HWSW Informatikai Kerekasztal: AZ ÉN HÁZAM!!!MINDENKI NEZZEN BE IDE!!! # IV. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (127 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 91
  • 92
  • 93
  • 94
  • 95
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

AZ ÉN HÁZAM!!!MINDENKI NEZZEN BE IDE!!! # IV. Értékeld a témát: ***** 3 szavazás

#1841 Felhasználó inaktív   Omega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 08. 06. 19:21

Hajrá!

#1842 Felhasználó inaktív   Eisenhower 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 06. 20:08

Idézet: Omega - Dátum: 2007. aug. 6., hétfő - 20:21

Hajrá!

köszi a bíztatást!  :D  :Đ  :omg:   nem tudom mi bajod van omega pajti de nem hiszem hogy annyira rossz lenne a ház hűtése mint a poseidoné alapon. ventiket meg én is kibírom cserélni 5.25-ös helyre tudok tenni ventit én is alul is ki tudom cserélni hátul is a hűtőventiket és tessék át is van fújatva a ház hasonloan a te moddolt házadhoz, plexi nekem nagyobb nem kell így is bevilágítja a fél szobát a ház
Kép
[ Kattints ide a teljes méretű képhez ]

Vagy netán volt ilyen házad és azért mondod hogy rossz a hűtés? na mind1 nem is offolok tovább részemről a téme ezen része lezárva. nézegettem sok házat mult hét szerdán ugy volt hogy jön a poseidon de nem volt feketében azokon a helyeken ahol nézve lett majd nézegettem tovább a házakat és rászántam magam (millio teszt átolvasása után) hogy poseidon helyett inkább az uj 570-es aurorát fogom megvenni. ha tényleg olyan rossz lenne nem zsebelt volna be legtöbb helyen gold award editors choice stb "minősítést"

na szent a béke ^^  ha nem leszek megelégedve majd moddolok én is  :Đ

Szerkesztette: Eisenhower 2007. 08. 06. 20:09 -kor

ASUS P5K-E Wifi App Edition : C2D E8500 @ 4300 : 2x2GB G.Skill 1000 : Sapphire Radeon HD4870 512MB  : Nec AD7170S : Pioneer DVR-215 : Logitech G5 : Antec P182 Case : SB X-Fi Music  250GB Hitachi Sata

ERROR: A Windows nemtalálja a Windows-t A folytatáshoz inditsa el a Windows-t!

#1843 Felhasználó inaktív   evone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 06. 21:14

jesszusom, ilyen feny mellet lehet aludni?
macbook air 2014

#1844 Felhasználó inaktív   Eisenhower 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 06. 21:40

Idézet: evone - Dátum: 2007. aug. 6., hétfő - 22:14

jesszusom, ilyen feny mellet lehet aludni?

miért ne lehetne? csukott szemmel alszom :) ugyse látom  :Đ  :D
ASUS P5K-E Wifi App Edition : C2D E8500 @ 4300 : 2x2GB G.Skill 1000 : Sapphire Radeon HD4870 512MB  : Nec AD7170S : Pioneer DVR-215 : Logitech G5 : Antec P182 Case : SB X-Fi Music  250GB Hitachi Sata

#1845 Felhasználó inaktív   Omega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 06. 23:58

Idézet: Eisenhower - Dátum: 2007. aug. 6., hétfő - 21:08

köszi a bíztatást!  Kép  :Đ  :omg: nem tudom mi bajod van omega pajti de nem hiszem hogy blablablabla

Hülye vagy, semmi bajom nincsen! :D Az a "Hajrá!" őszinte volt. Légy boldog vele és ennyi, most miért képzelsz mögé bármit is? :) Mert ildomos? Hát, ja...
Leírtam a véleményem, azt csinálsz amit akarsz oszt' annyi, légy boldog; amit mögmondtam azt mögmondtam. Csak tudnám, minek kérdezel ha ilyen qrvára okos vagy? :)
Nem kell válaszolni rá, de én nem moddolom meg a házad, gányold ahogy akarod vagy vegyél másikat. Optimális esetben boldog leszel vele. :up: Rossz esetben nem.
Kabbe kolléga. ^..^ :p

Szerk.: evone- nak a szemei is érzékenyek, mint a fülei biztos.  :think:  :Đ :radar: :smoker:

Szerkesztette: Omega 2007. 08. 07. 00:04 -kor

#1846 Felhasználó inaktív   Pietrosz 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 07. 00:59

Idézet: Omega - Dátum: 2007. aug. 5., vasárnap - 23:15

Én Gigabyte Poseidon-t javaslok, moddolva. Tökéletesen elvégezhető, és ver mindent. ;)

Miért az összes házat próbáltad a kategóriában vagy mi? :eek:  :p
Az előlapi csatlakozók, gombok, elhelyezése, ház színe eléggé szubjektív, a lényeg, hogy a tulajnak jó legyen :) Aztán még kell egy 12-es ventihely előre a vinyók elé, meg hatulra a táp alá, és kész is a jól szellőző ház.  :smoker:
- Where are we going?
- Let's go find out.

#1847 Felhasználó inaktív   Omega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 07. 08:22

Idézet: Pietrosz - Dátum: 2007. aug. 7., kedd - 1:59

Miért az összes házat próbáltad a kategóriában vagy mi? :eek:  :p

Ki mondta? :)

Idézet

Az előlapi csatlakozók, gombok, elhelyezése, ház színe eléggé szubjektív, a lényeg, hogy a tulajnak jó legyen :) Aztán még kell egy 12-es ventihely előre a vinyók elé, meg hatulra a táp alá, és kész is a jól szellőző ház.  :smoker:

Ez igaz. ;)

#1848 Felhasználó inaktív   Eisenhower 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 07. 11:56

Idézet: Pietrosz - Dátum: 2007. aug. 7., kedd - 1:59

Aztán még kell egy 12-es ventihely előre a vinyók elé, meg hatulra a táp alá, és kész is a jól szellőző ház.  :smoker:

jár a házhoz a 12-es venti előre egy 12-es hátra meg 2 darab 12 centis :)

#1849 Felhasználó inaktív   Eisenhower 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 07. 12:10

[quote name='Omega' date='2007. aug. 7., kedd - 0:58']Hülye vagy, semmi bajom nincsen!  Az a "Hajrá!" őszinte volt. Légy boldog vele és ennyi, most miért képzelsz mögé bármit is? Mert ildomos? Hát, ja...
Leírtam a véleményem, azt csinálsz amit akarsz oszt' annyi, légy boldog; amit mögmondtam azt mögmondtam. Csak tudnám, minek kérdezel ha ilyen qrvára okos vagy?
Nem kell válaszolni rá, de én nem moddolom meg a házad, gányold ahogy akarod vagy vegyél másikat. Optimális esetben boldog leszel vele.  Rossz esetben nem.
Kabbe kolléga.

szoval. leírtad a véleményedet, rendben ez egy forum mindenkinek szive joga bár azt végképp nem értem hogy hogyan lehet meg a véleményed a házról  hogy xarul szellőzik ha nem is volt ilyened (mert nem írtad hogy valaha is lett volna ilyened pedig kérdeztem is) ha kinézet alapján döntesz akkor meg elég...  :omg:  :think:  "minek kérdezel ha ilyen qrvára okos vagy?"  egy szóval nem mondtam hogy kurvára okos vagyok, ha azt vesszük olvastam pár hsz-edet több topikban is nem egyszer van vitád más forumozoval és ott ugy tűnik nem én tartom magam qrvára okosnak. én ha venni akarok valamit mindig guglizok teszt után kérdezek itt hwsw-n ph-n is haveroktol is szoval macerás mire én megveszek valamit. azt hogy nem moddolod meg a házam, nem is kértelek meg rá :) ha meg moddolásra adom a fejem akkor szerintem sok forumtársammal egyetembe sztem szereti midnenki magának csinálni saját kezűleg barkácsolni nem pedig elküldeni máshoz hogy na csináld meg. semmi élvezet nincs benne, az meg hogy gányolom, honnan veszed hogy én gányolnék is? azthiszed csak te tudsz minőségi munkát végezni? szép lett a házad mikor moddoltad aláírom, de azért nem kellene lenézned másokat, lehet nálad is vannak sokkal ügyesebb emberek... szoval kabbe kolléga... ^.^ :smoker: na elég az offbol. bár nem hiszem hogy írsz mert az írásodon is látszik hogy nem tetszett amit írtam :)

ON.

