HWSW Informatikai Kerekasztal: AZ ÉN HÁZAM!!!MINDENKI NEZZEN BE IDE!!! # IV. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (127 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 92
  • 93
  • 94
  • 95
  • 96
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

AZ ÉN HÁZAM!!!MINDENKI NEZZEN BE IDE!!! # IV. Értékeld a témát: ***** 3 szavazás

#1861 Felhasználó inaktív   SFIJ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 08. 08. 12:38

hat nem lesz thermaltake soprano hazam. en vennek de senki sem akar eladni nekem :(
νιψονανωμηματαμημωνανοψιν

What do stars do? They shine.(Yvaine)

#1862 Felhasználó inaktív   Der,Die,Das Gumis 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 08. 13:08

Idézet: SFIJ - Dátum: 2007. aug. 8., szerda - 12:38

hat nem lesz thermaltake soprano hazam. en vennek de senki sem akar eladni nekem :(

http://depo.hu/therm...ano_-_vb1000sns

;)
Gumik Felnik  Adás-Vétel.
Gumi szerelés-javítás.
Alufelni javítás!!!
Műszaki vizsga, vizsgára felkészítés.
1026 Bp Páfrány u. 17/b

0630-326-3600

#1863 Felhasználó inaktív   Eisenhower 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 08. 13:15

Idézet: Pietrosz - Dátum: 2007. aug. 8., szerda - 0:06

Most ezen az előlap kivágásos venti beillesztős témán megy a :box: ?
Biztos nagy titkot árulok el, de ha azokat az előlapokat egyszerűen csak kiszedi valaki, akkor közel olyan szellőzést kap(a ma divatos alaplappal párhuzamosan fújó cpu hűtőt feltételezve), mintha a fél délutánt barkáccsal töltené. Így ugyanis friss levegőhöz jut a procihűtő, amit előtte jól áthúz a ramok felett is, így még azok hűtésébe is besegít.

vita nem megy végül is semmiről csak nem tetszik ahogy omega lenéz nem csak engem mást is és lekezelően beszél mintha ő perfekt tudna mindent  (persze nem mindíg, mert van ugye csomo topik amit ő nyitott ha vmit kérdezni akart mert nem tudta) erről van szó mindössze. :rolleyes:
ASUS P5K-E Wifi App Edition : C2D E8500 @ 4300 : 2x2GB G.Skill 1000 : Sapphire Radeon HD4870 512MB  : Nec AD7170S : Pioneer DVR-215 : Logitech G5 : Antec P182 Case : SB X-Fi Music  250GB Hitachi Sata

ERROR: A Windows nemtalálja a Windows-t A folytatáshoz inditsa el a Windows-t!

#1864 Felhasználó inaktív   Eisenhower 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 08. 13:40

Idézet: Omega - Dátum: 2007. aug. 8., szerda - 0:18

Így nagy hírtelen csak röhögtem egyet. :)

Nem én fordultam hozzád soha sem fórumon kívül, és nem én szoktam rád hallgatni. Nem vagyok túl népszerű itt a fórumon (sem), sok emberke ír privit, lép velem kapcsolatba telefonon vagy MSN-en ha döntés előtt áll. Senki sem panaszkodik utánna, sőt. Igaz, ebből itt a fórumban nem csapódik le semmi.  ;)

Mivel felajánlottam neked a házam megvételre (a házam, amivel ilyen hardverelemek mellett léghűtéssel sehol soha senki a világon nem ért el ilyen eredményekett - cáfoljon meg valaki) anyagáron, és ennek ellenére nézel mást aminek a teszteredményeit látom, próbálok segíteni: rossz irányba mész. Egy kéken világító robotfej nem feltétlenül jó neked.

Előre mondom, nem fog jól szellőzni, és kurvára nem tudsz berakni plusz ventit, mert nincs lehetőséged. Moddoláshoz meg sok sikert, igen, azt hiszem hogy nagyon ügyes vagyok, és nem fogod tudni gányolás nélkül moddolni. Én kurva sokat barkácsoltam a kéróban, beépített szekrényt készítettem, járólapoztam, teraszt építettem be, tetőt cseréltem, estébé sok-sok vágás, tervezés, illesztés. Ehhez kell az előélet, plusz képzeld el, hogy egy milliméter eltérés is csúnya... na ezt a robotfejet meg moddolni sem egyszerű.

A fórumbeli vitákban alulmaradok? Ja, az előfordul. Ez viszont nem feltétlenül engem minősít csak és nem feltétlenül úgy, ahogy látszik. Miért, a többi fórumozónak, akinek szintén olyan határozott a véleménye mint nekem, próbált mást, több mindent mint én?

