HWSW Informatikai Kerekasztal: Milyen komplett vizhűtést ajánlotok? - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (124 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 53
  • 54
  • 55
  • 56
  • 57
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Milyen komplett vizhűtést ajánlotok?

#1081 Felhasználó inaktív   Mikeee 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2004. 06. 15. 13:08

Idézet: Zollka - Dátum: 2004. jún. 15., kedd - 12:02

Ha külföldről rendelsz akkor nagyon jót lehet összehozni 50-60 között csak abban lesz ventillátor, bár ez nem volt kitűzésed ,hogy nem lehet...

Szóval egy dual radiátor 50 euro, VGA+CPU+NB blokk együtt 85 euro, pumpa 45 euro ,kiegyenlítő 25 euro...Erre még jön póstaköltség de összesen mgáll 55-60-ban...És ez full gyári, nagyon jó teljesítményű...

Ez a külföldi rendelés macerásnak tűnik, főleg, hogy Békéscsabai vagyok, szerintem a fritzek Budapesten kívül mást nem ismernek Mo.-ból. Plussz ha velami nem jó mit csinálok, jó mundjuk ez leginkább csak a pumpa lehet de akkor is. Szerintetek megrendelem és ők gyönyörűen a küszöbömig leszállítják? (Persze gondolom előre kell tejelni)

#1082 Felhasználó inaktív   Lufinyul 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 06. 15. 13:23

Oks meggyőztél!  :D  Akkor marad a két maxi, mondjuk a sorrend pedig :
pumpából procira onnan alaplapra onnan egyik maxi, majd vidkártya, winyók és másik maxi.
Ez lesz a végleges  ;)

#1083 Felhasználó inaktív   Zollka 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 06. 15. 13:46

Idézet: Lufinyul - Dátum: 2004. jún. 15., kedd - 14:23

Oks meggyőztél!  :D  Akkor marad a két maxi, mondjuk a sorrend pedig :
pumpából procira onnan alaplapra onnan egyik maxi, majd vidkártya, winyók és másik maxi.
Ez lesz a végleges  ;)

:up: :) A dualradit add el a srácnak aki most itt pár hozzászólással ezelőtt kérdezte milyen vízhűtést ajánlunk neki :) Mindketten jó jártok így legalább mert neki ventivel jó lesz :)

#1084 Felhasználó inaktív   Zollka 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 06. 15. 13:51

Idézet: Mikeee - Dátum: 2004. jún. 15., kedd - 14:08

Ez a külföldi rendelés macerásnak tűnik, főleg, hogy Békéscsabai vagyok, szerintem a fritzek Budapesten kívül mást nem ismernek Mo.-ból. Plussz ha velami nem jó mit csinálok, jó mundjuk ez leginkább csak a pumpa lehet de akkor is. Szerintetek megrendelem és ők gyönyörűen a küszöbömig leszállítják? (Persze gondolom előre kell tejelni)

Vedd meg Lufinyul dualradiját és akkor már a radiátorod olcsóbban megvan mintha boltból vennéd, biztos vigyázott rá ,védőfolyadékkal használta stb. szóval nem rosszabb mint az új de biztos kevesebbet kér érte mint a bolti ára! Fűzd meg ,hogy adja el neked :)  Másrészt akkor kevesebbet kell rendelned és az a pár cucc ha Pesten lehet csak átvenni sem okoz majd gondot mert a pumpa 1 kilógramm a 3 blokk meg 600 gramm kb. a kiegyelítő 200 gramm:) Nem tudom mennyire vagy edzett de ennyit biztos el tudsz cipelni hosszabb távon is :D

Simán kijöhetsz így akár 50-re is!

#1085 Felhasználó inaktív   Lufinyul 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 06. 15. 14:10

Hehe  :D  Innova keverék volt benne csak és kb. 2 hónapig üzemelt ! 2 db Papst! venti van hozzá ezek zsír újak ráadásul ami eredetileg volt hozzá azt már felhasználtam a másik gépbe  ;) 5 hónapos kb. a Radi különben.
Árról megegyezünk, ha érdekel írj privit!

