AZ ÉN HÁZAM!!!MINDENKI NEZZEN BE IDE!!! # IV.
Elküldve: 2004. 09. 30. 11:05
Látszik ,hogy az elején lévő ventillátorral tipikusan a hülyegyerek vevőréteget célozták meg.
Az előlap ct koppintás bár a márkák manapság nagyon össze vissza vannak...
Ez az átalakitott chieftek előlap + a hülyegyerek turbina bennem egyszerüen a media marktban kaphato also kategoriás tinédzser music boxoknak a design-ját idézi föl.A plexi oldallap fantáziátlan kivágása is a harmadosztályu fáradt taiwani tervező sietős munkájának az eredménye.De ezt még meg kelet oldalrol füszerezni egy gyönyörü kerregő pohártartoval..........
Végeredmény képpen ha nem lenne ráirva hogy aerocool akkor én egyből azt hinném hogy codegen vagy azona...A céllövölde nyereeményei között lenne ennek a háznak a helye pont a patronos pisztoly melett..
Elküldve: 2004. 09. 30. 11:39
Idézet: IllaKilla - Dátum: 2004. szept. 30., csütörtök - 12:05
Látszik ,hogy az elején lévő ventillátorral tipikusan a hülyegyerek vevőréteget célozták meg.
Ez az átalakitott chieftek előlap + a hülyegyerek turbina bennem egyszerüen a media marktban kaphato also kategoriás tinédzser music boxoknak a design-ját idézi föl.A plexi oldallap fantáziátlan kivágása is a harmadosztályu fáradt taiwani tervező sietős munkájának az eredménye.De ezt még meg kelet oldalrol füszerezni egy gyönyörü kerregő pohártartoval..........
Végeredmény képpen ha nem lenne ráirva hogy aerocool akkor én egyből azt hinném hogy codegen vagy azona...A céllövölde nyereeményei között lenne ennek a háznak a helye pont a patronos pisztoly melett..
Erre mondják azt, hogy ízlések és pofonok. Az egy dolog, hogy nem tetszik neked, de hogy lebóvlizod, azt már kikérem magamnak.
Mint írtam, annak a "hülyegyerek ventilátor"-nak a hatására legalább 5 fokkal hűvösebb a proci és a chipset is, mint az előző házamban. Emellett szerintem nagyon jól néz ki, de hát akkor én biztos hülyegyerek vagyok

Az előlapot lesz@rom, hogy miről koppintották, praktikus és szép. Mellesleg nem fogom 40k-ért megvenni a böszömnagy chieftec házat, amikor ez 12k volt.
A plexi oldallappal mi a bajod? Vagy jobban tetszenek a cirádás-pókhálós förmedvények? Szerintem meg az az undorító. Mint mondtam, ízlések és pofonok.
A "kerregő pohártartó" egy Cooler Master Aero V ventije, és nem gyári tartozék volt, hanem én szereltem rá. Halk, segít a proci hűtésében, és nekem tetszik.
Szerintem ez a ház nagyon megérte az árát, mert amellett, hogy jól néz ki (ami ugye relatív), kiválóan lehűti a gépet. De te vegyed meg a Chieftec házat, és örülj, hogy egy jellegtelen, unalmas kinézetű házad van 40k-ért.
Elküldve: 2004. 09. 30. 17:45

IllaKilla! Ez egy kicsit durva volt! Ejnye!

Elküldve: 2004. 09. 30. 19:26

ez kicsit ez a "kritika" telleg eros volt. ha nem tetszik attol meg nem kell leszolni.
az en hazamnak pl meg markaja sincs (biztos van valami de nemerdekel, szerintem noname) de nemis ez a lenyeg hanem az hogy hogy nez ki, meg hogy esetleg 1-2 moddolas utan hogy nez ki.
a topik is errol szol...
engem a "markak" amugyis hidegen hagynak. az en hazam talan 1500 ft ha volt..[

ha GAI-nak tetszik a turbina effekt az az o dolga. stb..
na mindegy.

