HWSW Informatikai Kerekasztal: AZ ÉN HÁZAM!!!MINDENKI NEZZEN BE IDE!!! # IV. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (127 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 30
  • 31
  • 32
  • 33
  • 34
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

AZ ÉN HÁZAM!!!MINDENKI NEZZEN BE IDE!!! # IV. Értékeld a témát: ***** 3 szavazás

#621 Felhasználó inaktív   IllaKilla 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2004. 09. 30. 11:05

Előre is elnézést kérek a kritikájért de ez a hajtomüves aaerocool ház egyszerüen bóvli hatást kelt.
Látszik ,hogy az elején lévő ventillátorral tipikusan a hülyegyerek vevőréteget célozták meg.
Az előlap ct koppintás bár a márkák manapság nagyon össze vissza vannak...
Ez az átalakitott chieftek előlap + a hülyegyerek turbina bennem egyszerüen a media marktban kaphato also kategoriás tinédzser music boxoknak a design-ját  idézi föl.A plexi oldallap fantáziátlan kivágása is a harmadosztályu fáradt taiwani tervező sietős munkájának az eredménye.De ezt még meg kelet oldalrol füszerezni egy gyönyörü kerregő pohártartoval..........
Végeredmény képpen ha nem lenne ráirva hogy aerocool akkor én egyből azt hinném hogy codegen vagy azona...A céllövölde nyereeményei között lenne ennek a háznak a helye pont a patronos pisztoly melett..

#622 Felhasználó inaktív   GAI 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 09. 30. 11:39

Idézet: IllaKilla - Dátum: 2004. szept. 30., csütörtök - 12:05

Előre is elnézést kérek a kritikájért de ez a hajtomüves aaerocool ház egyszerüen bóvli hatást kelt.
Látszik ,hogy az elején lévő ventillátorral tipikusan a hülyegyerek vevőréteget célozták meg.
Ez az átalakitott chieftek előlap + a hülyegyerek turbina bennem egyszerüen a media marktban kaphato also kategoriás tinédzser music boxoknak a design-ját  idézi föl.A plexi oldallap fantáziátlan kivágása is a harmadosztályu fáradt taiwani tervező sietős munkájának az eredménye.De ezt még meg kelet oldalrol füszerezni egy gyönyörü kerregő pohártartoval..........
Végeredmény képpen ha nem lenne ráirva hogy aerocool akkor én egyből azt hinném hogy codegen vagy azona...A céllövölde nyereeményei között lenne ennek a háznak a helye pont a patronos pisztoly melett..

Erre mondják azt, hogy ízlések és pofonok. Az egy dolog, hogy nem tetszik neked, de hogy lebóvlizod, azt már kikérem magamnak.
Mint írtam, annak a "hülyegyerek ventilátor"-nak a hatására legalább 5 fokkal hűvösebb a proci és a chipset is, mint az előző házamban. Emellett szerintem nagyon jól néz ki, de hát akkor én biztos hülyegyerek vagyok :bolond:
Az előlapot lesz@rom, hogy miről koppintották, praktikus és szép. Mellesleg nem fogom 40k-ért megvenni a böszömnagy chieftec házat, amikor ez 12k volt.
A plexi oldallappal mi a bajod? Vagy jobban tetszenek a cirádás-pókhálós förmedvények? Szerintem meg az az undorító. Mint mondtam, ízlések és pofonok.
A "kerregő pohártartó" egy Cooler Master Aero V ventije, és nem gyári tartozék volt, hanem én szereltem rá. Halk, segít a proci hűtésében, és nekem tetszik.
Szerintem ez a ház nagyon megérte az árát, mert amellett, hogy jól néz ki (ami ugye relatív), kiválóan lehűti a gépet. De te vegyed meg a Chieftec házat, és örülj, hogy egy jellegtelen, unalmas kinézetű házad van 40k-ért.
"Two intelligent species live on Earth: Humans and Hungarians." (Isaac Asimov)

#623 Felhasználó inaktív   bigsee 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 09. 30. 17:45

:offtopic:

IllaKilla! Ez egy kicsit durva volt! Ejnye!  :rolleyes:  A topic neve: "Az ÉN házam..."

