Elküldve: 2004. 11. 18. 19:25
Idézet: gbr - Dátum: 2004. nov. 18., csütörtök - 17:43
két nap bírkózás után arra jöttem rá hogy a gégecső nem számítógépbe való dolog. Úgyhogy ezúton szeretnék tisztelettel mindenkit lebeszélni arról hogy ezt használja. Két fő okom van:
1. Iszonyu merev, akár még kárt is okozhat valamiben.
2. A legkisebb 16mm átmérőjű ami még mindíg sokkal vastagabb mint a tápkábel magában
egyedüli előnye hogy olcsó, 3m összesen nem került 100 forintba, viszont rendkívül gagyi hatássa van és csak szürke létezik belőle (a fekete is inkább sötétszürke). Röviden ezek a tapasztalataim vele.
Új képek nemsokára, (amint sikerült normális kötegelőt szereznem) a régiek pedig szerkesztés alatt,
a 'hogyan ne' antiguide-hoz
Szerk: jól elbeszélgetek itt magammal
gbr én egyáltalán nem értek veled eggyet, nekem kb 3-4 óra kellet hogy megcsináljam a gégecsövezést,a gégecső nem olyan merev ahogy te leírod (ez nem tud kárt tenni a gépbe) én már kb 20 barátomnak csináltam meg a gépét és mindenki meg volt vele elégedve(és nem okoztam kárt egy gépbe se).
Az se igaz hogy nincsen fekete gégecső ami nekem van az korom fekete.
Nekem nem kelt gagyi hatást a házamba,ezt még nem monda rá senki,de ha megnézed a képeim után a hozzászólásokat mindenkinek tetszett.
almighty-nek van igaza,ha nem jön be ne erőltesd,de azért nem kell igy lehúzni ezt a megoldást attól hogy te nem tudtad jól megcsinálni.
Itt egy kép szerintem ez fekete gégecső

[
Kattints ide a teljes méretű képhez ]
Itt egy kép az előző házamról ez se lett gagyi

[
Kattints ide a teljes méretű képhez ]
Asus P8z68-VPro,2600K + Noctua NH-D14,Corsair DDR3 1600MHz 16GB Vengeance LP Kit,Sapphire hd 6990 4 GB,Nec AD7261S DVD,2TB Hitachi Deskstar 7K3000,1TB Hitachi Deskstar 7K1000,Sound Blaster X-Fi Platinum,Logitech Z5300 5.1 THX,LG W2600H-PF,Cooler Master Haf-X 942 Ház,Corsair TX 850,Logitech G15,Logitech Mx1000