Elküldve: 2004. 09. 30. 20:28
Te feltetted a házrol készült képet, igy sejthetted hogy sokan hozzászolnak modding szempontbol.
Ez az aerocool ház átlag tuning felhasználoknak, ár /teljesitmény szempontjábol tökéletes.Viszont esztétikailag nulla ezt be kell ismerni és a designjárol ordit a hardam osztály licence...
Elküldve: 2004. 09. 30. 20:37
Idézet: IllaKilla - Dátum: 2004. szept. 30., csütörtök - 21:28
Te feltetted a házrol készült képet, igy sejthetted hogy sokan hozzászolnak modding szempontbol.
Ez az aerocool ház átlag tuning felhasználoknak, ár /teljesitmény szempontjábol tökéletes.Viszont esztétikailag nulla ezt be kell ismerni és a designjárol ordit a hardam osztály licence...
Hát hogy esztétikailag nem nulla az biztos. Igencsak megosztotta a környezetemet (volt akinek nagyon tetszett, és volt aki nagyon rondának találta, de abban mindenki egyetértett hogy nem átlagos darab

A kidolgozása meg nem harmadosztályú, de lehet, hogy ezt a képek nem adják vissza megfelelően.
Mindenesetre egy nagyon jól összerakott, igényes ház szerintem.
Elküldve: 2004. 10. 01. 09:26

IllaKilla! Rakj fel pár képet a te gépedről is, hadd lássuk. Ne csak fikázz, mutass is valamit, vagy pedig csak nézegess és ne szólj hozzá.

Elküldve: 2004. 10. 01. 14:12
Idézet: IllaKilla - Dátum: 2004. szept. 30., csütörtök - 12:05
akkor lőjél már nekem kettőt, ha a céllövöldébe jársz...

nameg mutass valamit a repertoárodból, ha Te ennyire kemény modder vagy... had lássuk mit tudsz...

Elküldve: 2004. 10. 02. 20:47

[ Kattints ide a teljes méretű képhez ]

Bocs a modemesektol, pedig probaltam kicsinyiteni.

Passzív vízhűtés lépésenként, képekben
Elküldve: 2004. 10. 02. 20:58

hat ahogy elnezem szep rend van a gep belsejeben is.

Elküldve: 2004. 10. 02. 21:02
Idézet: ^Sunrise^ - Dátum: 2004. okt. 2., szombat - 19:47
Látom ^Sunrise^ szakitottál a plexis házakkal,vagy rosszúl látom,erre a hangszigetelésből következtettem,különben nem rossz a házikó
Elküldve: 2004. 10. 02. 21:16

Hat igen, el kellett donteni, hogy halkabb vagy latvanyosabb gepet szeretnek-e.

Passzív vízhűtés lépésenként, képekben
Elküldve: 2004. 10. 04. 11:01
Idézet: GAI - Dátum: 2004. szept. 25., szombat - 19:25
Nem fogja telinyomni porral a házat ott a padló közelében?

This, is the real, Hardcore !
Alright !
FASTER !
Elküldve: 2004. 10. 04. 17:49
Idézet: Savage - Dátum: 2004. Oct. 4., Monday - 10:01

hmm...

amugy nekem is a foldon van a gep.
Szerkesztette: Desorder 2004. 10. 04. 17:50 -kor
Elküldve: 2004. 10. 04. 18:24
Idézet: Savage - Dátum: 2004. okt. 4., hétfő - 12:01

De tele fogja. De az előző ház is telenyomta szal mellékes

Elküldve: 2004. 10. 04. 18:28
Idézet: GAI - Dátum: 2004. Oct. 4., Monday - 17:24

inklabb a por mint a forrosag. mi?...

Elküldve: 2004. 10. 04. 18:39
Pedig gyakran cigizek a szobában max hetente porszívózok és néha bulikra is L jár a gép és ott kap bőven füstöt meg port magába! Szal így 2 hónap után 2 buli után így néz ki belülről szal sztem nem vészes!

Üdv
Elküldve: 2004. 10. 04. 18:40

Elküldve: 2004. 10. 04. 18:41
Idézet: Desorder - Dátum: 2004. okt. 4., hétfő - 19:28

próbáltam zsepit meg ilyen réz szőttes marhaságot is!
Nem sokat ért!
Üdv