Szerkesztette: Eisenhower 2007. 08. 07. 12:11 -kor

#1850 Felhasználó inaktív   Omega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 07. 22:55

:D

#1851 Felhasználó inaktív   Pietrosz 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 07. 23:06

Most ezen az előlap kivágásos venti beillesztős témán megy a :box: ?
Biztos nagy titkot árulok el, de ha azokat az előlapokat egyszerűen csak kiszedi valaki, akkor közel olyan szellőzést kap(a ma divatos alaplappal párhuzamosan fújó cpu hűtőt feltételezve), mintha a fél délutánt barkáccsal töltené. Így ugyanis friss levegőhöz jut a procihűtő, amit előtte jól áthúz a ramok felett is, így még azok hűtésébe is besegít.

Szerkesztette: Pietrosz 2007. 08. 07. 23:08 -kor

- Where are we going?
- Let's go find out.

#1852 Felhasználó inaktív   Omega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 07. 23:18

Így nagy hírtelen csak röhögtem egyet. :)

Nem én fordultam hozzád soha sem fórumon kívül, és nem én szoktam rád hallgatni. Nem vagyok túl népszerű itt a fórumon (sem), sok emberke ír privit, lép velem kapcsolatba telefonon vagy MSN-en ha döntés előtt áll. Senki sem panaszkodik utánna, sőt. Igaz, ebből itt a fórumban nem csapódik le semmi.  ;)

Mivel felajánlottam neked a házam megvételre (a házam, amivel ilyen hardverelemek mellett léghűtéssel sehol soha senki a világon nem ért el ilyen eredményekett - cáfoljon meg valaki) anyagáron, és ennek ellenére nézel mást aminek a teszteredményeit látom, próbálok segíteni: rossz irányba mész. Egy kéken világító robotfej nem feltétlenül jó neked.

Előre mondom, nem fog jól szellőzni, és kurvára nem tudsz berakni plusz ventit, mert nincs lehetőséged. Moddoláshoz meg sok sikert, igen, azt hiszem hogy nagyon ügyes vagyok, és nem fogod tudni gányolás nélkül moddolni. Én kurva sokat barkácsoltam a kéróban, beépített szekrényt készítettem, járólapoztam, teraszt építettem be, tetőt cseréltem, estébé sok-sok vágás, tervezés, illesztés. Ehhez kell az előélet, plusz képzeld el, hogy egy milliméter eltérés is csúnya... na ezt a robotfejet meg moddolni sem egyszerű.

A fórumbeli vitákban alulmaradok? Ja, az előfordul. Ez viszont nem feltétlenül engem minősít csak és nem feltétlenül úgy, ahogy látszik. Miért, a többi fórumozónak, akinek szintén olyan határozott a véleménye mint nekem, próbált mást, több mindent mint én?

Aztán tőlem vedd meg a robotfejet, részemről nincs harag, csak segíteni próbáltam.

#1853 Felhasználó inaktív   Omega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 07. 23:20

Idézet: Pietrosz - Dátum: 2007. aug. 8., szerda - 0:06

...Biztos nagy titkot árulok el, de ha azokat az előlapokat egyszerűen csak kiszedi valaki, akkor közel olyan szellőzést kap...

Hát persze. Én is csak szadiból szereltem bele egy hűtőt pár órás munkával, hogy ne tátongjon olyan nagy lyuk a kiszedett előlapok helyén.

#1854 Felhasználó inaktív   Omega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 07. 23:21

Egyébként meg nincsen vita, csak ejzi hülye. Kérdez, de minek, amikor eldöntötte, hogy neki a nagy kéken világító robotfej kell. Amikor azzal semmit nem lehet kezdeni, megsül benne a nagy okos tuningolt C2D-ja és a 8800-a. :rolleyes: Ennyi.

#1855 Felhasználó inaktív   Pietrosz 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 07. 23:26

Idézet: Omega - Dátum: 2007. aug. 8., szerda - 0:20

Hát persze. Én is csak szadiból szereltem bele egy hűtőt pár órás munkával, hogy ne tátongjon olyan nagy lyuk a kiszedett előlapok helyén.