Aztán tőlem vedd meg a robotfejet, részemről nincs harag, csak segíteni próbáltam.

Na még egy reagálás és befejeztem. Anno a segítséget bios beállításhoz itt fórumon kértem te ajánlottad fel hogy telon dumálunk és segítesz amivel éltem is és meg is köszöntem ha jól emlékszem...
ezt is ugy állítod be mintha itt sz*ptam volna a farkad hogy ugyan nagy omega mester kérlek segíts halandó forumozó társadnak. Ház megvétele felajánlottad nekem is és roternek is de én az elején megmondtam hogy bármennyire is jó ezüst színű tehát alapbol kiesett meg sosem veszek használt cuccot. Nem tudom milyen teszteket olvastál mert én amit gugli dobott mindet elolvastam, ha tudnám hogy votl ilyen házad és tapasztalatbol beszélsz akkor azt mondom igazad van (tudom büszke vagy a házad moddolására én is az lennék mert jol sikerült hőfokok is egész jók de attol még biztos talál az ember olyan házat is ami jobban tetszik, és lehet belőle hasonló jó hőfokokat kipréselni mint a tiedből. tudom tiednél nem lesz jobb soha hisz ezt állítod, de hasonló jó lehet még... ) én találtam ilyen házat (ami tetszik és talán lehet jó hűtést csinálni hozzá) és mivel jóval nagyobb a ház mint a poseidon ezért ugy gondolom könnyebb a szerelés kábelek elhelyezése és sztem nagyobb házban jobban mozog a levegő. ha nem így lesz akkor így jártam. másik, hogy nem tudom még most se felfogni miért irod azt hogy gányolok akármit is? láttál már akár egy munkámat is?  hőfokokrol meg annyit hogy egy fos codegen házam van most 28 fok van bent a lakotelepi panelban idebent....
Kép

azért ilyen szar házban nem olyan rosszak ezek a hőfokok és egy tetves venti sincs benne.
Részemről sincs harag csak utálom amikor valaki lenézi a másikat... na ha akarsz még ebben az ügyben irni  priviben vagy msn-en köszi.
ASUS P5K-E Wifi App Edition : C2D E8500 @ 4300 : 2x2GB G.Skill 1000 : Sapphire Radeon HD4870 512MB  : Nec AD7170S : Pioneer DVR-215 : Logitech G5 : Antec P182 Case : SB X-Fi Music  250GB Hitachi Sata

#1865 Felhasználó inaktív   salaud 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 08. 14:02

No comment... :bolond:  :nag:  :offtopic:
(\__/)
(='.'=) Ez itt nyuszi. Másold át te is, hogy segíts
(")_(") neki a világuralom megszerzésében.

Az emberek 66 százaléka nem tud számolni! Gondoljatok bele, ez majdnem a fele!!

#1866 Felhasználó inaktív   Omega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 08. 15:27

:think:

#1867 Felhasználó inaktív   SFIJ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 08. 21:02

Idézet: Der,Die,Das Gumis - Dátum: 2007. aug. 8., szerda - 14:08

igazad van, beletörődtem ezüstszínű lessz a soprano, fekete nincs az országna és októberig nemis lesz :(

#1868 Felhasználó inaktív   Omega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 08. 21:06

Idézet: SFIJ - Dátum: 2007. aug. 8., szerda - 22:02

igazad van, beletörődtem ezüstszínű lessz a soprano, fekete nincs az országna és októberig nemis lesz :(

Thermaltake SOPRANO VB1000BNS (Fekete) Midi ATX /tápegység nélkül/ 16 200 Ft 19 440 Ft

http://www.aliencomputers.hu/

#1869 Felhasználó inaktív   SFIJ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 08. 21:18

Idézet: Omega - Dátum: 2007. aug. 8., szerda - 22:06

Thermaltake SOPRANO VB1000BNS (Fekete) Midi ATX /tápegység nélkül/     16 200 Ft     19 440 Ft

http://www.aliencomputers.hu/

árlistát sokan tudnak írni, de amikor a megrendelést teljesíteni kell, akkor az kevésbé szok sikerülni. kb 6 bolttól rendeltem be, mindegyik elnézést kérve tördelte a kezeit emilben, az alien is köztük volt :D

#1870 Felhasználó inaktív   Eisenhower 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 08. 21:19

Idézet: SFIJ - Dátum: 2007. aug. 8., szerda - 22:18

árlistát sokan tudnak írni, de amikor a megrendelést teljesíteni kell, akkor az kevésbé szok sikerülni. kb 6 bolttól rendeltem be, mindegyik elnézést kérve tördelte a kezeit emilben, az alien is köztük volt :D

www.ipon.hu ? kérdezz rá. :)

