Idézet: Zollka - Dátum: 2004. júl. 11., vasárnap - 13:27
Hmmm...Ez az XXK szett magában nem elég egy olyan konfighoz mint a Tied ,legalábbis ha nem akarsz meghalni a 12 centis venti hangjától...Szóval a ventit 5 volton járatva lesz csak halk tapasztalatom szerint, viszont akkor nem elég a hűtési teljesítmény...HA halk rendszerben gondolkodsz akkor vedd meg az XXK szettet és vegyél melléje egy passzív radiátort is...Az Innovatek is ezt szokta ajánlani rendszer kiegészítésnek! Vagy vegyél 2 nagyobb passzív radiátort (bár ez árban nagyon húzós)...A GPU és akár NB blokknak jó a GOM rev.2...Innovaprotect használatával megfelelő arányban deszt vízzel kevereve kizárt ,hogy algáodás legyen vagy korrózió! 3 voltpotenciálkülönbségig totál megbízható! Persze teljesen zárt kell ,hogy legyen a rendszer, szóval CO2 meg ilyenek ne tudjanak oldódni a levegőből!
Nem XXK, XXS, amit én kinéztem. Blokkokból melyik a jobb, XX-Flow, vagy az i-Cool rev3? Hasonló az áruk.
Olvastam pár tesztet, az alapján elégnek kéne lennie a rendszeremhez. A passzív megoldás tudtommal sokkal drágább, a dual radi is plusz pénz, ráadásul utóbbi tudtommal nem is hoz sok teljesítménynövekedést.
Chipsetre nem teszek semmit, mert nem találtam kampós lefogatóval rendelkező blokkot (talán a Swiftech-nek van, dehát azt meg beszerezni...)
Mi ez a voltpotenciál?

Ha szivárog, akkor sem feltétlenül okoz gondot? Ennek örülnék....