Szerkesztette: Lufinyul 2004. 06. 15. 14:11 -kor

#1086 Felhasználó inaktív   DummyBoy 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 06. 15. 18:01

Sziasztok!

Tudtok nekem Ausztriai boltot mondani Bécs - Linz környékén ahol jó vízhűtős cuccokat lehet kapni, és nem csak online?

Főleg URL lenne jó, eddig a Computer 4You-t ismerem ... csak van több is?

Valaki tud valamit?
"Live Fast! Die Young!"

#1087 Felhasználó inaktív   Zollka 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 06. 15. 18:14

Idézet: DummyBoy - Dátum: 2004. jún. 15., kedd - 19:01

Sziasztok!

Tudtok nekem Ausztriai boltot mondani Bécs - Linz környékén ahol jó vízhűtős cuccokat lehet kapni, és nem csak online?

Főleg URL lenne jó, eddig a Computer 4You-t ismerem ... csak van több is?

Valaki tud valamit?

www.compushop.at

De jobban megéri (már) ha németektől rendelsz...

#1088 Felhasználó inaktív   balight_knight 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 06. 15. 18:21

NEM rendelni akar. Írta. Ne csak online legyen.
Shuttle SN85G4 Barebone, AMD64 3000+,512 Mb Corsair C2-XL, Sapphire ATI Radeon 9800 Pro 128mb

#1089 Felhasználó inaktív   Zollka 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 06. 15. 18:49

Idézet: balight_knight - Dátum: 2004. jún. 15., kedd - 19:21

NEM rendelni akar. Írta. Ne csak online legyen.

Nem is csak online boltot írtam másrészt nem méri meg kimenni érte mert 10 ezerből fordulsz meg oda-vissza, elmegy vele egy napod és a pósta még kevesebbe kerül ...Ha kinnt dolgozik valaki vagy ilyesmi akkor sem nagy bolt mert németeknél minden vízhűtéses cucc lényegesen olcsóbb mint az osztrákoknál...Hidd el ,hogy tudom mi a dörgés :)

Egyébként miért gondolja mindenki azt ,hogy a DItech csak online bolt???

#1090 Felhasználó inaktív   DummyBoy 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 06. 15. 21:04

Köszönöm!

Mennyi szokott lenni a postaköltség? Jön rá valami? Áfa, bfa, adó, vám, tize,  kiskutyafüle?

Nekem nem gond elmenni érte, mert munkatársaim + barátaim rendszeresen járnak ki Bécsbe meg a környékére , néha Németroszág és társai ... de ha nem sokkal több a posta akkor elgondolkodom ...

Szóval nekem az út pénzbe nem kerülne, de fogalmam sincs mennyi a postaköltség :) Érdekelne ...

Ja ... én azért hittem, hogy online mert turistául egy kukkot nem tudok csak annyit hogy Kühler + Wasserkühlung :) A Ditech honlapján ezen kívül az egyetlen ismerős német szó az Online volt :)

Akkor jöhet még német bolt is ami szállít ide :)

Én pl. meglepődtem, hogy egy Airplex Evo 240 csak 50 ojró ??? Most akartam csináltatni radit, de ha ennyi a gyári akkor lehet hogy inkább megveszem ...

Szerkesztette: DummyBoy 2004. 06. 15. 21:07 -kor

"Live Fast! Die Young!"

#1091 Felhasználó inaktív   Zollka 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 06. 15. 21:10

Idézet: DummyBoy - Dátum: 2004. jún. 15., kedd - 22:04

Köszönöm!

Mennyi szokott lenni a postaköltség? Jön rá valami? Áfa, bfa, adó, vám, tize,  kiskutyafüle?

