HWSW Informatikai Kerekasztal: Zalman hűtők - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (73 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Zalman hűtők

#321 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2003. 04. 03. 12:22

idézet:
Ezt írta Tatti:
... Pedig az AMD-hez nagyobb szükség lenne a combos hűtőre.
...
[/quote]

Intel/AMD egykutya ebből a szempontból. Egyikre sem kell a másiknál "combosabb" hűtő... :confused:
Csak szimplán legyen jó az a cooler :)

[ 2003. április 03.: Etele [aki néha Draco] szerkesztette a hozzászólást ]

#322 Felhasználó inaktív   Gyulavitéz 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 04. 03. 12:23

idézet:
Ezt írta Tatti:

No mindegy marad az a bizonyos alu-réz kombi az o....ból. már egy jópár napja megrendeltem remélem még az idén el is küldi :)
[/quote]

Az a legyezős fajta? Mert az nekem meg valszeg nem fér el, mert fölötte elég közel van a táp, és belelógna a legyező.

Majd meséld el, milyen lett.

Azon is gondolkodtam, hogy veszek egy inteles leszorítós legyezőst, és kifúrom a szélein, ahol az alaplapomon a 4 furat van, és máris jó. Ugyanis az intelnél van olyan, amelyiken középen sincs kihagyva egyetlen sáv sem, hanem mindenhol van legyező.
<a href='http://notik.hu' target='_blank'>bontott notebook alkatrészek</a>

#323 Felhasználó inaktív   Tatti 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2003. 04. 03. 14:59

Egyébként tetszik a Zalman koncepciója. Mert ugyebár a legtöbb hűtő egy darabból van kimunkálva, ez meg egy csomó lamellából van összecsavarozva. A réz-alu kombi sem hülyeség, mert pont a magról szívja le a sok hőt a réz, az alu meg csak körítés hozzá. A hűtőfelülete meg marha nagy.
Ez az aláírásom.

#324 Felhasználó inaktív   [GAMF]BlueAthlon 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2003. 04. 04. 08:15

Én lenni lamer :)

MINDENKÉPPEN LE KELL CSERÉLNEM A CHIPSET HŰTŐJÉT, HA MAGASABB FSB-RE VÁGYOM?

ugyanis ígyis eljut 190 körülig(kentem ezüstös hővezetőpasztát az aljára.., alapból nem volt), viszont fölötte érdekes dolgokat csinál 3d-ben,memória szemét villan be az alakalmazások alatt(épp hogy észrevehető,pár századmásodpercre csak,de akkor is zavaró) Ja és ezt csak DUAL DDR-ben -ben működi, anélkül nem(csak akkor meg nem gyorsabb a VIA-nal)

#325 Felhasználó inaktív   Air 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2003. 04. 04. 13:46

A H......oc.hu-n olvastam a ZM80A-HP VGA hűtő tesztjét, és nagyon meggyőzött. Egyre inkább hajlok arra, hogy az új kártyámra ilyet teszek a Titan CUV2AB helyett. Szerintetek megéri az árát? Ha pénz nem gond akkor érdemes ilyet venni??

#326 Felhasználó inaktív   20-agh 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2003. 04. 06. 00:58

idézet:
Ezt írta RiddleR:

Ezt a 7000-res Zalmant rakta már vki chieftec házba? Mert nekem egy ilyen házban van középen egy takarólemez (vagy merevítő, tudja a f*sz) a lényeg az, hogy ez rögtön az alaplap fölött van és ez a hűtő bazi széles, szal mivel a proci fenn van nagyon valszeg a lemez miatt nem lehetne berakni.
Szóval egyszerűsítve: van vkinek ilyen Zalman-ja chieftec házban? Lehetőleg P4-es confival, mert azoknál az alaplapok kb egy sémára épülnek, proci foglalat elhelyezés szempontjából.
[/quote]

Abba tettem, és mint olvashatod, P4-em van.
Kben ha vki tudja hogy némitható el a chiefrec táp, az ne tartsa magába.
Fura, eddig fel se tünt a zaj...
Pedig az előző TT hűtőm se volt hangos:
Kép
Majd csinálok új képeket amin a vga- hűtő is rajta van, mega zalman 7000 CU :)

#327 Felhasználó inaktív   WiZARD 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 04. 06. 10:22

idézet:
Ezt írta Air:
A H......oc.hu-n olvastam a ZM80A-HP VGA hűtő tesztjét, és nagyon meggyőzött. Egyre inkább hajlok arra, hogy az új kártyámra ilyet teszek a Titan CUV2AB helyett. Szerintetek megéri az árát? Ha pénz nem gond akkor érdemes ilyet venni??[/quote]

igen, eléggé jó cucc, mindenhol nagyon dícsérik, hogy elég jól hűt, és teljesen hangtalan.
Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal.