Próbáltad ventivel, illetve nélküle? Esetleg eredmények?
Nem a levegőből szedtem amit írtam, nálam pl. csak a nagy lyuk van(de már valami értelmes porszűrőn gondolkodom oda), és ha odarakom a kezemet, akkor lehet érezni, hogy megy befelé a levegő, ha odalógatok egy papírdarabot akkor hajlik befelé az alja, szóval a légáramlat megvan, ez a lényeg, + ventivel lehet rajta segíteni, de sokat nem fog számítani...

Szerkesztette: Pietrosz 2007. 08. 07. 23:27 -kor

- Where are we going?
- Let's go find out.

#1856 Felhasználó inaktív   Omega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 07. 23:38

Nézd, próbáltam én sok mindent. Linkeltem anno hőfokokat ábrázoló képet, az volt a válasz, hogy hát ja, megvetted mindenből a legdrágábbat/legjobbat, és most használod. Nem tudom, ki írta...?
A kis tököm fog oldalakon keresztül érvelni.
Eljössz, megnézed, meghallgatod, bámulsz és elismered. Elismered, hogy ez nem csak a pénzen múlik. Elismered az átgondoltságot, a szakmai tudást ami mögötte áll, a szorgalmat, a kitartást. Én becsülöm magam, de nem túl. Ez a ház, a hűtés viszont zseniális, NET-en publikálva ilyen hatékonyságú és hangú léghűtéses rendszert nem találsz.
Ezen a héten szabin vagyok, soxeretettel várlak és mást is. Utánna is, időpontegyeztetéssel.
A vitát lezárom részemről. Telszám az adataimnál. :up:

#1857 Felhasználó inaktív   Pietrosz 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 07. 23:46

Kész, kiszálltam, legyen igazad. Feladom. :smoker:
- Where are we going?
- Let's go find out.

#1858 Felhasználó inaktív   SFIJ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 08. 00:01

Idézet: Bástya elvtárs - Dátum: 2007. aug. 5., vasárnap - 23:04

Antec Sonata III :respect:
http://www.antec.com...hp?ProdID=08142
Kép

Nem is tudtam hogy megjelent. Mondjuk a képek alapján egy az egyben az elsőre hajaz, csak az előlapja más (nincs takaró a front csatlakozók előtt). Viszont a légáramlás meg a táp jobb.

Ebbe veszel mondjuk egy Papst akármilyen halk ventit, a procira passzív hűtőt, VGA-ra szintén, osztjónapot. Kis szerencsével a SpeedFan vagy az alaplap le tudja szabályozni a házventit, és gyakorlatilag teljes lesz a csönd.

van árlistán is, horror árral. táp nélkül 35 küvecs. szegény embör lévén kiegyezek egy thermaltake sopranoval :D

Szerkesztette: SFIJ 2007. 08. 08. 00:02 -kor

νιψονανωμηματαμημωνανοψιν

What do stars do? They shine.(Yvaine)

#1859 Felhasználó inaktív   Omega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 08. 00:09

Idézet: Pietrosz - Dátum: 2007. aug. 8., szerda - 0:46

Kész, kiszálltam, legyen igazad. Feladom. :smoker:

Azért még PÜ-ben futunk pár kört. Érdemes lenne ide is írnod, mert van némi igazad.
Azt írtad, hogy Eisenhower megveszi az általa kinézett házat, rápakolja a hárdverekre azokat a hűtőket amik nekem vannak, és házmod nélkül nem fognak megsülni, bár az enyémben jobb hőfok értékek vannak. :up:
Én azt mondom, hogy ebben van sok igazság,

de a 3 év hosszú idő. Nem gondolom egy percig sem, hogy a 8800-ak ilyen hőfokokon amit gyárilag definiáltak szerencsétleneknek, bírni fogják extra hűtés és jól szellőző házon kívül. ezen kívül egy C2D E6600 1,4V-on 3500MHz-re húzva, állandó használat mellett tovább fűti a rendszert.

Rengeteget teszteltem ősz óta a konfigot, és a konfig egészében látom az összefüggéseket hőfoktanilag.
Lehet, tiszta nagyképű a koncepció szó, meg a szakmaiság meg az átgondoltság, de erről van szó részemről, ennyire telik belőle. A szakmám, bár nem abban dolgozom.

#1860 Felhasználó inaktív   SFIJ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 08. 00:18

az illenekről mit gondótok?
νιψονανωμηματαμημωνανοψιν

What do stars do? They shine.(Yvaine)

Téma megosztása:

• (127 Oldal)
  • +
  • « Első