Nekem nem gond elmenni érte, mert munkatársaim + barátaim rendszeresen járnak ki Bécsbe meg a környékére , néha Németroszág és társai ... de ha nem sokkal több a posta akkor elgondolkodom ...

Szóval nekem az út pénzbe nem kerülne, de fogalmam sincs mennyi a postaköltség :) Érdekelne ...

Ja ... én azért hittem, hogy online mert turistául egy kukkot nem tudok csak annyit hogy Kühler + Wasserkühlung :) A Ditech honlapján ezen kívül az egyetlen ismerős német szó az Online volt :)

Akkor jöhet még német bolt is ami szállít ide :)

Én pl. meglepődtem, hogy egy Airplex Evo 240 csak 50 ojró ??? Most akartam csináltatni radit, de ha ennyi a gyári akkor lehet hogy inkább megveszem ...

Ha egy szép nagy csomagot rendselsz akkor sem több 5000 forintnál...
Viszont ha rendelsz mondjuk 300 euró értékben már itt van 30-40 euro eltérés az osztrál és a német árak között...Másrészt németeknél több cucc közül válogathatsz...

Milyen összegben gondolkodsz?

#1092 Felhasználó inaktív   csosz 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 06. 15. 21:32

Zollka: "CPU Alphacool NexXxoS HP Pro" blokknak melyik az input/output-ja vagy mindegy?

#1093 Felhasználó inaktív   Zollka 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 06. 15. 21:40

Idézet: csosz - Dátum: 2004. jún. 15., kedd - 22:32

Zollka: "CPU Alphacool NexXxoS HP Pro" blokknak melyik az input/output-ja vagy mindegy?

Amelyik a tüskékre megy(lyuggatott bemenet) azt kell bemenőnek választani! És úgy elhelyezni ,hogy ez legyen lefele mert így könnyebben kimennek a pici buborékok a hűtőből!

#1094 Felhasználó inaktív   DummyBoy 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 06. 15. 21:40

Idézet: Zollka - Dátum: 2004. jún. 15., kedd - 20:10

Ha egy szép nagy csomagot rendselsz akkor sem több 5000 forintnál...
Viszont ha rendelsz mondjuk 300 euró értékben már itt van 30-40 euro eltérés az osztrál és a német árak között...Másrészt németeknél több cucc közül válogathatsz...

Milyen összegben gondolkodsz?

Meglepődtem ... aszittem hozzádobják még a magyar ÁFÁT is ... :)

Nem tudom milyen összeg ... egyenlőre még csak gondolkodom, mert lehet kapok házilag gyártott blokkokat , 7-8 ropi körül ... radit 10 stb ...

Most azt nézem hogy ennek max 1,5* árából mit tudok összehozni ... 50 a lélektani határ ...
"Live Fast! Die Young!"

#1095 Felhasználó inaktív   Zollka 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 06. 15. 21:47

Idézet: DummyBoy - Dátum: 2004. jún. 15., kedd - 22:40

Meglepődtem ... aszittem hozzádobják még a magyar ÁFÁT is ... :)

Nem tudom milyen összeg ... egyenlőre még csak gondolkodom, mert lehet kapok házilag gyártott blokkokat , 7-8 ropi körül ... radit 10 stb ...

Most azt nézem hogy ennek max 1,5* árából mit tudok összehozni ... 50 a lélektani határ ...

1. Unióban vagyunk így már nincs áfa és vám stb... :)
2. 7-8-ért bőven kapsz kinnt is CSÚCSTELJESÍTMÉNYŰ blokkokat! :)

mondok egy példát: Alphacool Nexxxos HP Pro 39 euro...Ez tönkre veri az otthon gyártott blokkokat...Az alphacool high-end GPU/NB blokkjai vannak 7-8 ezres árban...Hacsak nem ebben éled ki magad akkor totál nem éri meg az otthoni barkács blokk szinten...