#1871 Felhasználó inaktív   SFIJ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 08. 21:21

Idézet: Eisenhower - Dátum: 2007. aug. 8., szerda - 22:19

www.ipon.hu ? kérdezz rá. :)

őkis benne voltak már abban a 6-ban ők legalább kiszedték az árlistájukból ahogy most nézem. korrekt. :D

Szerkesztette: SFIJ 2007. 08. 08. 21:25 -kor

#1872 Felhasználó inaktív   Omega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 08. 21:48

Idézet: SFIJ - Dátum: 2007. aug. 8., szerda - 22:18

Ja, bocs, azt hittem, ezeket nem nézted. Mondjuk nem is baj, nem korrektek.

#1873 Felhasználó inaktív   Pietrosz 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 08. 21:51

Idézet: Omega - Dátum: 2007. aug. 8., szerda - 22:48

Ja, bocs, azt hittem, ezeket nem nézted. Mondjuk nem is baj, nem korrektek.

Na igen, a rossz tapasztalatok előjönnek :D
Az én hibás 1950Pro-mat 5 perc alatt cserélték, szóval én meg szeretem őket :)
- Where are we going?
- Let's go find out.

#1874 Felhasználó inaktív   Omega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 08. 22:02

Pont azért mertem írni őket, mert az én esetem egyedi volt. Máshonnan is hallottam, hogy a garanciális ügyintézésük nem korrekt, de azt is sok helyről, hogy igen, korrektek. Kb egálban volt a vélemény, de legalább jó áraik vannak és olyan cuccaik, amiket máshonnan nem lehetne beszerezni.
(Más kérdés, hogy velem igen pellengérre mentek.)

#1875 Felhasználó inaktív   Eisenhower 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 08. 22:10

Idézet: SFIJ - Dátum: 2007. aug. 8., szerda - 22:21

őkis benne voltak már abban a 6-ban ők legalább kiszedték az árlistájukból ahogy most nézem. korrekt. :D

de csörgesd meg őket általában 2-3 nap alatt megvan...

#1876 Felhasználó inaktív   SFIJ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 08. 22:41

Idézet: Eisenhower - Dátum: 2007. aug. 8., szerda - 23:10

de csörgesd meg őket általában 2-3 nap alatt megvan...

te elhiszed-e már hogy megfutottam a köröket? 1 darab thermaltake importáló nagyker van, minden kisker tőle vesz - nekik nincs és októberre várnak legközelebb szállítmányt. ground post, hajóval jön, stb.  :sandor:

Szerkesztette: SFIJ 2007. 08. 08. 22:43 -kor

#1877 Felhasználó inaktív   arn 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 09. 05:42

nehany bolt hoz nyugati nagykerekbol is  ;)

antecet pl csak olyantol erdemes venni. az itthoni disztrib arai kb 1.5x a nyugatihoz kepest - tiszta balkan.

#1878 Felhasználó inaktív   nyunyu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 09. 08:48

Hja, keremszepen, draga a legifuvar.

Tajpej-Budapest tavra atlagosan kilonkent 5$ a tarifa...
Vagyis egy csomagolassal egyutt 15 kilos haznal 75$ lenne csak a szallitas.

#1879 Felhasználó inaktív   Omega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 09. 10:34

Idézet: SFIJ - Dátum: 2007. aug. 8., szerda - 23:41

te elhiszed-e már hogy megfutottam a köröket? 1 darab thermaltake importáló nagyker van, minden kisker tőle vesz - nekik nincs és októberre várnak legközelebb szállítmányt. ground post, hajóval jön, stb.  :sandor:

Élijenkompjútörz a jelekből ítélve nem csak magyar importőröktől vásárol... ld. pl a fekete Samsung monitorokat, ami elvileg Mo-n nem is kapható, oszt' mégis. Vagy nézz rá az áraikra. Persze ha felhívtad őket és azt mondták nem tudnak, az más. De akkor miért van az árlistájukban? ;)

#1880 Felhasználó inaktív   arn 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 09. 10:43

Idézet: nyunyu - Dátum: 2007. aug. 9., csütörtök - 9:48

Hja, keremszepen, draga a legifuvar.

Tajpej-Budapest tavra atlagosan kilonkent 5$ a tarifa...
Vagyis egy csomagolassal egyutt 15 kilos haznal 75$ lenne csak a szallitas.

ausztria nincs olyan messze tolunk  :think:

Téma megosztása:

• (127 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 92
  • 93
  • 94
  • 95
  • 96
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.