#328 Felhasználó inaktív   Gyulavitéz 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 04. 07. 08:07

Na egyetlen gondom van. Pedig már ki is találtam a Zalman 7000cu rögzítését, csak most jutott eszembe, hogy nekem alig van hely felfelé ugyanis most a prociventi és a táp között kb fél centi hely van. Szóval lehet, hogy lutri lesz, de azt hiszem veszek egyet. A rögzítés pedig a négy furat segítségével lesz megoldva, és az eredeti p4-hez való rögzítőkkel. majd dokumentálom fotókkal...
<a href='http://notik.hu' target='_blank'>bontott notebook alkatrészek</a>

#329 Felhasználó inaktív   RiddleR 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 04. 07. 14:24

idézet:
Ezt írta 20-agh:

Abba tettem, és mint olvashatod, P4-em van.
Kben ha vki tudja hogy némitható el a chiefrec táp, az ne tartsa magába.
Fura, eddig fel se tünt a zaj...
Pedig az előző TT hűtőm se volt hangos:

Majd csinálok új képeket amin a vga- hűtő is rajta van, mega zalman 7000 CU :)
[/quote]

Ahogy elnézem kicsit más a házad elrendezése mint nekem. Inkább nem ecsetelem, hogy mi a gubanc, mert közben sikerült kölcsönkérnem egy ilyen hütit és holnap el is hozom/belepróbálom. De azért thx.

#330 Felhasználó inaktív   Evil. 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 04. 07. 18:14

Valaki nem rendelt veletlenul pluszba zalman chipset hutot vagy esetleg nem unt ra valaki?Megvennem szivesen.
Dobj mait ha van.
Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!

#331 Felhasználó inaktív   Dr.ugs 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2003. 04. 07. 18:17

idézet:
Ezt írta Evil1:
Valaki nem rendelt veletlenul pluszba zalman chipset hutot vagy esetleg nem unt ra valaki?Megvennem szivesen.
Dobj mait ha van.
[/quote]

[url="http://"https://www.hwsw.hu/perl/ultimatebb.cgi?ubb=get_topic&f=19&t=010983"]https://www.hwsw.hu/...c&f=19&t=010983[/url]
nas ne dagoniat!

#332 Felhasználó inaktív   Evil. 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 04. 08. 08:12

No akkor meg mindig aktualis, ha valakinek van felesleges vagy megunt Zalman chipset hutoje azt szivesen megvennem. Postat,csomagolast allom a felreertesek elkerulese erdekeben.
Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!

#333 Felhasználó inaktív   nyunyu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 04. 12. 10:06

Leendo Zalman ZM80A-HP tulajok!

Azzal szamoljatok, hogy egy PCI mindenkeppen kiesik a borda merete miatt, de a PCI2-be se rakjatok melegre erzekeny eszkozt.

Miota felraktam a bordat a Radeon 9500-re, folyamatosan elszallt a TV-tunerem a PCI2-ben, bootolas utan 2. perctol kezdve sosem volt kep. :mad:

Atraktam a PCI3-ba, most jo, nem akad ki.

Amugy jo hallani a hangjat, a gyari venti utan :D

Kompatibilitas: mivel a procimagra helyezendo femdarab jo vastag, igy a borda mar nem a videokartya slotjaba esik, hanem a mellette levo slotba, igy meg a nagy kondik sincsenek utban.
(R300-ra szerelve a borda sikja, meg a kartya kozott ~1.7centi van.)

[ 2003. április 12.: nyunyu szerkesztette a hozzászólást ]

#334 Felhasználó inaktív   Charles 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 04. 15. 21:10

Jelentem, én is felraktam ma a HP-t, eddig jó. 30-40 fok között van (eddig 70 körül volt, de nem ment a Silulro venti, mert szörnyű a hangja). Talán felmegy 40 felé is, de min. 20 fokkal hűvösebb nagyon jó.

De a súlya... Nekem nincs 2 pci ban mellette semmi, csak alul egy Lan kártya meg egy hangkártya.