#1096 Felhasználó inaktív   DummyBoy 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 06. 15. 22:07

Idézet: Zollka - Dátum: 2004. jún. 15., kedd - 20:47

1. Unióban vagyunk így már nincs áfa és vám stb... :)
2. 7-8-ért bőven kapsz kinnt is CSÚCSTELJESÍTMÉNYŰ blokkokat! :)

mondok egy példát: Alphacool Nexxxos HP Pro 39 euro...Ez tönkre veri az otthon gyártott blokkokat...Az alphacool high-end GPU/NB blokkjai vannak 7-8 ezres árban...Hacsak nem ebben éled ki magad akkor totál nem éri meg az otthoni barkács blokk szinten...

Köszi!

Akkor 1 kérdés maradt: HOL??? :)

Ebben az esetben természetes, hogy rendelek, ezért kérdeztem boltokat .. lehet hogy még a postát is megúszom, ha jár arra valamelyik ismerős ...

Egyenlőre nem szettet szeretnék hanem egy P4-re meg egy 9800XT-re blokkot ... pumpát veszek itthon, a radiátoron meg gondolkodom ... moddolni kéne a házamat, és ahhoz nincs nagy kedvem :(

Ezért nézem, hogy mi-hol-mennyi :)

Szerkesztette: DummyBoy 2004. 06. 15. 22:11 -kor

"Live Fast! Die Young!"

#1097 Felhasználó inaktív   Zollka 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 06. 15. 22:43

Idézet: DummyBoy - Dátum: 2004. jún. 15., kedd - 23:07

Köszi!

Akkor 1 kérdés maradt: HOL??? :)

Ebben az esetben természetes, hogy rendelek, ezért kérdeztem boltokat .. lehet hogy még a postát is megúszom, ha jár arra valamelyik ismerős ...

Egyenlőre nem szettet szeretnék hanem egy P4-re meg egy 9800XT-re blokkot ... pumpát veszek itthon, a radiátoron meg gondolkodom ... moddolni kéne a házamat, és ahhoz nincs nagy kedvem :(

Ezért nézem, hogy mi-hol-mennyi :)

www.alphacool.de

#1098 Felhasználó inaktív   csosz 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 06. 16. 00:54

Igy maj 1 utan rendelt mar vki? Csomag tovabbra is az Orczy terre erkezik?

#1099 Felhasználó inaktív   DummyBoy 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 06. 16. 01:34

Idézet: Zollka - Dátum: 2004. jún. 15., kedd - 21:43

www.alphacool.de

Huhhhhhhh ....

:respect:

Khmm ... választék aaaaz van! A szivem is belesajdult ...

Néztem a szetteket, de azok nem az igaziak, ... összeválogattam magam , így meg messze több lett mint 50 :)

Szerintetek van rá esély, hogyha mondjuk szeretné rendelni egy szettet, de mondjuk másfajta radiátort és ventit szeretnék bele akkor belemenjenek? Esetleg pumpát is ? :)
"Live Fast! Die Young!"

#1100 Felhasználó inaktív   DummyBoy 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 06. 16. 06:16

Zollka:

Kellett neked megmutatni az Alphacool oldalt ... :)

Már ott tartok, hogy lehet kompletszettet veszek :) (Amit persze később gazdaságossági okokból meggondolok, és marad a mostani :( )

Kérdés: (Tudom, hogy inkább a vízhűtés rejtelmei-be illene, de azt eccer-kétszer már végigolvastam, de a múltkori olvasás óta kb. 20 oldalt gyarapodott ... :) )

Néztem az Alphacool szetteket, meg kiszámoltam, miket rendelnék és a szett egyértelműen olcsóbb ...
De a szettek 6/8mm -es csövezéssel vannak ... én 8/10-esre gondoltam ...

Mekkora lehet (ha van egyáltalán) a teljesítménykülönbég emiatt? Vagy ezen ne is rágódjak?
"Live Fast! Die Young!"

Téma megosztása:

• (124 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 53
  • 54
  • 55
  • 56
  • 57
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.