GA-990FXA-UD3*FX4100*HD6950 2 GiB*Vengeance DDD3-1866 8GiB kit*X-FI ExtremeMusic*L22W-6SA*HyperX 120*5000AAKS*10EACS*GSA-H62N*DeathAdder3,5*ip4200*A800 X-Touch*X-530*VA8000BWS*BQ DP Pro10 550 W

#624 Felhasználó inaktív   des 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 09. 30. 19:26

ez kicsit ez a "kritika" telleg eros volt. ha nem tetszik attol meg nem kell leszolni.
az en hazamnak pl meg markaja sincs (biztos van valami de nemerdekel, szerintem noname) de nemis ez a lenyeg hanem az hogy hogy nez ki, meg hogy esetleg 1-2 moddolas utan hogy nez ki.

a topik is errol szol...
engem a "markak" amugyis hidegen hagynak. az en hazam talan 1500 ft ha volt..[ :D  :D  lehet lebovlizni, nem erdekel] (mar nem emlexem, tappal egyutt volt 4-5000 korul..) szal tokre nem erdekel.. nekem tetszik ahogy atalakitottam es ez a lenyeg! nem? nem masnak fabrikaltam ossze hanem magamnak...

ha GAI-nak tetszik a turbina effekt az az o dolga. stb..
na mindegy. :smoker:
A gépemről küldve billentyűzettel | Egy bringás blogja: http://deviantrider.co.nf

#625 Felhasználó inaktív   IllaKilla 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 09. 30. 20:28

gai azt nem mondtam hogy a ház hütési szempont és ár teljesitmény arányban nem jo.
Te feltetted a házrol készült képet, igy sejthetted hogy sokan hozzászolnak modding szempontbol.
Ez az aerocool ház átlag tuning felhasználoknak, ár /teljesitmény szempontjábol tökéletes.Viszont esztétikailag nulla ezt be kell ismerni és a designjárol ordit a hardam osztály licence...

#626 Felhasználó inaktív   GAI 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 09. 30. 20:37

Idézet: IllaKilla - Dátum: 2004. szept. 30., csütörtök - 21:28

gai azt nem mondtam hogy a ház hütési szempont és ár teljesitmény arányban nem jo.
Te feltetted a házrol készült képet, igy sejthetted hogy sokan hozzászolnak modding szempontbol.
Ez az aerocool ház átlag tuning felhasználoknak, ár /teljesitmény szempontjábol tökéletes.Viszont esztétikailag nulla ezt be kell ismerni és a designjárol ordit a hardam osztály licence...

Hát hogy esztétikailag nem nulla az biztos. Igencsak megosztotta a környezetemet (volt akinek nagyon tetszett, és volt aki nagyon rondának találta, de abban mindenki egyetértett hogy nem átlagos darab :D ). Tehát mindenképp egyedi, az más kérdés, hogy van akinek tetszik és van akinek nem.
A kidolgozása meg nem harmadosztályú, de lehet, hogy ezt a képek nem adják vissza megfelelően.
Mindenesetre egy nagyon jól összerakott, igényes ház szerintem.

#627 Felhasználó inaktív   Mec 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 01. 09:26

IllaKilla! Rakj fel pár képet a te gépedről is, hadd lássuk. Ne csak fikázz, mutass is valamit, vagy pedig csak nézegess és ne szólj hozzá.  :smoker:

#628 Felhasználó inaktív   reandre 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 01. 14:12

Idézet: IllaKilla - Dátum: 2004. szept. 30., csütörtök - 12:05

akkor lőjél már nekem kettőt, ha a céllövöldébe jársz...  :rolleyes:
nameg mutass valamit a repertoárodból, ha Te ennyire kemény modder vagy... had lássuk mit tudsz...  :p

#629 Felhasználó inaktív   ^Sunrise^ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 02. 20:47

Kabelrendezes utan, alaplapcsere elott....:

Kép
[ Kattints ide a teljes méretű képhez ]

Kép

Kép

Kép

Bocs a modemesektol, pedig probaltam kicsinyiteni. :)
÷ Gigabyte N650SLI-DS4 ÷ Intel C2D E2140 1.6@3Ghz ÷ Kingmax 4GB DDR2-800 ÷ Sapphire X1950XT 256MB ÷ Western Digital 250GB + Hitachi 500GB ÷ LG-H42L/LG-4163B ÷ Enermax Noisetaker 475W ÷ Lian Li PC-V1200B ÷ Samsung 40" LE40R72B ÷

Passzív vízhűtés lépésenként, képekben

#630 Felhasználó inaktív   des 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 02. 20:58

en meg azert vettem ki a kepeket a replybol hogy ne ketszer jojjon le. :) stb.

hat ahogy elnezem szep rend van a gep belsejeben is. :think: Ez csak azert emlitem meg mert az enyemben meg egyaltalan nincs! :D az enyem belulrol olyan mint egy katasztrofa utan.. kabelek mindenhol, lognak osszevissza..stb..csoda hogy meg maradt hely a levego aramlatoknak! :D  :D
A gépemről küldve billentyűzettel | Egy bringás blogja: http://deviantrider.co.nf

#631 Felhasználó inaktív   zsombor22 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 02. 21:02

Idézet: ^Sunrise^ - Dátum: 2004. okt. 2., szombat - 19:47

Kabelrendezes utan, alaplapcsere elott....:

Látom ^Sunrise^ szakitottál a plexis házakkal,vagy rosszúl látom,erre a hangszigetelésből következtettem,különben nem rossz a házikó
Asus P8z68-VPro,2600K + Noctua NH-D14,Corsair DDR3 1600MHz 16GB Vengeance LP Kit,Sapphire hd 6990 4 GB,Nec AD7261S DVD,2TB Hitachi Deskstar 7K3000,1TB Hitachi Deskstar 7K1000,Sound Blaster X-Fi Platinum,Logitech Z5300 5.1 THX,LG W2600H-PF,Cooler Master Haf-X 942 Ház,Corsair TX 850,Logitech G15,Logitech Mx1000

#632 Felhasználó inaktív   ^Sunrise^ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 02. 21:16

Koszi. :)

Hat igen, el kellett donteni, hogy halkabb vagy latvanyosabb gepet szeretnek-e. :) Egy 12-es ventinek valo lyuk lesz meg vagva az oldalan a Zalman mellett, addig oldallap nincs felteve, szoval vmilyen szinten ablakos a hazam most is. :D
÷ Gigabyte N650SLI-DS4 ÷ Intel C2D E2140 1.6@3Ghz ÷ Kingmax 4GB DDR2-800 ÷ Sapphire X1950XT 256MB ÷ Western Digital 250GB + Hitachi 500GB ÷ LG-H42L/LG-4163B ÷ Enermax Noisetaker 475W ÷ Lian Li PC-V1200B ÷ Samsung 40" LE40R72B ÷

Passzív vízhűtés lépésenként, képekben

#633 Felhasználó inaktív   Savage 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 04. 11:01

Idézet: GAI - Dátum: 2004. szept. 25., szombat - 19:25

Nem fogja telinyomni porral a házat ott a padló közelében?  :think:
We're getting faster !
This, is the real, Hardcore !
Alright !
FASTER !

#634 Felhasználó inaktív   des 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 04. 17:49

Idézet: Savage - Dátum: 2004. Oct. 4., Monday - 10:01

hmm... :think: ez telleg gond lehet neki is. nekem egy pici venti van elol de nemreg vettem eszre hogy tokre porosak a lapatok. mar lefujtam rola de valami szurotextil kellene a hata moge. ugy erzem.
amugy nekem is a foldon van a gep.

Szerkesztette: Desorder 2004. 10. 04. 17:50 -kor

#635 Felhasználó inaktív   GAI 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 04. 18:24

Idézet: Savage - Dátum: 2004. okt. 4., hétfő - 12:01

De tele fogja. De az előző ház is telenyomta szal mellékes :)

#636 Felhasználó inaktív   des 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 04. 18:28

Idézet: GAI - Dátum: 2004. Oct. 4., Monday - 17:24

De tele fogja. De az előző ház is telenyomta szal mellékes :)

inklabb a por mint a forrosag. mi?... :D de valami finom de megis a levegot atereszto anyaggal talan lehetne mersekelni.

#637 Felhasználó inaktív   Xero 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 04. 18:39

Nos nekem alul 2 venti szív be 1 oldalt fúj be és így a földön sme vészes a por!
Pedig gyakran cigizek a szobában max hetente porszívózok és néha bulikra is L jár a gép és ott kap bőven füstöt meg port magába! Szal így 2 hónap után 2 buli után így néz ki belülről szal sztem nem vészes!
Kép

Üdv

#638 Felhasználó inaktív   zsombor22 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 04. 18:40

Az én házamba minden venti elött van porszűrő mégis havonta pucolhatom a házat.Ami a legjobban szívja a port az a Zalman CNPS7000.Ezért fogom lecserélni két hét alatt tele lesznek a bordák porral.
Kép
Asus P8z68-VPro,2600K + Noctua NH-D14,Corsair DDR3 1600MHz 16GB Vengeance LP Kit,Sapphire hd 6990 4 GB,Nec AD7261S DVD,2TB Hitachi Deskstar 7K3000,1TB Hitachi Deskstar 7K1000,Sound Blaster X-Fi Platinum,Logitech Z5300 5.1 THX,LG W2600H-PF,Cooler Master Haf-X 942 Ház,Corsair TX 850,Logitech G15,Logitech Mx1000

#639 Felhasználó inaktív   Xero 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 04. 18:41

Idézet: Desorder - Dátum: 2004. okt. 4., hétfő - 19:28

inklabb a por mint a forrosag. mi?... :D de valami finom de megis a levegot atereszto anyaggal talan lehetne mersekelni.

próbáltam zsepit meg ilyen réz szőttes marhaságot is!
Nem sokat ért!

Üdv

#640 Felhasználó inaktív   vatom 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 05. 11:01

Átpakoltam a bélést:Kép

Téma megosztása:

• (127 Oldal)
  • +
  • « Első