ~2800-3000Ft+Áfa.
Még nem akarom elkiabálni a dolgot nemsokára megnézem személyesen is, ha jó, akkor leírom hol kapható.
És most azokanak az embereknek, aki baromi segítőkészek a radiátorokkal kapcsolatban:
K@pjátok be, ez a fórum nem arra való, hogy a saját üzleteteket népszerűsítsétek, és próbáljátok rásózni a népre jókora haszonnal a cuccokat.
Ne haragudjatok, megpróbáltam kultúrálni magam, de a pofátlanságnak is van határa szerintem. Beetetitek a népet a fotókkal, és igérgettek, de infót azt semmit nem adtok.
Nem beszélve arról, hogy ti is az ötletek nagyrészét innen a HWSW-ről, vagy egyébb netes portálokról szedtétek össze, ingyen...
ui:
Ezt most kifejezetten a radiátorok miatt írom, akinek nem inge ne vegye magára...
Elküldve: 2003. 02. 10. 17:04
bárki nyugodtan elkezdhet nyomozni, hogy mit hol mennyiért lehet venni.
Melyik boltba mondják meg neked, hogy honnan és mennyiért szerezték az árut??
Elküldve: 2003. 02. 10. 17:05
idézet:
Ezt írta PeC:
Nem beszélve arról, hogy ti is az ötletek nagyrészét innen a HWSW-ről, vagy egyébb netes portálokról szedtétek össze, ingyen...
ui:
Ezt most kifejezetten a radiátorok miatt írom, akinek nem inge ne vegye magára...[/quote]
ha itt van a fórumon/neten az összes info a radiátorokról akkor mi is a gond?
Elküldve: 2003. 02. 10. 17:30
idézet:
Ezt írta WiZARD:
ha itt van a fórumon/neten az összes info a radiátorokról akkor mi is a gond?[/quote]
Na akkor rosszul írtam.
Infó a fórumon főleg a blokkokkal kapcsolatban van, radiátorról lényegesen kevesebb. Ők, mivel komplett rendszereket árulnak/fognak árulni, ezeket is előszeretettel használják, amit más szintén fáradságos munkával hozott össze (tervezett, utánajárt, stb.)
Ennek fényében szerintem illő lenne nekik is megosztani, hogy milyen radiátorról van szó. Nem az a lényeg, hogy honnan szerezték be, és mennyiért. Ennek már tényleg utána lehet járni...
Elküldve: 2003. 02. 10. 17:31
idézet:
Ezt írta WiZARD:
Melyik boltba mondják meg neked, hogy honnan és mennyiért szerezték az árut??[/quote]
Az engem nem is érdekel.
Az viszont igen, hogy mi ez!
Elküldve: 2003. 02. 10. 17:59
idézet:
Ezt írta PeC:
Na akkor rosszul írtam.
Infó a fórumon főleg a blokkokkal kapcsolatban van, radiátorról lényegesen kevesebb. Ők, mivel komplett rendszereket árulnak/fognak árulni, ezeket is előszeretettel használják, amit más szintén fáradságos munkával hozott össze (tervezett, utánajárt, stb.)
Ennek fényében szerintem illő lenne nekik is megosztani, hogy milyen radiátorról van szó. Nem az a lényeg, hogy honnan szerezték be, és mennyiért. Ennek már tényleg utána lehet járni...[/quote]
kérdés kire gondolsz. mert én pl láttam a folyamatot, ahogy HookR tervezte, fejlesztgette a blokkjait, majd Yam-Sheeval közösen tökéletesítették, és folyamatosan próbálnak javítani rajta....
amúgy imho el kell menni pár helyre, nincs itt szó semmi húde extra radiátorról....
Elküldve: 2003. 02. 10. 21:01
idézet:
Ezt írta PeC:
És most azokanak az embereknek, aki baromi segítőkészek a radiátorokkal kapcsolatban:
K@pjátok be, ez a fórum nem arra való, hogy a saját üzleteteket népszerűsítsétek, és próbáljátok rásózni a népre jókora haszonnal a cuccokat.Ha nem vagytok hajlandóak elmondani a többieknek, honnan lehet beszerezni megfelelő alkatrészeket, akkor inkább hallgassatok!!!
rolleyes:[/QB][/quote]
Ez igaz de a füt..kösöd ajálngatására se!
Bocs de akkor is kulturáltan!
Ezz nem valami Mi...l topic![]()
Hali
Elküldve: 2003. 02. 10. 21:29
PeC hozzászólását meghagytam, mert valamennyire igaza van.
de próbáljuk meg ezt a ?vitát? kultúrált emberként kezelni.
Elküldve: 2003. 02. 11. 07:24
idézet:
Ezt írta hoy:
Ez igaz de a füt..kösöd ajálngatására se!
[/quote]
:confused:![]()
![]()
Akkor utoljára, minden vita nélkül:
Még mindig nem derült ki, hogy Yam-Shee milyen radiátor képét szúrta be. Azt már tényleg mindenki ki tudja deríteni, hogy honnan van.
Mellesleg a topic címe: Vízhűtés Alapanyagai
eddig úgy vettem észre, mindenki segítőkészen beírta, hogy hol mit talált, a többiek segítségére, önzetlenül...
No, mind1, én nem akarok vitát, részemről a téma lezárva.
ui: Minden tiszteletem HookR-é, tényleg ügyesen fejlesztheti már egy jó ideje a blokkjait, és a másik topicba is segített. Nem akartam senkit megbántani.
Elküldve: 2003. 02. 11. 08:25
idézet:
Ezt írta PeC:
Még mindig nem derült ki, hogy Yam-Shee milyen radiátor képét szúrta be. [/quote]
hidd el nem keveset járt utána.
helyében én se mondanám meg.

Súgó
A téma zárva.