Tehát Ár(EUR) * Ft (vételi árfolyamon)= vám alap
* 8% = vám
És vám * 1,25% (ÁFA) = Végösszeg.
De ugye MWSt vissza!

Üdv!
Mellékleteink: HUP | Gamekapocs
Elküldve: 2003. 02. 25. 18:52
Elküldve: 2003. 02. 25. 18:53
idézet:
Ezt írta Charles:
De jó lett volna ezt tudni!Ugye én rendeltem 4 et CSehből, lásd topic!
Amúgy engem is érdekelne egy HP!
Üdv![/quote]
Igen, olvastam a topicot, és pont akkor, amikor megkaptam az előző csomagot. Nem akartam utána beirni oda, hogy mennyiért vettem, mert gondoltam szarulesne.
Akkor egy ZM80A-HP kell?
Elküldve: 2003. 02. 25. 18:58
idézet:
Ezt írta Dr.ugs:
Igen, olvastam a topicot, és pont akkor, amikor megkaptam az előző csomagot. Nem akartam utána beirni oda, hogy mennyiért vettem, mert gondoltam szarulesne.
Akkor egy ZM80A-HP kell?[/quote]
Hát igenMég 1x nem is rendelek, mert a szállítás az, ami nagyon megdrágította! Amúgy a vám CSAK a cucc után volt és áfával vmi 1300 Ft volt, de ezt nem is számoltam fel senkinek.
Ez HPA? tehát az a változat, ami "jobb"? Naná, kéne 1!
Üdv!
Elküldve: 2003. 02. 25. 22:11
Elküldve: 2003. 02. 25. 22:15
idézet:
Ezt írta olaj:
Srácok válaszoljon légyszi v.ki a kérdésemre!
Ez a zalman vga hűtő milyen vga-(k)ra passzol?
Ha "kedvező" válasz érkezik akkor én is bevállalnék egyet[/quote]
idézet:
Among the cards with heatsink mounting holes:
- Notice before buying -
1) The video cards without the heatsink mounting holes or with components that interfere with the heatsink cannot accommodate this product.
2) The heatsink occupies an adjacent PCI slot.
3) If the components on the video card interfere in any way with the heatsink components, you cannot use this heatsink. In such a case, you should immediately stop installation and return the product.
[/quote]
Elküldve: 2003. 02. 25. 22:50
idézet:
Ezt írta Dr.ugs:
hmm, az nem sokat változott, de asszem ez az alaplap sara...[/quote] hmmm,elég hihetetlen.
:confused: mikor cserélsz alaplapot?![]()
Elküldve: 2003. 02. 25. 22:51
idézet:
Ezt írta fLeSs:
hmmm,elég hihetetlen.
:confused: mikor cserélsz alaplapot?[/quote]
folyamatban![]()
![]()
![]()
Elküldve: 2003. 02. 26. 12:26
Elküldve: 2003. 02. 26. 12:46
idézet:
Ezt írta Atti:
Két kérdésem lenne:
1. Adnak a chipsetbordához ragasztót?
2. Elég-e a chipsetborda egy Radeon 9100-ra, ha oldalról egy 80-as venti fújja rá a levegőt?[/quote]
1: Adnak valami 2 komponenses ragasztót, de én nem használtam, mert negyon szépen fel lehet tenni a rugós cuccal is.
![]()
2: passz, próba szerencse![]()
Elküldve: 2003. 02. 26. 13:17
Elküldve: 2003. 02. 26. 13:45
Elküldve: 2003. 02. 26. 14:09
idézet:
Ezt írta leslie:
Fursz ra lukat, es mar csavarozhatod is!
Nekem eleg 1 is, de azt mar nagyon varja az alaplapom.[/quote]
Oké, de a Te vidkártyádon melegítek be hozzá![]()
![]()
Elküldve: 2003. 02. 26. 14:12
idézet:
Ezt írta leslie:
Fursz ra lukat, es mar csavarozhatod is!
Nekem eleg 1 is, de azt mar nagyon varja az alaplapom.[/quote]
Hát de min hiltivel hogy jól felfogatható legyen![]()
Elküldve: 2003. 02. 26. 14:12
idézet:
Ezt írta Dr.ugs:
1: Adnak valami 2 komponenses ragasztót, de én nem használtam, mert negyon szépen fel lehet tenni a rugós cuccal is.
...
[/quote]
Kell neked az a ragsztó? Nem akarod nekem adni? Mert kéne a vidokártya RAM-jaira bordát tennem, de nincsen hővezető ragasztóm...
De csak ha neked nagyon nem kell![]()
Elküldve: 2003. 02. 26. 14:15
idézet:
Ezt írta Etele [aki néha Draco]:
Kell neked az a ragsztó? Nem akarod nekem adni? Mert kéne a vidokártya RAM-jaira bordát tennem, de nincsen hővezető ragasztóm...
De csak ha neked nagyon nem kell[/quote]
Igazság szerint elajándékoztam a haveromnak![]()
Elküldve: 2003. 02. 26. 15:35
Elküldve: 2003. 02. 26. 15:41
idézet:
De csak ha neked nagyon nem kell[/quote]
Hehe, én is pont ugyan erre fogom használni az enyémhez kapottat... DE! lehet kapni HENKEL 2 komponensű hővezető ragasztót. Már nem emléxem, h hol olvastam, esetleg utána nézek neked... Egyébként tudom, h nem a legszebb megoldás, de sima pillanatragasztóval is jó, ha csak a sarkánál ragasztózod, a többi részénél hővezető paszta... Kipróbáltan működik!
EmPhY
Elküldve: 2003. 02. 26. 16:06
idézet:
Ezt írta emphyteuta:
Hehe, én is pont ugyan erre fogom használni az enyémhez kapottat... DE! lehet kapni HENKEL 2 komponensű hővezető ragasztót. Már nem emléxem, h hol olvastam, esetleg utána nézek neked... Egyébként tudom, h nem a legszebb megoldás, de sima pillanatragasztóval is jó, ha csak a sarkánál ragasztózod, a többi részénél hővezető paszta... Kipróbáltan működik!
EmPhY[/quote]
Megköszönném ha után a tudnál nézni.
Nem akarok a pillanatragasztó+szilikonpaszta mókával bohóckodni, pepecselős meg a videokártya RAM-ok nagyon picik is ehhez SZVSZ.
[ 2003. február 26.: Etele [aki néha Draco] szerkesztette a hozzászólást ]
Elküldve: 2003. 02. 26. 21:35
idézet:
Megköszönném ha után a tudnál nézni.
Nem akarok a pillanatragasztó+szilikonpaszta mókával bohóckodni, pepecselős meg a videokártya RAM-ok nagyon picik is ehhez SZVSZ.
[ 2003. február 26.: Etele [aki néha Draco] szerkesztette a hozzászólást ][/quote]
Etele én oda tudom adni a Zalman ragasztót, ha kell, nekem nem kell.
Üdv!