Üdv!
"Azt szeretném ha az én gépem... Penge képek, élethű hang és tökéletesen gyors 3-D. AMD Nekem is!" :D

#335 Felhasználó inaktív   topeti 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 04. 30. 22:00

idézet:
Ezt írta Charles:
Jelentem, én is felraktam ma a HP-t, eddig jó. 30-40 fok között van (eddig 70 körül volt, de nem ment a Silulro venti, mert szörnyű a hangja). Talán felmegy 40 felé is, de min. 20 fokkal hűvösebb nagyon jó.

De a súlya... Nekem nincs 2 pci ban mellette semmi, csak alul egy Lan kártya meg egy hangkártya.

Üdv!
[/quote]

Hi !
Csodálkoztam hova tünt a topic.. hát 2 hete nem irt bele senki. Nem semmi :(
Nos, most szereltem fel egy ventit a VGA kártya hütöbordája elé, azaz rá merölegesen (az alaplap felé fujja a levegőt). Az eredmény az, hogy a borda kézmeleg lett pedig csak 5V-on jár a rendszerventi (8 x 8 centis) és igy nincs hangja. Szerencsém volt, mert a VGA kártya négy sarkában van egy-egy luk A ventit rögzitö lukak közül 2 átellenesbe beledugtam egy vékony drotot amit a VGA kártya sarkaiban lévö lukakhoz rögzitettem. Egy picit "lóg" a venti a levegőbe igy nem ér hozzá semmihez és nem rezeg. A levegőt rányomja a GPU-ra szerelt kockára, és a két borda közé is fuj, na meg elfuj azért kicsit felettük, illetve alattuk is. Igy nem 50-60 fokos lett a borda hanem csak 40 ! És megmaradt a halktalanság is.
Akinek van egy kis kedve nyugodtan csinálja utánam :D
üdv, topeti

[ 2003. április 30.: topeti szerkesztette a hozzászólást ]
Panasonic P50U30 plazma tv , Korsun KS99 , Rotel RCD-965BX , saját Vifa hangfal , Canon SX230 HS

#336 Felhasználó inaktív   Charles 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 05. 01. 00:10

Nekem is van mögötte 2 sorba kötött, ajánlom én is, egy kis húzat nem árt, meg amúgy atomhalk. A borda meg kézmeleg (na jó azért elég meleg).

Üdv!
"Azt szeretném ha az én gépem... Penge képek, élethű hang és tökéletesen gyors 3-D. AMD Nekem is!" :D

#337 Felhasználó inaktív   topeti 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 05. 01. 09:56

idézet:
Ezt írta Charles:
Nekem is van mögötte 2 sorba kötött, ajánlom én is, egy kis húzat nem árt, meg amúgy atomhalk. A borda meg kézmeleg (na jó azért elég meleg).

Üdv!
[/quote]

Hogy kötöd sorba a ventiket? Nekem csak párhuzamosan sikerül öket bekötni, minden venti 12V-rol megy.
üdv, topeti
Panasonic P50U30 plazma tv , Korsun KS99 , Rotel RCD-965BX , saját Vifa hangfal , Canon SX230 HS

#338 Felhasználó inaktív   Charles 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 05. 01. 12:59

idézet:
Ezt írta topeti:

Hogy kötöd sorba a ventiket? Nekem csak párhuzamosan sikerül öket bekötni, minden venti 12V-rol megy.
üdv, topeti
[/quote]

Bevallom, nem én csináltam...

Itt nézd meg, itt le is van írva + rajz.

[url="http://"http://www.tuningnet.hu"]Tuningnet[/url]

#339 Felhasználó inaktív   FImre 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2003. 05. 06. 08:55

Valaki használ zalman chipset hűtőt Abit NF7-S-en, vagy bármilyen nforce2-es alalapon?
Érdekelne, hogy milyen hőmérsékleten tartja.

#340 Felhasználó inaktív   fLeSs 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 05. 06. 09:04

idézet:
Ezt írta FImre:
Valaki használ zalman chipset hűtőt Abit NF7-S-en, vagy bármilyen nforce2-es alalapon?
Érdekelne, hogy milyen hőmérsékleten tartja.
[/quote]220MHz FSB-vel , 1,7V chipsetfesszel alapon 24-25fok , terhelve 31-32fok , de az Abit gyári ventijét ráapplikáltam...

Téma megosztása:

• (73 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.